Νέα

«Δεν έχω οξυγόνο»

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troubakhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 21K
  • Εμφανίσεις 413K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (4 μέλη και 16 επισκέπτες)

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Τους εχουν βρει ψυχολογικα κουρελια και ριχνουν διχτυα οπου πιασει.
Εν τω μεταξυ ειχε βγει ενας γαμημενος νομος που απαγορευε σταθμευση για τροχοσπιτα και αυτοκινουμενα και αφηνουν οποιον θελει να στήνει τσαντίρια μπροστα στο ιερο μνημειο. Γαμω τη φοβικοτητα σου μαλακα κουλη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω σου εξηγησα το λογο αλλα ζεις σε αρνηση. Κακα μαντατα.
το ιερό μνημείο το είχαν δηλώσει οι πατριώτες σου για βοσκοτόπι ή ήταν too much/? :shit:

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.858
Πόντοι
47.293
Τους εχουν βρει ψυχολογικα κουρελια και ριχνουν διχτυα οπου πιασει.
Εν τω μεταξυ ειχε βγει ενας γαμημενος νομος που απαγορευε σταθμευση για τροχοσπιτα και αυτοκινουμενα και αφηνουν οποιον θελει να στήνει τσαντίρια μπροστα στο ιερο μνημειο. Γαμω τη φοβικοτητα σου μαλακα κουλη.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω σου εξηγησα το λογο αλλα ζεις σε αρνηση. Κακα μαντατα.
Na ενημερώσω ότι ακόμη κ έξω από την Knesset ( ναι καλά ακούσατε Κνεσέτ) έχω δει πολίτες Παλαιστίνιους να διαμαρτύρονται με τσαντίρια στημένα ..
Δεν τροπλαρω ..το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια κ δεν το πιστευα...οπότε τι σάς χαλαρό αν ένας εδώ στο μπουρδέλο της ελληνικής Βουλής διαμαρτύρεται;;;Σάμπως το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη δικό μας δεν είναι ; Η είναι του Άδωνη κ του Κούλη για τους αγώνες του;

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
;Σάμπως το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη δικό μας δεν είναι ; Η είναι του Άδωνη κ του Κούλη για τους αγώνες του;
των υπουργείων τα μνημεία για να κάνει διαφήμιση η κάθε πολυεθνική

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.543
Πόντοι
5.506
Na ενημερώσω ότι ακόμη κ έξω από την Knesset ( ναι καλά ακούσατε Κνεσέτ) έχω δει πολίτες Παλαιστίνιους να διαμαρτύρονται με τσαντίρια στημένα ..
Δεν τροπλαρω ..το έχω δει με τα ίδια μου τα μάτια κ δεν το πιστευα...οπότε τι σάς χαλαρό αν ένας εδώ στο μπουρδέλο της ελληνικής Βουλής διαμαρτύρεται;;;Σάμπως το μνημείο του άγνωστου στρατιώτη δικό μας δεν είναι ; Η είναι του Άδωνη κ του Κούλη για τους αγώνες του;
Το οτι ειναι «δικο μας» και επειδη ειναστε και μπουρδελο δε σημαινει οτι πρεπει να το αφησουμε ΚΑΙ αυτο στην τυχη του.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.429
Πόντοι
5.506
εσυ το μονο που εχεις ιερο εναι να σε χεζει μια αντιπροσωπεια του μητσοτακη...το εχεις και πιο ιερο απο την μανα σου

sex volcano

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
202
Like
55.858
Πόντοι
47.293
Το οτι ειναι «δικο μας» και επειδη ειναστε και μπουρδελο δε σημαινει οτι πρεπει να το αφησουμε ΚΑΙ αυτο στην τυχη του.
Αφού τον έχουν πρώτοι από όλα οι ίδιοι οι τριακόσιοι βουλευτές οπότε μπουρδέλο είναι από μέσα ....το έξω σε χάλασε ;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.543
Πόντοι
5.506
αυτό το ιερό μνημείο μαλάκα ξέρεις τι συμβολίζει?
Τραβα παραπερα βρε μυξιαρικο τριμπουρδελο που θα μου πεις εσυ τι συμβολιζει, ενα χρονο υπηρετησα εκει χαζοκαθυστερημενε.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.543
Πόντοι
5.506
Αφού τον έχουν πρώτοι από όλα οι ίδιοι οι τριακόσιοι βουλευτές οπότε μπουρδέλο είναι από μέσα ....το έξω σε χάλασε ;;
Να ασχολειστε με το μπουρδελο σας το Κρεμλινο κυριε :woldman:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Τραβα παραπερα βρε μυξιαρικο τριμπουρδελο που θα μου πεις εσυ τι συμβολιζει, ενα χρονο υπηρετησα εκει χαζοκαθυστερημενε.
και δεν έμαθες τίποτα

αυτό το μνημείο ηλίθιε γιδογάμη επιτοδιάτη συμβολίζει όλους τους στρατιώτες που πέθαναν στους πολέμους για την ελευθερία της χώρας....του κόσμου...όχι των κυβερνήσεων και των πολιτικάντιδων...για την ελευθερία του λόγου και την δημοκρατία που εσένα σε αφήνουν αδιάφορο

γιαυτό λέγεται "στον άγνωστο στρατιώτη" γιατί στους πολέμουν πεθαίνουν οι απλοί άγνωστοι άνθρωποι...ούτε ο υπουργός ούτε ο πρωθυπουργός ούτε κανένα από τα αφεντικά που γλύφεις για ένα ξεροκόμματο.

Κατάλαβες αμοιβάδα???? το μνημείο είναι για τον λαό όχι για αυτούς που υπερασπίζεσαι επειδή σε ταίζουν.

από τον φραπέ και τον χασάπη και τον μάκη 1.000.000 φορές περισσότερο ταιριάζει η σημαία της παλαιστίνης δηλαδή του λαού που ενώ δεν φταίει πεθαίνει για τους πολέμους των ηγετών του που κάνουν διακοπές στο κατάρ.

άντε βάλε τώρα το τσαρούχι στον κώλο σου και τράβα να ρουφήξεις το αυγό σου βλάχουρα

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.543
Πόντοι
5.506
και δεν έμαθες τίποτα

αυτό το μνημείο ηλίθιε γιδογάμη επιτοδιάτη συμβολίζει όλους τους στρατιώτες που πέθαναν στους πολέμους για την ελευθερία της χώρας....του κόσμου...όχι των κυβερνήσεων και των πολιτικάντιδων...για την ελευθερία του λόγου και την δημοκρατία που εσένα σε αφήνουν αδιάφορο

γιαυτό λέγεται "στον άγνωστο στρατιώτη" γιατί στους πολέμουν πεθαίνουν οι απλοί άγνωστοι άνθρωποι...ούτε ο υπουργός ούτε ο πρωθυπουργός ούτε κανένα από τα αφεντικά που γλύφεις για ένα ξεροκόμματο.

Κατάλαβες αμοιβάδα???? το μνημείο είναι για τον λαό όχι για αυτούς που υπερασπίζεσαι επειδή σε ταίζουν.

από τον φραπέ και τον χασάπη και τον μάκη 1.000.000 φορές περισσότερο ταιριάζει η σημαία της παλαιστίνης δηλαδή του λαού που ενώ δεν φταίει πεθαίνει για τους πολέμους των ηγετών του που κάνουν διακοπές στο κατάρ.

άντε βάλε τώρα το τσαρούχι στον κώλο σου και τράβα να ρουφήξεις το αυγό σου βλάχουρα
Τα χαπια σου βλακα πρωι πρωι, μαζι με το γαλα το πρωινο και το χαπακι σου.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.429
Πόντοι
5.506
στα ανθοπωλεια υπερετησες μελιτζανα? εστελνες φαρυφαλα στον μπουμπουκο?
ΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ και θα το κανει οτι θελει....μουνοσπερμα πορδοσαλτε

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.403
Πόντοι
6.256
Τα χαπια σου βλακα πρωι πρωι, μαζι με το γαλα το πρωινο και το χαπακι σου.
ναι έτσι μπράβο....ασχολήσουμε με τα "μπιφ" που ανοίγεις και άσε το μνημείο στην ησυχία του

το έπιασε στο στόμα του ο άρης μια φορά μη το βάλεις στον κώλο σου και εσύ

άντε να πιείς κάνα φραπέ καλύτερα

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.884
Πόντοι
10.656
σε διωξανε επειδη εσκαγες με φορεμα αντι για φουστανελα; :coffee:

rishi kapoor bollywood GIF by UrbanAsian

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.429
Πόντοι
5.506
υπηρετουν και οι μπουστηδες? :confused:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
26.543
Πόντοι
5.506
ναι έτσι μπράβο....ασχολήσουμε με τα "μπιφ" που ανοίγεις και άσε το μνημείο στην ησυχία του

το έπιασε στο στόμα του ο άρης μια φορά μη το βάλεις στον κώλο σου και εσύ

άντε να πιείς κάνα φραπέ καλύτερα
Τραβα μεχρι τη γωνια ρε μλκ και συ και ο αλλος ο μουλος που εγιναν τα μνημεια «δικα σας», κοπροσκυλα της κοινωνιας.

OP
OP
troubakhs

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.429
Πόντοι
5.506
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΣΟΛΙΑΔΕΣ ΜΠΟΥΣΤΗΔΕΣ???????