Γιαννιος420
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2024
- Like
- 4.225
- Πόντοι
- 456
κ με προικα οχι ετσι...οοοοοοοοοοοοχι τυπε αν δεν την παρεις παρθενα, να κουνησεις ερυθρολευκο σεντονι την πρωτη νυχτα του γαμου οπως κανουν οι τσιγγανοι, δεν αξιζει![]()
κ με προικα οχι ετσι...οοοοοοοοοοοοχι τυπε αν δεν την παρεις παρθενα, να κουνησεις ερυθρολευκο σεντονι την πρωτη νυχτα του γαμου οπως κανουν οι τσιγγανοι, δεν αξιζει![]()
βλακεια ειναι να απευθυνεσαι σε καποιον που εχει να μπει 17 χρονια στο σαιτεσενα δλδ που ανοιξες το θεμα δεν σε πειραζει;βαφτιζετε τις λεξεις οπως σας συμφερει, την βλακεια την ονομασατε προοδευτικοτητα

εαν εγω περναω καλα κ ειμαι ευτυχισμενος κ παλι στ'αρχιδια μου τι λεει ο κοσμος,εξαλλου ειναι αποδεδειγμενο οτι ο κοσμος σε μεγαλυτερο συνολο του ειναι σκατοψυχος κ δε θελει να βλεπει στους αλλους καλο οποτε...στ'αρχιδια κ παλι στο τετραγωνο εγω ειμαι κ περναω καλα!Γιατι βρηκε το μαλακα το λένε
επειδη θ βρηκε καποια π εχει παει με μια ντουζιναβλακεια ειναι να απευθυνεσαι σε καποιον που εχει να μπει 17 χρονια στο σαιτ![]()
Σίγουρα δεν είναι και το καλύτερο να έχει σκυλογαμηθει μια γυναίκα πριν από σένα αλλά αν σε κάνει να περνάς καλά αυτή είναι η σωστή αντίληψη.ρε φιλε στη πουτσα μου!στο δικο μου κρεβατι θα κοιμαται,οι αλλοι θα θυμουνται κ θα τον παιζουν..για καποιο λογο καποιος γινεται "πρωην"..
τωρα εσυ αν νομιζεις οτι τα ξερεις ολα για τη δικια σου κ δεν εχει τυχει αυτο κ σε σενα αρκετες φορες τι να σου πω,οτι πιεις,κερασμενο!
γτ θιχτηκες;η δικια σου με ποσους εχει παει με δυο ντουζινες;μαλλον ε;βλακεια ειναι να απευθυνεσαι σε καποιον που εχει να μπει 17 χρονια στο σαιτ![]()
ας εχει παει και με δεκα ντουζινεςγτ θιχτηκες;η δικια σου με ποσους εχει παει με δυο ντουζινες;μαλλον ε;

ρε φιλε στη πουτσα μου!στο δικο μου κρεβατι θα κοιμαται,οι αλλοι θα θυμουνται κ θα τον παιζουν..για καποιο λογο καποιος γινεται "πρωην"..
τωρα εσυ αν νομιζεις οτι τα ξερεις ολα για τη δικια σου κ δεν εχει τυχει αυτο κ σε σενα αρκετες φορες τι να σου πω,οτι πιεις,κερασμενο!
για γκομενα ναι..για γυναικα οχι..νομοςας εχει παει και με δεκα ντουζινες
το τετραψηφιο που εχω σε ιεροδουλες δεν θα το πιασει![]()
κ παλι πολυ το σκεφτεσαι κ το συζητας..ειπαμε περναω καλα κ δε με αφορα κατι αλλο,αν καποια περασει περασε κ τι να λεει;θα ερθει η επομενη..το τι θα κανει η καθε μια πριν κ μετα απο μενα δε με νοιαζει καθολου,με νοιαζει οσο ειναι μαζι μου να ναι σωστη οσον αφορα τα δικα μου θελω κ απο κει κ περα χεστηκε η φατμε στο γενι τζαμι!Γράφεις
θεωρω οτι μια γυναικα που εχει σκυλογαμηθει με τη μιση αθηνα ισως,επιλεγει να μενει μαζι σου πραγματικα κατι εχει να λεει,κατι κανεις σωστα..
1ον,φαντάζομαι οι πιο πολλοί,δε θα θέλουν να έχει σκυλογαμηθεί η γυναίκα τους με τη μισή Αθήνα
2ον,τι σε κάνει να νιώθεις σίγουρος ότι θα σταματήσει σε σένα;
Αυτό είναι το βασικό.. το κοινωνικό.Η Αθήνα προσφερει και μία ανωνυμία.
Για πατε και προς επαρχία μεριά που ξέρουν οοολο το ιστορικό.![]()
Δε το λεει ο κοσμος... Αυτες το λενε και δε μιλαμε για να περνας καλα, για να την παρεις μιλαμεεαν εγω περναω καλα κ ειμαι ευτυχισμενος κ παλι στ'αρχιδια μου τι λεει ο κοσμος,εξαλλου ειναι αποδεδειγμενο οτι ο κοσμος σε μεγαλυτερο συνολο του ειναι σκατοψυχος κ δε θελει να βλεπει στους αλλους καλο οποτε...στ'αρχιδια κ παλι στο τετραγωνο εγω ειμαι κ περναω καλα!
Στο μυαλό είναι.Οκ .το πάνω από 100 είναι κάπως ακραίο. Έχει σημασία και σε τι φάση έγινε..γτ άνετα μια γυναίκα μπορεί σε ένα χρόνο να έχει διαφορετικό κάθε εβδομάδα.