Από υπηρεσίες δεν ξέρω αλλά από εμφάνιση ήτανε στα γούστα μου.Αυτη η παολα ειναι καραφολα την ειχα παρει περυσι τον οκτωβριο γιατι μου ειχε μεινει αποθημενο απο εκεινο το σπιτι ενα ρωσιδακι που δουλευε τον περυσι τον απριλιο που το εδινε καλα η ρουφιανα και εφαγα σκατουλες
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 90K
- Εμφανίσεις 10M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (5 μέλη και 25 επισκέπτες)
psolovronths
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2024
- Like
- 178
- Πόντοι
- 1
Καλυτερα να επαιζα μια πενταδαχτυλη παρα να πηγαιναΑπό υπηρεσίες δεν ξέρω αλλά από εμφάνιση ήτανε στα γούστα μου.
Εντάξει, φόλες όλοι μας έχουμε φάει και μερικές ακριβοπληρωμένες. Ειδικά από κάτι τύπισσες, που νομίζουν ότι σου κάνουν χάρη που τις πληρώνεις μισό βδομαδιάτικο για μισή ώρα...Καλυτερα να επαιζα μια πενταδαχτυλη παρα να πηγαινα
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Αυτή η πολύ αδύνατη δίπλα στο Μέδουσα, δεν είναι η Ειρήνη τελικά; Δουλεύει μαζί με την Ρενάτα; Μήπως αυτά είναι τα πιπίνια που δουλεύουν βράδυ εκεί; Αν θες κάνε μια περιγραφή τουςΠέρασμα από τη γειτονιά μεσοβδόμαδα βραδινή βάρδια. Ρεββεκα στη Νικηφόρου Ουρανού που έγινε κατάθεση. Δεν θα πω πολλά διότι οι περισσότεροι έχουμε εμπειρία από την κοπέλα. Για μένα πολύ όμορφη, ψηλή, με σφιχτό αθληικό κορμί και πολύ διάθεση για να σε ικανοποιήσει. Καθόλου τυχαίο ότι μαζεύει κόσμο. Μελίντα στο μέδουσα. Πολύ όμορφη πετιτ κοπελίτσα, είναι στα υπόψιν, Ραισα η γνωστή, οι λατίνες πιο πέρα με αφήνουν γενικά αδιάφορο, αν και στο πρώτο δίπλα στο μέδουσα μια μίρα πολύ δυνατή. Στο τρίτο από τη μεριά του μέδουσα, δύο κοπέλες μια πολύ αδύνατη (όχι η ειρήνη) και η όμορφη ρενάτα πρέπει να δούλευε και παλαιότερα. Ωραία κοπέλα. Στο βέγκας, μια ξανθιά με πολλά τατουάζ, όνομα ίσως λάουρα. Είναι πολύ όμορφη αλλά στο απλό που είχα περάσει παλαιότερα ήταν μάλλον διεκπεραιωτική. Σε πρόγραμμα ίσως είναι πιο δοτική. Στης Καρίνας, ήταν η έκπληξη. Μία πολύ όμορφη ψηλή κοπέλα, με γυμνασμένο σώμα, θα τιμηθεί τη επόμενη φορά. Όνομα αν κατάλαβα καλά, Κάρλα. Όμως, είχα ήδη καταθέσει στη Ρεβέκα και στη Τζιορτζίνα στη Φρίξου, δίπλα στο ινγκογνιτο. Η τζιορτζίνα, είναι μια ξανθιά κοπέλα, με σφιχτό κορμί και όμορφο πρόσωπο. Γενικά πολύ καυλωτική και σε εμφάνιση και σε σαλονάρισμα. Στο δωμάτιο διαχυτική στο απλό έπιανες ελεύθερα, φιλούσε (όχι στόμα), έγλειφε, τριβότανε, πολύ καλή εντύπωση. Αν και δεν τιμούσα την πλευρά αυτή της φρίξου, από ένστικτο δικαιώθηκα. Φαντάζομαι σε πρόγραμμα θα κάνει πανικό... Στο ινγκόγκνιτο 3 κοπέλες, ισπανίδα, βενεζουέλα και πάλι κάτι σε λατίνα. Όμορφες και οι τρεις. Όχι τίποτα τρομερο αλλά μια χαρά. Πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες, όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο έφη, μια αλβανίδα Πάολα, νομίζω. Συμπαθητική κοπέλα. Από την άλλη πλευρά της Φρίξου, είχε δύο κολομβιανές, αλλά ήταν δωμάτιο. Λιλιάνα στο πόστο της, δύο φορές πέρασα ήταν σε πρόγραμμα. Σε καλό μου βγήκε, αφού σκόπευα να καταθέσω αρχικά εκεί. Στη διασταύρωση μινωταύρου με νικηφόρου στο λαχανί μια ωραία κοπελίτσα μελαχρινή και στο άσπρο μια μίλφογκιλφ με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο. Από σώμα φαινόνταν καλή αλλά είχε πολύ καλύτερες επιλογές, αν και τις τιμώ τις μιλφογκίλφ. Στο vis a vis μια παραγουανή νομίζω, δεν ασχολήθηκα. Δεν ήταν κακή περίπτωση, μάλλον μέτρια, αλλά είχε καλύτερες επιλογές. Τις βίλες και τα παρανταις δεν τα σηκώνει η τσέπη μου.
Για άλλη μια φορά η περιοχή αναβαθμισμένη από παρουσίες, με τα περισσότερα σπιτάκια ανοικτά και από κόσμο τόσο όσο.
Για αυτο διευκρίνισα ότι δεν είναι η Ειρήνη η μια η πολύ αδύνατη. Γιατί ρώτησα όνομα και μου είπε κάποιο που δεν συγκράτησα. Πάντως όχι Ειρήνη. Και οι δύο γύρω στα 20. Η μία σκίνι, κοντούλα, μέτριο πρόσωπο. Όχι άσχημη αλλά εντάξει. Η άλλη η ρενάτα είναι για τα γούστα μου αυτό που λέμε όμορφη. Ωραίο σώμα σφιχτό, κοντούλα και ωραίο πρόσωπο. Δεν μου έβγαλε καύλα όπως η τζιορτζίνα, αλλά είναι μέσα στις επιλογές μου.Αυτή η πολύ αδύνατη δίπλα στο Μέδουσα, δεν είναι η Ειρήνη τελικά; Δουλεύει μαζί με την Ρενάτα; Μήπως αυτά είναι τα πιπίνια που δουλεύουν βράδυ εκεί; Αν θες κάνε μια περιγραφή τους
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Μελαχρινές;Για αυτο διευκρίνισα ότι δεν είναι η Ειρήνη η μια η πολύ αδύνατη. Γιατί ρώτησα όνομα και μου είπε κάποιο που δεν συγκράτησα. Πάντως όχι Ειρήνη. Και οι δύο γύρω στα 20. Η μία σκίνι, κοντούλα, μέτριο πρόσωπο. Όχι άσχημη αλλά εντάξει. Η άλλη η ρενάτα είναι για τα γούστα μου αυτό που λέμε όμορφη. Ωραίο σώμα σφιχτό, κοντούλα και ωραίο πρόσωπο. Δεν μου έβγαλε καύλα όπως η τζιορτζίνα, αλλά είναι μέσα στις επιλογές μου.
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 659
- Πόντοι
- 81
Γαμησακι τιμιο με τιμωρητικο τσιμπουκι η Μελιντα. Τιμιο ωραιο κοριτσακι με 40 γυμνο και 69 δυνατο σημειο το τιμωρητκο της τσιμπουκι το κανει με δυναμη προς τα κατω μαζι με ενα ηχητικο εφε. . Οτι επρεπε μετα απο ολοημερο υποβρηχιο ψαρεμα .Καλο φαγακι και υπνο τωρα. Βραδυνη στο μεδουσα η στο διπλα σε ενα απο τα 2 παντως ειναι εκεινα τα 2 πιπινακια που ειχα γαμησει, το ενα απο αυτα οχι το αδυνατο το αλλο θελει πολυ γαμησι και το γουσταρει το σφυροκοπημα. Αντε γεια.
BestFuckForYou
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2022
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
Τα δυο πιπίνια που πήρες, πως τα λένε; Θυμάσαι ονόματα;Γαμησακι τιμιο με τιμωρητικο τσιμπουκι η Μελιντα. Τιμιο ωραιο κοριτσακι με 40 γυμνο και 69 δυνατο σημειο το τιμωρητκο της τσιμπουκι το κανει με δυναμη προς τα κατω μαζι με ενα ηχητικο εφε. . Οτι επρεπε μετα απο ολοημερο υποβρηχιο ψαρεμα .Καλο φαγακι και υπνο τωρα. Βραδυνη στο μεδουσα η στο διπλα σε ενα απο τα 2 παντως ειναι εκεινα τα 2 πιπινακια που ειχα γαμησει, το ενα απο αυτα οχι το αδυνατο το αλλο θελει πολυ γαμησι και το γουσταρει το σφυροκοπημα. Αντε γεια.
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 659
- Πόντοι
- 81
Οχι φιλε. Η μια απο αυτες οχι η πολυ αδυνατη η αλλη ειναι πολυ δυνατη. Και το εχει. Γαμιεται πολυ καλα. Εκει ειναι παντως πριν λιγο περασα.Τα δυο πιπίνια που πήρες, πως τα λένε; Θυμάσαι ονόματα;
Τελευταία τροποποίηση:
η σκινι μελαχρινη η ρενατα πιο ανοιχτοχρωμη προς καστανοΜελαχρινές;
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.732
- Πόντοι
- 1.056
Σαν νταβατζής, προμότορες, αβανταδορος, αυτοφορακιας κατά τα λεγόμενα του γνωστού Αισώπου του νήματος, που ανακάλυψε και την Μελιντα (by the way 40 ευρώ κάνει γυμνό και στα 50 είναι το 69 . Παίζει και τελείωμα στο στομα. Από την πολύ σάλτσα ξεχνάς και τις τιμές.
Στο θέμα μας. Ακολουθούν διαφημιστικά των μαγαζιών μου και τις κοπέλες που έχω.
Εριμητη Medusa η Melinda.
Δίπλα δεξιά ή Αϊσα
Αριστερά 2 ρουμανακι πολύ καλά. Ένα σκινι και ένα κονανικα κιλά.
Σαυτην την τριάδα μαγαζιών αξιόλογες παρουσίες. Μελίντα τοπ σε υπηρεσίες. Η Αϊσα πολύ ωραίο κορμι κ πρόσωπο αλλά αρκετά σνομπ. Το δίδυμο εξίσου κορμιά και πρόσωπα ωραία. Ισως να είναι καλές. Ψιλο μυρίζει φόλα η φαση πάντως. Δεν βγάζουν κάτι καυλωτικο πάρα την πολύ καλή παρουσία τους. Ισως τιμηθούν. Ιδικά το σκινη.
Απέναντι έλειπε η Έλενα - Ραϊσα. Διπλα σαυτο με την ινοξ πόρτα ή Βικτώρια. Καστανο ξανθο μαλλι καλό κορμακι με πιασηματα(όχι χοντρη) Ελληνίδα. Βγάζει κάτι στο σαλονι για να μπεις στο δωματιο. Αλλα δεν πείθει. Ισως αν την ξανά δω να αλλάξω γνώμη και μπω. Διπλα απο αυτο λογικά η Ειρήνη. Σκινη τσιγγανακι(σίγουρα) ελληνιδα. Όταν εμφανίστηκε στα λας βεγκας δοκιμάστηκε και ικανοποιημένος έφυγα 100%.Βεβαια φαίνεται ότι τα κοκόρια παν και έρχονται και βγάζει η μαστούρα της φουλ αρνητική εντύπωση για να μπεις. Στα διπλά δεν μπήκα. Εχει σίγουρα κάτι φακλανες γυφτο-λατινες 3ης κατηγορίας.
Στα λας βεγκας η Ισαμπελα. Μουνάρος αλλά τα σχολια αρνητικά.Οσοι έχουν περάσει. Πολυ κρίμα. Στο διπλα 2 χοντροκολες σιλικονατες γυφτο-λατινες. Αυτές οι λατινες γενικά πρέπει να χεζουν κ να κατουραν σιλικόνη και υαλορουνικο. Απεναντι στο μονο σπιτάκι μια νεαρή αμερικανο-λατινο-ισπανιδα. Οπως είπε κ η χαζή τσατσα. Καλο κορμακι γλυκιά φάτσα αλλά φολαα 100%.τουπε και βαρεμάρα στο σαλονι
Μινωταυρου στο παλιό της Αγγελικής. 2 ουκρανεζες. Μια θεία 60 χρόνων η Βικτώρια και η ψιλη νταρντανα Βερονικα. Η Βερονικα για τα χοντρά αξίζει. Εχει ωραίο χαμόγελο και καλουτσικο κορμι ψιλο και μπουτάκια κ κωλο αναλογικά οκ για το σώμα της. Στήθος μικρό.
Δίπλα στο ξύλινο μια Ελληνίδα, μπαζο γύρω στα 35.κανει χύσιμο με 30 ευρω. Προσπερνάμε. Στο Vegas η Λίντα. Λατινα αλλα όμορφη και φυσιολογικό κορμι με 8 στα 10. μαυρο μακρι μαλλί και ωραιο πατο.
Vegas 2 μια ρουμανα παρτσακλό που καλύτερα να δουλέψει σε σκάλες σε συνεργείο καθαρισμού. Απεναντι μάλλον η ρουμανα η Καρλα. Μια πολύ ομορφη ρουμανα με πολύ καλό κορμι Χρόνια είναι εδώ γύρω στα 25 με 28 το πολύ να είναι. Αλλα δεν αποδίδει τα ανάλογα όταν την δοκίμασα πριν χρόνια και με βάση τα λεγόμενα κάποιον που την έχουν δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δίπλα δεξιά ή Αϊσα
Σαυτην την τριάδα μαγαζιών αξιόλογες παρουσίες. Μελίντα τοπ σε υπηρεσίες. Η Αϊσα πολύ ωραίο κορμι κ πρόσωπο αλλά αρκετά σνομπ. Το δίδυμο εξίσου κορμιά και πρόσωπα ωραία. Ισως να είναι καλές. Ψιλο μυρίζει φόλα η φαση πάντως. Δεν βγάζουν κάτι καυλωτικο πάρα την πολύ καλή παρουσία τους. Ισως τιμηθούν. Ιδικά το σκινη.
Απέναντι έλειπε η Έλενα - Ραϊσα. Διπλα σαυτο με την ινοξ πόρτα ή Βικτώρια. Καστανο ξανθο μαλλι καλό κορμακι με πιασηματα(όχι χοντρη) Ελληνίδα. Βγάζει κάτι στο σαλονι για να μπεις στο δωματιο. Αλλα δεν πείθει. Ισως αν την ξανά δω να αλλάξω γνώμη και μπω. Διπλα απο αυτο λογικά η Ειρήνη. Σκινη τσιγγανακι(σίγουρα) ελληνιδα. Όταν εμφανίστηκε στα λας βεγκας δοκιμάστηκε και ικανοποιημένος έφυγα 100%.Βεβαια φαίνεται ότι τα κοκόρια παν και έρχονται και βγάζει η μαστούρα της φουλ αρνητική εντύπωση για να μπεις. Στα διπλά δεν μπήκα. Εχει σίγουρα κάτι φακλανες γυφτο-λατινες 3ης κατηγορίας.
Στα λας βεγκας η Ισαμπελα. Μουνάρος αλλά τα σχολια αρνητικά.Οσοι έχουν περάσει. Πολυ κρίμα. Στο διπλα 2 χοντροκολες σιλικονατες γυφτο-λατινες. Αυτές οι λατινες γενικά πρέπει να χεζουν κ να κατουραν σιλικόνη και υαλορουνικο. Απεναντι στο μονο σπιτάκι μια νεαρή αμερικανο-λατινο-ισπανιδα. Οπως είπε κ η χαζή τσατσα. Καλο κορμακι γλυκιά φάτσα αλλά φολαα 100%.τουπε και βαρεμάρα στο σαλονι
Μινωταυρου στο παλιό της Αγγελικής. 2 ουκρανεζες. Μια θεία 60 χρόνων η Βικτώρια και η ψιλη νταρντανα Βερονικα. Η Βερονικα για τα χοντρά αξίζει. Εχει ωραίο χαμόγελο και καλουτσικο κορμι ψιλο και μπουτάκια κ κωλο αναλογικά οκ για το σώμα της. Στήθος μικρό.
Δίπλα στο ξύλινο μια Ελληνίδα, μπαζο γύρω στα 35.κανει χύσιμο με 30 ευρω. Προσπερνάμε. Στο Vegas η Λίντα. Λατινα αλλα όμορφη και φυσιολογικό κορμι με 8 στα 10. μαυρο μακρι μαλλί και ωραιο πατο.
Vegas 2 μια ρουμανα παρτσακλό που καλύτερα να δουλέψει σε σκάλες σε συνεργείο καθαρισμού. Απεναντι μάλλον η ρουμανα η Καρλα. Μια πολύ ομορφη ρουμανα με πολύ καλό κορμι Χρόνια είναι εδώ γύρω στα 25 με 28 το πολύ να είναι. Αλλα δεν αποδίδει τα ανάλογα όταν την δοκίμασα πριν χρόνια και με βάση τα λεγόμενα κάποιον που την έχουν δοκιμάσει το τελευταίο διάστημα.
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.732
- Πόντοι
- 1.056
Godiva 2 μπάζα η μία λέει η τσατσα Πορτογαλία και η άλλη Ισπανία. Για την Τζένη έχουν γραφτεί καλά λόγια αν θυμάμαι καλά, αλλα σιγά το κορμί και τη φάτσα. Belarus μια λατινα με ωραίο κορμακι και πρόσωπο.
Στη Φρίξου και στο inside το πρόστυχο πουτανακια Crystal. Ισως η μοναδική λατινα που ιδρώνει την φανέλα. Σοκολάτη χρώμα πρόστυχα braids μαλλί, κοντόπουτανο με κορμαρα για σκίσιμο.
Απέναντι στο στούντιο Έφη 2 κοπέλες. Χριστίνα η μία, μαύρο μαλλί κανονικό ύψος. Γύρω στα 32 την εκοψα. Γαμευσημο. Η άλλη είχε περίεργα μούτρα, κάτι από Καζακσταν, μου έβγαζε. Πολυ μέτριο σώμα τπτα το ιδιαίτερο.
Playboy η Αφροδίτη. Ωραιο προσυπο και λευκή επιδερμιδα. Βυζαρες για τους λάτρες. Αυτά είναι τα συν στην εμφάνιση. Το μείον είναι ότι είναι chubby με φαρδιά μέση, και κωλο φαρδύ αλλά εντελώς φλατ ο πάτος της. Καθόλου καμπύλη πουθενα. Μέσα όμως πολύ καλή. Στο κάτω η Κατερίνα. Παρόμοια εμφάνιση και σώμα. Κάστανο προς κόκκινο όμως μαλλί, λευκή επιδερμιδα. Από σώμα όμως αρτσουμπαλο και πλαδαρο. Χαλί ο κωλος της παντος.
Στη Φρίξου και στο inside το πρόστυχο πουτανακια Crystal. Ισως η μοναδική λατινα που ιδρώνει την φανέλα. Σοκολάτη χρώμα πρόστυχα braids μαλλί, κοντόπουτανο με κορμαρα για σκίσιμο.
Απέναντι στο στούντιο Έφη 2 κοπέλες. Χριστίνα η μία, μαύρο μαλλί κανονικό ύψος. Γύρω στα 32 την εκοψα. Γαμευσημο. Η άλλη είχε περίεργα μούτρα, κάτι από Καζακσταν, μου έβγαζε. Πολυ μέτριο σώμα τπτα το ιδιαίτερο.
Playboy η Αφροδίτη. Ωραιο προσυπο και λευκή επιδερμιδα. Βυζαρες για τους λάτρες. Αυτά είναι τα συν στην εμφάνιση. Το μείον είναι ότι είναι chubby με φαρδιά μέση, και κωλο φαρδύ αλλά εντελώς φλατ ο πάτος της. Καθόλου καμπύλη πουθενα. Μέσα όμως πολύ καλή. Στο κάτω η Κατερίνα. Παρόμοια εμφάνιση και σώμα. Κάστανο προς κόκκινο όμως μαλλί, λευκή επιδερμιδα. Από σώμα όμως αρτσουμπαλο και πλαδαρο. Χαλί ο κωλος της παντος.
Velociraptoras
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 36
- Like
- 5.958
- Πόντοι
- 3.936
Οαν λες πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες που εννοεις?Πέρασμα από τη γειτονιά μεσοβδόμαδα βραδινή βάρδια. Ρεββεκα στη Νικηφόρου Ουρανού που έγινε κατάθεση. Δεν θα πω πολλά διότι οι περισσότεροι έχουμε εμπειρία από την κοπέλα. Για μένα πολύ όμορφη, ψηλή, με σφιχτό αθληικό κορμί και πολύ διάθεση για να σε ικανοποιήσει. Καθόλου τυχαίο ότι μαζεύει κόσμο. Μελίντα στο μέδουσα. Πολύ όμορφη πετιτ κοπελίτσα, είναι στα υπόψιν, Ραισα η γνωστή, οι λατίνες πιο πέρα με αφήνουν γενικά αδιάφορο, αν και στο πρώτο δίπλα στο μέδουσα μια μίρα πολύ δυνατή. Στο τρίτο από τη μεριά του μέδουσα, δύο κοπέλες μια πολύ αδύνατη (όχι η ειρήνη) και η όμορφη ρενάτα πρέπει να δούλευε και παλαιότερα. Ωραία κοπέλα. Στο βέγκας, μια ξανθιά με πολλά τατουάζ, όνομα ίσως λάουρα. Είναι πολύ όμορφη αλλά στο απλό που είχα περάσει παλαιότερα ήταν μάλλον διεκπεραιωτική. Σε πρόγραμμα ίσως είναι πιο δοτική. Στης Καρίνας, ήταν η έκπληξη. Μία πολύ όμορφη ψηλή κοπέλα, με γυμνασμένο σώμα, θα τιμηθεί τη επόμενη φορά. Όνομα αν κατάλαβα καλά, Κάρλα. Όμως, είχα ήδη καταθέσει στη Ρεβέκα και στη Τζιορτζίνα στη Φρίξου, δίπλα στο ινγκογνιτο. Η τζιορτζίνα, είναι μια ξανθιά κοπέλα, με σφιχτό κορμί και όμορφο πρόσωπο. Γενικά πολύ καυλωτική και σε εμφάνιση και σε σαλονάρισμα. Στο δωμάτιο διαχυτική στο απλό έπιανες ελεύθερα, φιλούσε (όχι στόμα), έγλειφε, τριβότανε, πολύ καλή εντύπωση. Αν και δεν τιμούσα την πλευρά αυτή της φρίξου, από ένστικτο δικαιώθηκα. Φαντάζομαι σε πρόγραμμα θα κάνει πανικό... Στο ινγκόγκνιτο 3 κοπέλες, ισπανίδα, βενεζουέλα και πάλι κάτι σε λατίνα. Όμορφες και οι τρεις. Όχι τίποτα τρομερο αλλά μια χαρά. Πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες, όχι κάτι ιδιαίτερο. Στο έφη, μια αλβανίδα Πάολα, νομίζω. Συμπαθητική κοπέλα. Από την άλλη πλευρά της Φρίξου, είχε δύο κολομβιανές, αλλά ήταν δωμάτιο. Λιλιάνα στο πόστο της, δύο φορές πέρασα ήταν σε πρόγραμμα. Σε καλό μου βγήκε, αφού σκόπευα να καταθέσω αρχικά εκεί. Στη διασταύρωση μινωταύρου με νικηφόρου στο λαχανί μια ωραία κοπελίτσα μελαχρινή και στο άσπρο μια μίλφογκιλφ με αρκετό ρεκτιφιέ στο πρόσωπο. Από σώμα φαινόνταν καλή αλλά είχε πολύ καλύτερες επιλογές, αν και τις τιμώ τις μιλφογκίλφ. Στο vis a vis μια παραγουανή νομίζω, δεν ασχολήθηκα. Δεν ήταν κακή περίπτωση, μάλλον μέτρια, αλλά είχε καλύτερες επιλογές. Τις βίλες και τα παρανταις δεν τα σηκώνει η τσέπη μου.
Για άλλη μια φορά η περιοχή αναβαθμισμένη από παρουσίες, με τα περισσότερα σπιτάκια ανοικτά και από κόσμο τόσο όσο.
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 659
- Πόντοι
- 81
Ελα ρε αυτοφορα.Ετσι ειπε η τσατσα τα παραπονα σου εκει. Πες κανενα μαγαζι σου να παω να γαμησω.Σαν νταβατζής, προμότορες, αβανταδορος, αυτοφορακιας κατά τα λεγόμενα του γνωστού Αισώπου του νήματος, που ανακάλυψε και την Μελιντα (by the way 40 ευρώ κάνει γυμνό και στα 50 είναι το 69 . Παίζει και τελείωμα στο στομα. Από την πολύ σάλτσα ξεχνάς και τις τιμές.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Δίπλα δεξιά ή Αϊσα
Μια από τις δύο τζουσι λατινες που περιγράφει ο φίλος είναι γνωστή Καταλίνα. Την έχει πάρει κανένας τώρα τελευταία; Επίσης για αυτή που δουλεύει στην θέση της καρινας πριν κανένα χρόνο που την πείρα για τα 30 ευρώ καλή ήταν.
Στην φρίξου στο τρίτο καθώς ανεβαίνεις πριν της έφηςΟαν λες πιο πάνω τρεις κοπέλες, ελληνίδες που εννοεις?
Βράδυ η βάρδια ;Στην φρίξου στο τρίτο καθώς ανεβαίνεις πριν της έφης
ναι βραδινηΒράδυ η βάρδια ;
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.732
- Πόντοι
- 1.056
Είσαι περιορισμένης νοημοσυνης. Πραγματικά. Κόψε τιο υποβρύχιο ψαρεμα,η πίεση του βυθου συμπιέζει και το φασολάκι που έχεις για μυαλο.Ελα ρε αυτοφορα.Ετσι ειπε η τσατσα τα παραπονα σου εκει. Πες κανενα μαγαζι σου να παω να γαμησω.
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 659
- Πόντοι
- 81
Με την μιρλα σου δεν εβγαλα ουτε λεπι... Πες καμμια καλη πουτανα να γαμησω οσο ειμαι εδω. Μετα το ανοιγμα των σχολειων θα την κανω μια φορα το μηνα εχομαι Ελλαδα οποτε θα υσηχασεις..Είσαι περιορισμένης νοημοσυνης. Πραγματικά. Κόψε τιο υποβρύχιο ψαρεμα,η πίεση του βυθου συμπιέζει και το φασολάκι που έχεις για μυαλο.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 15K
- Απαντήσεις
- 180
- Εμφανίσεις
- 43K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις