Νέα

Σεξ μασάζ στο σπίτι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troll
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57K
  • Εμφανίσεις 12M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (0 μέλη και 33 επισκέπτες)

chrisnmm96

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
1.139
Πόντοι
201
Ωραια η περιγραφη σου φιλε μου, αλλα αν μπορουσες να μας πεις λινκ (για ποια μιλας) και κοστος.

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.400
Πόντοι
496
Συνάντηση με Καρολίνα Μασάζ ανεξάρτητη .

Λοιπόν η κοπέλα είναι 30-35 ετών , πρόσωπο κλασική ομορφούλα Ρωσίδα , βυζαρες σοβαρές 4+ και γενικώς λίγο chubby .

Ο λογος που την πήρα ήταν α) τα βυζια β ) το μασάζ .

Λοιπόν η κοπέλα ξέρει να κάνει καλό αθλητικό μασάζ , σίγουρα δεν βοηθαγε το διπλό κρεβάτι , αλλά πραγματικά φάνηκε ότι είναι γνώστης . Από την άλλη θα πω δεν ξέρω αν το τόσο δυνατό και αθλητικό μασάζ ταιριάζει στην συγκεκριμένη φάση αλλά οκ . Μετά από κάνα 30 λεπτό γυρνάει και αρχίζει πιο ερωτικο μασάζ στα πόδια και στην συνέχεια βάζει σκουφάκι και τον παίρνει στο στόμα . Πίπα λυσσασμένη για λίγο και γυρνάει reverse cow girl και τον βάζει μέσα , μετά στα 4 και τελειώσαμε με ισπανικό όπου και κατέθεσα πάνω στις βυζαρες της . Γενικά αυτό που έκανε την μεγαλύτερη εντύπωση είναι ότι ήταν πολύ δυναμική σε όλα της . Μασάζ - Πίπα - Σεξ .
Ωστόσο δεν μπορώ να πω ότι με ξετρέλανε κιόλας μου άφησε ανάμεικτα συναισθήματα λογικά δεν θα την ξανά επέλεγα παρά το καλό μασάζ και τις βυζαρες.
σωστος.. αλλα απο που την γνωρισες??

sweety74

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2019
Κριτικές
8
Like
2.400
Πόντοι
496
Λαθος φιλε..
Τα μπερδεψες, δεν ειναι τα ιδια στο massage home athens k to massage athens home, το μονο κοινο ειναι οτι ειναι ουκρανες οι περισσοτερες.
Στο ενα προχωρανε, στο αλλο οχι
δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα πριν κανα 3 μηνο ειχα κανει σε αυτο νομιζω με μια ολια??ολγα??καπως ετσι τη λεγανε.
ομορφο ρωσιδακι με πλουσια χαρακτηριστικα αλλα με το ζορι να κανει χερι.....

feragamo

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
31 Οκτ 2015
Κριτικές
98
Like
28.959
Πόντοι
26.236
δεν ξερω αν λεμε το ιδιο αλλα πριν κανα 3 μηνο ειχα κανει σε αυτο νομιζω με μια ολια??ολγα??καπως ετσι τη λεγανε.
Με την ολγα ειχες κανει του massage home athens 2025 μια καινουρια ολια την βαλανε χθες :hi:

derek35

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
50
Πόντοι
0
Λαθος φιλε..
Τα μπερδεψες, δεν ειναι τα ιδια στο massage home athens k to massage athens home, το μονο κοινο ειναι οτι ειναι ουκρανες οι περισσοτερες.
Στο ενα προχωρανε, στο αλλο οχι
Σε ποιο προχωράνε και σε ποιο δεν προχωράνε φιλε μου;;

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
232
Πόντοι
20
Υπαρχει και Ολια και Ολγα, τουλαχιστον ετσι εμφανιζονται στο site τους στο διαδικτυο. Ειναι γεγονος οτι μπερδευει το ονομα με το athens home massage, ενω το συγκεκριμενο βγανει ως massagehomeathens

massatzidis

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2025
Like
232
Πόντοι
20
  • Like
Αντιδράσεις: socos

Sasquatch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Οκτ 2023
Κριτικές
7
Like
213
Πόντοι
280
Καλη περίπτωση από deluxe είναι Μόνικα. Συνδυάζει εμφάνιση και υπηρεσίες. Όχι φουλ αλλά ο φραπές δεν είναι αγγαρεία και κάνει ωραίο παιχνίδι

fstelios81

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
232
Πόντοι
20
Με την ολγα ειχες κανει του massage home athens 2025 μια καινουρια ολια την βαλανε χθες :hi:
Την Όλια την πήρα εχθές. πολύ ωραίο κοριτσάκι χωρίς πετσέτα το μασάζ αλλά μέχρι εκεί ούτε να την ακουμπήσεις δεν άφηνε. Πολύ καλό μασάζ βέβαια.

νοστος

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Απρ 2022
Κριτικές
36
Like
1.750
Πόντοι
2.411
Καλη περίπτωση από deluxe είναι Μόνικα. Συνδυάζει εμφάνιση και υπηρεσίες. Όχι φουλ αλλά ο φραπές δεν είναι αγγαρεία και κάνει ωραίο παιχνίδι
Πολύ καλή η Μόνικα

pirateman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2018
Κριτικές
12
Like
2.685
Πόντοι
746
Καλησπέρα σε όλους. Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεται ο παραπάνω χρήστης, ωστόσο ο ίδιος έχω να αναφέρω το εξής σκηνικό.

1) Ρωτάω ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες
2) Μου έστειλαν δύο (2) ονόματα
3) Ρώτησα αν υπάρχουν φωτό
4) ----- (θα αναφερθώ αργότερα) -----
5) Είπα ευχαριστώ ίσως άλλη φορά
6) Με τεράστια ειρωνεία ανέφερε πως δεν είμαι και ο μεγα-γκόμενος (που δεν είμαι), και πως τολμάω να μην πάρω την κοπέλα την κούκλα.
7) Μπλοκ

Τώρα αναφορικά με το Νο.4 και ενό δεν έχω λόγο να εξηγώ σε κανέναν, το στανδαράκι μου εκείνη την στιγμή μου έστειλε ώρα και μέρος, άρα τι να ψάχνομαι. Προσπάθησα να το εξηγήσω στο γραφείο αλλά δείτε Νο.7.

Γιατί το αναφέρω το παραπάνω, διότι η παραπάνω συμπεριφορά ως "γραφείο" θα είναι η ίδια ακριβώς αν στραβώσει κάτι, και θα έχετε την ίδια ανταπόκριση.

Αν και η υπέυθηνη /ος του art νιώθει πως τόνωσε τον εγωισμό της / του, εμένα με γλίτωσε.

Τα έχω τα screenshots για τους κολιτούς εάν θέλουν να διασταυρώσουν.

Βέβαια σε 2 εβδομάδες θα βγει το γραφειο (f)art και θα ρωτάμε πάλι εδώ ποιες είναι οι κοπέλες, ενό απο πίσω είναι οι ίδιοι.

Καλά να περνάτε
Τα ίδια μου έχουν κάνει στο bon και στο secret και στο αττικά ειρωνία και Τσαμπουκας εάν δεν ρωτήσεις και δεν κλείσεις ραντεβού. Να μυρίζουμε τα νύχια μας εάν η κοπέλα στην φωτογραφία ai είναι η ίδια που θα έρθει.

a.step

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2022
Κριτικές
9
Like
4.068
Πόντοι
736
Καλησπέρα σε όλους. Δεν γνωρίζω σε τι αναφέρεται ο παραπάνω χρήστης, ωστόσο ο ίδιος έχω να αναφέρω το εξής σκηνικό.

1) Ρωτάω ποιες κοπέλες είναι διαθέσιμες
2) Μου έστειλαν δύο (2) ονόματα
3) Ρώτησα αν υπάρχουν φωτό
4) ----- (θα αναφερθώ αργότερα) -----
5) Είπα ευχαριστώ ίσως άλλη φορά
6) Με τεράστια ειρωνεία ανέφερε πως δεν είμαι και ο μεγα-γκόμενος (που δεν είμαι), και πως τολμάω να μην πάρω την κοπέλα την κούκλα.
7) Μπλοκ

Τώρα αναφορικά με το Νο.4 και ενό δεν έχω λόγο να εξηγώ σε κανέναν, το στανδαράκι μου εκείνη την στιγμή μου έστειλε ώρα και μέρος, άρα τι να ψάχνομαι. Προσπάθησα να το εξηγήσω στο γραφείο αλλά δείτε Νο.7.

Γιατί το αναφέρω το παραπάνω, διότι η παραπάνω συμπεριφορά ως "γραφείο" θα είναι η ίδια ακριβώς αν στραβώσει κάτι, και θα έχετε την ίδια ανταπόκριση.

Αν και η υπέυθηνη /ος του art νιώθει πως τόνωσε τον εγωισμό της / του, εμένα με γλίτωσε.

Τα έχω τα screenshots για τους κολιτούς εάν θέλουν να διασταυρώσουν.

Βέβαια σε 2 εβδομάδες θα βγει το γραφειο (f)art και θα ρωτάμε πάλι εδώ ποιες είναι οι κοπέλες, ενό απο πίσω είναι οι ίδιοι.

Καλά να περνάτε
το γραφειο συμφωνω οτι ειναι πολυ αποτομο το τηλεφωνικο του κεντρο
επισης κοπέλες που εχεις σαν διαθεσιμες δεν τις βρισκεις ποτε

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
2.044
Πόντοι
441
η ξανθια ρωσιδα με τα γαλαζια ματια ε? τσιμπαει στις τιμες απ οτι θυμαμαι ...καλαμακι σου εκανε ?

ΑΛΕΚΟΣ223

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2016
Like
2.044
Πόντοι
441
ωραια κοπελα αλλα σε αναζητηση του κινητου της στη google μου εβγαλε αστρολογο χαρτομαντη Μπετυ σε πιο παλια αγγελια-αναρτηση ...γυρολογος δηλαδη...θελει προσοχη !!! ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΑΡΑΒΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΙ - Αθήνα Αστρολογία - Μελλοντολόγοι | αγγελία 288634 FreeList.gr

Aristo11

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Καλησπέρα σε όλους, ξέρουμε αυτή εδώ τι κάνει, έχει κανείς εμπειρία; Instagram
Στο σάιτ μόνο που λέει κάπως σεξουαλικο είναι το μασάζ προστάτη.

Aristo11

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
34
Πόντοι
0
Toaggigma είναι το account δεν ξέρω γιατί δεν βγήκε στο url

Stories