Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (8 μέλη και 30 επισκέπτες)

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Τελευταία κουβέντα για την Λάρα και το κλείνω από μεριάς μου. Δεν είναι απίθανο να γκαστρωθηκε όπως το μεγαλύτερο ποσοστό εκδιδομένων. Έχει την επιλογή να το ρίξει αλλά αν το κρατήσει θα είναι αποτέλεσμα έρωτα είτε με χορηγό είτε με νταβά. Απο τη χώρα και συγκεκριμένα τη "ράτσα" που είναι θα μπορούσε να είχε παιδί που να πηγαίνει Γυμνάσιο οπότε ακόμα και αυτό είναι μια εξέλιξη. Οι φαν της θα την περιμένουμε μετά την απελευθέρωση να ριχτεί ξανά στον στίβο της μάχης.
Αστην μωρε να κανει την ζωη της ιδρωσε αρκετα την φανελα οσα χρονια δουλευε. Εμας μας ενδιεφερε περισσοτερο αν σταματαει η οχι. Τωρα που το μαθαμε τελος με αυτην.
Το προβλημα απο δω και περα ειναι που θα βρεθει η επομενη Λαρα γιατι μεχρι τωρα δεν βλεπω καμια ουτε να την πλησιαζει, οκ εχει καποιες φιλοτιμες μεχρι εκει ομως.
Η μοιρα μας ειναι να πηδαμε θειες μεχρι να σβησει ο ηλιος! :coffee:

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.628
Πόντοι
3.506
Αστην μωρε να κανει την ζωη της ιδρωσε αρκετα την φανελα οσα χρονια δουλευε. Εμας μας ενδιεφερε περισσοτερο αν σταματαει η οχι. Τωρα που το μαθαμε τελος με αυτην.
Το προβλημα απο δω και περα ειναι που θα βρεθει η επομενη Λαρα γιατι μεχρι τωρα δεν βλεπω καμια ουτε να την πλησιαζει, οκ εχει καποιες φιλοτιμες μεχρι εκει ομως.
Η μοιρα μας ειναι να πηδαμε θειες μεχρι να σβησει ο ηλιος! :coffee:
Για να κούμπωσε με τόσους πολλούς σημαίνει οτι ήταν καλη επιλογή. Το έκανε καλά αυτό που έκανε. Δύσκολα θα βρούμε σε εμφάνιση και απόδοση τέτοιο κομμάτι, φαίνεται οτι τόσα χρόνια μόνο αυτή δούλεψε τόσο καλά. Μακάρι να έρθει στο δρόμο μας κανένα ομοίως καλό πουτανακι. Μέχρι τότε θα καλύπτουμε τις ανάγκες μας και με άλλες επαγγελματίες.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Για να κούμπωσε με τόσους πολλούς σημαίνει οτι ήταν καλη επιλογή. Το έκανε καλά αυτό που έκανε. Δύσκολα θα βρούμε σε εμφάνιση και απόδοση τέτοιο κομμάτι, φαίνεται οτι τόσα χρόνια μόνο αυτή δούλεψε τόσο καλά. Μακάρι να έρθει στο δρόμο μας κανένα ομοίως καλό πουτανακι. Μέχρι τότε θα καλύπτουμε τις ανάγκες μας και με άλλες επαγγελματίες.
Ναι η κοπελα ειχε σχεδον ολο το πακετο. Εμφανιση,ηλικια,αποδοση,χαρακτηρα, θα βαλω και το στουντιο που στην ουσια εκει εγινε περισσοτερο γνωστη και δεν ηταν κανα καταγωγιο. Για τα γουστα μου 9.5/10

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Ποια ηταν η Λαρα ρε.??? Που δουλευε.??? :think:

.......την ξεχασαμε ηδη.!! :birdman:
No Way Thinking GIF

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.628
Πόντοι
3.506

Βρε αν σου κλείσουν την μύτη θα σκάσεις αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και τίποτε άλλο. Εσύ δηλαδή βρήκες τη διαδοχή κατάσταση;

Μέγας Παπατζής

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
15.373
Πόντοι
2.256
Επειδη υπαρχει μεγαλη ανομβρια με το συμπαθειο, μας τα κανατε τσουρεκια,μας πριξατε τα α@@@@@α με την λαρα.Ελεος πια.Προχωραμε....
Καλά μην μας γαμησεις κιόλας ,σιγά που σε πρηξαμε ,από ότι φαίνεται πολλά μέλη πέρασαν η περνούσαν καλά με την συγκεκριμένη,και όντως είναι απώλεια κατά κάποιο τρόπο...

Papakhs123

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2025
Like
12
Πόντοι
0
Γύρω στις 2 σήμερα έκανα μια τσάρκα και μπήκα στο λας Βέγκας το μέσα σε μια Ιζαμπέλα από Λατινική Αμερική. Εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα γιατί με θάμπωσε η κωλαρα της αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν σαν να κοιμόταν.Μπηκε μέσα χωρίς να με δώσει σημασία κάθισε στο κρεβάτι και τραγουδούσε μόνη της και εγώ είχα μείνει μαλακας.πηρε μια πίπα με το ζόρι ενώ την παρακαλαγα να βγάλει τα εσώρουχα να δω κάτι. Με τα λίγα και τα πολλά μετά με λέει σεξ αφού σηκώθηκε το εργαλείο και απλά ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της κοιτάζοντας το υπερπέραν και ξεφυσωντας . Με τα λίγα και τα πολλά εγώ ξενέρωσα με το που μπήκα και με έσπρωχνε για να μην τον βάζω όλο κάνοντας τον μου γαριδάκι. Έφυγα ακλαυτος με χειρομαλακια δικιά μου γιατί η κατάσταση δεν υπήρχε. Τα πιο πεταμένα 30 ευρώ της ζωής μου πραγματικά 0 σε όλα, λες και καθόταν ένα πτώμα μαζί μου στο κρεβατι

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.177
Πόντοι
10.555

Kara, επειδη εισαι παλιος σαν εμενα, ενα θα σου πω. Ουτε εγω ξερω που και ποια ηταν η Λαρα, δεν την εχω δει ποτε και φυσικα ουτε περασα μαζι της. Αρα τι σημαινει; οτι δεν μου εκανε καν αισθηση να την ψαξω λογω αλλων γουστων. Αρα μαλλον δεν εχασες τιποτα αδερφε. Ισως αν ποτε επιστρεψει απλα να περασω να την δω ετσι για την ιστορια

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.720
Πόντοι
32.165
Γύρω στις 2 σήμερα έκανα μια τσάρκα και μπήκα στο λας Βέγκας το μέσα σε μια Ιζαμπέλα από Λατινική Αμερική. Εκείνη την στιγμή δεν το κατάλαβα γιατί με θάμπωσε η κωλαρα της αλλά μέσα στο δωμάτιο ήταν σαν να κοιμόταν.Μπηκε μέσα χωρίς να με δώσει σημασία κάθισε στο κρεβάτι και τραγουδούσε μόνη της και εγώ είχα μείνει μαλακας.πηρε μια πίπα με το ζόρι ενώ την παρακαλαγα να βγάλει τα εσώρουχα να δω κάτι. Με τα λίγα και τα πολλά μετά με λέει σεξ αφού σηκώθηκε το εργαλείο και απλά ξαπλώνει και ανοίγει τα πόδια της κοιτάζοντας το υπερπέραν και ξεφυσωντας . Με τα λίγα και τα πολλά εγώ ξενέρωσα με το που μπήκα και με έσπρωχνε για να μην τον βάζω όλο κάνοντας τον μου γαριδάκι. Έφυγα ακλαυτος με χειρομαλακια δικιά μου γιατί η κατάσταση δεν υπήρχε. Τα πιο πεταμένα 30 ευρώ της ζωής μου πραγματικά 0 σε όλα, λες και καθόταν ένα πτώμα μαζί μου στο κρεβατι
Επρεπε να ζητησεις πισω τα λεφτα σου και να φυγεις

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Χεστικαμε για την λαρα πάμε παρακάτω φτάνει γράψτε στο δικό της νήμα

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.479
Πόντοι
491
Ουτε ετυχε ουτε με γουσταρει, ολους ετσι τους εβαζε μεσα..
Δεν έμπαινες έτσι μέσα μπροστά ήμουν όταν κοιτούσε ποιος είναι και αν θα το βάλει, και μετά ρώτησε έναν αν είχε πάρει τηλ.για ραντεβού,αποο τότε δεν ξαναπήγα ποτε

John_282

Μέγας
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Κριτικές
10
Like
17.582
Πόντοι
3.846
Βρε σαν την Ναταλια δεν υπαρχει...!!
Και τα 2 πιτσιρικια στην Ερημιτη διπλα στο medusa
Η Ναταλία σε ποιο είναι και σε τι βάρδια; Μήπως το ένα πιτσιρίκι είναι η Μίρα στην Πέτρου Ερημίτη 2Α,για την οποία έχει γραφτεί και κριτική σε καρτέλα;Η άλλη πιτσιρίκα είναι σε εκείνο στη βραδινή βάρδια;Νομίζω η Μίρα σχολάει το απόγευμα.

Mythical Zoan

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Ιουν 2022
Κριτικές
24
Like
21.486
Πόντοι
8.296
Η Ναταλία σε ποιο είναι και σε τι βάρδια; Μήπως το ένα πιτσιρίκι είναι η Μίρα στην Πέτρου Ερημίτη 2Α,για την οποία έχει γραφτεί και κριτική σε καρτέλα;Η άλλη πιτσιρίκα είναι σε εκείνο στη βραδινή βάρδια;Νομίζω η Μίρα σχολάει το απόγευμα.
Στο Godiva, πρωινή βάρδια. Μεγάλη σε ηλικία πάνω από 50.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom