Domina Isida Karra
Αφέντρα
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2023
- Like
- 6.741
Αυτό ήταν το καλύτερο. Και να θέλουμε να το κάνουμε πάλι δεν θα γίνει τόσο πετυχημένο....Αλλά στον ρόλο που έκανα πάταγο, για αυτό και το κράτησα ξεχωριστά, ηταν η πυρπολημένη με την Κυρία στο ρόλο του μπουρλοτιέρη.... Νομίζω εκεινή η σκηνή θα έπαιρνε όσκαρ για τσινία μικρού μήκους.... Είναι αυτό που λέμε πήρε φωτιά ο κωλός σου... Κάτι τέτοιο![]()
...........
Περιμένοντας τον λβ κάποια στιγμή σε ένα από τα ταξίδια μου, ετοιμάζω το δωμάτιο με τον κατάλληλο φωτισμό....
Έχω βάλει ένα μικρό πορτατίφ σε μία άκρη στο κρεβάτι κοντά και το έχω σκεπάσει λίγο με ένα μαξιλάρι......
Πάνω στην πράξη κ εκεί που δίνω πόνο και ο λβ στα 4, μου έρχεται μια μυρωδιά καμένου.....
Δεν σταματάω.....
Σε λίγο μου μυρίζει ακόμα πιο έντονα και λέω στον λβ που χύνει και από τα αυτιά εκείνη τη στιγμή, μωρη καριόλα κάτι καίγεται....
Ααααχχχ ναι κυρία έχει πάρει φωτιά ο κω...... Μέχρι να τελειώσει την φράση βλέπω τους καπνούς.... όχι μωρηηηη τσουλαρα καιγόμαστε......
Ο λβ αν θυμάμαι τραγουδούσε το "ένα σπίτι καίγεται "ενώ έπαιζε techno background και να τρέχω με την πουτσα στην ζωνη και ο λβ στα αζητητα να ρίχνουμε νερά....