Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 22.371
- Πόντοι
- 6.256
13ωρο είναι για τους ντιντίδες οι πραγματικοί εργαζόμενοι αποδίδουν καλύτερα μετά το 16ωροΔεν αναγνωρίζω την σημερινή μέρα
13ωρο είναι για τους ντιντίδες οι πραγματικοί εργαζόμενοι αποδίδουν καλύτερα μετά το 16ωροΔεν αναγνωρίζω την σημερινή μέρα
Και φοβήθηκε αυτή τι μην τις γράψει κακή κριτική σιγά τα ωά
Πάνω στη βλακεια της έβγαλε τα π.μ για να τον προλαβει αλλά και να βρει σωματοφυλακες εδώ μέσα να την υπερασπίστουν
Εσύ ήσουν ο νταρντανιαν με το δαντελωτό στρινγκ
Το ΚΚΕ ( μ-λ) έδωσε δυναμικό παρόν κ πραγματικά ένιωσα βαθειά υπερήφανος για το κόμμα...σύντομα ίσως βάλω μαζί του υποψηφιότητας για βουλευτής στην Περιφέρεια μου μαζί τουΔεν αναγνωρίζω την σημερινή μέρα
είχε αμεβάσει και πριντ σκριν με κάτι λεφτά που τα έστελνε από τον έναν λογαριασμό στον άλλον για να φαίνεται ότι είναι μισθοδοσίαΕντάξει ρε ...μη τσιμπάς,,,τρολ ήταν .....καθάριζε κ πισίνες με αποχη![]()
Θα γαμηθεις απλά λιτά και απέριτταΤο ΚΚΕ ( μ-λ) έδωσε δυναμικό παρόν κ πραγματικά ένιωσα βαθειά υπερήφανος για το κόμμα...σύντομα ίσως βάλω μαζί του υποψηφιότητας για βουλευτής στην Περιφέρεια μου μαζί του
Θέλω στηριξη
Τι έκανε κυρίε άγιε στη Κατρινα και στη Βανέσα?Ο Μουνοβαγόνης την πλήρωσε δεν φέρθηκε έτσι μόνο στην Αρτέμιδα. Το έκανε συστηματικά σε πολλές. Βλέπε Κατρίνα, Βανέσσα και άλλες. Να γράφουμε όλα τα γεγονότα κ. Ζαν Ζακ. Όχι μόνον αυτά που μας συμφέρουν.![]()
Νομίζω ο λεκλερκ ήταν αυτός ο όχι ο μπαρμπαπηδουλαςείχε αμεβάσει και πριντ σκριν με κάτι λεφτά που τα έστελνε από τον έναν λογαριασμό στον άλλον για να φαίνεται ότι είναι μισθοδοσία![]()
ο μπαρμπαπήδουλας ήταν...και μάλιστα ήταν και ποσό τύπου 3Κ ξέρω γω ήθελε να κάνει τη μαλακία αλλά δεν είχε και αρκετά λεφτά για να φλεξάρειΝομίζω ο λεκλερκ ήταν αυτός ο όχι ο μπαρμπαπηδουλας
Ποια για λέγε?
Θα με ψηφίσεις κ σε κάνω Γενικό γραμματέα σε υπουργείοΘα γαμηθεις απλά λιτά και απέριττα
αν και οπαδος Μ-Λ ΚΚΕ, αμα βαλεις εσυ υποψηφιοτητα στο ΚΚΕ(μ-λ) εχετε 50 ψηφους δωρο απο μενα και τα τσιρακια μουΤο ΚΚΕ ( μ-λ) έδωσε δυναμικό παρόν κ πραγματικά ένιωσα βαθειά υπερήφανος για το κόμμα...σύντομα ίσως βάλω μαζί του υποψηφιότητας για βουλευτής στην Περιφέρεια μου μαζί του
Θέλω στηριξη
...ρε αγορι μπεσα τώρα,τι ζόρι τραβάς?!ποιος έμπλεξε ποιον η ποια?!Μεγαλη γυναίκα είμαι κι οχι αβουλο κοριτσάκι,χεστικα τι γράφει ο καθένας, αρκει να μη προσβάλει!Αυτό να το πεις στο μπαροκ που πήγε και την έμπλεξε τη κοπέλα
Εσείς δίνετε θάρρος στον ζωνατο και έκανε ένα θρεντ σαν τον κωλο του
Τι έκανε κυρίε άγιε στη Κατρινα και στη Βανέσα?
Εσένα σε βλέπω να κρατάς εγκυκλοπαιδικες γνωσεις
Γεια σου Τζοάνα...ρε αγορι μπεσα τώρα,τι ζόρι τραβάς?!ποιος έμπλεξε ποιον η ποια?!Μεγαλη γυναίκα είμαι κι οχι αβουλο κοριτσάκι,χεστικα τι γράφει ο καθένας, αρκει να μη προσβάλει!
Μου αρέσει ο χαβαλές και μπήκα στο νήμα σας,εξου κι έκανα λογοπαίγνιο χθες( δεν είναι μόνο ο Μπαρόκ εδώ μέσα,είναι κι άλλα αγορια που ξερω κ γουστάρω την ωραία τους πλάκα)αλλά τα παίρνεις πολύ σοβαρά όλα συν ότι κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου..
Αυτά κ τέλος απόμένα.,και πολύ ασχολήθηκα...!
Φοβερό κορίτσι το Σοφακι!!!Γεια σου Τζοβάνα
Είμαι ο βοκλανο ,ο αγαπητικός της Sofia magic![]()
...ρε αγορι μπεσα τώρα,τι ζόρι τραβάς?!ποιος έμπλεξε ποιον η ποια?!Μεγαλη γυναίκα είμαι κι οχι αβουλο κοριτσάκι,χεστικα τι γράφει ο καθένας, αρκει να μη προσβάλει!
Μου αρέσει ο χαβαλές και μπήκα στο νήμα σας,εξου κι έκανα λογοπαίγνιο χθες( δεν είναι μόνο ο Μπαρόκ εδώ μέσα,είναι κι άλλα αγορια που ξερω κ γουστάρω την ωραία τους πλάκα)αλλά τα παίρνεις πολύ σοβαρά όλα συν ότι κάνεις σενάρια επιστημονικής φαντασίας στο μυαλό σου..
Αυτά κ τέλος κι η πλακα από μένα,και πολύ ασχολήθηκα...!
Μαγεία .. φοβερό κορίτσι πανέμορφη κ έξυπνη ..Φοβερό κορίτσι το Σοφακι!!!
Δεν πα να μαζεψεις τις ελιες σου ρε αγαπουλη λεω εγω.....Μαγεία .. φοβερό κορίτσι πανέμορφη κ έξυπνη ..
Δεν την έχω δει ακόμη όμως
Αλλά Σάμπως έτσι είμαστε αγαπητική όλοι εδώ μέσα .....εγκεφαλικά![]()