Δυστυχώς είχα μια δυσάρεστη εμπειρία με την κοπέλα που με στεναχώρησε αρκετά.Αποφασισα να κλείσω ραντεβού μαζί της και αυτό έγινε ώρες νωρίτερα και με 2-3 μηνύματα όπως ΕΚΕΙΝΗ επιθυμεί .Πάω εγώ κύριος στο ξενοδοχείο στέλνω αριθμό δωματίου 40 λεπτά νωρίτερα για να μην νομίζει ότι την δουλεύω.Μετα από δέκα λεπτά με παίρνει τηλέφωνο και ενώ μιλάμε μόυ λέει το εξής:ακούγεσαι πολύ νέος.Το παίρνω εγώ στην πλακα της λέω την ηλικία μου.Μετα ακολουθεί όμως μια ανάκριση εκ μέρους της όπως που μένω πράγμα το οποίο με έκανε να αισθανθώ πολύ άβολα.Καπου εκεί άρχισαν να ανάβουν λαμπάκια ώσπου μου είπε το θεϊκό.Στειλε μου φωτογραφία σου για να έρθω .Της εξηγώ ότι δεν στέλνω και αν θέλει να έρθει να με δει και αν δεν της κάνω να φύγει.Δεν είμαι υποχρεωμένος να στείλω φωτογραφία μου σε μια άγνωστη που δεν γνωρίζω και τι θα την κάνει τελικά.Αναμενω στο δωμάτιο μέχρι την ώρα του ραντεβού ώσπου της στέλνω μήνυμα ότι σε δέκα λεπτά θα φύγω.Οπως καταλάβατε δεν ήρθε ποτέ.Τι να πω αν εγώ είμαι ο λάθος της ζητάω συγγνώμη και από εδώ της κοπέλας απλα να μας ενημερώσει εξ αρχής ότι πρέπει να παίρναμε κάστινγκ πρώτα.
Υ.Γ χαλάλι το αντίτιμο του δωματίου ευτυχώς δεν θα μου λείψουν .
Για να φύγουν τα χοντρά πήγα μετά με τα άλλα ζόμπι στο εμετουργειο για μια γρήγορη πίπα με προφύλαξη εννοείται.
Θα απαντήσω με όλη την αλήθεια όμως, έτσι;
Πολλοί πιστεύετε ότι επειδή κάνουμε αυτή τη δουλειά δεν έχουμε ούτε επιθυμίες αλλά ούτε πρέπει να προστατευομαστε από διάφορα. Τι θέλω να πω!
Όπως ίσως θυμάσαι σου είπα ότι μου ακούγεται πολύ μικρός κι για αυτό ζήτησα τη φώτο. Αυτό έγινε επειδή δεν ήθελα να έχω κανένα θέμα ειδικά με αστυνομίες κλπ!
Το να κάνουν σεξ στο άτομα είναι απόλυτα φυσιολογικό, το να πάει όμως μια επαγγελματίας με έναν μικρότερο των 18 ετών πας μέσα χωρίς να μπορείς να πεις τίποτα!
Αυτό δε το καταλαβαίνετε;
Οκ ίσως αντέδρασα κάπως γιατί είχα μια δύσκολη μέρα (δικά μου θέματα) όμως μετά σε πήρα τηλέφωνο κι ούτε καν απάντησες ούτε απεριψες τη κλήση μου. Τα λέω σωστά; Ήθελα να σου πω ότι οκ να έρθω κι αν όντως είσαι μικρός θα φύγω αμέσως αλλά δε με άφησες να στο πω αυτό.
Ναι ίσως έχεις δίκιο ότι μπορεί να αντέδρασα κάπως μη φυσιολογικά αλλά ήθελα να με προστατέψω.
Αλλά κι εσύ όταν σε κάλεσα κι ήμουν στη ρεσεψιόν του ξενοδοχείου δεν απάντησες καν!
Άρα φταίμε κι οι δυο σε όλο αυτό.
Πιστεύω ότι δεν είχες μια δυσάρεστη εμπειρία όπως είπες αλλά ένα άτυχο κλείσιμο ραντεβού που δε πραγματοποιήθηκε με λάθη κι από τις δύο πλευρές.
Τα λέω καλά μέχρι εδώ;
Τώρα που υπάρχουν κι οι δυο απόψεις μπορούν όλοι να βγάλουν τα συμπεράσματά τους