Νέα

Σας πειράζει να έχει πάει η γυναίκα σας με μια ντουζίνα άντρες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα laplace
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 192K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

peris114

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Like
113
Πόντοι
0
Πώς το καταφέρνετε;
Εγώ δεν το κατάφερα παρά τώρα που είμαστε γέροι και πάλι μισόκαταφερα .
Με τον ένα απο τος άνδρες της και την γυναίκα του δυο φορές τον χρονο που έρχονται Αθήνα κάνουμε πολύ παρέα και έρχονται σπίτι μας και πάμε και έξω στα μπαράκια. Ήθελα να παμε και για κουμπάροι στον γάμο τους αλλά μας αποτρέψαν τα παιδιά απο τον δεύτερο γάμο που δεν καταλαβαίνουν την πλάκα . Όταν βλέπει κάποιο και της αρέσει η κάποια που γλυφομαι εγώ απλα κραταμε την καβλα μας και την βγάζουμε στο κρεββάτι το βράδυ . Σε αυτές τις ηλικιες δεν τα σπας εύκολα το θέμα είναι πως ξέρουμε και οι δύο πως οποιος πεθάνει τελευταιος θα ξαναμαζέψει καμία ξέμπαρκη ή ξέμπαρκο .Προσωπικα της λέω πως θα πάρω και κανένα νεαρό αγόρι για αλλαγή.

Masturbinio69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
353
Πόντοι
20
Εκ του ασφαλούς λες πολλά φίλε αλλά αν και όταν μπεις στον χορό θα αλλάξεις τροπάριο.

Το με πόσους έχει πάει μια πάει χέρι-χέρι με τους ηθικούς φραγμούς της. Εάν εσύ νομίζεις ότι η άλλη θα μετατραπεί σε μονογαμικια επειδή την έλουσες με δώρα ή ταξίδια ή σ' ερωτεύτηκε ή είχε δέκα οργασμούς, πλανάσαι. Για λίγο ίσως. Για πάντα ποτέ. Αλλά ας κάνουμε και τον αντίλογο...

Πες ότι συνάπτεις σχέση με μια που την έχει πάρει η μισή Αθήνα. Ανταγωνιζεσαι όλους τους προηγούμενους. Ανέχεσαι τραύματα και ανασφάλειες. Και μέσα σε αυτό πρέπει να ελέγχεις τις δικές σου (μας) ανασφάλειες επίσης. Δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς ανασφάλειες. Το θέμα είναι: στις βγάζει αυτή η σχέση προς τα έξω; ή κυλάει ομαλά και υγιής;

Γι' αυτό πρέπει να ξέρεις τι θες και να ξέρει τι θέλει. Και πάλι, το παρελθόν δε σβήνεται. Γι' αυτό ως άντρες πάντα θα προτιμούμε μικρές και αβγαλτες. Γιατί εγώ δε γουστάρω να πρέπει να ανέχομαι την καβλαντα της στις επαφές με δέκα νοματαιους. Γιατί όταν συνάπτεις σχέση, θες να πάει ομαλά. Άμα εσύ θες δράμα και κλάμα, πάρε χτύπα και ένα κουτί ζαναξ. Δεν υπάρχει άντρας που να ανέχεται μαλακίες ες αεί, εκτός αν δεν έχει εναλλακτικές ή έχει κανα σύνδρομο του Ρίτσαρντ Γκιρ.

Εμείς ΝΑΙ, είμαστε πολυγαμικο ον. Αλλά δε χρειάζεται να είμαστε πρακτικά εφόσον ξέρουμε τι θέλουμε και κρατάμε κάποιες βασικές αξίες. Αν εσύ είσαι οκει με την άλλη να είναι τάνα και να τη χυνουνε μέσα, καλή σταδιοδρομία εύχομαι. Δεν κρατάει.

Μη τα βλέπεις όλα ως σαρκική επαφή μερικών λεπτών, αν τα βλέπεις έτσι τότε ή έχεις να γαμησεις χρόνια ή τρως παντόφλα απ' τη γυναίκα σου. Εταίρον εκάτερον δηλαδή. Το σεξ είναι σεξ. Υπάρχουν περισσότερα πράγματα στη ζωή από αυτό. Αν θες ένα γαμησι, έχει πολλές που το ζητάνε και όχι με το αζημίωτο. Αυτό όμως δεν είναι τίποτε άλλο από μια μικρή δόση ντοπαμινης και σεροτονινης που μέχρι να πας σπίτι έχει ξεθωριάσει. Δεν αντιλέγω, καλό για τον εγωισμό και την αυτοπεποίθηση μας, και αν ρωτήσεις κάποιον "αν είχες τη δυνατότητα να επιλέγεις οποιαδήποτε με τα μάτια και να σου κάθεται, θα είχες στάνταρ παρθενιάς κτλ;" η απάντηση είναι προφανώς ένα περίτρανο ΟΧΙ. Αλλά δεν είμαστε σε βιντεοπαιχνιδι, εδώ είναι η πραγματική ζωή και μιλάνε οι πράξεις. Επομένως ναι, θες κάποια άβγαλτη, μπορεί και παρθένα, γιατί σου δίνεται η δυνατότητα ΟΧΙ να την χειρίζεσαι... αλλά να έχεις μια υγιή σχέση.

Και στα 50 να σαι, άμα κυνηγάς 18χρονα έχεις τραύματα. Ότι πχ δε σοτ κάθονταν μικρές όταν ήσουν εσύ μικρός. Ανεκπλήρωτα πράγματα δηλαδή. Ένας πενηντάρης ή εξηντάρης σωστός που ξέρει τι θέλει, επιλέγει γυναίκα κοντά στην ηλικία του... δε χρειάζεται να σκάσει 200αρι για να μπει δέκα λεπτά στο μουνί μιας 20αρας βίζιτας για να νιώσει νιάτο.

Γνώμη μου. Ξαναρώτα με όταν θα μαι 50.
μιλας τη γλωσσα της αληθειας φιλε....

wasted

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Σεπ 2005
Like
11.085
Πόντοι
2.241
Αν ήμουν πακιστανός ή τσιγγάνος μπορεί να με πείραζε

Naruto

Μέγας
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
1.881
Πόντοι
4.115
Τα είχα μέχρι πρόσφατα για σχεδόν τρία χρονια με κοπέλα έντεκα χρόνια μικρότερη.
Είχε πολύ πιο έντονη ερωτική ζωή από μένα. Δεν ρώτησα ποτέ και τις ελάχιστες φορές που πήγε εκεί η κουβέντα στις αρχές μου άφηνε μια αίσθηση ότι θα με ενοχλούσε.

Προσωπικά δεν με ένοιαζε τι έκανε πριν γιατί ήμουν ευτυχισμένος στο τώρα. Με τα πολλά με άφησε αρχές του χρόνου γιατί δεν ήμουν πια αυτό που ήθελε ερωτικά.

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.128
Πόντοι
13.065
Τα είχα μέχρι πρόσφατα για σχεδόν τρία χρονια με κοπέλα έντεκα χρόνια μικρότερη.
Είχε πολύ πιο έντονη ερωτική ζωή από μένα. Δεν ρώτησα ποτέ και τις ελάχιστες φορές που πήγε εκεί η κουβέντα στις αρχές μου άφηνε μια αίσθηση ότι θα με ενοχλούσε.

Προσωπικά δεν με ένοιαζε τι έκανε πριν γιατί ήμουν ευτυχισμένος στο τώρα. Με τα πολλά με άφησε αρχές του χρόνου γιατί δεν ήμουν πια αυτό που ήθελε ερωτικά.
Καλησπέρα, να ξέρεις πάντως ότι πριν πάρει την συγκεκριμένη απόφαση είχε βρεί λύση!!!!!

Naruto

Μέγας
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
1.881
Πόντοι
4.115
Καλησπέρα, να ξέρεις πάντως ότι πριν πάρει την συγκεκριμένη απόφαση είχε βρεί λύση!!!!!
Ναι . μου το έλεγαν και δεν το πίστευα αλλά μου πέταξε τυχαία ο ρουφιάνος το φβ ένα κοινό φίλο που δεν υπήρχε στη ζωή της τα τελευταία τρία χρόνια. Και επειδή φυσικά λύγισα και μπήκα να δω είχε καρδούλες στα πάντα από όσο ήμασταν σε σχέση ακόμα.

kav69

Ανώτατος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
54
Like
31.128
Πόντοι
13.065
Ναι . μου το έλεγαν και δεν το πίστευα αλλά μου πέταξε τυχαία ο ρουφιάνος το φβ ένα κοινό φίλο που δεν υπήρχε στη ζωή της τα τελευταία τρία χρόνια. Και επειδή φυσικά λύγισα και μπήκα να δω είχε καρδούλες στα πάντα από όσο ήμασταν σε σχέση ακόμα.
Άρα τί θέλει να πει ο ποιητής, γαμήστε τις όλες δίχως αύριο για να μας θυμούνται πάντα!
Η καλογαμημένη γυναίκα θα έχει πάντα μέσα στο μυαλό της την πούτσα και όχι στο μουνί της!
Πούτσα και εάν σε παίρνει αλητεία .....

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Απο τη μια, εχουμε δει 'παρθενες' που ομως εχουμε περιπτωσεις φιλων που τις παντρευτηκαν, και οχι μονο τους εσπαγαν τα καρυδια καθε μερα, αλλα στο τελος τους χωρισαν κιολας!!!!!
Και εκει λεμε με τους φιλους, γιατι τα παιδια που χωρισαν ηταν αξιολογα παιδια, οτι αν αυτες, ειχαν μπλεξει με τιποτε καραμαλακες, ισως να εκτιμουσαν επειτα τα παιδια με τα οποια παντρευτηκαν.

Απο την αλλη ομως, εχουμε και περιπτωσεις γυναικων, με προϊστορια....ντουζινας,
και εκει λες, οκ, ακομη και αν δεν παει πια με αλλους τωρα,
τι ηθος εχει αραγε αυτη σαν ανθρωπος (ειπαμε, ντουζινα και βαλε),
και αρα ποσο δεν σκεφτονται τα παλια αμορε, ή να νοσταλγουν την παλια ζωη,
ή να θεωρουν τον ανδρα τους απλα αναλωσιμο, κι ενας που απλα βρεθηκε σε μια περιοδο της ζωης τους,
να τις 'αποκαταστησει' και 'να τις κανει μανουλες';
Οπως ελεγα σε ενα φιλο, που παντρευτηκε μια τετοια,
'οι αλλοι πηδαγαν τσαμπα, εσυ ομως θα την αποκαταστησεις κιολας'!

Δηλαδη ρε παιδια, ειλικρινα δεν ξερω τι ειναι καλυτερο.
Βασικα, θα ηθελα να ειναι η πρωτη περιπτωση, αλλα και αυτη δεν...

Ε φαντάζομαι όλοι θέλουνε την πρώτη περίπτωση αν είναι να παντρευτούν.

Αλλά κι εκεί μπορεί να πέσουν σε μπανανόφλουδα,να έχει αυτή απωθημένα επειδή δεν γαμήθηκε όσο ήθελε στα νιάτα της ή επειδή τελικά ήθελε κι αυτή κάποιον καραμαλάκα που την έφτυνε και τώρα ξεσπάει στον φουκαρά που την πήρε.

• Like
Αντιδράσεις: j 1973

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
Στο μεταξύ .... όποιος δηλώνει ότι ....

"οι γυναίκες δεν πρέπει να έχουν πάει με παραπάνω από .... 1-5 ...., αλλιώς είναι πουτάνες"

ουσιαστικά αποδέχεται ότι είναι μαλάκας, η ζωή του ήταν η μαλακία μέχρι να βρει μία, ότι όλοι γύρω του είναι μαλάκες
και ότι οι γιοί του, θα έχουν για σεξουαλική ζωή τη μαλακία.

Γιατί εφόσον γυναίκες άνδρες είναι 50/50 δεν γίνεται να γαμάνε οι άνδρες και οι γυναίκες να είναι αγάμητες.
Οπότε όποιος θέλει κυρίες που δεν έχουν πάει με άλλους ... αποδέχεται ότι ειναι μαλάκας.

Να πάνε και οι γυναίκες με πολλούς,αλλά το θέμα είναι να μπορούν και οι άντρες να πηγαίνουν με πολλές.Το πρόβλημα είναι η διαφορά στις εμπειρίες.Και οι γυναίκες λόγω των πολλών επιλογών και των μηδέν απαιτήσεων των αντρών που απλά θέλουν να τον χώνουν,έχουν πολλαπλάσιες εμπειρίες,πως να το κάνουμε;

Βάλε μια γυναίκα κι έναν άντρα να βγουν βράδυ και πες τους να γνωρίσουν όσους/όσες περισσότερους/ες μπορούν.Ε η γυναίκα θα γνωρίζει όλο το βράδυ ενώ ο άντρας άμα γνωρίσει μια θα κάνει πάρτι.

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Να πάνε και οι γυναίκες με πολλούς,αλλά το θέμα είναι να μπορούν και οι άντρες να πηγαίνουν με πολλές.Το πρόβλημα είναι η διαφορά στις εμπειρίες.Και οι γυναίκες λόγω των πολλών επιλογών και των μηδέν απαιτήσεων των αντρών που απλά θέλουν να τον χώνουν,έχουν πολλαπλάσιες εμπειρίες,πως να το κάνουμε;

Βάλε μια γυναίκα κι έναν άντρα να βγουν βράδυ και πες τους να γνωρίσουν όσους/όσες περισσότερους/ες μπορούν.Ε η γυναίκα θα γνωρίζει όλο το βράδυ ενώ ο άντρας άμα γνωρίσει μια θα κάνει πάρτι.

αλλο πολλαπλάσιες επιλογές, άλλο πολλαπλάσιες εμπειρίες. Οι εμπειρίες (=γαμησια κ σχεσεις) κατά μεσο όσο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες.

• Χαχα
Αντιδράσεις: j 1973

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
14
Like
8.581
Πόντοι
3.346
Στα παπαρια σου ρε τυπε, μια πουτανα λιγότερη

• Like
Αντιδράσεις: Naruto

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
αλλο πολλαπλάσιες επιλογές, άλλο πολλαπλάσιες εμπειρίες. Οι εμπειρίες (=γαμησια κ σχεσεις) κατά μεσο όσο είναι ΑΚΡΙΒΩΣ οι ίδιες.

Δε νομίζω.Συνήθως οι πολλαπλάσιες επιλογές φέρνουν και πολλαπλάσιες εμπειρίες σ'αυτούς που τις έχουν.

Η γυναίκα πχ μπορεί μέχρι τα 23 να έχει εμπειρίες που δεν έχουν οι περισσότεροι άντρες σε 2-3 ζωές

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Δε νομίζω.Συνήθως οι πολλαπλάσιες επιλογές φέρνουν και πολλαπλάσιες εμπειρίες σ'αυτούς που τις έχουν.

Η γυναίκα πχ μπορεί μέχρι τα 23 να έχει εμπειρίες που δεν έχουν οι περισσότεροι άντρες σε 2-3 ζωές
με ποιους τις εχει τις εμπειριες; με ρινοκερους; με αντρες δεν τις εχει;

panosst77

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2025
Like
106
Πόντοι
0
Ακούστε και τη δική μου εμπειρία,
Η ΓΥΝΑΙΚΑ μου είχε μόνο ΕΝΑΝ ΓΑΜΙΑ.
Από 18 χρονών την είχαν αρραβωνιασει με έναν που τελικά τον χώρισε δεν μπορούσε άλλο μέχρι που έφτασε σε σημείο νευρικής ανορεξίας.
Μετά από 1 χρόνο τη γνώρισα εγώ.
Δέσαμε πολύ ειδικά στο σεξ!!!!
Εγώ είχα πολλές εμπειριες αλλά και γούστα.
Γουστάρω σεξ και με άλλα άτομα μαζί ή χωρίς.
Γουστάρω όργια ανταλλαγή συντρόφων αλλά και cuckolding.
Της τα είπα όλα αλλά με τίποτα δεν θέλει ούτε να δοκιμάσει.
Μακάρι να είχε εμπειρία με πολλούς γαμιαδες και να ήταν λίγο πιο καριολα πουτανα και ξεκωλο.
Αυτό που πραγματικά θα ήθελα να τη δω να μου τη γαμάνε…
Καληνύχτα σας…

Sub-Zero

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
22.968
Πόντοι
6.056
με ποιους τις εχει τις εμπειριες; με ρινοκερους; με αντρες δεν τις εχει;

Ναι,αλλά με αυτούς που επιλέγει η ίδια

Ενώ οι άντρες που δεν έχουν επιλογές κι ούτε επιλέγονται,μένουν με το πουλί στο χέρι

mn2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
5.405
Πόντοι
456
Ναι,αλλά με αυτούς που επιλέγει η ίδια

Ενώ οι άντρες που δεν έχουν επιλογές κι ούτε επιλέγονται,μένουν με το πουλί στο χέρι
αυτο δεν αναιρει αυτο που έγραψα. Οι άνδρες έχουν ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΜΕΣΟ ΟΡΟ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ με τις γυναικες. Ειναι απλα μαθηματικα.

Masturbinio69

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2025
Like
353
Πόντοι
20

τωρα θα σε νοιαζει απο δω και περα

• Like
Αντιδράσεις: Naruto

Naruto

Μέγας
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
21
Like
1.881
Πόντοι
4.115
τωρα θα σε νοιαζει απο δω και περα
Προς το παρόν ακόμα προσπαθώ να διαχειριστώ την απώλεια .
Και όσο ψεύτικο κι αν ακούγεται όταν το γράφω σε ένα πορνοσαιτ , η καρδιά μας το ξέρει όταν ξυπνάμε τα βράδια .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom