ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.320
- Πόντοι
- 3.506
Αν θέλει πάντως η Λάρα και έτσι την παίρνουμε , δεν θα πάθει τίποτα το μωρό, θα της παίρνουμε μόνο το κωλαράκι
Λογικα σε αυτους με τα μεγαλα προγραμματα να εδινε κωλο.Αν θέλει πάντως η Λάρα και έτσι την παίρνουμε , δεν θα πάθει τίποτα το μωρό, θα της παίρνουμε μόνο το κωλαράκι
Καλά και με τα μικρά μπορούσες να βουτήξεις λίγο το δάχτυλο στο μέλιΛογικα σε αυτους με τα μεγαλα προγραμματα να εδινε κωλο.
Εμενα παντως δεν μ αφηνε με τιποτα...Καλά και με τα μικρά μπορούσες να βουτήξεις λίγο το δάχτυλο στο μέλι
Τόσα ακα πουτσότρψιματα κανένας δεν έβαλε λίγο πιο μέσα το καυλί του; Δεν ξέρουμε, λογικά ερωτήματα κάνουμε .Σταματηστε επιτελους να γραφετε παπαριες. Η λαρα δεν εκανε ακαποτα.
Χαχαχαχαχαχα!!! Η λαρα εκανε πολλα....απλα οχι με ολους... !!!τωρα αν ειναι γκαστρωμενη στα αληθεια μονο αυτη ξερει ποιος ειναι ο πατερας πρεπει να δει στις γονιμες μερες ποιος της εδωσε κρεμπιε..!!!Σταματηστε επιτελους να γραφετε παπαριες. Η λαρα δεν εκανε ακαποτα.
Γιατί βγαίνεις από τα ρούχα σου;Σταματηστε επιτελους να γραφετε παπαριες. Η λαρα δεν εκανε ακαποτα.
Τουλάχιστον τώρα δεν θα την χάσουμε από την πιάτσα. Θα μεγαλώσει το παιδί και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει.Γιατί βγαίνεις από τα ρούχα σου;
Μήπως επειδή δεν έκανε με σένα ακαποτα;
Τι καημό η νταλγκα βαράς με τη Λάρα και δεν μπορείς να ησυχάσεις;
Αυτό που έγραψα είναι 100% επιβεβαιωμένο,εσύ λέγε τα δικά σου,χρόνο θέλεις για να το ξεπεράσεις και να το εμπεδώσεις.
Δεν βγαινω απο τα ρουχα μου.Γιατί βγαίνεις από τα ρούχα σου;
Μήπως επειδή δεν έκανε με σένα ακαποτα;
Τι καημό η νταλγκα βαράς με τη Λάρα και δεν μπορείς να ησυχάσεις;
Αυτό που έγραψα είναι 100% επιβεβαιωμένο,εσύ λέγε τα δικά σου,χρόνο θέλεις για να το ξεπεράσεις και να το εμπεδώσεις.
Μπελλα Ντονα αλλα δεν εχει σημασια αφου πλεον σταματησε.Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω στη συζήτηση. Για να καταλάβω αυτή η λαρα σε ποιο σπίτι δουλεύει. Είναι ένα σπιτάκι που η πόρτα είναι ανοιχτή πάντα και έχει πολλά αμάξια απέξω λίγο πριν τα βεγκας;
Ξέρεις πότε συναγωνιστή?Περιμένοντας την σονια να γυρίσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περιμένοντας την σονια να γυρίσει
Τα ξενοδοχεια μαλλον τους εδιωξαν. Πιστευω σε λιγα χρονια θα φυγουν ολα απο εκει, αντε να μεινουν μερικα τερμα πανω στην νικηφορου και στις νταλικες.πολύ ασχολείστε με την Λάρα,έχουμε πολλούς αγαπούληδες εδώ μέσα από ότι βλέπω,προσωπικά μια φορά την είδα από κοντά πριν αρκετά χρόνια αλλά ποτέ δεν πέρασα μαζί της,όταν πρωτοξεκίνησε η Λάρα δούλευε στο "λα φεημ" το παλιό σπιτάκι στην γεώργ ανδρέου,τώρα δεν υπάρχει,δε ξέρω γιατί εκείνα τα σπιτάκια απο τη γεωργ ανδρέου όλα κλείσανε,δεν τους έδιναν άδειες από το δήμο??? δε ξέρω, όλα μεταφέρθηκαν νικηφόρου ουρανού και κάτω,μόνο δύο είναι από την άλλη πλευρά το bad girls και το prive στην κοροβάγκου....
Ενδιαφερομαι κι εγω, επομενος στοχος.Ξέρεις πότε συναγωνιστή?
Αστην μωρε να κανει την ζωη της ιδρωσε αρκετα την φανελα οσα χρονια δουλευε. Εμας μας ενδιεφερε περισσοτερο αν σταματαει η οχι. Τωρα που το μαθαμε τελος με αυτην.Τελευταία κουβέντα για την Λάρα και το κλείνω από μεριάς μου. Δεν είναι απίθανο να γκαστρωθηκε όπως το μεγαλύτερο ποσοστό εκδιδομένων. Έχει την επιλογή να το ρίξει αλλά αν το κρατήσει θα είναι αποτέλεσμα έρωτα είτε με χορηγό είτε με νταβά. Απο τη χώρα και συγκεκριμένα τη "ράτσα" που είναι θα μπορούσε να είχε παιδί που να πηγαίνει Γυμνάσιο οπότε ακόμα και αυτό είναι μια εξέλιξη. Οι φαν της θα την περιμένουμε μετά την απελευθέρωση να ριχτεί ξανά στον στίβο της μάχης.

Για να κούμπωσε με τόσους πολλούς σημαίνει οτι ήταν καλη επιλογή. Το έκανε καλά αυτό που έκανε. Δύσκολα θα βρούμε σε εμφάνιση και απόδοση τέτοιο κομμάτι, φαίνεται οτι τόσα χρόνια μόνο αυτή δούλεψε τόσο καλά. Μακάρι να έρθει στο δρόμο μας κανένα ομοίως καλό πουτανακι. Μέχρι τότε θα καλύπτουμε τις ανάγκες μας και με άλλες επαγγελματίες.Αστην μωρε να κανει την ζωη της ιδρωσε αρκετα την φανελα οσα χρονια δουλευε. Εμας μας ενδιεφερε περισσοτερο αν σταματαει η οχι. Τωρα που το μαθαμε τελος με αυτην.
Το προβλημα απο δω και περα ειναι που θα βρεθει η επομενη Λαρα γιατι μεχρι τωρα δεν βλεπω καμια ουτε να την πλησιαζει, οκ εχει καποιες φιλοτιμες μεχρι εκει ομως.
Η μοιρα μας ειναι να πηδαμε θειες μεχρι να σβησει ο ηλιος!![]()
Ναι η κοπελα ειχε σχεδον ολο το πακετο. Εμφανιση,ηλικια,αποδοση,χαρακτηρα, θα βαλω και το στουντιο που στην ουσια εκει εγινε περισσοτερο γνωστη και δεν ηταν κανα καταγωγιο. Για τα γουστα μου 9.5/10Για να κούμπωσε με τόσους πολλούς σημαίνει οτι ήταν καλη επιλογή. Το έκανε καλά αυτό που έκανε. Δύσκολα θα βρούμε σε εμφάνιση και απόδοση τέτοιο κομμάτι, φαίνεται οτι τόσα χρόνια μόνο αυτή δούλεψε τόσο καλά. Μακάρι να έρθει στο δρόμο μας κανένα ομοίως καλό πουτανακι. Μέχρι τότε θα καλύπτουμε τις ανάγκες μας και με άλλες επαγγελματίες.