Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
μπράβο και από εμένα στην προσφυγιά της Νέας Σμύρνης.Καλημέρα στους πάνθηρες της πλατείας που απέδειξαν ότι όντως έχουν καρδιά πάνθηρα.ΜΠΡΑΒΟ μάγκες,κρατάτε την τύχη στα χέρια σας στο τελευταίο ματς στην Νέα Σμύρνη εναντίον της αδιάφορης Μπορντώ.Οπότε νομίζω ότι η υπόθεση προκριση είναι σχεδόν βέβαιη.Αντε να χαρούν κ τα φιλαράκια μου Ryu και Βοdos.
μπραβο ρε πανιωναρα μαs εκανεs περηφανουs αν και μαs βγηκε η ψυχη. νικη με μπορντο για να πεταξουμε εξω τουs τουρκουs!!!μπράβο και από εμένα στην προσφυγιά της Νέας Σμύρνης.
Στο 91' ηταν.....Μακαρι να περασει και να πεταξει εξω τους Τουρκαλαδες...Μακαρι...Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Έτσι, γκολάκι στο 89 για να τσούζει κιόλας!!!!![]()
μεσα στα μουτρα τους

Πάμε ρε Πανιωνάρα!!!
Τίγκα το γήπεδο την τετάρτη!!!
Πάμε ρε Πανιωνάρα!!!
Τίγκα το γήπεδο την τετάρτη!!!
ο μεγιστος ποδοσφαιροαναλυτης ξερολας μιλησε..μακαρι να περασει η ομαδα,αλλα εγω δεν ξαναδινω λεφτα στον πανιωνιο γιατι ξερω το ενδοξο παλιο παρελθον του(πριν το 90) και το αμαρτωλο προσφατο παρελθον του που υποτιμα την ιστορια της ομαδας σε ολους τους τομεις και κυριως σε οτι αφορα τις ακαδημιες και τα πουστριλικια των τσατσοεφορων.Οσοι πανιωνιοι ξερουν εκ των εσω θα με καταλαβουν..
ο μεγιστος ποδοσφαιροαναλυτης ξερολας μιλησε..