You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 45 άτομα (5 μέλη και 40 επισκέπτες)
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.749
- Πόντοι
- 2.046
Ποια ηταν η Λαρα ρε.??? Που δουλευε.???
.......την ξεχασαμε ηδη.!!![]()
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.322
- Πόντοι
- 3.506
Βρε αν σου κλείσουν την μύτη θα σκάσεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο. Εσύ δηλαδή βρήκες τη διαδοχή κατάσταση;Ποια ηταν η Λαρα ρε.??? Που δουλευε.???
Μέγας Παπατζής
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2024
- Κριτικές
- 1
- Like
- 31.903
- Πόντοι
- 5.956
Καλά μην μας γαμησεις κιόλας ,σιγά που σε πρηξαμε ,από ότι φαίνεται πολλά μέλη πέρασαν η περνούσαν καλά με την συγκεκριμένη,και όντως είναι απώλεια κατά κάποιο τρόπο...Επειδη υπαρχει μεγαλη ανομβρια με το συμπαθειο, μας τα κανατε τσουρεκια,μας πριξατε τα α@@@@@α με την λαρα.Ελεος πια.Προχωραμε....
Evosmos
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2025
- Like
- 374
- Πόντοι
- 21
Αυτή κάνει guess εμφανίσεις απλά βλέπω από το άλλο το σίτε πότε έρχεται αυτήν την εβδομάδα δεν είναιΞέρεις πότε συναγωνιστή?
Papakhs123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Γύρω στις 2 σήμερα έκανα μια τσάρκα και μπήκα στο λας Βέγκας το μέσα σε μια Ιζαμπέλα από Λατινική Αμερική. Εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα γιατί με θάμπωσε η κωλαρα της αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν σαν να κοιμόταν.Μπηκε μέσα χωρίς να με δώσει σημασία κάθισε στο κρεβάτι και τραγουδούσε μόνη της και εγώ είχα μείνει μαλακας.πηρε μια πίπα με το ζόρι ενώ την παρακαλαγα να βγάλει τα εσώρουχα να δω κάτι. Με τα λίγα και τα πολλά μετά με λέει σεξ αφού σηκώθηκε το εργαλείο και απλά ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της κοιτάζοντας το υπερπέραν και ξεφυσωντας . Με τα λίγα και τα πολλά εγώ ξενέρωσα με το που μπήκα και με έσπρωχνε για να μην τον βάζω όλο κάνοντας τον μου γαριδάκι. Έφυγα ακλαυτος με χειρομαλακια δικιά μου γιατί η κατάσταση δεν υπήρχε. Τα πιο πεταμένα 30 ευρώ της ζωής μου πραγματικά 0 σε όλα, λες και καθόταν ένα πτώμα μαζί μου στο κρεβατι
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.077
- Πόντοι
- 10.555
Kara, επειδη εισαι παλιος σαν εμενα, ενα θα σου πω. Ουτε εγω ξερω που και ποια ηταν η Λαρα, δεν την εχω δει ποτε και φυσικα ουτε περασα μαζι της. Αρα τι σημαινει; οτι δεν μου εκανε καν αισθηση να την ψαξω λογω αλλων γουστων. Αρα μαλλον δεν εχασες τιποτα αδερφε. Ισως αν ποτε επιστρεψει απλα να περασω να την δω ετσι για την ιστοριαΠοια ηταν η Λαρα ρε.??? Που δουλευε.???
GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 18.212
- Πόντοι
- 37.965
Επρεπε να ζητησεις πισω τα λεφτα σου και να φυγειςΓύρω στις 2 σήμερα έκανα μια τσάρκα και μπήκα στο λας Βέγκας το μέσα σε μια Ιζαμπέλα από Λατινική Αμερική. Εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα γιατί με θάμπωσε η κωλαρα της αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν σαν να κοιμόταν.Μπηκε μέσα χωρίς να με δώσει σημασία κάθισε στο κρεβάτι και τραγουδούσε μόνη της και εγώ είχα μείνει μαλακας.πηρε μια πίπα με το ζόρι ενώ την παρακαλαγα να βγάλει τα εσώρουχα να δω κάτι. Με τα λίγα και τα πολλά μετά με λέει σεξ αφού σηκώθηκε το εργαλείο και απλά ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της κοιτάζοντας το υπερπέραν και ξεφυσωντας . Με τα λίγα και τα πολλά εγώ ξενέρωσα με το που μπήκα και με έσπρωχνε για να μην τον βάζω όλο κάνοντας τον μου γαριδάκι. Έφυγα ακλαυτος με χειρομαλακια δικιά μου γιατί η κατάσταση δεν υπήρχε. Τα πιο πεταμένα 30 ευρώ της ζωής μου πραγματικά 0 σε όλα, λες και καθόταν ένα πτώμα μαζί μου στο κρεβατι
Δεν έμπαινες έτσι μέσα μπροστά ήμουν όταν κοιτούσε ποιος είναι και αν θα το βάλει, και μετά ρώτησε έναν αν είχε πάρει τηλ.για ραντεβού,αποο τότε δεν ξαναπήγα ποτεΟυτε ετυχε ουτε με γουσταρει, ολους ετσι τους εβαζε μεσα..
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.322
- Πόντοι
- 3.506
Για ποια μικρά μιλάς τύπε;Βρε σαν την Ναταλια δεν υπαρχει...!!
Και τα 2 πιτσιρικια στην Ερημιτη διπλα στο medusa
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.290
- Πόντοι
- 4.546
Η Ναταλία σε ποιο είναι και σε τι βάρδια; Μήπως το ένα πιτσιρίκι είναι η Μίρα στην Πέτρου Ερημίτη 2Α,για την οποία έχει γραφτεί και κριτική σε καρτέλα;Η άλλη πιτσιρίκα είναι σε εκείνο στη βραδινή βάρδια;Νομίζω η Μίρα σχολάει το απόγευμα.Βρε σαν την Ναταλια δεν υπαρχει...!!
Και τα 2 πιτσιρικια στην Ερημιτη διπλα στο medusa
PaRty AniMaL
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 37.059
- Πόντοι
- 8.346
Στο Godiva, πρωινή βάρδια. Μεγάλη σε ηλικία πάνω από 50.Η Ναταλία σε ποιο είναι και σε τι βάρδια; Μήπως το ένα πιτσιρίκι είναι η Μίρα στην Πέτρου Ερημίτη 2Α,για την οποία έχει γραφτεί και κριτική σε καρτέλα;Η άλλη πιτσιρίκα είναι σε εκείνο στη βραδινή βάρδια;Νομίζω η Μίρα σχολάει το απόγευμα.
Papakhs123
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Σεπ 2025
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Από την πρώτη στιγμή που μπήκα και την είδα να τραγουδάει μόνη της έπρεπε. Μετά ήταν αργαΕπρεπε να ζητησεις πισω τα λεφτα σου και να φυγεις
plutarxos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 882
- Πόντοι
- 376
Εριμητη 2Α βραδυΓια ποια μικρά μιλάς τύπε;
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 22
- Like
- 7.823
- Πόντοι
- 3.346
Όχι, ποτέ ξανά!!!
Πρέπει να μεγαλώσει το μωρό που "κόλλησε" από τα ρομαντικά που έκανε στα μεγάλα προγράμματα...
είσαι μεγάλος τσακαλάκος
πέρασε τα 35 η κοπέλα και την έπιασε το υπαρξιακό ''εγώ πότε θα γίνω μάνα''
έχουμε πολλές περιπτώσεις στην πόλη που από την εποχή του βαρδάρη που έγιναν μάνες μέσα στα μπουρδέλα.
Το θέμα όμως είναι άλλο αυτός που εναπόθεσε το dna του μέσα στην μήτρα της γνωρίζει ότι θα γίνει μπαμπάς?
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.322
- Πόντοι
- 3.506
Στο 90% των περιπτώσεων μπαμπάς είναι ο νταβάς. Για να υπερίσχυσε άλλου σπέρμα ή είναι πολύ τυχερός, ή φαρμακοτσούτσουνος ή φορτογκαςείσαι μεγάλος τσακαλάκοςη πόλη είναι μικρή και τα νέα ταξιδεύουν πολύ γρήγορα.
πέρασε τα 35 η κοπέλα και την έπιασε το υπαρξιακό ''εγώ πότε θα γίνω μάνα''
έχουμε πολλές περιπτώσεις στην πόλη που από την εποχή του βαρδάρη που έγιναν μάνες μέσα στα μπουρδέλα.
Το θέμα όμως είναι άλλο αυτός που εναπόθεσε το dna του μέσα στην μήτρα της γνωρίζει ότι θα γίνει μπαμπάς?![]()
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.749
- Πόντοι
- 2.046
Δεν καταλαβες μαλλον τι λεω..Δεν έμπαινες έτσι μέσα μπροστά ήμουν όταν κοιτούσε ποιος είναι και αν θα το βάλει, και μετά ρώτησε έναν αν είχε πάρει τηλ.για ραντεβού,αποο τότε δεν ξαναπήγα ποτε
Την τελευταια φορα που πηγα εβαζε κοσμο ετσι. Αφου ειχα παρει τηλ. και μου λεει η τσατσα ελα ετσι δεν κανει πλεον ραντεβου.
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις