Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
εσενα δλδ που ανοιξες το θεμα δεν σε πειραζει;βαφτιζετε τις λεξεις οπως σας συμφερει, την βλακεια την ονομασατε προοδευτικοτητα
βλακεια ειναι να απευθυνεσαι σε καποιον που εχει να μπει 17 χρονια στο σαιτ :coffee:

Nubic

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
11
Like
22.825
Πόντοι
6.246
Είναι απο αυτές τις συζητήσεις που οι απόψεις είναι ή στο ένα άκρο ή στο άλλο. Και καμία πλευρά δε μπορεί να πείσει την άλλη.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
Γιατι βρηκε το μαλακα το λένε
εαν εγω περναω καλα κ ειμαι ευτυχισμενος κ παλι στ'αρχιδια μου τι λεει ο κοσμος,εξαλλου ειναι αποδεδειγμενο οτι ο κοσμος σε μεγαλυτερο συνολο του ειναι σκατοψυχος κ δε θελει να βλεπει στους αλλους καλο οποτε...στ'αρχιδια κ παλι στο τετραγωνο εγω ειμαι κ περναω καλα!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.330
Πόντοι
6.797
ρε φιλε στη πουτσα μου!στο δικο μου κρεβατι θα κοιμαται,οι αλλοι θα θυμουνται κ θα τον παιζουν..για καποιο λογο καποιος γινεται "πρωην"..
τωρα εσυ αν νομιζεις οτι τα ξερεις ολα για τη δικια σου κ δεν εχει τυχει αυτο κ σε σενα αρκετες φορες τι να σου πω,οτι πιεις,κερασμενο!
Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να έχει σκυλογαμηθει μια γυναίκα πριν από σένα αλλά αν σε κάνει να περνάς καλά αυτή είναι η σωστή αντίληψη.
Κατά τ'άλλα μην τον παίρνεις και πολύ στα σοβαρά τον sub zero γιατί παίζει το μοναδικό μουνί που έχει δει στη ζωή του να είναι στα βαφτίσια της μικρής του ανηψούλας.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
ρε φιλε στη πουτσα μου!στο δικο μου κρεβατι θα κοιμαται,οι αλλοι θα θυμουνται κ θα τον παιζουν..για καποιο λογο καποιος γινεται "πρωην"..
τωρα εσυ αν νομιζεις οτι τα ξερεις ολα για τη δικια σου κ δεν εχει τυχει αυτο κ σε σενα αρκετες φορες τι να σου πω,οτι πιεις,κερασμενο!

Γράφεις

θεωρω οτι μια γυναικα που εχει σκυλογαμηθει με τη μιση αθηνα ισως,επιλεγει να μενει μαζι σου πραγματικα κατι εχει να λεει,κατι κανεις σωστα..

1ον,φαντάζομαι οι πιο πολλοί,δε θα θέλουν να έχει σκυλογαμηθεί η γυναίκα τους με τη μισή Αθήνα

2ον,τι σε κάνει να νιώθεις σίγουρος ότι θα σταματήσει σε σένα;

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
Γράφεις

θεωρω οτι μια γυναικα που εχει σκυλογαμηθει με τη μιση αθηνα ισως,επιλεγει να μενει μαζι σου πραγματικα κατι εχει να λεει,κατι κανεις σωστα..

1ον,φαντάζομαι οι πιο πολλοί,δε θα θέλουν να έχει σκυλογαμηθεί η γυναίκα τους με τη μισή Αθήνα

2ον,τι σε κάνει να νιώθεις σίγουρος ότι θα σταματήσει σε σένα;
κ παλι πολυ το σκεφτεσαι κ το συζητας..ειπαμε περναω καλα κ δε με αφορα κατι αλλο,αν καποια περασει περασε κ τι να λεει;θα ερθει η επομενη..το τι θα κανει η καθε μια πριν κ μετα απο μενα δε με νοιαζει καθολου,με νοιαζει οσο ειναι μαζι μου να ναι σωστη οσον αφορα τα δικα μου θελω κ απο κει κ περα χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι!

mourganarxis

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2023
Like
476
Πόντοι
21
Η Αθήνα προσφερει και μία ανωνυμία.
Για πατε και προς επαρχία μεριά που ξέρουν οοολο το ιστορικό. :sunglasses::sunglasses::sunglasses:

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.404
Πόντοι
456
Η Αθήνα προσφερει και μία ανωνυμία.
Για πατε και προς επαρχία μεριά που ξέρουν οοολο το ιστορικό. :sunglasses::sunglasses::sunglasses:
Αυτό είναι το βασικό.. το κοινωνικό.
Γτ διαφορετικά...δε χαλάει αν έχει φάει 12 πουτσες *100 φορές τη μια , σε σχέση με το να έφαγε 2 *600 τη μια.
:grin:

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.467
Πόντοι
206
εαν εγω περναω καλα κ ειμαι ευτυχισμενος κ παλι στ'αρχιδια μου τι λεει ο κοσμος,εξαλλου ειναι αποδεδειγμενο οτι ο κοσμος σε μεγαλυτερο συνολο του ειναι σκατοψυχος κ δε θελει να βλεπει στους αλλους καλο οποτε...στ'αρχιδια κ παλι στο τετραγωνο εγω ειμαι κ περναω καλα!
Δε το λεει ο κοσμος... Αυτες το λενε και δε μιλαμε για να περνας καλα, για να την παρεις μιλαμε

ΓΙΩΡΓΟΣ1961

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2024
Like
983
Πόντοι
81
Η δικιά αποδεδειγμένα δεν είχε πάει με κανένα,αλλά την έπεισα ότι θα έπρεπε να έχει μια πολύπλευρη άποψη για το γαμησι

Abelokhpiwths_22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2021
Κριτικές
6
Like
1.165
Πόντοι
480
θα ήθελα να γράψω και εγώ λίγα πράγματα μιας που πρόσφατα το συζητούσα με φίλο.

Το τι έκανε πριν από εσένα, και τι κάναμε εμείς είναι άλλη ιστορία και δεν πρέπει να παίζει ρόλο. Την γυναίκα σου, την επέλεξες για γυναίκα σου για πολλούς λόγους, για τον αέρα που εκπέμπει την προσωπικότητα της κτλ κτλ. Η ερώτηση με πόσους έχεις πάει στα στάδια γνωριμίας είναι οριακά αγενής μάλλον πλέον, και μεταξύ μας, δεν θα μάθει ποτέ κανένας από τους δύο, ακριβές νούμερο ακόμα και επαρχία.

Όλα αυτά στην θεωρία είναι καλά και υποτίθεται τα πιστεύω. Ο φίλος που λέτε (όχι εγώ, και εγώ να ήμουν κλαιν δλδ) έμαθε από σπόντα της σπόντας και "φίλη" της τότε δικιάς του, και το συζήτησε με την ίδια μετά για να δει αν ίσχυε ότι έχει ξεπεράσει εδώ και χρόνια τους 100, και με τον Μιχάλη όμως βρήκε το λιμάνι της. Οπότε δεν μιλάμε για ντουζίνα απλά. Και όχι δεν φαινόταν να τη ζει την ζωή της στην επαρχία, δεν της το είχες. Καλά έκανε βέβαια η κοπέλα τι να πω...

Ο φίλος, όταν του είπα την πρώτη παράγραφο της κουβέντας μας μου είπε "σε ξένο κώλο κάνεις τον πούστη". Αν σου έλεγε ότι είσαι ο νο 124 να δω τι θα έκανες. Και έχει δίκιο, θα χώριζα χωρίς πολλά πολλά. Βέβαια και αυτές αν ήξεραν ότι έχω πάει με 100+ ιερόδουλες θα έκαναν το ίδιο και μάλιστα επειδή είναι σπορ που δεν κόβεται θα μου πάταγαν ρέντ φλάγκ και σε λιγότερες. Τι να κάνεις;

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.404
Πόντοι
456
Οκ .το πάνω από 100 είναι κάπως ακραίο. Έχει σημασία και σε τι φάση έγινε..γτ άνετα μια γυναίκα μπορεί σε ένα χρόνο να έχει διαφορετικό κάθε εβδομάδα.

dimitrisxar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2019
Like
2.508
Πόντοι
440
Οκ .το πάνω από 100 είναι κάπως ακραίο. Έχει σημασία και σε τι φάση έγινε..γτ άνετα μια γυναίκα μπορεί σε ένα χρόνο να έχει διαφορετικό κάθε εβδομάδα.
Στο μυαλό είναι.
Θα μπορούσε να έχει γράψει 100+ και να σου πει 7
Θα είχε διαφορά;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom