Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Η Κιάρα έχει καλύτερες αποδόσεις.
Η Νικη ποια ειναι;
Τελευταια η Χριστινα , Ευα και Κιαρα δεν ειναι στο τριγωνο;

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.087
Πόντοι
990
Η Κιάρα έχει καλύτερες αποδόσεις.
Η Νικη ποια ειναι;
Τελευταια η Χριστινα , Ευα και Κιαρα δεν ειναι στο τριγωνο;
Η Νικη εχει πααααρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Και αυτη στο τριγωνο ηταν καποτε. Η Κιαρα ειναι καθε μερα σχεδον και οπως και η Ευα.

Ozymandiias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
337
Πόντοι
280
Την εβαλα στο αμαξι για να παμε Ζεν. Μου ειχε πει 100 ευρω. Πιπα ασκουφωτη δεν ειχε το προγραμμα. Δεν κανει λεει. Πηγαμε στο Ζεν και δεν ειχε δωματιο! Οποτε την γυρισα πισω. Τοτε εντομεταξυ μου ειχε πει και για αμαξι 50 ευρω. Απλα δεν ψυνομουν για παρκινγκ. Μετα το πηγε 70 και το αμαξι οταν γυρισε το μαλι σε ξανθο. Με σενα παιχτηκε με καποτα ή χωρις;
Ναι πέρυσι, φέτος δεν το μίλαγε καν, δε ξέρω γιατί και δεν με ένοιαξε και πότε να σου πω την αλήθεια. Αστέρι το μουνετο στο κλαρίνο.

kors

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
42
Like
1.869
Πόντοι
2.411
Υπάρχει κάτι καλό τελευταία;

istorias7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Κριτικές
5
Like
125
Πόντοι
280
καλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή καλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
20
Like
2.228
Πόντοι
1.071
καλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή κααλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι
Εκεί βρίσκεται η Αμάντα συνήθως

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.087
Πόντοι
990
Εχουμε τπτ για Ευα;
Η Ευα εμενα μου αρεσει προσωπικα. Ωραιο Βυζι, μεγαλουτσικος κωλος , και πολυ ωραιο προσωπο. Το κακο της... Θελει να σου ξεζουμισει την τσεπη με καθε τροπο. Χρεωνει τα παντα. Μια φορα ειχα ξεκινησει για ξενοδοχειο... Μου ειπε οτι χρεωνει το μισαωρο απο την στιγμη που θα μπουμε στο αμαξι... Δεν ειχε δωματιο , επρεπε να περιμενουμε 5 λεπτα, και μου λεει μετραει απο το χρονο μας και αυτο. Ε τις λεω ακυρο τοτε , σε γυρναω πισω. Στη διαδρομη μου ζητησε 20 ευρω για το χρονο της , χωρις να εχουμε κανει τιποτα. Φυσικα δεν της τα εδωσα. Ειναι λοιπον για ξεπετα στο αμαξι και τπτ παραπανω.

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.204
Πόντοι
456
Καλησπέρα μύστες πέρναγα αργά το βράδυ από Ποσειδώνος κ είδα κατά τύχη κάποιες που πιατσαραν αλλά δεν θυμάμαι σέ ποίο σημείο κ δεν μπόρεσα κ να σταματήσω γιατί ήμουνα με γκόμενα κ γενικά δεν ξέρω τά μέρη από εκεί μήπως θα μπορούσε νά με βοηθήσει κάποιος να μου πει πού πιατσαρουν αν ή φάση γίνεται σέ αυτοκίνητο ή σέ κάποιο ξενοδοχείο τιμές κτλ;

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.567
Πόντοι
2.026
Καλησπέρα μύστες πέρναγα αργά το βράδυ από Ποσειδώνος κ είδα κατά τύχη κάποιες που πιατσαραν αλλά δεν θυμάμαι σέ ποίο σημείο κ δεν μπόρεσα κ να σταματήσω γιατί ήμουνα με γκόμενα κ γενικά δεν ξέρω τά μέρη από εκεί μήπως θα μπορούσε νά με βοηθήσει κάποιος να μου πει πού πιατσαρουν αν ή φάση γίνεται σέ αυτοκίνητο ή σέ κάποιο ξενοδοχείο τιμές κτλ;
Αδερφε πιο πανω ενας συναδελφος εχει βαλει χαρτη με τις κοπελες που βρισκονται. Θα σε βοηθησει.

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.204
Πόντοι
456
Αδερφε πιο πανω ενας συναδελφος εχει βαλει χαρτη με τις κοπελες που βρισκονται. Θα σε βοηθησει.
Σέ ευχαριστώ τόν είδα.Αλλα θα ήθελα κ κάποιες ποίο αναλυτικές πληροφορίες για να καταλάβω τι γίνεται γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί.

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.567
Πόντοι
2.026
Σέ ευχαριστώ τόν είδα.Αλλα θα ήθελα κ κάποιες ποίο αναλυτικές πληροφορίες για να καταλάβω τι γίνεται γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί.
Αν σου πω και εμενα με ψηνει.....Ρε μαγκες τι παιζει αληθεια?

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.204
Πόντοι
456
Αν σου πω και εμενα με ψηνει.....Ρε μαγκες τι παιζει αληθεια?
Α ούτε εσύ ξέρεις από εκεί; Είχα δει πάντως τρεις πιτσιρίκες καλές αλλά ήμουνα με γκόμενα κ δεν μπόρεσα να σταματήσω κ δεν θυμάμαι κ που τής είδα για να ξανά πάω.

apostiz30

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Νοε 2013
Κριτικές
17
Like
3.567
Πόντοι
2.026
Α ούτε εσύ ξέρεις από εκεί; Είχα δει πάντως τρεις πιτσιρίκες καλές αλλά ήμουνα με γκόμενα κ δεν μπόρεσα να σταματήσω κ δεν θυμάμαι κ που τής είδα για να ξανά πάω.
Δεν εχω ιδεα...τα τσακαλια εδω θα μας πουνε οταν θα εχουν χρονο.

nikosvita314

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2021
Like
2.204
Πόντοι
456
Δεν εχω ιδεα...τα τσακαλια εδω θα μας πουνε οταν θα εχουν χρονο.
Μακάρι εγώ ούτε κάν ήξερα πως υπάρχει πιάτσα εκεί κ ρώτησα στο νήμα της Αθήνας κ μου είπε ένας συνάδελφος πώς πιατσαρουν χρόνια κ να μπω σέ αυτό το νήμα να ρωτήσω.

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
20
Like
2.228
Πόντοι
1.071
Οι 3 μαζεμένες είναι στο τρίγωνο. Μετά το συμμαχικό νεκροταφείο στο ρεύμα προς Αθήνα. Δες τον χάρτη που υπάρχει σε προηγούμενες σελίδες. Δες το. Είναι πλήρες και θα σε κατατοπίσει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μια βόλτα χαλαρά ένα βράδυ θα σε βοηθήσει επίσης

Yiannis cp

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2024
Like
364
Πόντοι
20
Μια που είναι απέναντι από τη Μαρίνα στον Φλοίσβο τι λέει?

morbid_ang

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2026
Like
2
Πόντοι
0
Γεια σας και απο εμένα. Αν και διαβάζω καιρό το site, τώρα είπα να γράψω και εγώ την @@ρια μου .. Επισκέπτομαι παραλιακή τα τελευταία 4-5 χρόνια, η φάση έχει πέσει πολύ, λίγα τα κομμάτια. Για τους φίλους που ρωτάνε υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ στις προηγούμενες σελίδες, μπορούν να το διαβάσουν. Για Ευα που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω, επιβεβαιώνω και εγώ, αν και ωραία, σου χρεώνει ακόμα και την ανάσα. Κιάρα απο εκείνο το σημείο πολύ καλύτερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom