Ρε bro, πιο πιθανό είναι να γίνω εγώ μάνατζερ της Τσέλσι παρά να καταλήξει εξαθλιωμένη γυναίκα που έχει την εμφάνιση για το πελατολόγιο που λες.
Χμμ, είπες μεγάλη κουβέντα τώρα . η εμφάνιση από μόνη της είναι ένα στοιχείο κλειδί.
Η προσοχή στην εμφάνιση από μόνη της, είναι σημάδι ματαιοδοξίας, που μπορεί από μόνο του, να κάνει κάποιες να θέλουν να αυτοαποτιμηθούν για να αποδείξουν οτι οι άντρες θα δίναν ακόμα και λεφτά για αυτές. Υπάρχουν κάποιες (μου έχει τύχει μια και μόνη φορά αλλά έχω ακούσει για αρκετές περισσότερες) γυναίκες που ερεθίζονται από το γεγονός οτι άντρες πληρώνουν ή θα πληρώνανε για αυτές.
Πιθανών στο παράδειγμα που έδωσε συναγωνιστής για την γκαρσόνα που είπε ότι θα το σκεφτόταν για περισσότερα να ερεθιζόταν με την ιδέα του πόσο θα μπορούσε να φτάσει κάποιος για αυτήν, κτλ.
Το άλλο σκέλος της ομορφιάς είναι ότι κοστίζει σε χρόνο και χρήμα οπότε μια γυναίκα που έχει οικονομικά προβλήματα μπορεί να είναι ακριβώς επειδή επενδύει πολλά στην εμφάνιση της, οπότε μπορεί να είναι πολύ εμφανίσιμη και για αυτό να μην τις μένουν χρήματα να πληρώσει ενοίκιο και κοινόχρηστα. Και από την άλλη κάποιο που να έχει αρχικά παραμελήσει την εμφάνιση της, με τα πρώτα χρήματα να επενδύσει, τόσο οικονομικά σε προϊόντα όσο και υπηρεσίες (σπα, κομμωτήρια, γυμναστήριο κτλ) , όσο και σε προσωπική άνεση χρόνου, (οικιακή βοηθό, νταντά για τα παιδιά, ακόμα και να παραιτηθεί από την κανονική της δουλειά) ώστε να αναβαθμιστεί, εξαιρετικά, εμφανισιακά.
Το τελευταίο σκέλος μάλιστα είναι αυτό που βλέπουμε πιο έντονα και συχνά στα αματούρια/αγαπητικές/sugarbabies από ότι στις επαγγελματίες οι οποίες δεν το παραμελούν καθόλου αλλά το κάνουν πιο φειδωλά και με περισσότερη προσωπική εργασία (γυμναστήριο περισσότερο, κομμωτήριο λιγότερο)