Την εβαλα στο αμαξι για να παμε Ζεν. Μου ειχε πει 100 ευρω. Πιπα ασκουφωτη δεν ειχε το προγραμμα. Δεν κανει λεει. Πηγαμε στο Ζεν και δεν ειχε δωματιο! Οποτε την γυρισα πισω. Τοτε εντομεταξυ μου ειχε πει και για αμαξι 50 ευρω. Απλα δεν ψυνομουν για παρκινγκ. Μετα το πηγε 70 και το αμαξι οταν γυρισε το μαλι σε ξανθο. Με σενα παιχτηκε με καποτα ή χωρις;
καλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή καλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι
καλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή κααλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι
Η Ευα εμενα μου αρεσει προσωπικα. Ωραιο Βυζι, μεγαλουτσικος κωλος , και πολυ ωραιο προσωπο. Το κακο της... Θελει να σου ξεζουμισει την τσεπη με καθε τροπο. Χρεωνει τα παντα. Μια φορα ειχα ξεκινησει για ξενοδοχειο... Μου ειπε οτι χρεωνει το μισαωρο απο την στιγμη που θα μπουμε στο αμαξι... Δεν ειχε δωματιο , επρεπε να περιμενουμε 5 λεπτα, και μου λεει μετραει απο το χρονο μας και αυτο. Ε τις λεω ακυρο τοτε , σε γυρναω πισω. Στη διαδρομη μου ζητησε 20 ευρω για το χρονο της , χωρις να εχουμε κανει τιποτα. Φυσικα δεν της τα εδωσα. Ειναι λοιπον για ξεπετα στο αμαξι και τπτ παραπανω.