Νέα

Μασάζ στη Λάρισα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostasperv
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 235
  • Εμφανίσεις 49K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

GiorgoSalonika

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2026
Like
54
Πόντοι
0
Αν εχεις λεφτα για πεταμα τι να .. δεν εχω αποψη εκτος αν σε εσενα βαζει βιζι η σ αφηνει τιν αγγιζεις οποτε αλλαζουν τα πραγματα ..
Σε εμένα βάζει βυζί η κυρία Γιώτα η γυναίκα μου,και δεν έχω ανάγκη να ζητιανεψω το βυζί καμίας κοπέλας εάν δεν το προσφέρει ...
Είπες μια την άποψη σού,την είπες δύο,την είπες τρεις,κάπου κουράζει, μεγάλοι άνθρωποι είμαστε καταλαβαίνουμε...Σ 'ευχαριστουμε που έδωσες την γνώση και την σπουδή σου πάνω στο συγκεκριμένο θέμα αλλά επέτρεψε μας να έχουμε και εμείς άποψη η οποία μπορεί να μην συμφωνεί με την δική σου...
Εσύ δίνεις τα λεφτά σου εκεί που θεωρείς ότι αξίζει και εμείς τα δίνουμε εκεί που θεωρούμε εμείς ότι αξίζει.
Με πολύ φιλική εκτίμηση σου το λέω τελείωνε το,εκτιθεσε χωρίς λόγο .

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
36
Παίδες καλησπέρα θα βρίσκομαι Λάρισα το επόμενο σκ μπορει καποιος να με δώσει τηλέφωνα από spa? Είτε με 2ο γυρο είτε χωρις 2ο γύρο.

nikoleon

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Like
40
Πόντοι
0

Manos_Kon

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει συγκεκριμένη εμπειρία από επίσκεψη στο queen? Αν δηλαδή του είπαν κάνε ντουζ και χτυπά την πόρτα, αν έμεινε χωρίς πετσέτα-εσωρουχο από αρχή.

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
207
Πόντοι
21
Υπάρχει κάποιος που μπορεί να πει συγκεκριμένη εμπειρία από επίσκεψη στο queen? Αν δηλαδή του είπαν κάνε ντουζ και χτυπά την πόρτα, αν έμεινε χωρίς πετσέτα-εσωρουχο από αρχή.
Το ντουζ είναι έξω από το δωμάτιο. Χωρίς από αρχή

Manos_Kon

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2025
Like
16
Πόντοι
0
Το ντουζ είναι έξω από το δωμάτιο. Χωρίς από αρχή
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ρούχα έβγαλε η κοπέλα; Μετά από παρότρυνση; Στο κομμάτι του μασάζ αυτό κάθε αυτό κάτω του μετρίου, όπως σε όλα αυτά τα μαγαζιά να φανταστώ;

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
467
Πόντοι
36
Έχει κανείς το τηλέφωνο από aqua spa ? Αν ναι κάποιος βοήθεια

OP
OP
K

Kostasperv

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαΐ 2023
Like
207
Πόντοι
21
Ευχαριστώ για την απάντηση. Ρούχα έβγαλε η κοπέλα; Μετά από παρότρυνση; Στο κομμάτι του μασάζ αυτό κάθε αυτό κάτω του μετρίου, όπως σε όλα αυτά τα μαγαζιά να φανταστώ;
Δεν έβγαλε

nikolas1924

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2025
Like
37
Πόντοι
0
Πήγε κανένα στο καινούργιο να μας αν αξίζει κάποια;

Gus1994

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2026
Like
10
Πόντοι
0
Γνωρίζετε αν υπάρχει παρόμοιο μασατζιδικο στα Τρίκαλα;;

Iasonjason

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2026
Like
86
Πόντοι
0
Luxury spa λαρισα έφερε 2 καινούριες από Θεσσαλονίκη μια κασσανδρα κ μια Αριάδνη ξέρουμε τίποτα αν πέρασε κάποιος καλά;

koolis

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
2
Like
268
Πόντοι
21
Ποιά έχει τα μεγαλύτερα βυζιά :jade: στα δύο μαγζιά, lux και queen?

Montelopnixths

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2022
Like
20
Πόντοι
0
Μύστες μου χαιρετώ την ομάδα!
Πέρασμα αρχικά προ ημερών από το Queen όπου απλά θα σας πω να πάτε χτες! 10/10, έφυγα αδειασμένος αλλά οι παρουσίες που αντίκρισα δεν με άφηναν σε ησυχία. Οποτε συνεχίζω την ίδια μέρα και αμέσως μετά με lux (το σιγουρακι μας στον τομέα) όπου το ρόστερ ήταν επίσης δυνατό (2/3 τοπ) και πέρασμα με Ναταλια η οποία αξίζει τα εύσημα. Αν πάτε να είστε φορτωμένοι γενικά σε τέτοια μέρη και όχι με ψιλά…

Kara7

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2023
Like
39
Πόντοι
0
Μύστες μου χαιρετώ την ομάδα!
Πέρασμα αρχικά προ ημερών από το Queen όπου απλά θα σας πω να πάτε χτες! 10/10, έφυγα αδειασμένος αλλά οι παρουσίες που αντίκρισα δεν με άφηναν σε ησυχία. Οποτε συνεχίζω την ίδια μέρα και αμέσως μετά με lux (το σιγουρακι μας στον τομέα) όπου το ρόστερ ήταν επίσης δυνατό (2/3 τοπ) και πέρασμα με Ναταλια η οποία αξίζει τα εύσημα. Αν πάτε να είστε φορτωμένοι γενικά σε τέτοια μέρη και όχι με ψιλά…
Ναταλία πως είναι εμφανισιακά;αν μπορείς στείλε μου και προσωπικό μήνυμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom