να κατι που δεν κανει η γυναικα σουΊσως γιατί κάποιες εκδιδόμενες τα παίρνουν στο στόμα, εν αντιθέσει με τη δικιά μου
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 4M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 57 άτομα (11 μέλη και 46 επισκέπτες)
φανταστικα βυζια και επισης υπεροχες ρογες απο οτι βλεπω φιλε μπορεις να μου στειλεις προσωπικο μυνημα να σε ρωτησω κατι?Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Αχ και τα ρούφαγα...να την χαίρεσαι φίλε μου!!!Σαν νεοεγγραφείς στο site, είπα κι εγώ ν ανεβάσω τα....μασταρια της δικιας μου...
Ζεζες
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Νοε 2018
- Like
- 558
- Πόντοι
- 80
Βυζαρες για σπερμα!!! Τίποτα άλλοΚαι κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Το τι σπέρμα έχουν φάει από μένα και από πρώην της, πριν παντρευτουμε, (δεν είμαι απ αυτούς που θέλανε παρθένα τη γυναίκα τους), δε λέγεται....Βυζαρες για σπερμα!!! Τίποτα άλλο
Φίλε μου υπέροχη.... μακάρι να δούμε και τη πίσω κίνηση της...Το τι σπέρμα έχουν φάει από μένα και από πρώην της, πριν παντρευτουμε, (δεν είμαι απ αυτούς που θέλανε παρθένα τη γυναίκα τους), δε λέγεται....
El Papacito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Like
- 10.961
- Πόντοι
- 2.256
Για μένα αυτά τα βυζιά είναι όνειρο ζωής. Το αν τα έπαιρνε στο στόμα ή όχι θα μου ήταν τελείως αδιάφορο αν μπορούσα να τα χαρώ και να τα χύσω.Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Και δυστυχώς βυζαρού δεν μου κάθησε ποτέ, μέχρι με τεσσάρι είχα σχέση. Στις άβυζες είχα πέραση και παντρεύτηκα και μια....και χώρισα μετά από πολλά χρόνια....
ΜΠΟΥΓΕΛΟ
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2024
- Like
- 931
- Πόντοι
- 81
Βυζάκι για πιπίλα
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.679
- Πόντοι
- 446
Κι εσύ το ίδιο κάνεις. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο βρίσκεσαι...Άντε βρε μορφωμένε,χαμένε.Κανε και εσύ ταινία να δούμε τις επιδόσεις σου.Ολοι εδώ πίσω από ένα πληκτρολόγιο ,από αμπελόφυλλο σοφίες άλλο τίποτα.
old.school.cowboy79
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.679
- Πόντοι
- 446
Έχει υψηλή ανάλυση η οθόνη σου?Φίλε μου υπέροχη.... μακάρι να δούμε και τη πίσω κίνηση της...
nikpa34
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2025
- Like
- 222
- Πόντοι
- 20
Για πολύ σπέρμα η καριολα
αχ πολυ ωραιο βυζη με

PartouzakiasXXL
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2025
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Δεν έχεις λόγο να απολογηθείς για κανέναν. Ο καθένας να κοιτάει τα δικά του. Εσύ είσαι μια γυναικάρα που πολύ θα ήθελαν να έχουν. Γι αυτό βγάζουν τόση τοξικότητα. Γραψτους όλους στην μουναρα σου.Ε,μας έχουν πρήξει με τα κιλά.Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι περισσότεροι είναι ασχημοι σαν φάτσα,μας έχουν και γνώμη και το παίζουν ιστορίες.Και για να πάρουν το ζυγι και την μεζούρα,να πληροφορήσω ότι είμαι 1,70 ,90 κιλά,ομοιόμορφα κατανεμημένα και 50 ετών με δύο καισαρικές.Εδω βλέπεις στο δρόμο φοιτήτριες με περιφέρεια για για υποψήφια περιφερειάρχης,χαχα.Ενα στουπί θέλουν και φεύγουν για το διάστημα,που εξέχουν ο πισινος τους.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.217
- Πόντοι
- 441
Καλημέρα,δεν απολογουμαι.Απλα την γνώμη μου γράφω.Εξαλλου οι μεγαλύτεροι έρωτες,ξεκίνησαν από μεγάλα μιση.Χαχα.Δεν έχεις λόγο να απολογηθείς για κανέναν. Ο καθένας να κοιτάει τα δικά του. Εσύ είσαι μια γυναικάρα που πολύ θα ήθελαν να έχουν. Γι αυτό βγάζουν τόση τοξικότητα. Γραψτους όλους στην μουναρα σου.
Υγ Εγώ με αυτήν/ αυτόν; Άντε καλέ,δεν πας καλά,ούτε καν.Χα,χα
PartouzakiasXXL
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2025
- Like
- 123
- Πόντοι
- 0
Σωστή σε βρίσκω!! Πάντως για να σου πω και την αλήθεια μια καβλα ήσουν στην ταινία. Έβαλες κάτω και τις μεγαλύτερες πορνοστάρ.Καλημέρα,δεν απολογουμαι.Απλα την γνώμη μου γράφω.Εξαλλου οι μεγαλύτεροι έρωτες,ξεκίνησαν από μεγάλα μιση.Χαχα.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.217
- Πόντοι
- 441
Εγώ μπορεί να κάνω το ίδιο αλλά την φάτσα μου πάνω κάτω την έχετε δει.Εγω δεν ξέρω ποια καλό φάτσα βρίσκεται από πίσω .Δεν έχω λόγω να κρύβομαι,είμαι άνθρωπος ειλικρινής,ντόμπρα και δεν χαϊδεύω αυτάρκεια για να έχω πελατεία.Εδω βρίσκομαι για χαβαλε,δεν "ψαρεύω "για συναντήσεις.Δεν γουστάρω να το κάνω,δεν το έχω ανάγκη.Κι εσύ το ίδιο κάνεις. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο βρίσκεσαι...
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.217
- Πόντοι
- 441
Υπερβολές.Απλα το έκανα για εμπειρία.Δεν είμαι ούτε δηθεν σεμνοτυφη,αλλά ούτε δηθεν πόρνη.Σωστή σε βρίσκω!! Πάντως για να σου πω και την αλήθεια μια καβλα ήσουν στην ταινία. Έβαλες κάτω και τις μεγαλύτερες πορνοστάρ.
trimis
Μέγας
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 6
- Like
- 21.867
- Πόντοι
- 4.936
Να τ
Να το και το je t aime xaxazazaxaΚαλημέρα,δεν απολογουμαι.Απλα την γνώμη μου γράφω.Εξαλλου οι μεγαλύτεροι έρωτες,ξεκίνησαν από μεγάλα μιση.Χαχα.
Μαρία Βασιλακη
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2021
- Like
- 3.217
- Πόντοι
- 441
Ti amo,χαχαΝα τ
Να το και το je t aime xaxazazaxa
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)