Νέα

Βυζάκια από γυναίκες-κοπέλες μας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα trimis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 4M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (10 μέλη και 46 επισκέπτες)

andre26

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2018
Like
331
Πόντοι
21
Και κάτι νεότερο, μόλις λίγο πριν πόζαρε για σας όλους τούς βυζολάτρες!!!
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
φανταστικα βυζια και επισης υπεροχες ρογες απο οτι βλεπω φιλε μπορεις να μου στειλεις προσωπικο μυνημα να σε ρωτησω κατι?

• Like
Αντιδράσεις: pa28

Ζεζες

Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2018
Like
556
Πόντοι
80
Μάγκες μου, θέλω παρεμπιπτόντως και τη γνώμη σας....παρόλο που έχω στη διάθεσή μου, τέτοιες "τορπίλες, γιατί μ αρέσει, κατά καιρούς, να να τα σκάω σε εκδιδόμενες;;;
Βυζαρες για σπερμα!!! Τίποτα άλλο

Dimi O

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2025
Like
457
Πόντοι
20
Βυζαρες για σπερμα!!! Τίποτα άλλο
Το τι σπέρμα έχουν φάει από μένα και από πρώην της, πριν παντρευτουμε, (δεν είμαι απ αυτούς που θέλανε παρθένα τη γυναίκα τους), δε λέγεται....

Νικ999

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2024
Like
141
Πόντοι
1
Το τι σπέρμα έχουν φάει από μένα και από πρώην της, πριν παντρευτουμε, (δεν είμαι απ αυτούς που θέλανε παρθένα τη γυναίκα τους), δε λέγεται....
Φίλε μου υπέροχη.... μακάρι να δούμε και τη πίσω κίνηση της...

El Papacito

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Σεπ 2021
Like
10.958
Πόντοι
2.256
Για μένα αυτά τα βυζιά είναι όνειρο ζωής. Το αν τα έπαιρνε στο στόμα ή όχι θα μου ήταν τελείως αδιάφορο αν μπορούσα να τα χαρώ και να τα χύσω.
Και δυστυχώς βυζαρού δεν μου κάθησε ποτέ, μέχρι με τεσσάρι είχα σχέση. Στις άβυζες είχα πέραση και παντρεύτηκα και μια....και χώρισα μετά από πολλά χρόνια....

• Like
Αντιδράσεις: Rene90

Rene90

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2025
Like
2.174
Πόντοι
201
...

Συνημμένα

• 1000036634.jpg
    1000036634.jpg
    181 KB · Εμφανίσεις: 72

old.school.cowboy79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
1
Like
2.665
Πόντοι
446
Άντε βρε μορφωμένε,χαμένε.Κανε και εσύ ταινία να δούμε τις επιδόσεις σου.Ολοι εδώ πίσω από ένα πληκτρολόγιο ,από αμπελόφυλλο σοφίες άλλο τίποτα.
Κι εσύ το ίδιο κάνεις. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο βρίσκεσαι...

PartouzakiasXXL

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
123
Πόντοι
0
Ε,μας έχουν πρήξει με τα κιλά.Δεν κοιτάνε τα χάλια τους που οι περισσότεροι είναι ασχημοι σαν φάτσα,μας έχουν και γνώμη και το παίζουν ιστορίες.Και για να πάρουν το ζυγι και την μεζούρα,να πληροφορήσω ότι είμαι 1,70 ,90 κιλά,ομοιόμορφα κατανεμημένα και 50 ετών με δύο καισαρικές.Εδω βλέπεις στο δρόμο φοιτήτριες με περιφέρεια για για υποψήφια περιφερειάρχης,χαχα.Ενα στουπί θέλουν και φεύγουν για το διάστημα,που εξέχουν ο πισινος τους.
Δεν έχεις λόγο να απολογηθείς για κανέναν. Ο καθένας να κοιτάει τα δικά του. Εσύ είσαι μια γυναικάρα που πολύ θα ήθελαν να έχουν. Γι αυτό βγάζουν τόση τοξικότητα. Γραψτους όλους στην μουναρα σου.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Δεν έχεις λόγο να απολογηθείς για κανέναν. Ο καθένας να κοιτάει τα δικά του. Εσύ είσαι μια γυναικάρα που πολύ θα ήθελαν να έχουν. Γι αυτό βγάζουν τόση τοξικότητα. Γραψτους όλους στην μουναρα σου.
Καλημέρα,δεν απολογουμαι.Απλα την γνώμη μου γράφω.Εξαλλου οι μεγαλύτεροι έρωτες,ξεκίνησαν από μεγάλα μιση.Χαχα.
Υγ Εγώ με αυτήν/ αυτόν; Άντε καλέ,δεν πας καλά,ούτε καν.Χα,χα

PartouzakiasXXL

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2025
Like
123
Πόντοι
0
Καλημέρα,δεν απολογουμαι.Απλα την γνώμη μου γράφω.Εξαλλου οι μεγαλύτεροι έρωτες,ξεκίνησαν από μεγάλα μιση.Χαχα.
Σωστή σε βρίσκω!! Πάντως για να σου πω και την αλήθεια μια καβλα ήσουν στην ταινία. Έβαλες κάτω και τις μεγαλύτερες πορνοστάρ.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Κι εσύ το ίδιο κάνεις. Πίσω από ένα πληκτρολόγιο βρίσκεσαι...
Εγώ μπορεί να κάνω το ίδιο αλλά την φάτσα μου πάνω κάτω την έχετε δει.Εγω δεν ξέρω ποια καλό φάτσα βρίσκεται από πίσω .Δεν έχω λόγω να κρύβομαι,είμαι άνθρωπος ειλικρινής,ντόμπρα και δεν χαϊδεύω αυτάρκεια για να έχω πελατεία.Εδω βρίσκομαι για χαβαλε,δεν "ψαρεύω "για συναντήσεις.Δεν γουστάρω να το κάνω,δεν το έχω ανάγκη.

Μαρία Βασιλακη

Πορνοστάρ
Εγγρ.
17 Δεκ 2021
Like
3.217
Πόντοι
441
Σωστή σε βρίσκω!! Πάντως για να σου πω και την αλήθεια μια καβλα ήσουν στην ταινία. Έβαλες κάτω και τις μεγαλύτερες πορνοστάρ.
Υπερβολές.Απλα το έκανα για εμπειρία.Δεν είμαι ούτε δηθεν σεμνοτυφη,αλλά ούτε δηθεν πόρνη.

OP
OP
trimis

trimis

Μέγας
Εγγρ.
29 Ιουν 2010
Κριτικές
6
Like
21.813
Πόντοι
4.936
Να τ
Να το και το je t aime xaxazazaxa

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom