Νέα

Παραλιακή.......14.15 - 15.00

• Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

srichie

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2018
Κριτικές
1
Like
215
Πόντοι
0
Η Κιάρα έχει καλύτερες αποδόσεις.
Η Νικη ποια ειναι;
Τελευταια η Χριστινα , Ευα και Κιαρα δεν ειναι στο τριγωνο;

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.073
Πόντοι
990
Η Κιάρα έχει καλύτερες αποδόσεις.
Η Νικη ποια ειναι;
Τελευταια η Χριστινα , Ευα και Κιαρα δεν ειναι στο τριγωνο;
Η Νικη εχει πααααρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Και αυτη στο τριγωνο ηταν καποτε. Η Κιαρα ειναι καθε μερα σχεδον και οπως και η Ευα.

Ozymandiias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
337
Πόντοι
280
Την εβαλα στο αμαξι για να παμε Ζεν. Μου ειχε πει 100 ευρω. Πιπα ασκουφωτη δεν ειχε το προγραμμα. Δεν κανει λεει. Πηγαμε στο Ζεν και δεν ειχε δωματιο! Οποτε την γυρισα πισω. Τοτε εντομεταξυ μου ειχε πει και για αμαξι 50 ευρω. Απλα δεν ψυνομουν για παρκινγκ. Μετα το πηγε 70 και το αμαξι οταν γυρισε το μαλι σε ξανθο. Με σενα παιχτηκε με καποτα ή χωρις;
Ναι πέρυσι, φέτος δεν το μίλαγε καν, δε ξέρω γιατί και δεν με ένοιαξε και πότε να σου πω την αλήθεια. Αστέρι το μουνετο στο κλαρίνο.

kors

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Αυγ 2023
Κριτικές
41
Like
1.806
Πόντοι
2.411
Υπάρχει κάτι καλό τελευταία;

istorias7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2023
Κριτικές
5
Like
125
Πόντοι
280
καλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή καλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι

Mutunus Tutunus

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Σεπ 2023
Κριτικές
18
Like
2.122
Πόντοι
1.071
καλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή κααλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι
Εκεί βρίσκεται η Αμάντα συνήθως

Albinolefe

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2024
Κριτικές
18
Like
1.073
Πόντοι
990
Εχουμε τπτ για Ευα;
Η Ευα εμενα μου αρεσει προσωπικα. Ωραιο Βυζι, μεγαλουτσικος κωλος , και πολυ ωραιο προσωπο. Το κακο της... Θελει να σου ξεζουμισει την τσεπη με καθε τροπο. Χρεωνει τα παντα. Μια φορα ειχα ξεκινησει για ξενοδοχειο... Μου ειπε οτι χρεωνει το μισαωρο απο την στιγμη που θα μπουμε στο αμαξι... Δεν ειχε δωματιο , επρεπε να περιμενουμε 5 λεπτα, και μου λεει μετραει απο το χρονο μας και αυτο. Ε τις λεω ακυρο τοτε , σε γυρναω πισω. Στη διαδρομη μου ζητησε 20 ευρω για το χρονο της , χωρις να εχουμε κανει τιποτα. Φυσικα δεν της τα εδωσα. Ειναι λοιπον για ξεπετα στο αμαξι και τπτ παραπανω.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom