Νέα

Αφέντρα Ίσιδα Καρρά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα LB
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 555K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πού φαντασιώνεστε να χύνετε την Domina Ίσιδα Καρρά;

• Στα μικρά ποδαράκια της

• Στα λεμονένια βυζάκια της

• Στο στητό κωλαράκι της (στα κωλομάγουλα)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.737
Αλλά στον ρόλο που έκανα πάταγο, για αυτό και το κράτησα ξεχωριστά, ηταν η πυρπολημένη με την Κυρία στο ρόλο του μπουρλοτιέρη.... Νομίζω εκεινή η σκηνή θα έπαιρνε όσκαρ για τσινία μικρού μήκους.... Είναι αυτό που λέμε πήρε φωτιά ο κωλός σου... Κάτι τέτοιο:cheesy::cheesy::cheesy:
Αυτό ήταν το καλύτερο. Και να θέλουμε να το κάνουμε πάλι δεν θα γίνει τόσο πετυχημένο....
...........

Περιμένοντας τον λβ κάποια στιγμή σε ένα από τα ταξίδια μου, ετοιμάζω το δωμάτιο με τον κατάλληλο φωτισμό....
Έχω βάλει ένα μικρό πορτατίφ σε μία άκρη στο κρεβάτι κοντά και το έχω σκεπάσει λίγο με ένα μαξιλάρι......

Πάνω στην πράξη κ εκεί που δίνω πόνο και ο λβ στα 4, μου έρχεται μια μυρωδιά καμένου.....
Δεν σταματάω.....
Σε λίγο μου μυρίζει ακόμα πιο έντονα και λέω στον λβ που χύνει και από τα αυτιά εκείνη τη στιγμή, μωρη καριόλα κάτι καίγεται....

Ααααχχχ ναι κυρία έχει πάρει φωτιά ο κω...... Μέχρι να τελειώσει την φράση βλέπω τους καπνούς.... όχι μωρηηηη τσουλαρα καιγόμαστε......

Ο λβ αν θυμάμαι τραγουδούσε το "ένα σπίτι καίγεται "ενώ έπαιζε techno background και να τρέχω με την πουτσα στην ζωνη και ο λβ στα αζητητα να ρίχνουμε νερά....

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Αυτό ήταν το καλύτερο. Και να θέλουμε να το κάνουμε πάλι δεν θα γίνει τόσο πετυχημένο....
...........

Περιμένοντας τον λβ κάποια στιγμή σε ένα από τα ταξίδια μου, ετοιμάζω το δωμάτιο με τον κατάλληλο φωτισμό....
Έχω βάλει ένα μικρό πορτατίφ σε μία άκρη στο κρεβάτι κοντά και το έχω σκεπάσει λίγο με ένα μαξιλάρι......

Πάνω στην πράξη κ εκεί που δίνω πόνο και ο λβ στα 4, μου έρχεται μια μυρωδιά καμμένου.....
Δεν σταματάω.....
Σε λίγο μου μυρίζει ακόμα πιο έντονα και λέω στον λβ που χύνει και από τα αυτιά εκείνη τη στιγμή, μωρη καριόλα κάτι καίγεται....

Ααααχχχ ναι κυρία έχει πάρει φωτιά ο κω...... Μέχρι να τελειώσει την φράση βλέπω τους καπνούς.... όχι μωρηηηη τσουλαρα καιγόμαστε......

Ο λβ αν θυμάμαι τραγουδούσε το "ένα σπίτι καίγεται "ενώ έπαιζε techno background και να τρέχω με την πουτσα στην ζωνη και ο λβ στα αζητητα να ρίχνουμε νερά....
Αν δεν έχυνε ποτάμια η μουνάρα μου από το ξεκώλιασμα Σας.... Ακόμα θα έκαιγε...:cheesy::cheesy::cheesy:

Εκείνη τη στιγμή ψηνόμασταν... Τώρα τα λέμε και γελάμε :wink::kiss-mark:

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Μπορώ να εξαιρεθώ από το φετινό Locktober; Το ξέρω ότι με έχετε ελεύθερη για πάνω από 2 μήνες (μπρος-πίσω) αλλά αν είναι η εκπληξάρα που φαντάζομαι.... Θα ήθελα έστω λίγες μέρες άδεια μέσα στο μήνα.

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
180
Πόντοι
0
Μπορώ να εξαιρεθώ από το φετινό Locktober; Το ξέρω ότι με έχετε ελεύθερη για πάνω από 2 μήνες (μπρος-πίσω) αλλά αν είναι η εκπληξάρα που φαντάζομαι.... Θα ήθελα έστω λίγες μέρες άδεια μέσα στο μήνα.
Απορία: Πώς μπορείς να μην είσαι ελεύθερη (μπρος - πίσω) για καιρό; Οι φυσικές ανάγκες πως εξυπηρετούνται; Πολύ θα ήθελα να μάθαινα για την έκπληξη, αλλά βεβαίως τότε δεν θα έπαυε να είναι έκπληξη!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Απορία: Πώς μπορείς να μην είσαι ελεύθερη (μπρος - πίσω) για καιρό; Οι φυσικές ανάγκες πως εξυπηρετούνται; Πολύ θα ήθελα να μάθαινα για την έκπληξη, αλλά βεβαίως τότε δεν θα έπαυε να είναι έκπληξη!
Αντιλαμβάνεσαι ότι η απόσταση που με χωρίζει από την Κυρία Ίσιδα δεν επιτρέπει τον φυσικό έλεγχο, ούτε την εφαρμογή στα σημεία του σώματος μου αντικειμένων. Οπότε από την στιγμή που θα μου πει η Κυρία τέλος οι σεξουαλικές πράξεις για πχ έναν μήνα, εγώ δεν ικανοποιούμαι -ούτε αυτοικανοποιούμαι - σεξουαλικά για το συγκεκριμένο διάστημα. Η αφοσίωση είναι το κλειδι του περιορισμού μου.

Μέχρι κάποιο διάστημα, ο έλεγχος της ενεργητικής μου ικανοποίησης, καθώς και άλλων challenge, γινονταν σε τακτά διαστήματα από φίλη της Κυρίας που έμενε στην πόλη μου. Δεν ήταν επαγγελματίας αφέντρα, ούτε πραγματοποιούσε ερασιτεχνικά σέσσιον αλλά ήταν στη φάση του εναλλακτικού ερωτισμού και της άρεσε το παιγνίδι του ελέγχου των challenge μαζί μου. H κοπέλα πλέον είναι σε σοβαρή σχέση και δεν διασκεδάζει άλλο μαζί μου.

Οπότε η ειλικρινή σχέση υποταγής μου έχω με την Κυρία επιτρέπει τους περιορισμούς. Όσες ελάχιστες φορές παρεκτράπηκα - κυρίως αυτοικανοποιήθηκα- ενημέρωνα την Κυρία και αποφάσιζε αν και πόσο αυστηρή θα ήταν μαζί μου.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Το να "κλέβω" σε μια σχέση υποταγής μάλλον χαλάει όλο το concept. Ακόμα και εγωϊστικά να το δεις, χαλάω κυρίως την δική μου ευχαρίστηση, τη στιγμή που γνωρίζω ότι η Αφέντρα μου καυλώνει στο να ελέγχει την σεξουαλικότητα μου ακόμα και όταν δεν είναι παρούσα. Εκτός του ότι μπορεί να εκνευριζόνταν ή ακόμα χειρότερα ξενέρωνε αν από κάποιο απίθανο τρόπο μάθαινε ότι δεν υπακούω ενώ της έλεγα ότι κάνω αυτό που μου ζητάει. Το να μην καταφέρω να εκπληρώσω μια επιθυμία της Κυρίας, παρά το ότι έκανα την προσπάθεια μου αλλά δεν τα κατάφερα και της το παραδεχτώ ή ακόμα και αν αρχικά αρνηθώ, διότι δεν είμαι έτοιμος να εξελιχθώ σε κάποιο επόμενο επίπεδο που θα με ήθελε, είναι ανεκτό και πλήρως σεβαστό από μέρους της με όποιες συνέπειες τυχόν υποστώ. Είναι μέρος της εκπαίδευσης μου. Το να της πω ψέμματα όμως όχι.

Τελευταία τροποποίηση:

giando

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2025
Like
180
Πόντοι
0
Το να "κλέβω" σε μια σχέση υποταγής μάλλον χαλάει όλο το concept. Ακόμα και εγωϊστικά να το δεις, χαλάω κυρίως την δική μου ευχαρίστηση, τη στιγμή που γνωρίζω ότι η Αφέντρα μου καυλώνει στο να ελέγχει την σεξουαλικότητα μου ακόμα και όταν δεν είναι παρούσα. Εκτός του ότι μπορεί να εκνευριζόνταν ή ακόμα χειρότερα ξενέρωνε αν από κάποιο απίθανο τρόπο μάθαινε ότι δεν υπακούω ενώ της έλεγα ότι κάνω αυτό που μου ζητάει. Το να μην καταφέρω να εκπληρώσω μια επιθυμία της Κυρίας, παρά το ότι έκανα την προσπάθεια μου αλλά δεν τα κατάφερα και της το παραδεχτώ ή ακόμα και αν αρχικά αρνηθώ, διότι δεν είμαι έτοιμος να εξελιχθώ σε κάποιο επόμενο επίπεδο που θα με ήθελε, είναι ανεκτό και πλήρως σεβαστό από μέρους της με όποιες συνέπειες τυχόν υποστώ. Είναι μέρος της εκπαίδευσης μου. Το να της πω ψέμματα όμως όχι.
Απ' ότι φαίνεται είσαι από τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις "συνειδητοποιημένων" ανθρώπων που δεν βλέπουν τη φάση αυτή ως παιχνίδι, αλλά περισσότερο σαν στάση ζωής. Είσαι λοιπόν τυχερός που έχεις μία αφέντρα που σου καλύπτει τόσο ολοκληρωτικά αυτή σου την ανάγκη, αλλά και υπό ένα άλλο πρίσμα τυχερή είναι και η αφέντρα σου που έχει κι εκείνη κάποιον που δεν αποζητά να σβήσει ένα παροδικό πάθος, αλλά υποτάσσεται σ' αυτή άνευ όρων. Όμολογώ ότι δεν έχω γνωρίσει την κυρία Ίσιδα δια ζώσης, αλλά γνωρίζω ότι δεν είναι στο χώρο επιδιώκοντας την επαγγγελματική της αποκατάσταση, ούτε και είναι life style αφέντρα του φαίνεσθαι και όχι του είναι. Συγκατοικείτε λοιπόν στο ίδιο νόμισμα έστω και αν δεν είστε στην ίδια όψη!

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Απ' ότι φαίνεται είσαι από τις εξαιρετικά σπάνιες περιπτώσεις "συνειδητοποιημένων" ανθρώπων που δεν βλέπουν τη φάση αυτή ως παιχνίδι, αλλά περισσότερο σαν στάση ζωής. Είσαι λοιπόν τυχερός που έχεις μία αφέντρα που σου καλύπτει τόσο ολοκληρωτικά αυτή σου την ανάγκη, αλλά και υπό ένα άλλο πρίσμα τυχερή είναι και η αφέντρα σου που έχει κι εκείνη κάποιον που δεν αποζητά να σβήσει ένα παροδικό πάθος, αλλά υποτάσσεται σ' αυτή άνευ όρων. Όμολογώ ότι δεν έχω γνωρίσει την κυρία Ίσιδα δια ζώσης, αλλά γνωρίζω ότι δεν είναι στο χώρο επιδιώκοντας την επαγγγελματική της αποκατάσταση, ούτε και είναι life style αφέντρα του φαίνεσθαι και όχι του είναι. Συγκατοικείτε λοιπόν στο ίδιο νόμισμα έστω και αν δεν είστε στην ίδια όψη!
Την έβλεπα και την βλέπω ως παιγνίδι την φάση είτε ως υποτακτικός είτε ως κυρίαρχος στα πλαίσια του kinky παιγνιδιού. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες και το ενεργητικό σεξ και με τρελαίνει η άλλη να βγάζει προστυχιά και bdsm λικι είτε αφεντριλίκι είτε submisive λικι. Όλα αυτά σταματούν μπροστά στην Κυρία Ίσιδα. Δεν ένιωσα ποτέ τόσο υποταγμένος και τόσο αφοσιωμένος όσο στην Κυρία μου. Είχα ενθουσιαστεί και με άλλες κοπέλες, τις οποίες τις θαύμαζα και ανυπομονούσα να τις συναντήσω όπως πχ την Πέρσα αλλά ποτέ δεν ένιωσα lifestyle σκλάβος κάποιας. Κάτι μου βγάζει η Γυναίκα αυτή που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν είναι μόνο ότι με εξιτάρει εμφανισιακά, την θεωρώ πανέμορφη με πολύ αυθεντικό στυλάκι, είναι ότι είναι απίστευτα επιβλητική πάνω μου. Με μια ματιά της μπορεί να με κάνει να παραλύσω. Χαίρομαι που το ζω αυτό μαζί της, αν και πολύ θα ήθελα να μπορούσαμε να έχουμε πιο συχνή φυσική επαφή. Λετουργεί τόσο καλά από απόσταση, από κοντά θα ήταν ονειρεμένα...

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Θα σε συμβούλευα να την γνωρίσεις. Ακόμα και αν δεν βρείτε χημεία (δεν συμβαίνει πάντα) σίγουρα θα βρείς πολλά και ενδιαφέροντα πάνω της.

forza23

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Κριτικές
2
Like
7.329
Πόντοι
1.056
Την έβλεπα και την βλέπω ως παιγνίδι την φάση είτε ως υποτακτικός είτε ως κυρίαρχος στα πλαίσια του kinky παιγνιδιού. Μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες και το ενεργητικό σεξ και με τρελαίνει η άλλη να βγάζει προστυχιά και bdsm λικι είτε αφεντριλίκι είτε submisive λικι. Όλα αυτά σταματούν μπροστά στην Κυρία Ίσιδα. Δεν ένιωσα ποτέ τόσο υποταγμένος και τόσο αφοσιωμένος όσο στην Κυρία μου. Είχα ενθουσιαστεί και με άλλες κοπέλες, τις οποίες τις θαύμαζα και ανυπομονούσα να τις συναντήσω όπως πχ την Πέρσα αλλά ποτέ δεν ένιωσα lifestyle σκλάβος κάποιας. Κάτι μου βγάζει η Γυναίκα αυτή που δεν μπορώ να το εξηγήσω. Δεν είναι μόνο ότι με εξιτάρει εμφανισιακά, την θεωρώ πανέμορφη με πολύ αυθεντικό στυλάκι, είναι ότι είναι απίστευτα επιβλητική πάνω μου. Με μια ματιά της μπορεί να με κάνει να παραλύσω. Χαίρομαι που το ζω αυτό μαζί της, αν και πολύ θα ήθελα να μπορούσαμε να έχουμε πιο συχνή φυσική επαφή. Λετουργεί τόσο καλά από απόσταση, από κοντά θα ήταν ονειρεμένα...

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό το κομμάτι. Το ίδιο παθαίνω και γω

• Like
Αντιδράσεις: LB

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
763
Πόντοι
81

Ελεύθερον αδύνατον είναι τον πάθεσι δουλεύοντα και υπό παθών κρατούμενον.

Πυθαγόρας
Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος (580-490 π.Χ.)

OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
OP
OP
L

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.531
Πόντοι
456
Την τελειότητα δεν τη φοβάμαι γιατί απλά δεν θα την πετύχω ποτέ!
Να φοβάσαι τότε την προσπάθεια να την πετύχεις. Και αν την κοντοζυγώνεις, τότε φύγε μακρυά....

συρραφή με γώγου

Να ξες πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια
Στο μυαλό είναι ο στόχος
Το νου σου ε
Στο μυαλό είναι ο στόχος

Nikos40@

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουν 2023
Like
763
Πόντοι
81
Να φοβάσαι τότε την προσπάθεια να την πετύχεις. Και αν την κοντοζυγώνεις, τότε φύγε μακρυά....

συρραφή με γώγου

Να ξες πως ποτέ δε σημαδεύουνε στα πόδια
Στο μυαλό είναι ο στόχος
Το νου σου ε
Στο μυαλό είναι ο στόχος
Το να ξέρεις τους άλλους είναι ευφυΐα.
Το να ξέρεις τον εαυτό σου είναι σοφία.
Το να κυριαρχείς στους άλλους είναι ισχύς.
Το να κυριαρχείς στον εαυτό σου είναι η πραγματική δύναμη.

Λάο Τσε
Κινέζος φιλόσοφος (6ος αιώνας π.Χ.)

Domina Isida Karra

Αφέντρα
Εγγρ.
15 Μαρ 2023
Like
6.737
Πραγματικά και εγώ πολύ τυχερή ειδικά με την συγκεκριμένη τσουλα.... Σπάνια σχέση....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom