Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
ναι αλλα ρε πουστη μου οχι και ετσι. αυτοι δεν μπορουσαν ουτε με τη μιση ομαδα να με κερδισουν και ο δαλουκας ο γαμοσπιτος εκανε τα παντα για να χασω!!!Ρε μαλέα τι σκούζεις???εσύ δεν μου είπες ότι ήταν μιλημένο για Χ το ματς???
Προφανώς θέλανε να βάλουνε και λίγη σάλτσα στο ματς...![]()
Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα βόδο...ναι αλλα ρε πουστη μου οχι και ετσι. αυτοι δεν μπορουσαν ουτε με τη μιση ομαδα να με κερδισουν και ο δαλουκας ο γαμοσπιτος εκανε τα παντα για να χασω!!!
κοιτα να δεις αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια, εσυ δεν νομιζω να κινδυνεψεις εκτος αν αυτοκτονησεις οπως εκανες με τη λιβαδεια!!!!!Τώρα ξεκινάει το πρωτάθλημα βόδο...
Εχεις να δεις ομορφιές από εδώ και πέρα....
Κι εδώ χτες ο Καλόπουλος μας έσπασε τον πούτσο αλλά δεν του'κατσε...
Δεν ξέρω...όλα είναι ανοικτά έτσι όπως πάει το πράγμα...κοιτα να δεις αυτο ειναι γνωστο εδω και χρονια, εσυ δεν νομιζω να κινδυνεψεις εκτος αν αυτοκτονησεις οπως εκανες με τη λιβαδεια!!!!!
αντε ρε μπουλαραΔεν ξέρω...όλα είναι ανοικτά έτσι όπως πάει το πράγμα...
Το θέμα όμως είναι ότι πας στο γήπεδο να δεις την ομάδα σου και έρχεται ένας κόρακας και σου ανεβάζει τα σκατά στο κεφάλι...
Ακούστηκε χτες ότι έκλεισε ήδη ο Γιαννακόπουλος με τον Μπασινά...
Είδωμεν...

αυτο τωρα το θεωρεις καλο. αυτοι εχουν τελειωσει ποδοσφαιρικα .δεν νομιζω οτι χρειαζεσαι τετοιες μετεγραφες που και πολυδαπανες ειναι και δεν προσφερουν τιποτα. ο στελλακης παρακαλαγε πριν δυο χρονια τον τσακιρη αλλα δεν μασησε. τον εχεις για μαλακα;Δεν ξέρω...όλα είναι ανοικτά έτσι όπως πάει το πράγμα...
Το θέμα όμως είναι ότι πας στο γήπεδο να δεις την ομάδα σου και έρχεται ένας κόρακας και σου ανεβάζει τα σκατά στο κεφάλι...
Είδωμεν...
ενω εσυ που κερδισες τον αστερα η ομαδαρα!!!!!!!Δεν ξέρω...όλα είναι ανοικτά έτσι όπως πάει το πράγμα...
Είδωμεν...
Μπερδεύτηκες...ενω εσυ που κερδισες τον αστερα η ομαδαρα!!!!!!!
καθολου ξερω τη του λεω του γαιμακανου!Μπερδεύτηκες...
Ναι ρε...αλλά έκανες παράθεση σε δικό μου ποστ...καθολου ξερω τη του λεω του γαιμακανου!
Αν τα σκάσεις χοντρά πάρτον...Αντιγραφω απο στηλη γνωστου αθλητικογραφου:
Δαλούκας (Λάρισα - Πανιώνιος). Γυρίζει γύρω από το «Χ» όπως η σελήνη γύρω από τη γη. Ας τον βοηθήσουν να το φέρει, γιατί όποιος χάσει θα 'χει παράπονα.
Πραγματικα, μετα το 1-2 με το πεναλτι (μαλλον ηταν, δεν ειδα ξανα ριπλει παντως) το εδωσε το σπρωξιμο στα τυρακια αγνοωντας κατι φαουλ, φραγματα, κτλ..Παντως ο Πανι ειναι απ τις πιο ευχαριστες στη θεαση ομαδες. Αν δεν παρουμε Λουα Λουα δεν παιρνουμε Ριερα εμεις;![]()
ο αθλητικογραφος μηπως λεγαται καρπετοπουλος!!!!Αν τα σκάσεις χοντρά πάρτον...
Ελα βόδο σου'ρχεται κι άλλος πελάτης...![]()
πραγματι ο ριερα ειναι λιρα εκατο και απορω κανενας απο τους μεγαλους δεν βλεπει!!να μου πεις εδω ειχα τον μεγιστο ΜΙΛΙΚΟ ΠΑΝΤΙΤς και οταν ηταν να τον παρει ο γαυρος δεν τους εκανε λεει γιατι ηταν λιγος. θυμασαι τη συνεχεις πηγε ατλετικο και πηρε πρωταθλημα
για τετοιο ματι μιλαμε!!!!!
γαιμακανο τα ακους μαλακα ειναι και ευχαριστημενος

καλα 20 εισατε ολοι και ολοι
οι 10 εδω μεσα γραφουν;![]()

ειμαστε λιγοι και καλοι εμεις!!!!καλα 20 εισατε ολοι και ολοι
οι 10 εδω μεσα γραφουν;![]()