Νέα

Θα φιλοξενούσατε στο σπίτι σας κοπέλα που γνωρίσατε σε κωλόμπαρο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (1 μέλη και 6 επισκέπτες)

Θα φιλοξενούσατε ποτέ κωλομπαρού στο σπίτι σας?

• Ναι

Ψήφοι: 23 30,3%
  • Όχι

Ψήφοι: 38 50,0%
  • Ναι, αλλά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα (1 έως δύο μήνες)

Ψήφοι: 16 21,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    76
  • Η ψηφοφορία θα κλείσει: .

ΚΑΥΛΑΝΤΈΙΡΟ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2021
Like
1.337
Πόντοι
206
Καλησπέρα παίχτες μου, είμαι σε μια περίεργη κατάσταση και θέλω να πάρω γνώμες για αυτό που ρωτάω, και γενικά είναι χρήσιμο να υπάρχει και αυτό το νήμα, νομίζω όλο και κάποιος θα έχει μπλέξει σε παρόμοια κατάσταση. Βγαίνω εδώ και ενάμιση μήνα με μια κοπέλα που γνώρισα σε κωλόμπαρο. Είναι αλλοδαπή αλλά δεν θέλω να δώσω περισσότερες πληροφορίες για την ίδια για ευνόητους λόγους. Το πρόβλημα είναι ότι αυτή μένει με μια συγκάτοικο κωλομπαρού και αυτή από την ίδια χώρα με αυτήν.

Από την αρχή που γνωριστήκαμε μου λέει πως δεν τα πάει καλά με αυτήν είναι περίεργη μου λέει η συγκάτοικος της, το σπίτι που μένουν είναι ένα μικρό δυαράκι και μοιράζονται τα έξοδα κτλ...

Πριν από μερικές μέρες μου πρότεινε να έρθει να μείνει σπίτι μου να την φιλοξενήσω δηλαδή, μου λέει όχι για πολύ για ένα δυό μήνες και μετά θα ψάξει να βρει καμιά γκαρσονιέρα να μείνει μόνη της. Τώρα το θέμα είναι ότι εγώ δεν ψήνωμαι να την σπιτώσω στον δικό μου χώρω για πολλούς λόγους.

Φοβάμαι κατ' αρχήν, αυτή δουλεύει νύχτα..που ξέρω εγώ με τι άτομα έχει νταραβέρια και τι μπορεί να σημαίνει αυτό αν παραμείνει για καιρό στο σπίτι μου. Πως μπορώ να εμπιστευτώ μια γυναίκα που δουλεύει νύχτα και είναι και από ξένη χώρα.

Δεν ξέρω θέλω την γνώμη σας, αν σας τύχαινε κάτι τέτοιο τι θα κάνατε?

Κάτι να συμπληρώσω ακόμα, δεν μέ έχει καλέσει ποτέ σπίτι της, ξέρω την γειτονιά που μένει αλλά όχι ακριβώς που μένει, μόνο στο σπίτι μου βρισκόμαστε. Της το έχω προτείνει και όλο μου βρίσκει δικαιολογίες...

Δεν ξέρω παίχτες, αν θέλετε πείτε μου την γνώμη σας, αν και εγώ για να πω την αλήθεια θέλω να της ξεκαθαρίσω πως δεν μπορώ να την βάλω μόνιμα σπίτι μου. Μπορεί άμα της το πω να στραβώσει και να ξεκόψουμε, αλλά τι να κάνω δεν θέλω να ρισκάρω μπλεξίματα..
Μη κάνεις κανα αστείο και τη σπιτώσεις. Θα κοιτάξει να σε κλέψει, να σου μπαστακωθεί τσαμπα για οσο, μεχρι να βρει αλλο θύμα, θα σου φαει λεφτα και θα μπλέξεις με χειριστικες συμπεριφορές χειρότερες απ των Ελεϊνήδων. Θα χάσεις τη γαλήνη σου. Με κίνητρο να γαμήσεις, μη καταστρέψεις τη ζωή σου.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Μη κάνεις κανα αστείο και τη σπιτώσεις. Θα κοιτάξει να σε κλέψει, να σου μπαστακωθεί τσαμπα για οσο, μεχρι να βρει αλλο θύμα, θα σου φαει λεφτα και θα μπλέξεις με χειριστικες συμπεριφορές χειρότερες απ των Ελεϊνήδων. Θα χάσεις τη γαλήνη σου. Με κίνητρο να γαμήσεις, μη καταστρέψεις τη ζωή σου.
Αρχηγέ ... περιγράφεις όλους τους γάμους του κόσμου ... και τις συμβιωτικές σχέσεις ....
Δεν έχει γίνει κάτι διαφορετικό , ποτέ, σε καμία.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
ΟΧΙ Και καταβάθος και όχι μόνο , γνωρίζεις και εσύ ο ίδιος , το ότι πρόκειται για υπέρτατη μαλακία . Το ότι δε , σου έγινε τσιμπούρι για κάτι τέτοιο ,σημαίνει το ότι σε έχει “μετρήσει “, για μαλάκα ολικής .
Δεν διαφωνούμε ρε φίλε, αλλά λάβε υπόψη σου ότι έχει μυρίσει χαρτί ..έχει καταλάβει δηλαδή ότι έχω κάποια σχετική οικονομική άνεση σε σχέση με τους άλλους που προφανώς νταραβερίζεται...

Βέβαια από την πλευρά μου, εγώ πάντα πληρώνω όταν βγαίνουμε, την καλόμαθα δηλαδή, αυτή ποτέ δεν έχει βάλει το χέρι στην τσέπη για τίποτα. Αλλά πες μου τώρα ποια γυναίκα που δουλεύει νύχτα θα πληρώσει το φαγητό, το ποτό κτλ όταν βγαίνετε, νομίζω πως σπανίζουν αυτές οι περιπτώσεις. Οι ποιο πολλές έχουν θεό τους το χρήμα ειδικά οι αλλοδαπές.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Σήμερα ξεκαθάρισα την κατάσταση της το ξέκοψα, της είπα πως αν θέλει συνεχίζουμε έτσι όπως είμαστε αλλιώς ξεκόβουμε, το τι άκουσα δεν λέγεται, ευτυχώς τηλεφωνικός ήτανε η ομιλία. Έχει θυμώσει πολύ αρχίζω και φοβάμαι γιατί είναι πολύ νευρικό άτομο.

Για τσάμπα διαμονή ψάχνει να φυλάει πιο πολλά λεφτά αυτή είναι η όλη ιστορία, αλλιώς δεν θα θύμωνε τόσο πολύ ....

Έχω κουραστεί επιπλέον κάθε φορά που είμαστε μαζί να μιλά με pelati...εκεί που τρώμε χτυπάει το τηλ. είμαστε στο κρεβάτι βαράει το τηλ...δεν την ρωτάω ποτέ ποιός είναι κτλ. δεν δείχνω ότι ζηλεύω, αυτή πάντα το συκώνει και μιλάει με pelati..

Την άλλη φορά μου λέει θα πάω καφέ με πελάτη, της λέω πήγαινε, μου λέει είναι χρόνια πελάτης και με βοηθάει οικονομικά, δεν ζητάει κάτι μόνο παρέα, τρέχα γύρευε...

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.458
Πόντοι
3.506
Σήμερα ξεκαθάρισα την κατάσταση της το ξέκοψα, της είπα πως αν θέλει συνεχίζουμε έτσι όπως είμαστε αλλιώς ξεκόβουμε, το τι άκουσα δεν λέγεται, ευτυχώς τηλεφωνικός ήτανε η ομιλία. Έχει θυμώσει πολύ αρχίζω και φοβάμαι γιατί είναι πολύ νευρικό άτομο.

Για τσάμπα διαμονή ψάχνει να φυλάει πιο πολλά λεφτά αυτή είναι η όλη ιστορία, αλλιώς δεν θα θύμωνε τόσο πολύ ....

Έχω κουραστεί επιπλέον κάθε φορά που είμαστε μαζί να μιλά με pelati...εκεί που τρώμε χτυπάει το τηλ. είμαστε στο κρεβάτι βαράει το τηλ...δεν την ρωτάω ποτέ ποιός είναι κτλ. δεν δείχνω ότι ζηλεύω, αυτή πάντα το συκώνει και μιλάει με pelati..

Την άλλη φορά μου λέει θα πάω καφέ με πελάτη, της λέω πήγαινε, μου λέει είναι χρόνια πελάτης και με βοηθάει οικονομικά, δεν ζητάει κάτι μόνο παρέα, τρέχα γύρευε...
Τύπε, θέλει πολύ ακόμα να καταλάβεις ότι πρέπει να την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια, από προχτές;

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Αν βγει θα γνωρίσει γνωστές ;

Μέχρι τώρα γιατί δεν βρήκε ;

Βέβαια να σου πω, ξέρω κάτι τυπάκια γύρω στα 50 .... που ζουν στο παιδικό τους δωμάτιο
που έχει ακόμη την αφίσα από το ιντιάνα τζόουνς ... το πρώτο ... είχαν και το παιχνίδι στο σπέκτρουμ ....

και λέει η μαμά τους ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΒΡΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΟΥΝ ....

για την ώρα είναι παρθένοι , αλλά δεν πάνε σε μπουρδέλα και τάνες ....

Ψάχνουν να βρουν αυτό που τους αξίζει. Σουηδέζα 30αρα , 1.89 με γκρι μάτια
που βγαίνει έξω με φανελάκι , χωρίς σουτιέν .
Ρε τύπε χωρίς κοινωνικό κύκλο ποιος βρίσκει εύκολα Ελληνίδα που να βλέπεται, όχι μοντέλο να βλέπεται κάπως για πες ? Έχω περιέργεια για πες?

Από φίλους μου ποτέ μα ποτέ δεν βρήκα γυναίκα ούτε καν ραντεβού δεν έχω βγει με γυναίκα από βοήθεια μέσω φίλων γνωστών κτλ. Το αντίθετο μάλιστα...Με όσες Ελληνίδες έχω νταραβεριστεί μέχρι τώρα από μόνος μου και τελείως τυχαία, και σε κάποιες περιόδους της ζωής μου που είχα κάποιο μικρό κύκλο γνωριμιών, αλλά και πάλι μόνος μου χωρίς βοήθεια από τρίτο άτομο τκλ..

Αλλά ασ πει κάποιος εδώ μέσα πως βρίσκεις γυναίκα Ελληνίδα με πέσιμο στο δρόμο? Στο μπάρ? Στο μετρό στη στάση? χαχα, ρωτάω δεν ειρωνεύομαι...

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Από την μια αποδεχόμαστε ότι οι Ελληνίδες είναι προβληματικές στο φουλ, από την άλλη κατακρίνουμε κάποιον, όπως εγώ που μπλέκω με γυναίκες νύχτα, τελικά δεν καταλαβαίνω. Εντάξει ρε μάγκες έχουμε και ανάγκες δεν μπορούμε να τον παίζουμε συνέχεια...

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.788
Πόντοι
19.321
Από την μια αποδεχόμαστε ότι οι Ελληνίδες είναι προβληματικές στο φουλ, από την άλλη κατακρίνουμε κάποιον, όπως εγώ που μπλέκω με γυναίκες νύχτα, τελικά δεν καταλαβαίνω. Εντάξει ρε μάγκες έχουμε και ανάγκες δεν μπορούμε να τον παίζουμε συνέχεια...
Τώρα το θέτεις σε σωστή βάση, δίνεις φιλοξενία για να ρίξεις κάνα καβλάκι.
Υπολόγισε πόσα θα ξόδευες από εδώ και από εκεί και κάνε το κουμάντο σου.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
απάντηση δεν παίρνω , το να χαμε να λέγαμε είναι εξυπνάδες...έσύ έχεις κάνει 32 κριτικές στο site ..αφού είναι τόσο εύκολο με τις Ελληνίδες γιατί ρε γαμώτο ...

Εγώ δεν κατηγορώ κανέναν, θα σου πω από μόνος μου πως εδώ μέσα υπάρχουν πολλοί ωραίοι άντρες και έξυπνοι που πληρώνουν για να γαμήσουν πουτάνες, αυτά σε άλλες χώρες δεν γίνονται...

Πολοί τύποι εδώ μέσα που πληρώνουν για να γαμήσουν ωραία μουνιά, αν ζούσαν έξω θα είχαν ξεμουνιάσει τσάμπα όλες τις βόρειες (σκανδιναβία, Ιρλανδία, Σκοτία, Τσεχία κτλ)

Τελευταία τροποποίηση:

pitsirikos

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Δεκ 2005
Κριτικές
39
Like
1.561
Πόντοι
1.011
Αν μπορεις να παρεις μια φωτογραφία διαβατηριου…

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.205
Πόντοι
456

Τύπε γιατί έχεις γράψει το Πελάτη δύο φορές στα αγγλικά και μόνο αυτό ?:think:

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.788
Πόντοι
19.321
απάντηση δεν παίρνω , το να χαμε να λέγαμε είναι εξυπνάδες...έσύ έχεις κάνει 32 κριτικές στο site ..αφού είναι τόσο εύκολο με τις Ελληνίδες γιατί ρε γαμώτο ...
Ζητάω συγνώμη γιατί πάτησα καταλάθος δημοσίευση.
Διάβασε τι έγραψα :Τώρα το θέτεις σε σωστή βάση, δίνεις φιλοξενία για να ρίξεις κάνα καβλάκι.
Υπολόγισε πόσα θα ξόδευες από εδώ και από εκεί ή να σπιτώσεις και κάνε το κουμάντο σου.

ΥΓ. δεν κρίνω και το θεωρώ λάθος να κρίνουμε.

captain 69

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
19.458
Πόντοι
3.506
Από φίλους μου ποτέ μα ποτέ δεν βρήκα γυναίκα ούτε καν ραντεβού δεν έχω βγει με γυναίκα από βοήθεια μέσω φίλων γνωστών κτλ. Το αντίθετο μάλιστα...Με όσες Ελληνίδες έχω νταραβεριστεί μέχρι τώρα από μόνος μου και τελείως τυχαία, και σε κάποιες περιόδους της ζωής μου που είχα κάποιο μικρό κύκλο γνωριμιών, αλλά και πάλι μόνος μου χωρίς βοήθεια από τρίτο άτομο τκλ..

Αλλά ασ πει κάποιος εδώ μέσα πως βρίσκεις γυναίκα Ελληνίδα με πέσιμο στο δρόμο? Στο μπάρ? Στο μετρό στη στάση? χαχα, ρωτάω δεν ειρωνεύομαι...

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει μία ενιαία μέθοδος που να δουλεύει για όλους. Κάποιοι γνωρίζουν γκόμενες μέσω φίλων και κοινής παρέας, άλλοι μέσω δουλειάς, χόμπι, σπουδών, δραστηριοτήτων, social, εφαρμογών γνωριμιών ή εντελώς τυχαίων περιστάσεων. Αν εσύ προσωπικά δεν γνώρισες ποτέ γυναίκα μέσω του κύκλου γνωστών σου, αυτό λέει κάτι για τη δική σου εμπειρία, όχι απαραίτητα για το τι συμβαίνει γενικά.

rodriguez96

Ανώτατος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
32
Like
46.788
Πόντοι
19.321
Και για να γράψω και κάτι ουσιώδες, σου είπαν τα μέλη τα υπέρ και τα κατά,
η τελική απόφαση είναι ΔΙΚΉ ΣΟΥ, σκέψου και πράξε.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Αν τελικά κάνεις το βήμα, έχε κατά νου: α) βρες ένα συγγενή και τηλεφώνα του καθημερινά ή στείλε μήνυμα ότι είσαι ζωντανός, β) βρες κάποιον τοπικό άνθρωπο του υποκόσμου για την περίπτωση που δεν θέλει να φύγει με το καλό, γ) ασφάλισε το σπίτι για κλοπή, πλημμύρα, φωτιά και τυφώνα.

Υ.Γ:1: με όλο το συμπάθειο τύπε μου, όλοι την έχουμε κάνει τη σκέψη για κάποια που μόλις γνωρίσαμε, ανεξαρτήτως της δουλειάς/ανεργίας της. Οι άντρες είμαστε θύματα.
Υ.Γ.2: σοβαρή ερώτηση(προσπαθώ δηλαδή): το συμβόλαιό σου τι λέει, μπορείς να φιλοξενήσεις τρίτο άτομο επί αορίστου; Δικό σου σπίτι ή ενοικιαζόμενο; (αν το δεύτερο, μπορείς και να φύγεις, αν μπλέξεις, αν και η γυναίκα με μια καταγγελία για ξυλοδαρμό/παρενόχληση, σε κατέστρεψε πολύ απλά, δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που έχουν δίκιο, προφανώς).
Το σπίτι είναι δικό μου, δεν γνωρίζω όμως τι ακριβώς προβλέπει η νομοθεσία, γιατί νομίζω πως τα τελευταία χρόνια σου απαγορεύει το κράτος να φιλοξενήσεις άτομο στο σπίτι σου χωρίς να το δηλώσεις στην εφορία. Μιλάω για κανονική συγκατοίκηση γιατί η φιλοξενία μέχρι δύο μήνες επιτρέπεται νομίζω..

δηλαδή χωρίς να δώσεις λογαριασμό σε κανένα για λίγους μήνες φιλοξενείς όποιον θέλεις μετά δύσκολο , πρέπει να το δηλώσεις

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.205
Πόντοι
456
Μου αρέσει που ο τύπος παραπονιέται που είναι Ελλάδα όπου μπορεί να βρει να γαμήσει με 10 ευρώ ή να μιλήσει κάποια μαζί του με ένα ποτάκι την στιγμή που ο Αμερικάνος αντίστοιχος σκάει 500 ευρώ για να σνιφάρει κλανιά από γκόμενα σε βάζο.

OP
OP
D

Dreamer40

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2026
Like
371
Πόντοι
21
Μου αρέσει που ο τύπος παραπονιέται που είναι Ελλάδα όπου μπορεί να βρει να γαμήσει με 10 ευρώ ή να μιλήσει κάποια μαζί του με ένα ποτάκι την στιγμή που ο Αμερικάνος αντίστοιχος σκάει 500 ευρώ για να σνιφάρει κλανιά από γκόμενα σε βάζο.
Στην Αμερική υπάρχουν άπειρα μπαρ που ψάχνονται Αμερικάνες και γαμιούνται επί τόπου και τσάμπα εννοείται, τι είναι αυτά που λες φίλε

Syrios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2012
Κριτικές
8
Like
3.205
Πόντοι
456
Στην Αμερική υπάρχουν άπειρα μπαρ που ψάχνονται Αμερικάνες και γαμιούνται επί τόπου και τσάμπα εννοείται, τι είναι αυτά που λες φίλε
Αφού εσύ πας έτσι και αλλιώς στα άλλα , σε αυτά που δεν γαμάς χαχα

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Εγώ δεν κατακρίνω τίποτε. Μόνο το μαλάκα που βάζει τα λεφτά στην τράπεζα και κάθεται και τον παίζει .
Ή τον ρίψασπη που κάθεται και κλαίγεται και λέει ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΓΙΟΛΕΣ .... ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ ... ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ... ΜΠΟΥΧΟΥΧΟΥ .... ΑΔΙΚΗ ΖΩΗ ΚΑΚΟΥΡΓΑ ΚΕΝΩΝΙΑ.

Με κάποια προφυλαξεις ασφαλείας (να μη βόσκουν κοσμήματα, ακριβά ρολόγια, μετρητά , λίρες , στοιχεία λογαριασμών ΑΥΤΑ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΚΑΠΟΥ , ΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΟΚΙΒΩΤΙΑ ΕΙΤΕ ΘΥΡΙΔΑ όπως επίσης να μην υπάρχουν όπλα και σχετικές άδειες, διαβατήρια κτλ να βόσκουν χύμα ) εγώ θα ήμουν υπέρ του να την πάρεις σπίτι (επίσης δεν μιλάμε για βαριά ασημικά, πορσελάνες αξίας, πίνακες, έργα τέχνης και λοιπά κι αυτά .... να απουσιάζουν) .

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.371
Πόντοι
6.256
Αμερική και Γερμανία, αν δεν είσαι ήρωας από τις ταινίες ηλίθιος και πανηλίθιος ή εκδίκηση των νερντς φορτώνεις).

ΤΟ ΦΟΡΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΔΟΤΟ , ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΡΟΛΙΑ.

Οι ελάχιστες φορές που γίνεται δεν διαψεύδουν τίποτε.

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom