Νέα

Πιστεύετε στα μάγια;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Bestman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 63
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.360
Πόντοι
201
το squirting βγαινει απο την ουρήθρα.
Η ουρήθρα συνδέεται αποκλειστικά με την ουροδόχο κύστη. Άρα είναι κατούρημα μην τρωτε παραμυθι.
Σε νήμα που μιλάει για μαγιολίκια, ήρθε ο φίλος να μας πει ότι εγώ μιλάω σοβαρά κι ότι δεν υπάρχει squirting!!!
Ωραίος φίλε!!! Η ψυχή του πάρτι είσαι :cheesy::cheesy::cheesy:
Screenshot_20260310_101157.jpg

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.440
Πόντοι
206
Μονο που χρειαζεται "να πιστεψουμε" κατι, αυτοματως δεν ειναι αληθινο.
5 ηταν τοτε ο αδερφος μου...τι να συζητησω...ουτε το θυμαται....
Η ιστορια σου έχει τρύπες οπότε θεωρείται φίδι.
Αν το μοσχαρι σου τραβηξε τοσο τη προσοχη, το βλεμμα σου θα ηταν "κλειδωμενο" στον αδερφο σου λογω αγωνίας, οχι στη γιαγια. Μην προσπαθεις να μας μεταφέρεις την εικόνα που σε συμφέρει.
Δεν μας ειπες ποτε τι απεγινε το μοσχαρι. Αν ειχε συμβει οντως κατι τετοιο θα επεμενες σθεναρα οτι αργόγερα το μοσχάρι είτε ψόφησε, είτε σηκώθηκε μια χαρά στην υγεία του.
Κλασσικές τακτικές παραπλάνησης, βεβαια μετα το χόντρυνες κι άλλο

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.440
Πόντοι
206
Σε νήμα που μιλάει για μαγιολίκια, ήρθε ο φίλος να μας πει ότι εγώ μιλάω σοβαρά κι ότι δεν υπάρχει squirting!!!
Ωραίος φίλε!!! Η ψυχή του πάρτι είσαι :cheesy::cheesy::cheesy:
Screenshot_20260310_101157.jpg
Καποιο λάθος κάνεις. Είπα δυο πράγματα, μπορείς να αμφισβητήσεις οποιοδήποτε απο τα δύο αν θες και μπορεις.
Μπορεις βεβαια να πεταξεις και τη μπαλα στις κερκίδες

Polysex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2025
Like
1.360
Πόντοι
201
Καποιο λάθος κάνεις. Είπα δυο πράγματα, μπορείς να αμφισβητήσεις οποιοδήποτε απο τα δύο αν θες και μπορεις.
Μπορεις βεβαια να πεταξεις και τη μπαλα στις κερκίδες
Ρε αδερφέ, ένα χιουμοριστικό σχόλιο εκανα!! Δεν έχω διδαχθεί ανατομία ούτε είμαι ειδικός!!! Επίσης δεν έχω κάνει ποτέ καμία γυναίκα να squirtάρει. Είμαστε εντάξει τώρα;;;; Σύσσωμο το κοινό του bou τελεία κομ επικροτεί την άποψή σου.

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.332
Πόντοι
6.246
Υπήρχε μία σειρά που έπαιζε ο Καραντάιν και έκανε μεγάλη επιτυχία. Στην οποία ήταν μοναχός Σαολίν. Όταν τον πήραν πιτσιρικά στο μοναστήρι ξεκίνησαν να του μαθαίνουν τη βάση της φιλοσοφίας του.
Τον στέλνει ο δάσκαλος έξω να παρακολουθήσει τις κινήσεις ενός άλλου μοναχού. Και να γυρίσει να του πει ΑΚΡΙΒΏΣ τι συνέβη.
Γυρίζει λοιπόν ο πιτσιρικάς και λέει στο δάσκαλο ότι έγινε κάτι ΜΑΓΙΚΟ. Ο μοναχός κρύφτηκε πίσω από ένα θάμνο, μεταμορφώθηκε σε κόκκορα ή κάποιο πουλερικό τέλος πάντων και βγήκε από το θάμνο με άλλη μορφή.
Ο δάσκαλος είπε απλά στον "ακρίδα", έτσι τον φώναζε, ότι ο μοναχός δεν μεταμορφώθηκε σε πουλί.
Αυτό ήθελε ο "ακρίδας" να δει κι αυτό ήθελε να πιστέψει.
Κι ότι δεν υπήρχε τίποτα το μαγικό.
Και μετά συνέχισε τη διδασκαλία.
Aυθυποβολή δηλαδή. Αυτή είναι η απάντηση, συνδέουμε γεγονότα άσχετα μεταξύ μας επειδή θέλουμε να τα πιστέψουμε όπως με τα γούρια.
Έβαλα το τυχερό μου μπλουζάκι για να κερδίσει η ομάδα - λες και η απόδοση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο εξαρτάται από το τι φοράει ένας άσχετος τόσα χιλιόμετρα μακριά. Απλά θέλω να να πιστέψω ότι και εγώ βοηθώ στη νίκη.

Ιστορίες των παλιών μεταφέρονται με διάφορους τρόπους για το λόγο ότι και τότε οι άνθρωποι αγράμματοι ήταν και έλεγαν διάφορα. Για παράδειγμα υπήρχαν τραυματίες πολέμου που τους πέρναγαν για νεκρούς έριχναν χώμα στο πεδίο της μάχης και έλεγαν εντάξει μωρέ πάμε να φύγουμε (μιλάμε για το Μεσαίωνα). Κάποιοι ξυπνούσαν ,επειδή ήταν στην κορφή του σωρού κάπως κατάφερναν να βγουν και σέρνοντας τα ποδια τους και μεσα στα αίματα χωρίς πολλές φορές να μπορούν να μιλήσουν κανονικά προσπαθούσαν να φτάσουν στον κοντινότερο οικισμό. Η ερμηνεία του φαινομενου από τους παλιούς - βρικόλακες, ζόμπι, νεκρανάσταση.

Το μάτι: ένας άνθρωπος παινεύει ένα αμάξι ,τρακάρει το αμάξι. Μετά από πόση ώρα τράκαρε; Ήταν ο οδηγός του σκοτώστρας; Πόσες φορές πριν είχε επαινέσει ο γκαντέμης το ίδιο αμάξι; Πόσες φορές είχε επαινέσει κάτι γενικά και δεν έγινε τίποτα; Αν παρατηρήσετε κανείς δεν ξέρει να πει, ποτέ δεν τους απασχόλησαν αυτές οι πληροφορίες. Για αυτό και πιστεύουν στο μάτι.

Εδώ υπάρχουν τόσοι Έλληνες που πιστεύουν ότι για μια ψήφο θα είχαν οι Αμερικάνοι επίσημη γλώσσα τα ελληνικά, ότι ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο επειδή η Μάχη της Κρήτης κράτησε 10 μέρες και ότι οι Έλληνες μάθαιναν γράμματα στο κρυφό σχολείο επί τουρκοκρατίας και σας φαίνεται περίεργο που πιστεύουν στα μάγια; Εμένα μου φαίνεται περίεργο που σηκώνονται από το κρεβάτι χωρίς να κουτουλήσουν το κεφάλι τους στο πάτωμα.

resp

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
9.978
Πόντοι
2.356
Aυθυποβολή δηλαδή. Αυτή είναι η απάντηση, συνδέουμε γεγονότα άσχετα μεταξύ μας επειδή θέλουμε να τα πιστέψουμε όπως με τα γούρια.
Έβαλα το τυχερό μου μπλουζάκι για να κερδίσει η ομάδα - λες και η απόδοση των ποδοσφαιριστών στο γήπεδο εξαρτάται από το τι φοράει ένας άσχετος τόσα χιλιόμετρα μακριά. Απλά θέλω να να πιστέψω ότι και εγώ βοηθώ στη νίκη.

Ιστορίες των παλιών μεταφέρονται με διάφορους τρόπους για το λόγο ότι και τότε οι άνθρωποι αγράμματοι ήταν και έλεγαν διάφορα. Για παράδειγμα υπήρχαν τραυματίες πολέμου που τους πέρναγαν για νεκρούς έριχναν χώμα στο πεδίο της μάχης και έλεγαν εντάξει μωρέ πάμε να φύγουμε (μιλάμε για το Μεσαίωνα). Κάποιοι ξυπνούσαν ,επειδή ήταν στην κορφή του σωρού κάπως κατάφερναν να βγουν και σέρνοντας τα ποδια τους και μεσα στα αίματα χωρίς πολλές φορές να μπορούν να μιλήσουν κανονικά προσπαθούσαν να φτάσουν στον κοντινότερο οικισμό. Η ερμηνεία του φαινομενου από τους παλιούς - βρικόλακες, ζόμπι, νεκρανάσταση.

Το μάτι: ένας άνθρωπος παινεύει ένα αμάξι ,τρακάρει το αμάξι. Μετά από πόση ώρα τράκαρε; Ήταν ο οδηγός του σκοτώστρας; Πόσες φορές πριν είχε επαινέσει ο γκαντέμης το ίδιο αμάξι; Πόσες φορές είχε επαινέσει κάτι γενικά και δεν έγινε τίποτα; Αν παρατηρήσετε κανείς δεν ξέρει να πει, ποτέ δεν τους απασχόλησαν αυτές οι πληροφορίες. Για αυτό και πιστεύουν στο μάτι.

Εδώ υπάρχουν τόσοι Έλληνες που πιστεύουν ότι για μια ψήφο θα είχαν οι Αμερικάνοι επίσημη γλώσσα τα ελληνικά, ότι ο Χίτλερ έχασε τον πόλεμο επειδή η Μάχη της Κρήτης κράτησε 10 μέρες και ότι οι Έλληνες μάθαιναν γράμματα στο κρυφό σχολείο επί τουρκοκρατίας και σας φαίνεται περίεργο που πιστεύουν στα μάγια; Εμένα μου φαίνεται περίεργο που σηκώνονται από το κρεβάτι χωρίς να κουτουλήσουν το κεφάλι τους στο πάτωμα.
Όλοι οι λαοί έχουν δοξασίες και δεισιδαιμονίες, αρκεί να λειτουργεί το μυαλό και να υπάρχει λογική. Κάποτε απαγορευόταν να φας ελιές μετά τη θεία κοινωνία γιατί αν φτύσεις τα κουκούτσια φτύνεις και την κοινωνία. Που την είχες πάρει το πρωί στην εκκλησία και τις ελιές τις έτρωγες το μεσημέρι.
Παλαβομάρας το ανάγνωσμα.
Ο κόσμος πιστεύει ότι η μάνα είναι στη Θεσσαλονίκη και το παιδί στην Αθήνα, αλλά με κάτι μπούρου μπούρου πάνω από ένα πιάτο με νερολαδο διώχνει τα κακά τα πνεύματα και "ξεματιαζει" το παιδί από το κακό το μάτι.
Από την αφέλεια και τη βλακεία που τους διέπει δεν υπάρχει τρόπος να τους γλιτώσει κανείς.
Αυτό με τη νεκροφάνεια πολύ διαδεδομένη ιστορία.
Τους έθαβαν αρον-αρον κι αν κανείς συνερχόταν και προσπαθούσε να βγει από το φέρετρο ξεκινούσαν τις ιστορίες με τη νεκρανάσταση, τα ζόμπι και τους βρυκόλακες.
Ευτυχώς απαγορεύθηκε η άμεση ταφή και σταμάτησε αυτή η ανοησία.

Α-Ω

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
8.528
Πόντοι
6.795
στα μαγιώ μόνο
ιδιαίτερα στα ολόσωμα με κορδόνια

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
21
Like
9.716
Πόντοι
2.046
Κυριακάτικο σήμερα δεν έχει;

Παίζει να μου έχει κάνει μάγια η πεθερά γτ της έχω ξεκολιασει την κόρη;

Το λέω γτ όσο πάει και μειώνεται η διάρκεια της ορθοστασίας του μικρού..
Χωρις παρεξηγηση φιλε, εμενα δεν με πιανουν τα μαγια.
Unimpressed The Big Lebowski GIF by Working Title

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.332
Πόντοι
6.246
Ο προπάππους μου είχε πει μια ιστορία στον πατέρα μου ότι όταν ο ίδιος ήταν νέος (1900 - 1910) στο χωριό του για να περάσει η ώρα έβαζαν οι νέοι δοκιμασία ποιος θα πάει βράδυ χωρίς φεγγάρι στο νεκροταφείο και θα καρφώσει ένα καρφί σε ένα συγκεκριμένο τάφο. Φυσικά ρεύμα δεν υπήρχε έπρεπε ψηλαφιστά να μετρήσεις τους σταυρούς για να βρεις το σωστό. Το καρφί θα ήταν η απόδειξη ότι πήγες.
Πήγε λοιπόν ένας, βρήκε τον τάφο αλλά στα σκοτεινά κάρφωσε τη βράκα του την κρητική πάνω στον τάφο. Πίστεψε ότι ο πεθαμένος ήταν που τον καταρράστηκε και δεν τον άφηνε να φύγει και από το φόβο του (μάλλον καρδιακός) ακινητοποιήθηκε και με το κρύο βρέθηκε το επόμενο πρωί νεκρός. Να τι κάνει η πολύ πίστη στα μάγια.

diamantino

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2018
Κριτικές
1
Like
4.015
Πόντοι
456
στη μάγια τη μέλισα ισως

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.258
Πόντοι
2.356
Αστο Τυπε ! Σου Εξηγησε ο user παρα πανω.......... Αλλα Δεν !!! Εχεις κανει Ενα στο μυαλο σου = Μαγια , Κβατνο ,marvel universe , Β ππ και Star Wars ! Εχεις κανει Θεωριτικες υποθεσεις ΠΡΑΞΕΙ !! Τες ΠΑ ΑΝ ΘΕΣ ! = Δες Το Video του ASTRONIO στο YouTube που εχει κανει LIVE με Τον Καλητερο στην Ελλαδα Καθηγητη Κβαντικης Μηχανικης .... Μπας και Καταλαβεις !??? Αν ΚΑΙ Πιστευω Εχεις Παρει το Δρομο σου !!!!! ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εχεις Μαθει Να ζεις Στο Ψεμα γιατι Σε βολευει..... Αλλα Μη σκας Εχεις και Παρεα !!! = Εχω Γνωστο σαν εσενα !!! Ολο Λεει τετεια ! και παντα μαθενουμε Οτι ειναι Ψεματα Τελικα !!!!.... ( Δεν εννοω οτι τα λεει ψεματα επιτηδες ! Τα πιστευει αυτος Κανονικα !! )

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ BRO !!!!!!!!!!!!
ας πιστεψουμε εσενα τον μορφωμενο που σε 5 σειρες εχεις κανει 20 ορθογραφικα λοιπον....

Απολλύων

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
6.258
Πόντοι
2.356
Μονο που χρειαζεται "να πιστεψουμε" κατι, αυτοματως δεν ειναι αληθινο.

Η ιστορια σου έχει τρύπες οπότε θεωρείται φίδι.
Αν το μοσχαρι σου τραβηξε τοσο τη προσοχη, το βλεμμα σου θα ηταν "κλειδωμενο" στον αδερφο σου λογω αγωνίας, οχι στη γιαγια. Μην προσπαθεις να μας μεταφέρεις την εικόνα που σε συμφέρει.
Δεν μας ειπες ποτε τι απεγινε το μοσχαρι. Αν ειχε συμβει οντως κατι τετοιο θα επεμενες σθεναρα οτι αργόγερα το μοσχάρι είτε ψόφησε, είτε σηκώθηκε μια χαρά στην υγεία του.
Κλασσικές τακτικές παραπλάνησης, βεβαια μετα το χόντρυνες κι άλλο
καταρχην τι κρινεις αν δεν ξερεις την θεση του μπρο,του μοσχαριου και το που ειναι η αυλοπορτα.....
οι αυλες ειναι διπλανες...ο μπρο ηταν σταματημενος αναμεσα στις 2 πορτες....οπως κοιτουσα προς τα εκει,η γιαγια βγηκε πισω απο το ολο σκηνικο....θες και γκουγκλ ερθ κ να σου βαλω τις θεσεις ακριβως???
το μοσχαρι δεν πεθανε....εκανε πλαγια βηματα και επεσε σαν μεθυσμενο...προσπαθουσε να σηκωθει αλλα δεν μπορουσε...η γιαγια μετα τραβηξε μεσα στην δικη τους αυλη τον αδερφο μου...μετα απο λιγο το μοσχαρι σηκωθηκε κανονικα κ ετρεχε να προλαβει το κοπαδι...τυπε αν ειναι να γραφουμε το καθετι με την παραμικρη λεπτομερεια,καθε ποστ θα ηταν σεντονι....

menounos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Κριτικές
9
Like
860
Πόντοι
301
Εγώ το μόνο σχετικό που θυμάμαι κάποτε που λέγαμε ‘Κάνει μάγια η Π….τσα του Κετσπάγια’

• Χαχα
Αντιδράσεις: ledis7

j_thess

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
1.440
Πόντοι
206
Ο προπάππους μου είχε πει μια ιστορία στον πατέρα μου ότι όταν ο ίδιος ήταν νέος (1900 - 1910) στο χωριό του για να περάσει η ώρα έβαζαν οι νέοι δοκιμασία ποιος θα πάει βράδυ χωρίς φεγγάρι στο νεκροταφείο και θα καρφώσει ένα καρφί σε ένα συγκεκριμένο τάφο. Φυσικά ρεύμα δεν υπήρχε έπρεπε ψηλαφιστά να μετρήσεις τους σταυρούς για να βρεις το σωστό. Το καρφί θα ήταν η απόδειξη ότι πήγες.
Πήγε λοιπόν ένας, βρήκε τον τάφο αλλά στα σκοτεινά κάρφωσε τη βράκα του την κρητική πάνω στον τάφο. Πίστεψε ότι ο πεθαμένος ήταν που τον καταρράστηκε και δεν τον άφηνε να φύγει και από το φόβο του (μάλλον καρδιακός) ακινητοποιήθηκε και με το κρύο βρέθηκε το επόμενο πρωί νεκρός. Να τι κάνει η πολύ πίστη στα μάγια.
Αστικος θρυλος ειναι, κυκλοφορει σε πολλες περιοχες της Ελλάδας. Γυρίζει ανάμεσα σε 18χρονους.
Πίστεψε ότι ο πεθαμένος ήταν που τον καταρράστηκε και δεν τον άφηνε να φύγει και από το φόβο του
Πως ξέρουμε τι πίστεψε; Άφησε σημείωμα ο πεθαμένος;
και με το κρύο βρέθηκε το επόμενο πρωί νεκρός
Γιατι δεν πήγαν να τον βρουν νωρίτερα; Υποτίθεται έβαλαν στοίχημα/δοκιμασία

NorthGhost

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Και μαγιά υπάρχουν και άλλα πολλά που ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε! Και δεν εννοώ σαν το Harry potter! Ένας φίλος του έκανε μαγιά μια γκόμενα! Μιλάμε τυφλό έρωτα για εκείνη όχι ότι ήτανε και μουναρα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη! Με τα πολλά με τα λίγα μετά από πολύ καιρό και πολύ ψάξιμο πήγε με ένα άλλο φίλο σε ένα παπά και καταλήξανε ότι του έκανε μαγιά! Τα μαγια γινόταν με την εξής μέθοδο! Κάθε λίγο αυτήν τον τάιζε,είτε κάνα γλυκό σοκολάτα είτε κάποιο φαγητό! Αυτή έπαιρνε με κάποιο τρόπο το αίμα από την περίοδο της και το αποξηρανε και αυτό γινόταν σαν σκόνη μπαχαρικό,ότι τον τάιζε το έριχνε εκεί και για αυτό αυτός δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από αυτήν,+ ότι είχε και μαγεμένα πράγματα δικά της σε χώρους που ήταν αυτός πολλές ώρες καθημερινά! Αυτά όλα τα βρήκε ο παπάς! Μόλις βρήκε τα αντικείμενα και σταμάτησε να τρώει οτιδήποτε από αυτήν ξεκόλλησε ο άνθρωπος και έγινε πάλι νορμάλ! Τώρα αλήθεια ψέματα εγώ γελάω δεν τα πολύ πιστεύω αλλά αυτός είναι τελείως σοβαρός και επιμένει!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.457
Πόντοι
6.797
Και μαγιά υπάρχουν και άλλα πολλά που ακόμα δεν μπορούμε να κατανοήσουμε! Και δεν εννοώ σαν το Harry potter! Ένας φίλος του έκανε μαγιά μια γκόμενα! Μιλάμε τυφλό έρωτα για εκείνη όχι ότι ήτανε και μουναρα μπορούσε να έχει πολύ καλύτερη! Με τα πολλά με τα λίγα μετά από πολύ καιρό και πολύ ψάξιμο πήγε με ένα άλλο φίλο σε ένα παπά και καταλήξανε ότι του έκανε μαγιά! Τα μαγια γινόταν με την εξής μέθοδο! Κάθε λίγο αυτήν τον τάιζε,είτε κάνα γλυκό σοκολάτα είτε κάποιο φαγητό! Αυτή έπαιρνε με κάποιο τρόπο το αίμα από την περίοδο της και το αποξηρανε και αυτό γινόταν σαν σκόνη μπαχαρικό,ότι τον τάιζε το έριχνε εκεί και για αυτό αυτός δεν μπορούσε να ξεκολλήσει από αυτήν,+ ότι είχε και μαγεμένα πράγματα δικά της σε χώρους που ήταν αυτός πολλές ώρες καθημερινά! Αυτά όλα τα βρήκε ο παπάς! Μόλις βρήκε τα αντικείμενα και σταμάτησε να τρώει οτιδήποτε από αυτήν ξεκόλλησε ο άνθρωπος και έγινε πάλι νορμάλ! Τώρα αλήθεια ψέματα εγώ γελάω δεν τα πολύ πιστεύω αλλά αυτός είναι τελείως σοβαρός και επιμένει!
Αυτή τη μέθοδο μου την είχε πεί μια κοπέλα που τα είχα παλιά.
Περίοδοι και μαλακίες
Αλλού είναι τα μαγια τα σωστά που πιανουνε.
Κάθε φορά που βρίσκω γκόμενα που κάνει καλό τσιμπούκι, μαγευομαι και ξεχνάω τα πάντα. Θέλω να την ξανασυναντησω. Τρελενομαι.
Τότε ναι! Η γκόμενα κάνει μάγια!

NorthGhost

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Αυτή τη μέθοδο μου την είχε πεί μια κοπέλα που τα είχα παλιά.
Περίοδοι και μαλακίες
Αλλού είναι τα μαγια τα σωστά που πιανουνε.
Κάθε φορά που βρίσκω γκόμενα που κάνει καλό τσιμπούκι, μαγευομαι και ξεχνάω τα πάντα. Θέλω να την ξανασυναντησω. Τρελενομαι.
Τότε ναι! Η γκόμενα κάνει μάγια!
Οπότε για να το έχεις ακούσει και εσύ κάτι θα υπάρχει δεν γίνεται να είναι όλα παπατζες!

OP
OP
Bestman

Bestman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
2.775
Πόντοι
456
Εγώ το μόνο που είχα ακούσει είναι ότι τα μάγια γίνονται σε διασταύρωση με πέντε δρόμους..
Και πιτσιρικάδες στο χωριό τα βράδια που γυρναγαμε σπίτι κάναμε ολόκληρη παράκαμψη για να μην περάσουμε από εκείνο το σημείο..

user212024

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2025
Like
1.754
Πόντοι
206
Ακρη δεν βρεθηκε με τα μαγια τελικα
Ας το διασκεδασουμε τοτε λοιπον :D:

Stories

Νέο!