You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Παραλιακή.......14.15 - 15.00
- Μέλος που άνοιξε το νήμα BAZELINOS
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Σε ποιο από όλα τα σημεία την βρίσκουμε?Η Κιάρα έχει καλύτερες αποδόσεις.
Τριγωνο.Σε ποιο από όλα τα σημεία την βρίσκουμε?
Κοιτα τους χαρτες που εχει ανεβασει μελος, στην προηγουμενη σελιδα.
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.087
- Πόντοι
- 990
Η Νικη εχει πααααρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Και αυτη στο τριγωνο ηταν καποτε. Η Κιαρα ειναι καθε μερα σχεδον και οπως και η Ευα.Η Κιάρα έχει καλύτερες αποδόσεις.
Η Νικη ποια ειναι;
Τελευταια η Χριστινα , Ευα και Κιαρα δεν ειναι στο τριγωνο;
Ozymandiias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 3
- Like
- 337
- Πόντοι
- 280
Ναι πέρυσι, φέτος δεν το μίλαγε καν, δε ξέρω γιατί και δεν με ένοιαξε και πότε να σου πω την αλήθεια. Αστέρι το μουνετο στο κλαρίνο.Την εβαλα στο αμαξι για να παμε Ζεν. Μου ειχε πει 100 ευρω. Πιπα ασκουφωτη δεν ειχε το προγραμμα. Δεν κανει λεει. Πηγαμε στο Ζεν και δεν ειχε δωματιο! Οποτε την γυρισα πισω. Τοτε εντομεταξυ μου ειχε πει και για αμαξι 50 ευρω. Απλα δεν ψυνομουν για παρκινγκ. Μετα το πηγε 70 και το αμαξι οταν γυρισε το μαλι σε ξανθο. Με σενα παιχτηκε με καποτα ή χωρις;
Kokorakis123
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2026
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εχουμε τπτ για Ευα;Η Νικη εχει πααααρα πολυ καιρο να εμφανιστει. Και αυτη στο τριγωνο ηταν καποτε. Η Κιαρα ειναι καθε μερα σχεδον και οπως και η Ευα.
καλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή καλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.228
- Πόντοι
- 1.071
Εκεί βρίσκεται η Αμάντα συνήθωςκαλησπερες το σαββατο το βραδυ κατεβαινα την παραλιακη προς πειραια κ πετυχα στο γκολφ γλυφαδας ενα ωραιο μελαχρινο , ειναι καινουργιο;ξερουμε τπτ αν ειναι φολα ή κααλη;δεν μπορουσα να σταματησω γτ ημουν με παρεα στο αμαξι
Albinolefe
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2024
- Κριτικές
- 18
- Like
- 1.087
- Πόντοι
- 990
Η Ευα εμενα μου αρεσει προσωπικα. Ωραιο Βυζι, μεγαλουτσικος κωλος , και πολυ ωραιο προσωπο. Το κακο της... Θελει να σου ξεζουμισει την τσεπη με καθε τροπο. Χρεωνει τα παντα. Μια φορα ειχα ξεκινησει για ξενοδοχειο... Μου ειπε οτι χρεωνει το μισαωρο απο την στιγμη που θα μπουμε στο αμαξι... Δεν ειχε δωματιο , επρεπε να περιμενουμε 5 λεπτα, και μου λεει μετραει απο το χρονο μας και αυτο. Ε τις λεω ακυρο τοτε , σε γυρναω πισω. Στη διαδρομη μου ζητησε 20 ευρω για το χρονο της , χωρις να εχουμε κανει τιποτα. Φυσικα δεν της τα εδωσα. Ειναι λοιπον για ξεπετα στο αμαξι και τπτ παραπανω.Εχουμε τπτ για Ευα;
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.204
- Πόντοι
- 456
Καλησπέρα μύστες πέρναγα αργά το βράδυ από Ποσειδώνος κ είδα κατά τύχη κάποιες που πιατσαραν αλλά δεν θυμάμαι σέ ποίο σημείο κ δεν μπόρεσα κ να σταματήσω γιατί ήμουνα με γκόμενα κ γενικά δεν ξέρω τά μέρη από εκεί μήπως θα μπορούσε νά με βοηθήσει κάποιος να μου πει πού πιατσαρουν αν ή φάση γίνεται σέ αυτοκίνητο ή σέ κάποιο ξενοδοχείο τιμές κτλ;
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 2.026
Αδερφε πιο πανω ενας συναδελφος εχει βαλει χαρτη με τις κοπελες που βρισκονται. Θα σε βοηθησει.Καλησπέρα μύστες πέρναγα αργά το βράδυ από Ποσειδώνος κ είδα κατά τύχη κάποιες που πιατσαραν αλλά δεν θυμάμαι σέ ποίο σημείο κ δεν μπόρεσα κ να σταματήσω γιατί ήμουνα με γκόμενα κ γενικά δεν ξέρω τά μέρη από εκεί μήπως θα μπορούσε νά με βοηθήσει κάποιος να μου πει πού πιατσαρουν αν ή φάση γίνεται σέ αυτοκίνητο ή σέ κάποιο ξενοδοχείο τιμές κτλ;
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.204
- Πόντοι
- 456
Σέ ευχαριστώ τόν είδα.Αλλα θα ήθελα κ κάποιες ποίο αναλυτικές πληροφορίες για να καταλάβω τι γίνεται γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί.Αδερφε πιο πανω ενας συναδελφος εχει βαλει χαρτη με τις κοπελες που βρισκονται. Θα σε βοηθησει.
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 2.026
Αν σου πω και εμενα με ψηνει.....Ρε μαγκες τι παιζει αληθεια?Σέ ευχαριστώ τόν είδα.Αλλα θα ήθελα κ κάποιες ποίο αναλυτικές πληροφορίες για να καταλάβω τι γίνεται γιατί δεν έχω ψωνίσει ποτέ από εκεί.
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.204
- Πόντοι
- 456
Α ούτε εσύ ξέρεις από εκεί; Είχα δει πάντως τρεις πιτσιρίκες καλές αλλά ήμουνα με γκόμενα κ δεν μπόρεσα να σταματήσω κ δεν θυμάμαι κ που τής είδα για να ξανά πάω.Αν σου πω και εμενα με ψηνει.....Ρε μαγκες τι παιζει αληθεια?
apostiz30
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2013
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.561
- Πόντοι
- 2.026
Δεν εχω ιδεα...τα τσακαλια εδω θα μας πουνε οταν θα εχουν χρονο.Α ούτε εσύ ξέρεις από εκεί; Είχα δει πάντως τρεις πιτσιρίκες καλές αλλά ήμουνα με γκόμενα κ δεν μπόρεσα να σταματήσω κ δεν θυμάμαι κ που τής είδα για να ξανά πάω.
nikosvita314
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Σεπ 2021
- Like
- 2.204
- Πόντοι
- 456
Μακάρι εγώ ούτε κάν ήξερα πως υπάρχει πιάτσα εκεί κ ρώτησα στο νήμα της Αθήνας κ μου είπε ένας συνάδελφος πώς πιατσαρουν χρόνια κ να μπω σέ αυτό το νήμα να ρωτήσω.Δεν εχω ιδεα...τα τσακαλια εδω θα μας πουνε οταν θα εχουν χρονο.
Mutunus Tutunus
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Σεπ 2023
- Κριτικές
- 20
- Like
- 2.228
- Πόντοι
- 1.071
Οι 3 μαζεμένες είναι στο τρίγωνο. Μετά το συμμαχικό νεκροταφείο στο ρεύμα προς Αθήνα. Δες τον χάρτη που υπάρχει σε προηγούμενες σελίδες. Δες το. Είναι πλήρες και θα σε κατατοπίσει. Δεν υπάρχει κάτι άλλο. Μια βόλτα χαλαρά ένα βράδυ θα σε βοηθήσει επίσης
Yiannis cp
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2024
- Like
- 364
- Πόντοι
- 20
Μια που είναι απέναντι από τη Μαρίνα στον Φλοίσβο τι λέει?
morbid_ang
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2026
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Γεια σας και απο εμένα. Αν και διαβάζω καιρό το site, τώρα είπα να γράψω και εγώ την @@ρια μου .. Επισκέπτομαι παραλιακή τα τελευταία 4-5 χρόνια, η φάση έχει πέσει πολύ, λίγα τα κομμάτια. Για τους φίλους που ρωτάνε υπάρχει αναλυτικό ρεπορτάζ στις προηγούμενες σελίδες, μπορούν να το διαβάσουν. Για Ευα που αναφέρθηκε λίγο πιο πάνω, επιβεβαιώνω και εγώ, αν και ωραία, σου χρεώνει ακόμα και την ανάσα. Κιάρα απο εκείνο το σημείο πολύ καλύτερη.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 116
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 28
- Εμφανίσεις