Νέα

Πού πήγαν οι παλιοί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dionisiakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 349
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Bile

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2024
Κριτικές
6
Like
1.550
Πόντοι
481
Το σάη πάει για φούντο μετά από τέτοιες απώλειες. Ας κάτσουν με τον 145, λοιπόν.
Δυστυχώς.ειναι ορισμένα άτομα που τα ξέρουν όλα.μεχρι πότε πάνε οι πουτανες για κατούρημα.και εγώ δεν ασχολούμαι, και για αυτό δεν γράφω τίποτα.απλα διαβάζω της εξυπνάδες που γράφουν.και για να μην παρεξηγηθεί κανείς γενικά μιλάω.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
59.712
Πόντοι
16.235
Δυστυχώς, τον τελευταίο καιρό χάσαμε χαρισματικά μέλη με ουσιαστική προσφορά στον ιστότοπο και ειδικά στην ημερήσια ενημέρωση.

Πρόκειται για τον Paluki Luk και τον Evil Plasma. Δύο κινητές εγκυκλοπαίδειες στον τομέα του αγοραίου έρωτα. Δύο μύστες της πιάτσας και των οίκων ανοχής. Δύο μαχητές του ρομαντικού έρωτα σε όλες τις εκφάνσεις του.

Προτείνω να ανακηρυχθούν σε "Τιμημένοι επ' ανδραγαθία" και να αφιερωθεί αυτό το νήμα στην αιώνια μνήμη τους! :rockon:
Δεν είναι έν ζωή ή απλώς δεν γράφουν εδώ μέσα;

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
49
Like
34.169
Πόντοι
29.086
Που πήγαν οι παλιοί;
Και που θα πάνε οι λίγοι που έμειναν;

Ρωτήστε τις Κατινες κάθε πόλης, που ψάχνουν να βρουν προσωπικά στοιχεία των παλιών και στην πορεία λένε και μυθοπλασίες. Τερατουργηματα!

Και το κακό είναι ότι κάποιες φορές σε αυτές τις σκατοαναζητησεις συμμετέχουν και εργαζόμενες...

Αλλά είναι τόσο αδελφικές οι σχέσεις τους, που κάποιος τους προδίδει και τελικά ο υπό έρευνα μαθαίνει ποιοι είναι οι ερευνητές ...

tsontopoulos

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Αυγ 2012
Κριτικές
105
Like
18.445
Πόντοι
26.400
Τον Paluki Luk είχα την τιμή να τον γνωρίσω διαδικτυακά και ανταλλάζαμε απόψεις. Τίμιος άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο, δεν προκαλούσε, παρά μόνο τα γνωστά φίδια-προμότορες.

Για τους δικούς του λόγους αυτοδιαγράφηκε.

Πιο πιθανό είναι να μας παρακολουθεί σαν επισκέπτης.

Πιο εύστοχο θα ήταν να συγχωνευτεί με το νήμα «που πήγαν οι παλιοί;»
Δεν μπορώ να συμφωνήσω περισσότερο με ότι γράφεις.

Μου είχε πει 2-3 πράγματα μέσω του σάιτ , δεν τον άκουσα και έφαγα τα μούτρα μου.

Δεν είχαμε ανταλλάξει πολλές απόψεις αλλά ότι μου είχε πει, είχε δίκιο.

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.769
Πόντοι
7.446
Τον Paluki Luk είχα την τιμή να τον γνωρίσω διαδικτυακά και ανταλλάζαμε απόψεις. Τίμιος άνθρωπος που γνωρίζει τον χώρο, δεν προκαλούσε, παρά μόνο τα γνωστά φίδια-προμότορες.

Για τους δικούς του λόγους αυτοδιαγράφηκε.

Πιο πιθανό είναι να μας παρακολουθεί σαν επισκέπτης.

Πιο εύστοχο θα ήταν να συγχωνευτεί με το νήμα «που πήγαν οι παλιοί;»
Αυτοδιαγράφηκε γιατί ξέπεσε το σάη. Ιδιαίτερα αποδίδοντας τίτλους τιμών σε ψεύτες.

Δεν μας παρακολουθεί σχεδόν καθόλου.

Κακώς έγινε η συγχώνευση γιατί στο θέμα πρότεινα να αποδοθεί ο τίτλος του "Τιμημένου επ' ανδραγαθία". Όχι μόνο να ανακοινώσω την αποχώρηση των μελών.

Ελπίζω να ακούει ο @antisthenis

Άκας Kωλάντερος

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
34
Like
21.769
Πόντοι
7.446
Που πήγαν οι παλιοί;
Και που θα πάνε οι λίγοι που έμειναν;

Ρωτήστε τις Κατινες κάθε πόλης, που ψάχνουν να βρουν προσωπικά στοιχεία των παλιών και στην πορεία λένε και μυθοπλασίες. Τερατουργηματα!

Και το κακό είναι ότι κάποιες φορές σε αυτές τις σκατοαναζητησεις συμμετέχουν και εργαζόμενες...

Αλλά είναι τόσο αδελφικές οι σχέσεις τους, που κάποιος τους προδίδει και τελικά ο υπό έρευνα μαθαίνει ποιοι είναι οι ερευνητές ...
Για ανέλυσε το λίγο ακόμα, μύστη!

Γιατί έχω πέσει κι εγώ θύμα τέτοιου είδους πλεκτάνης. Βέβαια, βρήκα τρόπο να ανατρέψω τα δεδομένα. :rockon:

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
49
Like
34.169
Πόντοι
29.086

BigMountain

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
22 Οκτ 2022
Κριτικές
159
Like
51.075
Πόντοι
36.248
Αυτοδιαγράφηκε γιατί ξέπεσε το σάη. Ιδιαίτερα αποδίδοντας τίτλους τιμών σε ψεύτες.

Δεν μας παρακολουθεί σχεδόν καθόλου.

Κακώς έγινε η συγχώνευση γιατί στο θέμα πρότεινα να αποδοθεί ο τίτλος του "Τιμημένου επ' ανδραγαθία". Όχι μόνο να ανακοινώσω την αποχώρηση των μελών.

Ελπίζω να ακούει ο @antisthenis

To σάιτ δεν είναι όπως παλιά, συμφωνώ.

Αλλά διαφωνώ λιγάκι ότι απέδιδε τίτλους τιμής σε ψεύτες. Ειδικά για έναν συγκεκριμένο ψεύτη, που έβλεπε τις εργαζόμενες σαν έναν σάκο του μποξ, συμφωνούσαμε.

Για ανέλυσε το λίγο ακόμα, μύστη!

Γιατί έχω πέσει κι εγώ θύμα τέτοιου είδους πλεκτάνης. Βέβαια, βρήκα τρόπο να ανατρέψω τα δεδομένα. :rockon:

Προφανώς εννοεί ότι υπάρχουν άτομα που προσπαθούν με κάθε τρόπο να μάθουν τα πραγματικά στοιχεία κάποιου μέλους.

Τέτοιοι τύποι είναι επικίνδυνοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom