Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 412K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (11 μέλη και 10 επισκέπτες)

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.161
Πόντοι
33.405
Και φοβήθηκε αυτή τι μην τις γράψει κακή κριτική σιγά τα ωά
Πάνω στη βλακεια της έβγαλε τα π.μ για να τον προλαβει αλλά και να βρει σωματοφυλακες εδώ μέσα να την υπερασπίστουν
Εσύ ήσουν ο νταρντανιαν με το δαντελωτό στρινγκ

Ο Μουνοβαγόνης την πλήρωσε δεν φέρθηκε έτσι μόνο στην Αρτέμιδα. Το έκανε συστηματικά σε πολλές. Βλέπε Κατρίνα, Βανέσσα και άλλες. Να γράφουμε όλα τα γεγονότα κ. Ζαν Ζακ. Όχι μόνον αυτά που μας συμφέρουν. :coffee:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.854
Πόντοι
47.293
Δεν αναγνωρίζω την σημερινή μέρα
Το ΚΚΕ ( μ-λ) έδωσε δυναμικό παρόν κ πραγματικά ένιωσα βαθειά υπερήφανος για το κόμμα...σύντομα ίσως βάλω μαζί του υποψηφιότητας για βουλευτής στην Περιφέρεια μου μαζί του
Θέλω στηριξη

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.390
Πόντοι
6.256
Εντάξει ρε ...μη τσιμπάς,,,τρολ ήταν .....καθάριζε κ πισίνες με αποχη:confused:
είχε αμεβάσει και πριντ σκριν με κάτι λεφτά που τα έστελνε από τον έναν λογαριασμό στον άλλον για να φαίνεται ότι είναι μισθοδοσία :rockon:

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
73.997
Πόντοι
12.756
Το ΚΚΕ ( μ-λ) έδωσε δυναμικό παρόν κ πραγματικά ένιωσα βαθειά υπερήφανος για το κόμμα...σύντομα ίσως βάλω μαζί του υποψηφιότητας για βουλευτής στην Περιφέρεια μου μαζί του
Θέλω στηριξη
Θα γαμηθεις απλά λιτά και απέριττα

jean-Claud

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2018
Κριτικές
10
Like
8.553
Ο Μουνοβαγόνης την πλήρωσε δεν φέρθηκε έτσι μόνο στην Αρτέμιδα. Το έκανε συστηματικά σε πολλές. Βλέπε Κατρίνα, Βανέσσα και άλλες. Να γράφουμε όλα τα γεγονότα κ. Ζαν Ζακ. Όχι μόνον αυτά που μας συμφέρουν. :coffee:
Τι έκανε κυρίε άγιε στη Κατρινα και στη Βανέσα?
Εσένα σε βλέπω να κρατάς εγκυκλοπαιδικες γνωσεις

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.854
Πόντοι
47.293
είχε αμεβάσει και πριντ σκριν με κάτι λεφτά που τα έστελνε από τον έναν λογαριασμό στον άλλον για να φαίνεται ότι είναι μισθοδοσία :rockon:
Νομίζω ο λεκλερκ ήταν αυτός ο όχι ο μπαρμπαπηδουλας

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.390
Πόντοι
6.256
Νομίζω ο λεκλερκ ήταν αυτός ο όχι ο μπαρμπαπηδουλας
ο μπαρμπαπήδουλας ήταν...και μάλιστα ήταν και ποσό τύπου 3Κ ξέρω γω ήθελε να κάνει τη μαλακία αλλά δεν είχε και αρκετά λεφτά για να φλεξάρει :tooth:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.161
Πόντοι
33.405

Ό,τι και να σας γράψω, θα το αμφισβητήσετε (κατά την συνήθη σας πρακτική). Οπότε στείλτε κάνα π.μ. (που την ξέρετε καλά αυτή την δουλεία ασχέτως αν κατηγορείτε μόνο εμένα για σπιούνο), και ρωτήστε να μάθετε. :coffee:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.854
Πόντοι
47.293
Θα γαμηθεις απλά λιτά και απέριττα
Θα με ψηφίσεις κ σε κάνω Γενικό γραμματέα σε υπουργείο
2 ώρες το μήνα κ 5000 χιλιάρικα μηνιαίως οπότε σε 3-4 μήνες μαζεύεις το χαρτί κ παντρεύεσαι

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.876
Πόντοι
10.656
Θέλω στηριξη
αν και οπαδος Μ-Λ ΚΚΕ, αμα βαλεις εσυ υποψηφιοτητα στο ΚΚΕ(μ-λ) εχετε 50 ψηφους δωρο απο μενα και τα τσιρακια μου:coffee:

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
196.385
Αυτό να το πεις στο μπαροκ που πήγε και την έμπλεξε τη κοπέλα
Εσείς δίνετε θάρρος στον ζωνατο και έκανε ένα θρεντ σαν τον κωλο του
...ρε αγορι μπεσα τώρα,τι ζόρι τραβάς?!ποιος έμπλεξε ποιον η ποια?!Μεγαλη γυναίκα είμαι κι οχι αβουλο κοριτσάκι,χεστικα τι γράφει ο καθένας, αρκει να μη προσβάλει!
Μου αρέσει ο χαβαλές και μπήκα στο νήμα σας,εξου κι έκανα λογοπαίγνιο χθες( δεν είναι μόνο ο Μπαρόκ εδώ μέσα,είναι κι άλλα αγορια που ξερω κ γουστάρω την ωραία τους πλάκα)αλλά τα παίρνεις πολύ σοβαρά όλα συν ότι φτιάχνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου..!
Αυτά κ τέλος η πλακα από μένα,και πολύ ασχολήθηκα...!

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.161
Πόντοι
33.405
Τι έκανε κυρίε άγιε στη Κατρινα και στη Βανέσα?
Εσένα σε βλέπω να κρατάς εγκυκλοπαιδικες γνωσεις

Και οι δυό τους κατήγγειλαν γραπτώς πως συνέχιζε να τους φέρεται βίαια κατά την επαφή, παρότι τον παρακαλούσαν να σταματήσει. Επίσης άφησαν αιχμές και για απειλές κατά της σωματικής τους ακεραιότητας. Υπάρχουν γραμμένα στο "Κατρινάδικο". Όποιος ενδιαφέρεται ψάχνει και τα βρίσκει. :coffee:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.854
Πόντοι
47.293
...ρε αγορι μπεσα τώρα,τι ζόρι τραβάς?!ποιος έμπλεξε ποιον η ποια?!Μεγαλη γυναίκα είμαι κι οχι αβουλο κοριτσάκι,χεστικα τι γράφει ο καθένας, αρκει να μη προσβάλει!
Μου αρέσει ο χαβαλές και μπήκα στο νήμα σας,εξου κι έκανα λογοπαίγνιο χθες( δεν είναι μόνο ο Μπαρόκ εδώ μέσα,είναι κι άλλα αγορια που ξερω κ γουστάρω την ωραία τους πλάκα)αλλά τα παίρνεις πολύ σοβαρά όλα συν ότι κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου..
Αυτά κ τέλος απόμένα.,και πολύ ασχολήθηκα...!
Γεια σου Τζοάνα
Είμαι ο βοκλανο ,ο αγαπητικός της Sofia magic:smiling-face-with-heart-eyes:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.390
Πόντοι
6.256
άσχετο με τα τέμπη αλλά βαριέμαι να ψάχνω το μητσοτατικό θρεντ

πάρτε λίγο μια γεύση τι σημαίνει νέα δημοκρατία και τι έχει κάνει στο δημόσιο χρήμα με τις απευθείας αναθέσεις που πετάνε έξω τους πάντες εκτός από τις επιλογές της κάθε υπερσίας.

φάτε σανό γαλάζια κριάρια

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
49.161
Πόντοι
33.405
Μου αρέσει ο χαβαλές και μπήκα στο νήμα σας,εξου κι έκανα λογοπαίγνιο χθες( δεν είναι μόνο ο Μπαρόκ εδώ μέσα,είναι κι άλλα αγορια που ξερω κ γουστάρω την ωραία τους πλάκα)αλλά τα παίρνεις πολύ σοβαρά όλα συν ότι κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου..
Αυτά κ τέλος κι η πλακα από μένα,και πολύ ασχολήθηκα...!
:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Πω ρε καραπουτσακλάρα που έφαγε ο Ζακ Υβ. :confused:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.854
Πόντοι
47.293
Φοβερό κορίτσι το Σοφακι!!!
Μαγεία .. φοβερό κορίτσι πανέμορφη κ έξυπνη ..
Δεν την έχω δει ακόμη όμως

Αλλά Σάμπως έτσι είμαστε αγαπητικoi όλοι εδώ μέσα .....εγκεφαλικά :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
29.685
Πόντοι
6.256
Μαγεία .. φοβερό κορίτσι πανέμορφη κ έξυπνη ..
Δεν την έχω δει ακόμη όμως

Αλλά Σάμπως έτσι είμαστε αγαπητική όλοι εδώ μέσα .....εγκεφαλικά :confused:
Δεν πα να μαζεψεις τις ελιες σου ρε αγαπουλη λεω εγω.....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom