Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (5 μέλη και 51 επισκέπτες)

jmu

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2022
Like
86
Πόντοι
0
ωραια κοπελα αλλα σε αναζητηση του κινητου της στη google μου εβγαλε αστρολογο χαρτομαντη Μπετυ σε πιο παλια αγγελια-αναρτηση ...γυρολογος δηλαδη...θελει προσοχη !!! ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΑΡΑΒΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΙ - Αθήνα Αστρολογία - Μελλοντολόγοι | αγγελία 288634 FreeList.gr
η φωτογραφία είναι του περασμένου αιώνα - όπως ήρθε, έφυγε...

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
32.788
Πόντοι
4.936
Την τελευταία φορά που έκανα με Μόνικα στο τελείωμα μου πέταξε έξω τις βυζάρες της και μου πρόσφερε αριστοτεχνικό φραπέ. Εκτός από μπλούζα πάει και παρακάτω με κάποιο τρόπο;
Τι νούμερο στήθος έχει η Μόνικα από Deluxe;

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.400
Πόντοι
496
Όμορφη, καλό μασάζ, όμως δεν μου έβγαλε κάτι για έξτρα. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν μου το έβγαλε αυτό χαχαχα
οχι,μονο μεχρι χερι πηγαινει.
ουτε οι αλλες κανουν κατι παραπανω απο οσο γνωριζω.
απλα αναμεσα στις 3 προτιμω Ινεσσα.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
32.788
Πόντοι
4.936
οχι,μονο μεχρι χερι πηγαινει.
ουτε οι αλλες κανουν κατι παραπανω απο οσο γνωριζω.
απλα αναμεσα στις 3 προτιμω Ινεσσα.
Από όσο ξέρω με λογικά λεφτά δεν κάνει καμία. Τώρα άμα σπρώχνουν 100+ μερικοί, μπορεί και να κάνουν

babis84

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Δεκ 2017
Κριτικές
27
Like
1.940
Πόντοι
1.076
συναντηση με την Τεα που επιτελους την ξαναπετυχα ελευθερη.Πως γινεται κ δεν γραφει κανενας ρε ρεμαλια κ ειναι φουλ?τι φοβαστε μην την παντρευτουμε κ την χασετε?Πιο αδυνατη απο την προηγουμενη φορα,αλλα η βυζαρα βυζαρα,δεν παιζεται!Η γυναικα σε βαζει κατευθειαν σε mood χαλαρωσης κ καυλας.Εμεινε με το σεξυ εσωρουχο που ειχα ζητησει κ ξεκινησε τριψιμο που συντομα εγινε γλυψιμο παντου.Εγω να χαιρομαι βυζαρες κ κωλαρα κ η κυρια να τον εχει παρει ολο μεσα μεχρι τις μπαλες!Φτυσιματα κ ρουφηγμα μεχρι που της τα πεταξα ολα κ με στραγγιξε.Στο τελος της πηρα κ το εσωρουχο που ηταν μεσα στα μουνοζουμα κ της ειπα θα το κανω δημοπρασια....αχαχαχα
Καλα τριψιματα σε ολους

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
571
Πόντοι
81
Βαλτός είσαι;
Μια από τα ίδια. Τη συνάντησα σήμερα και με απογείωσε. Δύο ώρες δε με άφησε στιγμή ήσυχο. Η καλύτερη επιλογή. Το καλύτερο παιδί. Η καλύτερη με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες. Τέα είσαι θεά κορίτσι μου όμορφο και ανυπομονώ για το επόμενο μου ταξίδι.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
23
Like
25.875
Πόντοι
8.296
συναντηση με την Τεα που επιτελους την ξαναπετυχα ελευθερη.Πως γινεται κ δεν γραφει κανενας ρε ρεμαλια κ ειναι φουλ?τι φοβαστε μην την παντρευτουμε κ την χασετε?Πιο αδυνατη απο την προηγουμενη φορα,αλλα η βυζαρα βυζαρα,δεν παιζεται!Η γυναικα σε βαζει κατευθειαν σε mood χαλαρωσης κ καυλας.Εμεινε με το σεξυ εσωρουχο που ειχα ζητησει κ ξεκινησε τριψιμο που συντομα εγινε γλυψιμο παντου.Εγω να χαιρομαι βυζαρες κ κωλαρα κ η κυρια να τον εχει παρει ολο μεσα μεχρι τις μπαλες!Φτυσιματα κ ρουφηγμα μεχρι που της τα πεταξα ολα κ με στραγγιξε.Στο τελος της πηρα κ το εσωρουχο που ηταν μεσα στα μουνοζουμα κ της ειπα θα το κανω δημοπρασια....αχαχαχα
Καλα τριψιματα σε ολους
η Τέα με καπότα το κάνει το στοματικό;

Μουρατος

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2021
Like
385
Πόντοι
21
Βαλτός είσαι;
Μια από τα ίδια. Τη συνάντησα σήμερα και με απογείωσε. Δύο ώρες δε με άφησε στιγμή ήσυχο. Η καλύτερη επιλογή. Το καλύτερο παιδί. Η καλύτερη με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες. Τέα είσαι θεά κορίτσι μου όμορφο και ανυπομονώ για το επόμενο μου ταξίδι.
Τιμή?

Ksemialismenos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2025
Like
711
Πόντοι
81
Tι γίνεται ρε παιδιά, έχω να πάρω τόσο καιρό γιατί δεν βλέπω ουτέ μια νέα άφιξη. Ακόμα και γραφεία τύποu lotus/attica που έφερναν που και που τίποτα φρέσκο είναι στάσιμα. Μην πω για silk και massaua που δεν έχουν εντελώς τίποτα νέο.... Για το τώρα Νατάσα και ξερό ψωμί όπως είχε πει και ο φίλος πιο πάνω, μέχρι να δούμε άσπρη μέρα.

Lineatus

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2019
Like
571
Πόντοι
81
η Τέα με καπότα το κάνει το στοματικό;
Αν ο πελάτης είναι όπως πρέπει και καθώς πρέπει χωρίς. Αν δεν δεν ξέρω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

200€ μαζί με τα εξτρα και τα μπερμπουάρ.

Tefrarego

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
74
Πόντοι
0
Καλησπερα στην παρεα των καλων φιλων...
Λοιπον κυριοι...
Το εν λογω μαγαζι εφερε ενα φοβερο πιπινι...Ελλενα,23 χρονων Ελληνιδα,μιλαει πολυ ωραια την γλωσσα του σωματος(εαν με πιανετε)...θα ερθει και ενα νεο κομματακι πολυ special απο οτι με ενημερωσαν....

pwe401rg

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
5
Like
1.053
Πόντοι
361
Καλησπερα στην παρεα των καλων φιλων...
Λοιπον κυριοι...
Το εν λογω μαγαζι εφερε ενα φοβερο πιπινι...Ελλενα,23 χρονων Ελληνιδα,μιλαει πολυ ωραια την γλωσσα του σωματος(εαν με πιανετε)...θα ερθει και ενα νεο κομματακι πολυ special απο οτι με ενημερωσαν....
Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι μύστη μου?

Tefrarego

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2023
Like
74
Πόντοι
0
Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι μύστη μου?
Vip massage.Τωρα τελευταια εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το γραφειο και απο τις κοπελες.εχεις να μου προτεινεις και καποιο αλλο φιλε μου?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom