Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 415K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (9 μέλη και 9 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.187
Πόντοι
33.405
Σε οποιοδήποτε μεταφορικό έργο ο μεταφορέας είναι υπεύθυνος για την ασφαλή φόρτωση όπως και για το είδος του φορτίου για να έχει τη γνώση για αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας. Κρατώ μια επιφύλαξη, γιατί δεν είμαι οσετζης ούτε μηχανοδηγός αν υπάρχει στο τρένο υπεύθυνος φορτίου πέρα των μηχανοδηγών.

Το να μη γνωρίζουν είναι εντελώς μα εντελώς απίθανο, τουλάχιστον όταν μιλάμε για νόμιμα φορτία.

Καλά κάνετε και κρατάτε την επιφύλαξη. :coffee:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
43.875
Πόντοι
9.931
Σε οποιοδήποτε μεταφορικό έργο ο μεταφορέας είναι υπεύθυνος για την ασφαλή φόρτωση όπως και για το είδος του φορτίου για να έχει τη γνώση για αντίστοιχα μέτρα ασφαλείας. Κρατώ μια επιφύλαξη, γιατί δεν είμαι οσετζης ούτε μηχανοδηγός αν υπάρχει στο τρένο υπεύθυνος φορτίου πέρα των μηχανοδηγών.

Το να μη γνωρίζουν είναι εντελώς μα εντελώς απίθανο, τουλάχιστον όταν μιλάμε για νόμιμα φορτία.
Αποκλείεται να μην υπάρχει υπεύθυνος φορτίου. Η δουλειά του μηχανοδηγού ειναι να παει το τραίνο απο το σημείο Α στο Β.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.549
Πόντοι
5.506
Και επειδή όλοι οι κωλοτούμπες εδώ μέσα πλέον κρατούν αποστάσεις από θεωρίες συνομωσίας που μας φλόμωσαν εδώ μέσα τότε, να ένα δείγμα τι λέγανε και πως τα γυρίζουν.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.549
Πόντοι
5.506
Καλά κάνετε και κρατάτε την επιφύλαξη. :coffee:
Πάντα κρατάω επιφύλαξη για κάτι που δε γνωρίζω Ο ΙΔΙΟΣ. Βέβαια το να μη γνωρίζει ούτε ανεπίσημα αν κουβαλάει εκρηκτικά, πυροτεχνήματα ή πυρηνικά το αποκλείω.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
GkNyqGmW8AAzLod.png

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.549
Πόντοι
5.506
Χειρότερος.

Ο Σπυρέτος έχει απολαβές.
Αυτός το κάνει για τη "δόξα". :coffee:
Έχω και 'γώ, δεν παρακολουθείς το μπαμπη το σουγιά, το Νίκο το μπαλτά και το Κώστα το Γκοτζίλα τους σαη. :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

τσου μωρη ρουφοκαυλετα μπασταρδη
Αγρίεψε ο μαλακας της κοινωνίας.

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.955
Πόντοι
6.495
Αποκλείεται να μην υπάρχει υπεύθυνος φορτίου. Η δουλειά του μηχανοδηγού ειναι να παει το τραίνο απο το σημείο Α στο Β.
Έχω την αίσθηση ότι οι μηχανοδηγοί δεν είναι υπεύθυνοι για το φορτίο. Από εκεί και πέρα, εάν δεν είναι υπεύθυνοι, πόσα είναι τα άτομα που δυνητικά θα γνώριζαν το ''λαθραίο'' εμπόρευμα;

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
Έχω και 'γώ, δεν παρακολουθείς το μπαμπη το σουγιά, το Νίκο το μπαλτά και το Κώστα το Γκοτζίλα τους σαη. :confused:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αγρίεψε ο μαλακας της κοινωνίας.
η μυτη σου γιατι ειναι παντα καφε?

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.408
Πόντοι
6.256
Η φίλη σου τους έχει χαρακτηρίσει εμμέσως ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ και συνεχίζει. Ούτε μια δήλωση μετανοίας ή συγνώμης στις μανάδες αυτών, δεν είναι ιερές σαν κι αυτή.
δεν έχω καμία φίλη δεν σκοτώθηκε κανένας δικός μου άνθρωπος.

συνεχίζεις να χλευάζεις με την έκφραση "ιερή μάνα" δεν έχεις σεβασμό ούτε για την έννοια της μάνας τελικά?

βέβαια χτες είπες ότι δεν θα κρίνεις εσύ τον πλακιά που είναι ένας γονέας που έχασε το παιδί του και μπορεί να λέει ότι θέλει. Μάλλον εννοείς ότι μπορεί να λέει ότι σου αρέσει γιατί αυτή που λέει ότι δεν σου αρέσει είναι "ιερή μάνα"

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
δεν έχω καμία φίλη δεν σκοτώθηκε κανένας δικός μου άνθρωπος.

συνεχίζεις να χλευάζεις με την έκφραση "ιερή μάνα" δεν έχεις σεβασμό ούτε για την έννοια της μάνας τελικά?

βέβαια χτες είπες ότι δεν θα κρίνεις εσύ τον πλακιά που είναι ένας γονέας που έχασε το παιδί του και μπορεί να λέει ότι θέλει. Μάλλον εννοείς ότι μπορεί να λέει ότι σου αρέσει γιατί αυτή που λέει ότι δεν σου αρέσει είναι "ιερή μάνα"
γιαυτο ειναι ο αδονις του σαι...
γιατι ειναι ενα μπασταρδο κωλοπαιδο σκουληκι

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.408
Πόντοι
6.256
υπάρχει υπεύθυνος για την φόρτωση.

απλά έχουν σβηστεί τα βίντεο της ώρας της φόρτωσης εντελώς τυχαία.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.408
Πόντοι
6.256
γιαυτο ειναι ο αδονις του σαι...
γιατι ειναι ενα μπασταρδο κωλοπαιδο σκουληκι
για να έχουμε μια ιδέα για το τι λέει...

γράφω ότι εκμεταλλεύονται τους μηχανοδηγούς όλοι προς όφελος τους...

και αυτός προσπαθεί να ξεκινήσει τσακωμό και με τσιγκλάει επίτηδες με το "ιερή μάνα"

φαντάσου τι υπόνομος είναι...κάθε μάνα είναι ιερή σε σχέση με τα παιδιά της...πόσο μάλλον αν το παιδί της πέθανε....

και ο οχετός χρησιμοποιεί την έκφραση "ιερή μάνα" για να την κοροϊδέψει....γιατί? για τον μητσοτάκη....

όταν λέω ότι θέλει ψυχίατρο....

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.445
Πόντοι
5.506
για να έχουμε μια ιδέα για το τι λέει...

γράφω ότι εκμεταλλεύονται τους μηχανοδηγούς όλοι προς όφελος τους...

και αυτός προσπαθεί να ξεκινήσει τσακωμό και με τσιγκλάει επίτηδες με το "ιερή μάνα"

φαντάσου τι υπόνομος είναι...κάθε μάνα είναι ιερή σε σχέση με τα παιδιά της...πόσο μάλλον αν το παιδί της πέθανε....

και ο οχετός χρησιμοποιεί την έκφραση "ιερή μάνα" για να την κοροϊδέψει....γιατί? για τον μητσοτάκη....

όταν λέω ότι θέλει ψυχίατρο....
κλωτσο στην μαπα θελει...οι ψυχιατροι εχουν πιο σοβαρες δολειες να κανουν

LION-974

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
22
Like
4.955
Πόντοι
6.495
Και επειδή όλοι οι κωλοτούμπες εδώ μέσα πλέον κρατούν αποστάσεις από θεωρίες συνομωσίας που μας φλόμωσαν εδώ μέσα τότε, να ένα δείγμα τι λέγανε και πως τα γυρίζουν.

Σκέψου ότι ο συγκεκριμένος είχε θεωρηθεί από τους ''σοβαρούς'' του ΠΑΣΟΚ ακόμη και για διάδοχος του Ανδρουλάκη :grin::grin::grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: barock

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom