Νέα

Δίλημμα και θέλω απόψεις

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Todekatokalo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 244
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Το σύστημα όπως έχει διαμορφωθεί εν έτη 2025 σκοπό έχει ο άντρας να πηδαει λιγότερο αλλά και η κοινωνική ζωή του να είναι περιορισμένη.
ΖΑΒΌ, οι μόνοι που δεν πηδάνε το 2025 είσαι εσύ και οι όμοιοι σου...
αλλά έπρεπε να προσπαθείς να πηδήξεις το 80 να σου πω πόσα απίδια παίρνει ο σάκος και πότε ήταν πιο εύκολο.
βλακέντιε

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Πολλα λειπουν που δεν τα βλεπεις η δεν τα ξερεις
Πχ εγω μια περιοδο τα ειχα με μια 9αρα και της έλειπε το άτομο εμπιστοσύνης δεν εμπιστεύοταν κανεναν μονο εμενα γιατι ολοι την κοροϊδεύαν
Οι γυναικες μια ζωη αισθανονται ατελής ποτε δρν ειναι πληρης ενω τον αντρα δεν τον νοιαζει η πληρότητα παρα μονο μια γκομενα να εχει
Οι γυναικες ειναι ατελης και ανασφαλης τερμα ξερουν οτι μονο μέσω εμφάνισης εχουν αντικειμενική αξια στη κοινωξια αλλιως παπαλα
ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΔΕ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΠΟΤΕ ΧΩΡΙΣ 20ΆΡΙΚΟ

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.164
:grin::grin::grin:

:confused::confused::confused:

ρε μαλάκα, προσπαθώ να μην ασχοληθώ αλλά δε με αφήνεις :confused:
παρακάμπτω όλη τη μαλακία και στέκομαι σε ένα σημείο και μόνο...
πόσο παπάρας πρέπει να είσαι για να σκέφτεται το μυαλό σου ότι θα "εκμεταλλευτείς" το θάνατο κάποιου και τον πόνο όσων τον αγαπούν, ώστε να προσπαθήσεις (και καλά τώρα) να βρεις γκόμενα...ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΠΑΠΑΡΑΣ ΠΙΑ?
Ρε 10ποντε στις κηδείες πέρα από τους κοντινούς συγγενείς οι περισσότεροι πάνε για κάβλαντα ποιο πόνο μας λες.
Όταν έχεις 150 άτομα μέσα σ αυτά θα έχεις και μουνες οι οποίες αν τις ρωτήσεις ούτε που θα ξέρουν ποιος είναι ο πεθαμένος και δεν σου λέω κατά τη διάρκεια της κηδείας αλλά μετά στον καφέ που κάνουν

Στα νοσοκομεία έχεις μια γκάμα από νοσηλεύτριες αποκλειστικες και προσωπικό νοσοκομείου που μπορείς να ασχοληθείς ακόμα και γιατρινες
Αν στηθείς εκεί σε καντίνα η σε καρέκλες όλο και κάποια θα καμαρώσεις
Είναι το αίσθημα της επιβίωσης σ αυτά τα περιβαλλοντα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Γιατί να το συντηρεί ρε ;
Για να βγάζει βόλτα το Ζεμπού ;
Αν δεν δουλεύουν ... μερικοί κύλινδροι ... τι έγινε ;
Θα θυμίζει ... πριόνι !
telly σα να θέλεις βόλτα μου φαίνεται...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε 10ποντε στις κηδείες πέρα από τους κοντινούς συγγενείς οι περισσότεροι πάνε για κάβλαντα ποιο πόνο μας λες.
Όταν έχεις 150 άτομα μέσα σ αυτά θα έχεις και μουνες οι οποίες αν τις ρωτήσεις ούτε που θα ξέρουν ποιος είναι ο πεθαμένος και δεν σου λέω κατά τη διάρκεια της κηδείας αλλά μετά στον καφέ που κάνουν

Στα νοσοκομεία έχεις μια γκάμα από νοσηλεύτριες αποκλειστικες και προσωπικό νοσοκομείου που μπορείς να ασχοληθείς ακόμα και γιατρινες
Αν στηθείς εκεί σε καντίνα η σε καρέκλες όλο και κάποια θα καμαρώσεις
Είναι το αίσθημα της επιβίωσης σ αυτά τα περιβαλλοντα
επειδή είσαι μαλάκας, δεν κατάλαβες καν τι σου είπα

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.164
ΖΑΒΌ, οι μόνοι που δεν πηδάνε το 2025 είσαι εσύ και οι όμοιοι σου...
αλλά έπρεπε να προσπαθείς να πηδήξεις το 80 να σου πω πόσα απίδια παίρνει ο σάκος και πότε ήταν πιο εύκολο.
βλακέντιε
Το 80 ρε παλιε δεν είχα γεννηθεί αλλά εσύ για να μας λες για το 80 σίγουρα βαράς 55 60 πλας
Τώρα κάθομαι και μιλάω με έναν γερο που δεν ξέρει που πάνε τα 4 στη σημερινή εποχη

Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
35
Like
13.192
Πόντοι
5.946
Το 80 ρε παλιε δεν είχα γεννηθεί αλλά εσύ για να μας λες για το 80 σίγουρα βαράς 55 60 πλας
Τώρα κάθομαι και μιλάω με έναν γερο που δεν ξέρει που πάνε τα 4 στη σημερινή εποχη
:jerking:

ο γέρος γαμάει και εκτός μπου...εσύ όχι

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.164

Ρε αφού δεν λες τίποτα εδώ μέσα εγώ και ο τελης τουλάχιστον λέμε γράφουμε εσύ παπαρια αφού δεν το έχεις

Ρε αφού δεν λες τίποτα εδώ μέσα εγώ και ο τελης τουλάχιστον λέμε γράφουμε εσύ παπαρια αφού δεν το έχεις

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
μισό λεπτό όμως: δηλ. για να βγάλω γκόμενα θα πρέπει να τρέχω πίσω από τα χαζογκομενίδια και να τις ακολουθώ σε ό,τι μαλακίες γουστάρουν, τουλάχιστον οι μέινστρημ από δαύτες που είναι και οι περισσότερες;
Να τραβολογιέμαι στα βλαχομπαρόκ σκυλάδικα, να "διασκεδάζω" με Αργυρούς και Οικονομόπουλους κι όλους αυτούς τους γύφτους; Ή με Χαρούληδες για υψηλή κουλτούρα; Να πάω σε σχολή χορού λάτιν και δεν ξέρω τι άλλο γουστάρουν τα χαζογκομενίδια;
Ο ορισμός της μουνοδουλίασης μου ακούγεται, δεν ξέρω...

Τύπε,άμα δεν είσαι σ'αυτούς που οι γκόμενες κολλάνε απο μόνες τους,αναγκαστικά πρέπει να κατέβεις εσύ επίπεδο για να βρεις.Αυτές έχουν τις επιλογές και όχι εσύ...

Το να βρεις κάποια που να γουστάρει αυτή τα δικά σου ενδιαφέροντα,και ταυτόχρονα να σου αρέσει κιόλας σε εμφάνιση,το θεωρώ εφάμιλλο του να πιάνεις το τζόκερ

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.975
Πόντοι
6.056
Όχι ζιρο.το να ακολουθείς τα ενδιαφέροντα ΤΗΣ γυναίκας δεν θα σε κάνει αρρενωπό αλλά ούτε θα σε σεβαστεί ούτε θα σε εκτιμήσει.
Οι γυναίκες γενικά έχουν τη τάση να ακολουθούν τους άντρες σ αυτά που κάνουν η αρέσουν σ αυτούς.
Γενικά η γυναίκα εκτιμά έναν ψωλα με ενδιαφέροντα προσωπικότητα κλπ
Αν τώρα τρέχεις πίσω της στα νυχάδικα κοσμετικς
κλπ στο τέλος θα μπεις στη φριεντζωνη και δεν θα το καταλάβεις
Αυτό που λέω στα παιδιά είναι βγάλτε προσωπικότητα δείξτε την η αν δεν έχετε φτιάξτε την και μετά πηγαίνετε να καμακωνετε
Χρειάζονται προσόντα στο ντειτ χωρίς προσόντα είναι δύσκολο να μπορέσει κάποιος να ανατρέψει τα δεδομένα των σημερινών απαιτησεων

Στην εποχή που η γυναίκα έχει το μαχαίρι και το καρπούζι και αυτή επιλέγει,για να ακολουθήσει αυτή εσένα και όχι το αντίθετο,πρέπει να έχεις πολλά παραπάνω προσόντα απο έναν μέσο άντρα.Αν είσαι μέσος άντρας,θα τρέχεις εσύ απο πίσω τους,εφόσον δεν θες να είσαι μονο με πουτάνες και χειροκίνητο.

Johnstef

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
96
Like
13.520
Πόντοι
12.436
Τύπε,άμα δεν είσαι σ'αυτούς που οι γκόμενες κολλάνε απο μόνες τους,αναγκαστικά πρέπει να κατέβεις εσύ επίπεδο για να βρεις.Αυτές έχουν τις επιλογές και όχι εσύ...

Το να βρεις κάποια που να γουστάρει αυτή τα δικά σου ενδιαφέροντα,και ταυτόχρονα να σου αρέσει κιόλας σε εμφάνιση,το θεωρώ εφάμιλλο του να πιάνεις το τζόκερ

Στην εποχή που η γυναίκα έχει το μαχαίρι και το καρπούζι και αυτή επιλέγει,για να ακολουθήσει αυτή εσένα και όχι το αντίθετο,πρέπει να έχεις πολλά παραπάνω προσόντα απο έναν μέσο άντρα.Αν είσαι μέσος άντρας,θα τρέχεις εσύ απο πίσω τους,εφόσον δεν θες να είσαι μονο με πουτάνες και χειροκίνητο.
εντάξει, σ' αυτό έχεις κάποιο δίκιο. Εάν κάποιος δεν είναι διατεθειμένος να παίξει στο γήπεδο του μέινστρημ χαζογκομενίδιου ΚΑΙ ταυτόχρονα είναι ο μέσος άντρας, οι επιλογές/επιτυχίες μειώνονται σημαντικά.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Σου λέει ο 10ποντος , ότι ήταν ... δύσκολο το 1980 ;;;;

Πιτσιρίκι , μέσα δεκαετίας 1980 .... πήγα σε ντίσκο .... και χόρευα χούφτωνα και γλωσοφίλαγα 19χρονες ....
της πουτάνας γινόταν .....

Από το 1989 και μετά ... που άρχισαν τα κλαμπ ρέστοραν με χαμάληδες να το παίζουν πόρτα
και κρατήσεις και τα αρχίδια μου ... χάθηκε η νύχτα των ντίσκο στην ελλάδα.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.480
Πόντοι
5.506

Πολλες φορες η σιωπη ειναι χρυσος. Στις δικες σας περιπτωσεις η σιωπη ειναι Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΟΛΟΥ.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.480
Πόντοι
5.506

Πιτσιρίκι , μέσα δεκαετίας 1980 .... πήγα σε ντίσκο .... και χόρευα χούφτωνα και γλωσοφίλαγα 19χρονες ....

Από το 1989 και μετά ... που άρχισαν τα κλαμπ ρέστοραν με χαμάληδες να το παίζουν πόρτα
Μεσα δεκαετιας 80 για να πηγαινες σε ντισκο πρεπει να ησουν 16-17 αρα εισαι γεννημενος πριν το 70.

Ασταδιαλα απο δω μεσα ρε σκατογερε, 60 χρονων χουφταλο.

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.164

Συμφωνώ και εγώ πιστεύω ότι εκείνα τα χρόνια της ντίσκο παιζόταν καλό παιχνίδι,αλλά ο λάμα εκείνα τα χρόνια θα ήταν ένας μπουλης με ραντες και παντελόνι με πιετες με γυαλαμπουκες και οι νέοι στυλ γαρδέλι τότε γάμουσαν και έδερναν και ο λάμα το πήγαινε χειροκίνητο ώσπου ανακάλυψε τα κολγκιρλ και νομίζει ότι είναι γαμιας

jean-Claud

Τρολάρχης
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
13
Like
13.164
Εσύ πάντα κοιτάς τις γυναίκες το τι θα πουν το τι θα κάνουν το τι θα επιλέξουν ενώ δεν κοιτάς να αυτοβελτίωσης τον εαυτό σου
Αν εσύ πας ήδη λούζερ μη περιμένεις η γκόμενά να σε δει αλλιώς,λούζερ βγάζεις λούζερ βλέπει
Από εκεί και πέρα αν εσύ δεν γίνεις άντρας αξίας με προσωπικότητα στυλ χεσε μέσα δεν πας πουθενα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
29.480
Πόντοι
5.506
Εσύ πάντα κοιτάς τις γυναίκες το τι θα πουν το τι θα κάνουν το τι θα επιλέξουν ενώ δεν κοιτάς να αυτοβελτίωσης τον εαυτό σου
Αν εσύ πας ήδη λούζερ μη περιμένεις η γκόμενά να σε δει αλλιώς,λούζερ βγάζεις λούζερ βλέπει
Από εκεί και πέρα αν εσύ δεν γίνεις άντρας αξίας με προσωπικότητα στυλ χεσε μέσα δεν πας πουθενα
Εσυ παντως δασκαλε σκιζεις απο προσωπικοτητα, φαινεται ξεκαθαρα και εδω μεσα, πρεπει να κανεις μπαμ εκει εξω.

πολυζωης

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιουν 2018
Κριτικές
2
Like
104.322
Πόντοι
16.131
Εσυ παντως δασκαλε σκιζεις απο προσωπικοτητα, φαινεται ξεκαθαρα και εδω μεσα, πρεπει να κανεις μπαμ εκει εξω.
απαγορευονται οι σφαιρες και τα βεγγαλικα.... επιτρεπονται μονο οι σπιθες και τα σαινια

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
28.524
Πόντοι
6.256
Ναι ο Σαμπ απλώς αναλώνεται στο να εξηγεί γιατί δεν θα βρει ποτέ καμία .
Και ψάχνει ποσοστά για παρηγοριά , ότι είναι εκατομμύρια αυτοί που δεν γαμάνε τίποτε.
Και ότι γαμάνε μόνο σελέμπριτις, της νύχτας μαϊντανοί κτλ.

Δεν είναι ακριβώς έτσι .

απαγορευονται οι σφαιρες και τα βεγγαλικα.... επιτρεπονται μονο οι σπιθες και τα σαινια
Οι σινεφίλ ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom