Νέα

Δίλημμα και θέλω απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todekatokalo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Δεν σε νοιάζει ζιρο τι θα πουν οι άλλοι.
Αλλά όπως είπα και να τη πέφτεις χωρίς δόλωμα δεν κάνεις τίποτα
Βασικά οι γκονενες λειτουργούν συμπληρωματικά
Θελουν αυτό που τους λείπει να το βρουν η να τις γεμίζει
100 φορές το λέω σε μαθητές αυτό
Κοίταχτε τη λείπει στη κάθε μία και συμπληρώστε μην πάτε σαν βοιδια λέγοντας γειά σου είμαι άντρας είσαι γυναίκα θα κάνουμε σχέση
Επίσης όταν μια είναι πλήρης 100% δεν παίζει ποτέ 99% πρέπει να βρεις αυτό το 1% να το συμπληρώσεις
Πιο πάνω είπα το παράδειγμα με το χρήμα και δεν είναι απόλυτο
Σκοπός είναι να μπορέσεις να ψυχολογικές τη γκόμενα να δεις τι της λείπει και να το συμπληρώσεις

Τι μπορεί να λείπει πλέον από τις γκόμενες για να τους το δώσεις εσύ;

Πεσίματα;Φολοουερς;Γεματα ινμποξ;Ταξίδια;Βόλτες;Γαμήσια;

Υπάρχουν πολλές που μέχρι τα 30 ή και τα 25 τους...δεν τα έχουν χορτάσει όλα αυτά;

Το μονο που μπορεί να σε ξεχωρίσει απο τη μάζα,είναι είτε ένας καλός μισθός,είτε ένα υπεργαμάτο προφιλ στο ινστα με περισσότερους φολοουερς απ'αυτήν,είτε μια υπερκοινωνικότητα,να σου μιλάνε και να σε χαιρετάνε οπουδήποτε

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.250
Πόντοι
6.246
Προς τον νηματοθετη. Κοίτα τώρα άντρας που σε συμβουλεύει.

Αυτός στο παρακαλώινκ θα διαπιστώσεις και μόνος σου ότι δηλώνει πως τον Nubic τον έχει στην λίστα αγνοήσης του. Και πως στο διάολο βρίσκει ποστ δικά του αφού δεν βλέπει το γράφει;

Δημοσίευση στο thread ''Η ignore list μας ή ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ'' Η ignore list μας ή ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ - Page 26
Τι θες να πεις δηλαδή ότι ο κύριος Λάκης ,η προσωποποίηση της σοβαρότητας έχει κλωνους και παρακολουθεί τι γράφει η ignore list; Σε λίγο θα μας πεις ότι ο άνθρωπος μπαινοβγάζει άτομα στην ignore list. Τι είναι κανένας μεθύστακας που τα πίνει και δεν ξέρει τι λέει;

Και στην τελική τι κακό έχουν οι χωρισμένες με παιδί. Να μη δουν αυτές χαρά δηλαδή;

Τσάρκας4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
1.363
Πόντοι
216
Τα έχουμε ξαναπεί , στην Αγελλάδα μετράει ο κοινωνικός κύκλος και οι γνωστοί .Αν δεν τα έχεις, δεν πάει να έχεις λέγειν , εμφάνιση κτλπ πάπαλα. Είσαι ένας άγνωστος που δεν σε ξέρουν και δεν ρισκάρουν . Έτσι είναι οι Ελλεϊνίδες . Το παίζουν εκ του ασφαλούς! :uglystupid:

localuser

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2025
Like
54
Πόντοι
0
Καλές όλες οι ανωτέρω συμβουλές. Εγώ αναρωτιέμαι πού μπορούμε να γνωρίζουμε γυναίκες για να τις εφαρμόσουμε;

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.315
Τι μπορεί να λείπει πλέον από τις γκόμενες για να τους το δώσεις εσύ;

Πεσίματα;Φολοουερς;Γεματα ινμποξ;Ταξίδια;Βόλτες;Γαμήσια;

Υπάρχουν πολλές που μέχρι τα 30 ή και τα 25 τους...δεν τα έχουν χορτάσει όλα αυτά;

Το μονο που μπορεί να σε ξεχωρίσει απο τη μάζα,είναι είτε ένας καλός μισθός,είτε ένα υπεργαμάτο προφιλ στο ινστα με περισσότερους φολοουερς απ'αυτήν,είτε μια υπερκοινωνικότητα,να σου μιλάνε και να σε χαιρετάνε οπουδήποτε
Πολλα λειπουν που δεν τα βλεπεις η δεν τα ξερεις
Πχ εγω μια περιοδο τα ειχα με μια 9αρα και της έλειπε το άτομο εμπιστοσύνης δεν εμπιστεύοταν κανεναν μονο εμενα γιατι ολοι την κοροϊδεύαν
Οι γυναικες μια ζωη αισθανονται ατελής ποτε δρν ειναι πληρης ενω τον αντρα δεν τον νοιαζει η πληρότητα παρα μονο μια γκομενα να εχει
Οι γυναικες ειναι ατελης και ανασφαλης τερμα ξερουν οτι μονο μέσω εμφάνισης εχουν αντικειμενική αξια στη κοινωξια αλλιως παπαλα

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.315
Καλές όλες οι ανωτέρω συμβουλές. Εγώ αναρωτιέμαι πού μπορούμε να γνωρίζουμε γυναίκες για να τις εφαρμόσουμε;
Θα σου πω δυο μέρη απίθανα που εχεις πολλές πιθανότητες
1ο σε κηδεια
2ο σε νοσοκομειο

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.755
Πόντοι
28.246
Τι θες να πεις δηλαδή ότι ο κύριος Λάκης ,η προσωποποίηση της σοβαρότητας έχει κλωνους και παρακολουθεί τι γράφει η ignore list; Σε λίγο θα μας πεις ότι ο άνθρωπος μπαινοβγάζει άτομα στην ignore list. Τι είναι κανένας μεθύστακας που τα πίνει και δεν ξέρει τι λέει;

Και στην τελική τι κακό έχουν οι χωρισμένες με παιδί. Να μη δουν αυτές χαρά δηλαδή;
Λάκης είναι αυτός.

Έχεις προσέξει ποιος συμβουλεύει τον νηματοθετη για καμάκι και γυναίκες;
Για τον Λάκη λέω. Μιλάμε πρώτος στο καμάκι. Ειδικά στα Ελληνικά νησιά....

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
23.250
Πόντοι
6.246
Λάκης είναι αυτός.

Έχεις προσέξει ποιος συμβουλεύει τον νηματοθετη για καμάκι και γυναίκες;
Για τον Λάκη λέω. Μιλάμε πρώτος στο καμάκι. Ειδικά στα Ελληνικά νησιά....
Το μόνο, το μοναδικό πρόβλημα που έχει αυτός ο dating coach είνια ότι θα γαμάς τόσο πολύ που δε θα έχεις χρόνο για τίποτα άλλο. Κάποιοι δεν είμαστε πια 18 χρονών για αυτό αποφεύγω να διαβάζω τις συμβουλές του

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.755
Πόντοι
28.246
Σου είπα έλα να σε μάθω γιατί δεν ξέρεις από ντειτινγκ
Πρώτον δεν λες τίποτα εδώ μέσα μόνο παπαριες
Οπότε ραψτο και άκουσε με να μαθαινεις
Για το κέρατο όπως το έφαγες εσύ που την έπιασες την ώρα της μάχης με τον γκόμενο τι λέει το ντειτινγ;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.755
Πόντοι
28.246
400χιλιαδες χλμ το καγιεν θα του κοστισει η συντήρηση παραπανω σπο την αγορα
Πηρε γυφτος με 12 χιλιάρικα ενα και μολις αρχισε να ζητα το παρατησε
Καλο ειναι να ξερουν οσοι παιρνουν 20 ετιας καγιεν οτι θα σκασουν αλλα τοσα στη συντήρηση μεσα σε μια 3ετια 5ετια αναλογα
Δηλαδή τώρα η Καγιέν ισχύει δεν είναι μουφα ότι δεν έχει.

Άρα πλέον, ψάχνουμε πόσα χιλιόμετρα έχει.

ΟΚ. Την μια κωλοτουμπα την έκανες έστω αργα. Γιατί δεν πίστευες ούτε φωτό ούτε τίποτα ακόμα και όταν στις τρίψαμε στα μούτρα την έβγαζες νοικιασμένη, φίλου, δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Παιδιά υπάρχει η Καγιέν του Λάμα λέει ο Ζαν.

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.315
Για το κέρατο όπως το έφαγες εσύ που την έπιασες την ώρα της μάχης με τον γκόμενο τι λέει το ντειτινγ;
Το κερατο ειναι μεσα στο προγραμμα
Πολλοι λενε δεν θα το φαω αλλοι λενε εμενα. Δεν θα μου συμβει κλπ
Γενικα ειναι κατι που δεν μπορεις να το ελέγξεις
Εδω εχει να κανει με τις αντοχες τις καθε γυναικας τα στανταρ αλλα και τη ψυχικη της υγεία
Υπηρχε μελετη που ελεγε οτι γυναικες με ψυχολογικά προβληματα εχουν αυξημενες τις πιθανότητες να κερατωσουν
Γενικά μια γυναικα οταν κερατωσει ξεχαστε το δεν γυριζει εκτος και αν το εκανε απο εκδικηση η ηταν μεθυσμένη

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.058
Πόντοι
456
Δεν σε νοιάζει ζιρο τι θα πουν οι άλλοι.
Αλλά όπως είπα και να τη πέφτεις χωρίς δόλωμα δεν κάνεις τίποτα
Βασικά οι γκονενες λειτουργούν συμπληρωματικά
Θελουν αυτό που τους λείπει να το βρουν η να τις γεμίζει
100 φορές το λέω σε μαθητές αυτό
Κοίταχτε τη λείπει στη κάθε μία και συμπληρώστε μην πάτε σαν βοιδια λέγοντας γειά σου είμαι άντρας είσαι γυναίκα θα κάνουμε σχέση
Επίσης όταν μια είναι πλήρης 100% δεν παίζει ποτέ 99% πρέπει να βρεις αυτό το 1% να το συμπληρώσεις
Πιο πάνω είπα το παράδειγμα με το χρήμα και δεν είναι απόλυτο
Σκοπός είναι να μπορέσεις να ψυχολογικές τη γκόμενα να δεις τι της λείπει και να το συμπληρώσεις
Μιλάς πολύ σωστά τύπε μου. Πολύ φοβάμαι πως εδω μέσα το 10% καταλαβαίνει πραγματικά τι εννοείς :hi::hi:

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.755
Πόντοι
28.246
Εδω εχει να κανει με τις αντοχες τις καθε γυναικας τα στανταρ αλλα και τη ψυχικη της υγεία
Υπηρχε μελετη που ελεγε οτι γυναικες με ψυχολογικά προβληματα εχουν αυξημενες τις πιθανότητες να κερατωσουν
Γενικά μια γυναικα οταν κερατωσει ξεχαστε το δεν γυριζει εκτος και αν το εκανε απο εκδικηση η ηταν μεθυσμένη
Εσύ έχεις φάει κέρατο από γυναικα Ζαν

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.315
Δηλαδή τώρα η Καγιέν ισχύει δεν είναι μουφα ότι δεν έχει.

Άρα πλέον, ψάχνουμε πόσα χιλιόμετρα έχει.

ΟΚ. Την μια κωλοτουμπα την έκανες έστω αργα. Γιατί δεν πίστευες ούτε φωτό ούτε τίποτα ακόμα και όταν στις τρίψαμε στα μούτρα την έβγαζες νοικιασμένη, φίλου, δεν ξέρω και εγώ τι άλλο.

Παιδιά υπάρχει η Καγιέν του Λάμα λέει ο Ζαν.
Δεν καταλαβες
Ειπα ειναι του φίλου του λαμα
Αρα παραδεχεσαι οτι δεν ησουν εσυ στο βιντεο με τη βλαχικη φωνη

Begood

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Απρ 2014
Like
3.058
Πόντοι
456
Ποιό θεωρείς ειναι το Α και το Ω στο σύγχρονο dating δεδομένης της κατάστασης με τις γυναίκες που την έχουν δει κάπως;

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
50.755
Πόντοι
28.246
Δεν καταλαβες
Ειπα ειναι του φίλου του λαμα
Αρα παραδεχεσαι οτι δεν ησουν εσυ στο βιντεο με τη βλαχικη φωνη
Μια χαρά κατάλαβα

Σου είχα τάξει ότι θα σου βγάλω βίντεο ως συνοδηγός στην Καγιέν του Λάμα μόλις σμιξω μαζί του.
Τότε που συναντηθήκαμε, με τον Λάμα, σου έβγαλα το βίντεο και σε μπινελικωνω όπως επίσης σου είχα τάξει ότι θα κάνω στο βίντεο.

Εσύ στην αρχή κοροϊδεύεες όπως είχα προβλέψει ότι θα κάνεις, την φωνή μου, και μετά κωλοτουμπα δεν σου μιλάω εγω στο βίντεο.

Στο βίντεο είμαι εγώ και σου μιλάω από θέση συνοδηγού λοιπόν και έχεις φάει ψωλια στον κωλο.

Τελευταία τροποποίηση:

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.315
Μια χαρά κατάλαβα

Σου είχα τάξει ότι θα σου βγάλω βίντεο ως συνοδηγός στην Καγιέν του Λάμα μόλις σμιξω μαζί του.
Τότε που συναντηθήκαμε, με τον Λάμα, σου έβγαλα το βίντεο και σε μπινελικωνω όπως επίσης σου είχα τάξει ότι θα κάνω στο βίντεο.

Εσύ στην αρχή κοροϊδεύεες όπως είχα προβλέψει ότι θα κάνεις, την φωνή μου, και μετά κωλοτουμπα δεν σου μιλάω εγω στο βίντεο.

Στο βίντεο είμαι εγώ και σου μιλάω από θέση συνοδηγού λοιπόν και έχεις φάει ψωλια στον κωλο.
Ωραια βαλε τωρα ηχητικο σε 5 λεπτα να δουμε αν η φωνη ειναι ιδια

Διαγραμμένο μέλος 82386

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
5.189
Πόντοι
736
Τον αγαπουλίτσα φοβασαι μωρε κι εσυ??Εγω το πολυ πολυ να δωσω αγαπη,ειμαι αγνός πολυ και τρυφερός
Σε φαντάζομαι μλκ στις αρχές θα σαι φρουφρού κιαρώματα και μόλις πέσουν οι μάσκες αρχίζει το:knuppel:
:2funny::2funny::2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom