Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
60
Like
8.330
Πόντοι
6.797
Προς το παρόν ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ την απώλεια .
Και όσο ψεύτικο κι αν ακούγεται όταν το γράφω σε ένα πορνοσαιτ , η καρδιά μας το ξέρει όταν ξυπνάμε τα βράδια .
Έλα δεν θέλω να διαβάζω τέτοια. Γεμάτο καυλωμένες γυναίκες είναι έξω. Βάλε τιντερ, εφαρμογές, βγες σε μπαράκια καμακωσε γάμα και πουτανες και σε λίγο καιρό θα την έχεις ξεχάσει

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
9.945
Πόντοι
2.356
Και όσο ψεύτικο κι αν ακούγεται όταν το γράφω σε ένα πορνοσαιτ , η καρδιά μας το ξέρει όταν ξυπνάμε τα βράδια .
τυπε , απλα δεν σας βγηκαν τα θέλω σας, δεν ειναι να στενοχωριεσαι.
Δεν κανατε ο ενας για τον αλλον.
Σκεψου να ησασταν ακομη μαζι και να ξενοκοιταζε πισω απο τη πλατη σου.
Ειχε το θαρρος να προχωρησει, εντσξει εκανε μαλακια να το κανει ενω ησασταν μαζι, δεν ειναι η πρωτη, δεν θα ειναι η τελευταια.
θα σου ερθουν καλυτερα, απλα να εισαι ετοιμος να τα αναγνωρισεις .
Και αυτη εχει βιωσει απωλεια, ειχε καποιον που την ηθελε πραγματικα και τωρα δεν τον εχει (οποιος εχει φαει γκομενα που ειναι ηδη σε σχεση την εχει για καταναλωση και ξεφορτωμα).
Βαλε το πισω σου αν μπορεις και προχωρα για τα καλυτερα που ειναι μπροστα σου.

• Like
Αντιδράσεις: Naruto

Naruto

Μέγας
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
1.881
Πόντοι
4.115
Έλα δεν θέλω να διαβάζω τέτοια. Γεμάτο καυλωμένες γυναίκες είναι έξω. Βάλε τιντερ, εφαρμογές, βγες σε μπαράκια καμακωσε γάμα και πουτανες και σε λίγο καιρό θα την έχεις ξεχάσει
τυπε , απλα δεν σας βγηκαν τα θέλω σας, δεν ειναι να στενοχωριεσαι.
Δεν κανατε ο ενας για τον αλλον.
Σκεψου να ησασταν ακομη μαζι και να ξενοκοιταζε πισω απο τη πλατη σου.
Ειχε το θαρρος να προχωρησει, εντσξει εκανε μαλακια να το κανει ενω ησασταν μαζι, δεν ειναι η πρωτη, δεν θα ειναι η τελευταια.
θα σου ερθουν καλυτερα, απλα να εισαι ετοιμος να τα αναγνωρισεις .
Και αυτη εχει βιωσει απωλεια, ειχε καποιον που την ηθελε πραγματικα και τωρα δεν τον εχει (οποιος εχει φαει γκομενα που ειναι ηδη σε σχεση την εχει για καταναλωση και ξεφορτωμα).
Βαλε το πισω σου αν μπορεις και προχωρα για τα καλυτερα που ειναι μπροστα σου.
Κύριοι σας ευχαριστώ που απαντάτε. Ναι το προσπαθώ , έχω αφοσιωθεί στη δουλειά. Καθομαι παραπάνω , έκλεισα και την πρώτη μου βίζιτα προχτές από το "kane". από εβδομάδα θα κλείσω κι άλλη από τα εδώ γραφεία. Απλά περιμένω να κάνει τον κύκλο του . Δυσκολεύομαι γιατί από ότι καταλαβαίνω είμαι αρκετά ενοχικός, πάντα ήμουν και την δικαιολογώ στα περισσότερα. Θα περάσει όπως πέρασαν και άλλα για όλους μας. Αλήθεια σας ευχαριστώ για τον χρόνο που αφιερώσατε.

Masturbinio69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
353
Πόντοι
20
ερωτας ειναι και θα περασει φιλε μου, δεν εισαι ο 1ος ουτε ο τελευταιος που καηκε η γουνα του. Συμβουλη μ μου ειναι να αφησεις τη καρδια σου ανοιχτη για καποια αλλη γυναικα, μην απογοητευτεις και μην κλειστεις στον εαυτο σου. Αν οι βιζιτες σε κανουν να νιωθεις καλυτερα καλως, αλλα ειναι παροδικες. Γιατι με αυτες κανεις σεξ ενω σε μια σχεση κανεις ερωτα. Δωστου χρονο και θα επανελθεις. Ο χρονος δεν ειναι γιατρος, αλλα με τον καιρο ξεχναμε.

• Like
Αντιδράσεις: Naruto

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
2.169
Πόντοι
506
Το οτι συζηταμε,
αν καποιος τον πειραζει,
αν η γυναικα του ηταν χυσοδοχειο,
ειλικρινα με ξεπερναει,
και δειχνει την απολυτη καταντια των ανδρων και της κοινωνιας μας.

Kamigawa

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Μαΐ 2023
Κριτικές
7
Like
9.447
Πόντοι
1.326
Το οτι συζηταμε,
αν καποιος τον πειραζει,
αν η γυναικα του ηταν χυσοδοχειο,
ειλικρινα με ξεπερναει,
και δειχνει την απολυτη καταντια των ανδρων και της κοινωνιας μας.

Καλά, και εσύ μη νομίζεις πως όσοι γράφουν στο διαδίκτυο είναι αντιπροσωπευτικό δείγμα της κοινωνίας.
Ειδικά σε κάτι τέτοια ξεφτιλισμένα θέματα μπαίνουν πολλοί cucks που φτιάχνονται με τέτοιες φαντασιώσεις...

Behlivanis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2025
Like
4.278
Πόντοι
456
Τι είναι μια ντουζίνα άντρες μπροστά στα 4 δισεκατομμύρια ψωλοφόρα δίποδα που έχει ο πλανήτης;

Spieler

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Ιαν 2024
Κριτικές
63
Like
5.364
Πόντοι
2.916
1) Δεν υπάρχει τρόπος να μάθεις με πόσους έχει πάει η γυναίκα σου ή όποια γκόμενα νταραβερίζεσαι. Αν τη ρωτήσεις και να σου πει ένα Χ νούμερο, ακόμα και να είναι αληθινό:
α) δε θα τη πιστέψεις, άρα δεν έχει νόημα και β) θα καταλάβει ότι είσαι ανασφαλής και θα χάσεις πόντους στη σχέση.

2) Αν κάποιος περνάει καλά με μια γκόμενα και ασχολείται με αυτό το θέμα είναι μαλάκας. We come along.

3) Μια ντουζίνα είναι 12, ούτε καν υπερβολικά μεγάλο νούμερο. Κάποια που έχει ζήσει λίγο τη ζωή της το πιάνει, σιγά το δράμα.

Τελευταία τροποποίηση:

Ghajnsielem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2023
Κριτικές
1
Like
3.400
Πόντοι
456
1000020208.jpg

Alkisnex

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιουν 2025
Like
167
Πόντοι
0
Δεν νομίζω ότι θα μάθω ποτέ τον πραγματικό αριθμό των αντρών που έχει πάει πριν η γυναίκα μου και δεν υπάρχει λόγος να γίνει τέτοια κουβέντα.. σίγουρα έχει κάποια εμπειρία όταν την γνώρισα και δεν λέει όχι εύκολα.. τώρα τα υπόλοιπα δεν τα πολυψαχνω

Zintas

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2025
Like
14
Πόντοι
0
Πλεον όλες εχουν παει με μια ντουζινα οποτε καλυτερα μην ρωτατε καν!

Nikos_Cuck

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2009
Like
302
Πόντοι
20
οπως ξανα ειπα.. εγω το ρωταω συνεχεια ενω την γαμαω.. και ειναι αρκετοι.. και γουσταρω φουλ!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
επειδη αυτη η θεωρια ειναι λιγο ταμπου στην ελλαδα ακομα κ πιστευω εχει να κανει κ με δικη μας ανασφαλεια προσωπικη μου αποψη θεωρω οτι μια γυναικα που εχει σκυλογαμηθει με τη μιση αθηνα ισως,επιλεγει να μενει μαζι σου πραγματικα κατι εχει να λεει,κατι κανεις σωστα..

• Like
Αντιδράσεις: Nubic

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
επειδη αυτη η θεωρια ειναι λιγο ταμπου στην ελλαδα ακομα κ πιστευω εχει να κανει κ με δικη μας ανασφαλεια προσωπικη μου αποψη θεωρω οτι μια γυναικα που εχει σκυλογαμηθει με τη μιση αθηνα ισως,επιλεγει να μενει μαζι σου πραγματικα κατι εχει να λεει,κατι κανεις σωστα..

Κι όταν θα βγαίνετε,σε κάθε μαγαζί να βλέπει κι ένα πρώην γαμιά της :cheesy:

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
4.225
Πόντοι
456
Κι όταν θα βγαίνετε,σε κάθε μαγαζί να βλέπει κι ένα πρώην γαμιά της :cheesy:
ρε φιλε στη πουτσα μου!στο δικο μου κρεβατι θα κοιμαται,οι αλλοι θα θυμουνται κ θα τον παιζουν..για καποιο λογο καποιος γινεται "πρωην"..
τωρα εσυ αν νομιζεις οτι τα ξερεις ολα για τη δικια σου κ δεν εχει τυχει αυτο κ σε σενα αρκετες φορες τι να σου πω,οτι πιεις,κερασμενο!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
38.364
Πόντοι
10.656
ρε φιλε στη πουτσα μου!στο δικο μου κρεβατι θα κοιμαται,οι αλλοι θα θυμουνται κ θα τον παιζουν..για καποιο λογο καποιος γινεται "πρωην"..
τωρα εσυ αν νομιζεις οτι τα ξερεις ολα για τη δικια σου κ δεν εχει τυχει αυτο κ σε σενα αρκετες φορες τι να σου πω,οτι πιεις,κερασμενο!
οοοοοοοοοοοοχι τυπε αν δεν την παρεις παρθενα, να κουνησεις ερυθρολευκο σεντονι την πρωτη νυχτα του γαμου οπως κανουν οι τσιγγανοι, δεν αξιζει :confused:

omeredi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2019
Κριτικές
1
Like
1.467
Πόντοι
206
Γιατι βρηκε το μαλακα το λένε

Linxare

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2025
Κριτικές
3
Like
819
Πόντοι
86
Το μουνί δεν είναι αρνί να το έχεις στο παχνί........το μουνί θέλει παιχνίδια θέλει πούτσο και αρχίδια....
Συμπέρασμα, από την δεκαετία του 90 και μετά......η ντουζίνα είναι λίγη.
Υπολόγισε το λύκειο, εξαήμερη, φοιτητική ζωή, διακοπές.......κλπ.κλπ.

sextripper

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2024
Like
177
Πόντοι
1
εσενα δλδ που ανοιξες το θεμα δεν σε πειραζει;βαφτιζετε τις λεξεις οπως σας συμφερει, την βλακεια την ονομασατε προοδευτικοτητα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom