Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (6 μέλη και 25 επισκέπτες)

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Φίλε δοκίμασα Σονία αλλά δεν με ενθουσίασε. Ίσως δεν την πέτυχα σε καλή μέρα. Σίγουρα άνω του μετρίου και σίγουρα όχι ξεπέτα. Απλά ήταν λίγο υποτονική μαζί μου και η εμφάνιση της δεν είναι στα γούστα μου.
Σονια και πάλι σονια αλλά ποιος περιμένει μέχρι την παρασκευή

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
659
Πόντοι
81
Κατάπιεσμένος καθόλου. Μια χαρα είμαι. Καλη ζωή κάνω και με γκόμενές και ταξίδια και πουτανες. Γενικα κοινωνικά είναι νορμάλ πολύ. Δε σε αφορά βέβαια αλλά για μην νομίζεις ότι μιλάς με τελειιωμενω.
Άλλη έχουν πρόβλημα και θέλουν να δείχνονται για να καλύψουν τα κόμπλεξ τους. Οπως επίσης το να καλύπτεις την μοναξιά σου ή την συναισθηματική σου ζωή με το να γίνεσαι αγαπουλης και φιληναδα με τις πουτανες και να ξερεις τα προσωπικά τους είναι ένα θέματακι. Δες το λιγο
Επειδή θα χαθείς πάλι για καιρό και θα εμφανιστείς πάλι με τις ιστορίες σε οτι αφορα το μπίνες το αφήνω εδώ. Είσαι και σοφτ πανάθεμα σε. Παρεξηγήθηκε με το Χεστηκα. Το νάσαι βρίσω κ εγώ το μόνο εύκολο. Αλλα δεν θα σε δώσω την ικανοποίηση. Καλο ταξίδι Αισωπε. Δεν θα μας λείψεις.
Μπινε δεν σε ειπα. Να μην φερεσαι σαν μπινες. Φιλεναδες πουτανες ποτε.! Ερωμενες, συζηγους κτλ ναι αβερτα γιατι ετσι μου τα εφερε η ζωη. Απλα να ξερεις ενας κοινωνικα νορμαλ και οχι καταπιεσμενος δεν ασχολειτε ποτε με τους αλλους σε οτι στειτ και να ειναι. Ο ερωτας ο βηχας ο πλουτος και η καταπιεση δεν κρυβονται φιλε. Διαλεξε ενα απο αυτα και παρτο για μπουσουλα. Οποτε την επομενη φορα που θα μπεις μεσα να κατηγορησεις καποιον για ψευτη σκεψου καλυτερα τι μπορει να φταιει. Ειδικα αν δεν ξερεις τον αλλον ποιος ειναι. Επισης ξαναεχω πει οτι δεν φερονται ολες οι γυναικες το ιδιο στους αντρες. Μπορει να τους τραβαει ο πλουτος. Η ομορφια. Η μορφωση. Ο χαρακτηρας. Αλλιως να γαμαει εσενα και αλλιως εμενα. Που ειναι το παραξενο? Και ειδικα σε εκδιδομενες..... Ωστε να καθεσαι να λες καποιον Αισωπο χωρις να τον ξερεις.. Μπηκες μια μερα απο το πουθενα και επιτηθεσε οτι ανακαλυψα την Ρεββεκα και οτι δειχνομαι με το σουπερ καρ κτλ. Πες με Αισωπο παλι αλλα την συγκεκριμενη την ηξερα πριν ξεκινησει την δουλεια...Στο οτι ειμαι φανσυ ναι ειμαι. Ετσι ειναι η ζωη μου δεν γινετε να αλλαξω. Εγω ομως χαιρομαι οταν καποιος ειναι ετσι., Οπως και οταν δεν ειναι. Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος. Δεν ειμαι αυτος που θα τον κρινει.. Τωρα για το αν σου λειψω η οχι φανταζομαι και οι 2 εχουμε την ιδια αποψη...

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.580
Πόντοι
3.846
Ρε παιδιά αυτή η Κάρλα η όμορφη Ρουμάνα είναι τελικά Καλή στο δωμάτιο ή φόλα;Διαβάζω αντικρουόμενες απόψεις.Μήπως αποδίδει μόνο στα μεγάλα προγράμματα και στο απλό κάνει αγγαρεία;Η συμπατριώτισσά της Ρενάτα μήπως είναι πιο γκαραντί;

Nikthegreek23

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Σεπ 2022
Κριτικές
31
Like
1.348
Πόντοι
1.076
Μια από τις δύο τζουσι λατινες που περιγράφει ο φίλος είναι γνωστή Καταλίνα. Την έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία; Επίσης για αυτή που δουλεύει στην θέση της καρινας πριν κανένα χρόνο που την πείρα για τα 30 ευρώ καλή ήταν.
Οχι η καταλινα ειναι στη τριάδα μαγαζιών με 3ης κατηγορίες γυφτολατινας απο οτι καταλαβα και πιο κάτω βρήκε αλλες 2 λατινες που λες εσυ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Μια από τις δύο τζουσι λατινες που περιγράφει ο φίλος είναι γνωστή Καταλίνα. Την έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία; Επίσης για αυτή που δουλεύει στην θέση της καρινας πριν κανένα χρόνο που την πείρα για τα 30 ευρώ καλή ήταν.
Καλα ειναι η καταλινα για 30 ευρω βέβαια

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.624
Πόντοι
3.506
Φίλε δοκίμασα Σονία αλλά δεν με ενθουσίασε. Ίσως δεν την πέτυχα σε καλή μέρα. Σίγουρα άνω του μετρίου και σίγουρα όχι ξεπέτα. Απλά ήταν λίγο υποτονική μαζί μου και η εμφάνιση της δεν είναι στα γούστα μου.
Στο μικρό πρόγραμμα των 50€ δεν βάζει και φωτιά τα σεντόνια. Όλοι λένε οτι κάνει παπάδες αλλά περισσότερο στα μεγάλα προγράμματα

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
659
Πόντοι
81
Πέρασμα από τη γειτονιά μεσοβδόμαδα βραδινή βάρδια. Ρεββεκα στη Νικηφόρου Ουρανού που έγινε κατάθεση. Δεν θα πω πολλά διότι οι περισσότεροι έχουμε εμπειρία από την κοπέλα. Για μένα πολύ όμορφη, ψηλή, με σφιχτό αθληικό κορμί και πολύ διάθεση για να σε ικανοποιήσει. Καθόλου τυχαίο ότι μαζεύει κόσμο. Μελίντα στο μέδουσα. Πολύ όμορφη πετιτ κοπελίτσα, είναι στα υπόψιν, Ραισα η γνωστή, οι λατίνες πιο πέρα με αφήνουν γενικά αδιάφορο, αν και στο πρώτο δίπλα στο μέδουσα μια μίρα πολύ δυνατή. Στο τρίτο από τη μεριά του μέδουσα, δύο κοπέλες μια πολύ αδύνατη (όχι η ειρήνη) και η όμορφη ρενάτα πρέπει να δούλευε και παλαιότερα. Ωραία κοπέλα. Στο βέγκας, μια ξανθιά με πολλά τατουάζ, όνομα ίσως λάουρα. Είναι πολύ όμορφη αλλά στο απλό που είχα περάσει παλαιότερα ήταν μάλλον διεκπεραιωτική. Σε πρόγραμμα ίσως είναι πιο δοτική. Στης Καρίνας, ήταν η έκπληξη. Μία πολύ όμορφη ψηλή κοπέλα, με γυμνασμένο σώμα, θα τιμηθεί τη επόμενη φορά. Όνομα αν κατάλαβα καλά, Κάρλα. Όμως, είχα ήδη καταθέσει στη Ρεβέκα και στη Τζιορτζίνα στη Φρίξου, δίπλα στο ινγκογνιτο. Η τζιορτζίνα, είναι μια ξανθιά κοπέλα, με σφιχτό κορμί και όμορφο πρόσωπο. Γενικά πολύ καυλωτική και σε εμφάνιση και σε σαλονάρισμα. Στο δωμάτιο διαχυτική στο απλό έπιανες ελεύθερα, φιλούσε (όχι στόμα), έγλειφε, τριβότανε, πολύ καλή εντύπωση. Αν και δεν τιμούσα την πλευρά αυτή της φρίξου, από ένστικτο δικαιώθηκα. Φαντάζομαι σε πρόγραμμα θα κάνει πανικό... Στο ινγκόγκνιτο 3 κοπέλες, ισπανίδα, βενεζουέλα και πάλι κάτι σε λατίνα. Όμορφες και οι τρεις. Όχι τίποτα τρομερο αλλά μια χαρά. Πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες, όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο έφη, μια αλβανίδα Πάολα, νομίζω. Συμπαθητική κοπέλα. Από την άλλη πλευρά της Φρίξου, είχε δύο κολομβιανές, αλλά ήταν δωμάτιο. Λιλιάνα στο πόστο της, δύο φορές πέρασα ήταν σε πρόγραμμα. Σε καλό μου βγήκε, αφού σκόπευα να καταθέσω αρχικά εκεί. Στη διασταύρωση μινωταύρου με νικηφόρου στο λαχανί μια ωραία κοπελίτσα μελαχρινή και στο άσπρο μια μίλφογκιλφ με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο. Από σώμα φαινόνταν καλή αλλά είχε πολύ καλύτερες επιλογές, αν και τις τιμώ τις μιλφογκίλφ. Στο vis a vis μια παραγουανή νομίζω, δεν ασχολήθηκα. Δεν ήταν κακή περίπτωση, μάλλον μέτρια, αλλά είχε καλύτερες επιλογές. Τις βίλες και τα παρανταις δεν τα σηκώνει η τσέπη μου.

Για άλλη μια φορά η περιοχή αναβαθμισμένη από παρουσίες, με τα περισσότερα σπιτάκια ανοικτά και από κόσμο τόσο όσο.
Φιλε οι 3 Ελληνιδες σε ποιο ειναι? Ευχαριστω.

LB

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2020
Like
3.418
Πόντοι
456
Φιλε οι 3 Ελληνιδες σε ποιο ειναι? Ευχαριστω.
Είναι σε κάποιο της Φρίξου καθώς την ανεβαίνεις από την αριστερή πλευρά του ινκογκνιτο. Αν δεν κάνω λάθος ήταν το παραεπόμενο από το ινκόγκνιτο. Έχω την εντύπωση πως όλα ήταν ανοικτα για αυτό και αναφέρω το παραεπόμενο. Πάντως δεν ήταν στο ινκόγκνιτο - που πάλι είχε τρεις αλλά ξένες - και δεν ήταν στο τελευταίο της έφης. Σε κάποιο από τα ενδιάμεσα. Αν έτυχε μόνο εκείνη την μέρα να είχε τρεις, δεν το γνωρίζω.

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Στο μικρό πρόγραμμα των 50€ δεν βάζει και φωτιά τα σεντόνια. Όλοι λένε οτι κάνει παπάδες αλλά περισσότερο στα μεγάλα προγράμματα
Η σονια που την πήρα μ 50 μου έδωσε πολύ καλό gfe χωρίς να τις πω εγώ τπτ ήρθε από μόνο του…δεν θα σου πω ότι κρεμιέται και από τα πολυφωτα αλλά έπαθα πλάκα γτ ούτε τις ζήτησα κάτι πως να γίνει …είναι κοπέλα για νορμαλ ερωτιάρικα πράματα αυτό έζησα εγώ

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.718
Πόντοι
32.165
Μιας και μιλαμε για την Σονια. Τις προαλλες που ηταν εδω πηγα και την ειδα. Περασα με το 70αρι με 69 κ γυμνο προγραμμα. Περασα πολυ ωραια και η κοπελα δεν με αφηνε να βγω απο μεσα της. Νυμφομανης πρεπει να ειναι η κοπελα δεν εξηγειται αλλιως

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.624
Πόντοι
3.506
Η σονια που την πήρα μ 50 μου έδωσε πολύ καλό gfe χωρίς να τις πω εγώ τπτ ήρθε από μόνο του…δεν θα σου πω ότι κρεμιέται και από τα πολυφωτα αλλά έπαθα πλάκα γτ ούτε τις ζήτησα κάτι πως να γίνει …είναι κοπέλα για νορμαλ ερωτιάρικα πράματα αυτό έζησα εγώ
Έχω άποψη όχι ολοκληρωμένη γιατί έχω πάει μια φορά μαζί της με το πενηντάρικο. Είναι καλή γιατί έκανε πουτσότρψιματα και στήθηκε καλά, έφαγε τα σκαμπιλια έφαγε το τράβηγμα στα μαλλιά αλλά τα gfe με τα γλωσσόφιλα που λένε οι άλλοι δεν τα πήρα γιατί προφανώς τα κάνει στο μεγάλο πρόγραμμα. Δεν ήταν κακό αλλά στην απόδοση βάζω ένα 7/10 .

Evosmos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2025
Like
70
Πόντοι
0
Έχω άποψη όχι ολοκληρωμένη γιατί έχω πάει μια φορά μαζί της με το πενηντάρικο. Είναι καλή γιατί έκανε πουτσότρψιματα και στήθηκε καλά, έφαγε τα σκαμπιλια έφαγε το τράβηγμα στα μαλλιά αλλά τα gfe με τα γλωσσόφιλα που λένε οι άλλοι δεν τα πήρα γιατί προφανώς τα κάνει στο μεγάλο πρόγραμμα. Δεν ήταν κακό αλλά στην απόδοση βάζω ένα 7/10 .
Κοιτα ούτε εμένα με φίλησε δεν το επιδίωξα κιόλας αλλά έχω την αίσθηση όπως με κοιτούσε στα χειλει ότι ήθελε

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.427
Πόντοι
736
Τετάρτη η Σόνια

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
502
Πόντοι
21
Φίλος μου ο οποίος δεν έχει λογαριασμό εδώ, έκανε εχθές το βράδυ βόλτα στους οίκους και δοκίμασε μια κοπέλα στο Godiva νομίζω, σύμφωνα με την περιγραφή του δρόμου και του χώρου που μου έδωσε αυτό θα ήταν. Πήρε λοιπόν μια μαύρη, πληθωρική, με μεγάλα βυζιά και τεράστιο κώλο, και μου είπε πως έκανε παπάδες μέσα, ακόμη και στο απλό πρόγραμμα, έδωσε γλωσσόφιλα και του έκανε γυμνή πίπα και γενικά ήταν πολύ καλή και ευδιάθετη στο δωμάτιο. Από αυτά που ξέρω εγώ στο Godiva βραδινή βάρδια έχει δύο λατίνες, την Τζένη και την Τζέσικα, αλλά η συγκεκριμένη που πήρε μου είπε πως ήταν πολύ μαύρη (μάλλον καινούργια). Έχει κανείς εικόνα; Πήγε κανείς τελευταία;

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.580
Πόντοι
3.846
Φίλος μου ο οποίος δεν έχει λογαριασμό εδώ, έκανε εχθές το βράδυ βόλτα στους οίκους και δοκίμασε μια κοπέλα στο Godiva νομίζω, σύμφωνα με την περιγραφή του δρόμου και του χώρου που μου έδωσε αυτό θα ήταν. Πήρε λοιπόν μια μαύρη, πληθωρική, με μεγάλα βυζιά και τεράστιο κώλο, και μου είπε πως έκανε παπάδες μέσα, ακόμη και στο απλό πρόγραμμα, έδωσε γλωσσόφιλα και του έκανε γυμνή πίπα και γενικά ήταν πολύ καλή και ευδιάθετη στο δωμάτιο. Από αυτά που ξέρω εγώ στο Godiva βραδινή βάρδια έχει δύο λατίνες, την Τζένη και την Τζέσικα, αλλά η συγκεκριμένη που πήρε μου είπε πως ήταν πολύ μαύρη (μάλλον καινούργια). Έχει κανείς εικόνα; Πήγε κανείς τελευταία;
Καινούργια θα είναι.Το Σάββατο που πέρασα από εκεί δεν την είδα.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
481
Πόντοι
21
Στανταρακι μου η Καταλινα, περναω καλα....
....αλλα την αμαρτια μου θα την πω, ωρες ωρες, αφου την βλεπω να φευγει απο το δωματιο με τα βρακια στα χερια, σκεφτομαι....γιατι την πηδαω αυτη.??? :dunno:
εάν εννοείς την καταλίνα των paradise,είναι όμορφη έχει ωραίο κορμί αλλά μέσα στο δωμάτιο μου τα χαλάει δύο φορές που μπήκα μαζί της,καταρχήν δεν έρχεται απο πάνω και η στάση που γουστάρει είναι το πισωκολλητό(dog style),επίσης είναι φαν του χρόνου,γενικά στο paradise την έχουν δει κυριλε studios και δε μπορείς να ξεφύγεις από τον χρόνο που δίνουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom