Νέα

Τα κορίτσια της Μπουρδελό-κατάστασης...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Karaman 7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 801
  • Εμφανίσεις 190K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

TRELOSPONTIOS

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2018
Like
2
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα λοιπον τα φωτα σας ειμαι νεος εδω.. ετοιμαζο ενα batchelor 3 φιλαρακια... και θελω την απαιτουμενη βοηθεια ... σορυ για τα ορθογραφικα. λοιπον θελουμε 3 κοπελες για θεσσαλονικη  σε φαση batchelor ποτακι-χορος-σεξ-χαβαλες. αλλα να μην μας βγει ο κουκος αιδονη... εχετε να προτινεται κατι οικονομικο? που να εχετε εμπηρεια.  αν μπορειτε στειλτε μου τηλεφωνα και μια ενδικτικη τιμη σε μυνημα ..  thanks!

big_david

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2019
Like
0
Πόντοι
0
Θα είμαι στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη και θα είμαι εκεί μέχρι τις 16:00.
Έτσι μπορεί κάποιος να μου προτείνει ένα κορίτσι με τεράστια βυζιά, αλλά όχι ένα λιπαρό; Και σε ποιο στούντιο βρίσκεται;

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
18.214
Πόντοι
33.365
Αυτο το νημα ειναι επος. Μηπως να αρχισουμε να φορτωνουμε και πιο καινουριες κορασιδες και φωτος τους? Υπαρχει ετσι κ αλλιως το αλλο σαιτ που υπαρχουν φωτος.

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
9
Like
1.451
Πόντοι
486
αυτο το πραγμα που ποσταρουν στο διπλα σαιτ κοπελες οι οποιες εκαναν εισοδο αλλα δεν εχουν προγραμμα αναρτημενο με ξεπερναει....εστειλα και μυνημα συγκεκριμενα για τη natali αλλα οπως ηταν φυσικο εννοειτε πως δεν απαντησαν!! τι νοημα εχει ρε πουστη δε μπορω να καταλαβω να τις βαζουν χωρις προγραμμα οτι και καλα ΘΑ ερθουν καποτε?? η για να μας κανουν να επισκευθουμε τα σπιτακια και να μπουμε με καποια που θα μας γυαλισει?? ο θεος και η ψυχη τους...

vanessakikaulaki

Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2022
Like
706
Πόντοι
81
Αγαπες μου καλησπερα! ίσως μερικοί από εσάς με γνωρίζετε, είμαι η Βανέσα, ξανθα μαλλιά, τέλειο σώμα, και κωλαράκι για πολλές σφαλιάρες... Ελληνοιταλίδα, το Βανεσσάκι σας ειναι εδω για να ικανοποιησει κάθε ενδόμυχη φαντασίωση σας.. δε σας κρυβω πως διάβασα κάποια αρνητικά σχόλια από όταν δούλευα ακόμα στο κρυσταλ, αλλά θα πρέπει και εσείς να καταλάβετε ότι κάνεις δε φεύγει από τέτοια μαγαζιά γιατί θέλει ανεξαρτησία και παραπανω χρήματα. Περα απο οτι μου φερθηκαν τουλάχιστον αθλια, δεν μου αρεσει να κοροιδευω τον κοσμο και να ζηταω αα δωσε 20 να βγαλω μπλουζα, δωσε 30 να γλυψεις, και γενικα αλλα πολλα τα οποια γνωρίζετε και δε θελω να επεκταθω.. Στα δικα μας τωρα! Το δωράκι μου πέφτει, γιατί θέλω τα αγοράκαια μου να είναι ικανοποιημένα σε σχέση ποιότητας αλλά και τιμής. Προσφερω φυσικά φουλ πρόγραμμα, μου αρέσει να με πηδάτε σε οτι στάση σας έρθει στο μυαλο, τα πάντα επιτρέπονται (ακόμη και σφαλιάρες, για τα άγρια αγόρια μου) και φυσικά, μπορώ να γίνω αφέντρα για τους υποτακτικούς μου "φιλους".. τι λετε; θα εξερευνήσουμε μαζί τον κόσμο της ηδονής; περιμένω μηνυματακι άμεσα...
θα αναρωτιέστε βέβαια γιατί έγραψα εδώ.... ασχολούμαι με το bdsm και λατρεύω να καυλώνω τα υποτακτικα αγόρια....

Υ.Γ. υπάρχει δυνατότητα για τρίο, και λεσβιακά παιχνίδια όπως και άλλα πολλά, με την κολλητή μου... περισσότερα στο e-mail

μου: vanessakikaulaki11@gmail.com φιλάκια παντού μωρά μου!

Συνημμένα

• Polish_20230115_221344578.jpg
    Polish_20230115_221344578.jpg
    1,5 MB · Εμφανίσεις: 595
  • Polish_20230114_163651677.jpg
    Polish_20230114_163651677.jpg
    2,7 MB · Εμφανίσεις: 568
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
975
Πόντοι
86
αυτες τις ξερει καποιος ;

• Like
Αντιδράσεις: Dimis

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
299
Πόντοι
21
Καλησπέρα.
Δεν ξέρω σε ποιο νήμα να βάλω κάποιες κριτικές.
Τις βάζω εδώ και να θέλει ο διαχειριστής ας τις μετακινήσει.

Είναι 2 κοπέλες. Η μία, η μεγαλύτερη σε ηλικία μάλλον Αλβανίδα και η άλλη μάλλονε Ελληνίδα.
Πήρα την Ελληνίδα.
Χαλάρωση και ραγάδες. Φαίνεται ότι έχασε απότομα κιλά. Δεν δίνει φιλιά. Μέτρια εμφάνιση.
Παρόλα αυτά είναι δεκτική και προσπαθεί να περάσεις καλά. Δεν έκλαψα τα 70 αλλά δεν θα ξαναπάω.
Το διαμέρισμα πολύ μικρό. Η 2η κοπέλα περίμενε στη τουαλέτα να τελειώσουμε.

Τη Νίκη την είχα δοκιμάσει πριν κανά 2 χρόνια για προκτικό. Στενή τρύπα. Χρησιμοποίησε μόνο σάλιο και το είχα ευχαριστηθεί. Δεν ξαναπήγα όμως γιατί είχε αρκετά παραπάνω κιλά, αντιαισθητικά. Αποφάσισα να αναπάω για μια πίπα. Χωρίς βιασύνη, δεκτική στο δάκτυλο. Το θετικό ότι έχει αδυνατίσει και δείχνει πολύ καλύτερη. Μάλλον θα τη δοκιμάσω και άλλη φορά. Στα αρνητικά το τρισάθλιο διαμέρισμα.

Φωτογραφίες πολύ παραπλανητικές. Είναι μαυριδερή. με άσχημα έντονα χείλη. Μεγάλα βυζιά που κρέμονταν, σπασμένο πρόσωπο και κοιλιά σαν του Αστεριξ. 42 χρονών πρέπει να ήταν πριν 20 χρόνια. Δεν έκατσα για να ξέρω από υπηρεσίες.

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
299
Πόντοι
21
Θέλω να ρωτήσω αν κάποιος έχει προσωπική άποψη να μου δώσει τα φώτα του για τις παρακάτω :

Κουράστηκα από φωτογραφίες που δεν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα.

Μια βοήθεια θα την εκτιμούσα.

Ευχαριστώ.

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
299
Πόντοι
21
Κανείς δεν έχει συναντήσει κάποια από τις 3 παραπάνω για να μου δώσει τη γνώμη του;

Angelos_G

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2026
Like
4
Πόντοι
0
Μάγκες στο δρόμο Γιαννιτσών έχει μερικές φορές δυνατά γυφτάκια που τα πηδάς και ακάποτα τα χύνεις και μέσα, δε ξέρω γιατί το δέχονται αλλά είναι άλλη φάση

Angelos_G

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2026
Like
4
Πόντοι
0
Πάντως κυκλοφορούν κάτι γυφτάκια με 20€ γαμάς και χύνεις μέσα ακάποτος

groper

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιαν 2007
Κριτικές
2
Like
205
Πόντοι
1
Γιαννιτσών Θεσσαλονίκη
Πραγματικά ρε φίλε την παλεύεις καθόλου;
Πας και το βάζεις ακάποτο στις βρωμιάρες μαυριδερές φώκιες στην Γιαννιτσών; Όποτε περνάω τρομάζω. Σε πληρώνουν και πόσα για κάτι τετοιο; Γιατί δεν το βάζεις στην τρύπα κάδου σκουπιδιών; Πιο ασφαλές παίζει να είναι.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
464
Πόντοι
21
Κανείς δεν έχει συναντήσει κάποια από τις 3 παραπάνω για να μου δώσει τη γνώμ
Καλλιτέχνη διάβασε παρα πίσω έχουν γραφτεί τουλάχιστον για τις δύο ...για την Τρίτη δεν ξέρω....μη μας ζαλίζεται κάντε μια αναζήτηση πρώτα και μετά άμα δεν βγάλετε άκρη ρωτήστε.εδω ειμαστε

ironjz

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2008
Κριτικές
3
Like
299
Πόντοι
21
Καλλιτέχνη διάβασε παρα πίσω έχουν γραφτεί τουλάχιστον για τις δύο ...για την Τρίτη δεν ξέρω....μη μας ζαλίζεται κάντε μια αναζήτηση πρώτα και μετά άμα δεν βγάλετε άκρη ρωτήστε.εδω ειμαστε
Καλλιτέχνη, κράτα τα σχόλια για τον εαυτό σου αν δεν μπορείς να βοηθήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom