Ναι .εκτός μασάζ.Ήταν ανεξάρτητη;
Μιλάμε για 10χρόνια πρίν κ βάλε όμως.
Από πάσα την είχα γνώρισει
Λογικά 40άρα τώρα θαναι
Ναι .εκτός μασάζ.Ήταν ανεξάρτητη;
η φωτογραφία είναι του περασμένου αιώνα - όπως ήρθε, έφυγε...ωραια κοπελα αλλα σε αναζητηση του κινητου της στη google μου εβγαλε αστρολογο χαρτομαντη Μπετυ σε πιο παλια αγγελια-αναρτηση ...γυρολογος δηλαδη...θελει προσοχη !!! ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΕΙΑ ΑΡΑΒΙΚΟΙ ΚΛΗΡΟΙ - Αθήνα Αστρολογία - Μελλοντολόγοι | αγγελία 288634 FreeList.gr
Τι νούμερο στήθος έχει η Μόνικα από Deluxe;Την τελευταία φορά που έκανα με Μόνικα στο τελείωμα μου πέταξε έξω τις βυζάρες της και μου πρόσφερε αριστοτεχνικό φραπέ. Εκτός από μπλούζα πάει και παρακάτω με κάποιο τρόπο;
2,5??Τι νούμερο στήθος έχει η Μόνικα από Deluxe;
Κανονικά όχι τίποτα φοβερό
Νομιζω της βικτωριας ειναι μεγαλυτερα.Κανονικά όχι τίποτα φοβερό
Το θέμα είναι σαν πακέτο ποια είναι καλύτερηΝομιζω της βικτωριας ειναι μεγαλυτερα.
Ινεσσα.(γνωμη μου).Το θέμα είναι σαν πακέτο ποια είναι καλύτερη
Όμορφη, καλό μασάζ, όμως δεν μου έβγαλε κάτι για έξτρα. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν μου το έβγαλε αυτό χαχαχαΙνεσσα.(γνωμη μου).
οχι,μονο μεχρι χερι πηγαινει.Όμορφη, καλό μασάζ, όμως δεν μου έβγαλε κάτι για έξτρα. Παίζει να είμαι ο μόνος που δεν μου το έβγαλε αυτό χαχαχα
Από όσο ξέρω με λογικά λεφτά δεν κάνει καμία. Τώρα άμα σπρώχνουν 100+ μερικοί, μπορεί και να κάνουνοχι,μονο μεχρι χερι πηγαινει.
ουτε οι αλλες κανουν κατι παραπανω απο οσο γνωριζω.
απλα αναμεσα στις 3 προτιμω Ινεσσα.
η Τέα με καπότα το κάνει το στοματικό;συναντηση με την Τεα που επιτελους την ξαναπετυχα ελευθερη.Πως γινεται κ δεν γραφει κανενας ρε ρεμαλια κ ειναι φουλ?τι φοβαστε μην την παντρευτουμε κ την χασετε?Πιο αδυνατη απο την προηγουμενη φορα,αλλα η βυζαρα βυζαρα,δεν παιζεται!Η γυναικα σε βαζει κατευθειαν σε mood χαλαρωσης κ καυλας.Εμεινε με το σεξυ εσωρουχο που ειχα ζητησει κ ξεκινησε τριψιμο που συντομα εγινε γλυψιμο παντου.Εγω να χαιρομαι βυζαρες κ κωλαρα κ η κυρια να τον εχει παρει ολο μεσα μεχρι τις μπαλες!Φτυσιματα κ ρουφηγμα μεχρι που της τα πεταξα ολα κ με στραγγιξε.Στο τελος της πηρα κ το εσωρουχο που ηταν μεσα στα μουνοζουμα κ της ειπα θα το κανω δημοπρασια....αχαχαχα
Καλα τριψιματα σε ολους
Τιμή?Βαλτός είσαι;
Μια από τα ίδια. Τη συνάντησα σήμερα και με απογείωσε. Δύο ώρες δε με άφησε στιγμή ήσυχο. Η καλύτερη επιλογή. Το καλύτερο παιδί. Η καλύτερη με διαφορά από όλες τις υπόλοιπες. Τέα είσαι θεά κορίτσι μου όμορφο και ανυπομονώ για το επόμενο μου ταξίδι.
Αν ο πελάτης είναι όπως πρέπει και καθώς πρέπει χωρίς. Αν δεν δεν ξέρω.η Τέα με καπότα το κάνει το στοματικό;
200€ μαζί με τα εξτρα και τα μπερμπουάρ.
Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι μύστη μου?Καλησπερα στην παρεα των καλων φιλων...
Λοιπον κυριοι...
Το εν λογω μαγαζι εφερε ενα φοβερο πιπινι...Ελλενα,23 χρονων Ελληνιδα,μιλαει πολυ ωραια την γλωσσα του σωματος(εαν με πιανετε)...θα ερθει και ενα νεο κομματακι πολυ special απο οτι με ενημερωσαν....
Vip massage.Τωρα τελευταια εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος απο το γραφειο και απο τις κοπελες.εχεις να μου προτεινεις και καποιο αλλο φιλε μου?Σε ποιο μαγαζί αναφέρεσαι μύστη μου?