North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.233
- Πόντοι
- 1.346
Ναι.Γιατί στα μεγάλα έφευγε ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ;
Μαλακια που δεν περναμε τοσα χρονια μεγαλα προγραμματα, θα ημασταν τωρα πολυτεκνοι!

Ναι.Γιατί στα μεγάλα έφευγε ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ;
Μόνο για μία ήξερα οτι κάνει ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ γιατί λόγω εμμηνόπαυσης δεν μπορεί να γκαστρωθεί.Ναι.
Μαλακια που δεν περναμε τοσα χρονια μεγαλα προγραμματα, θα ημασταν τωρα πολυτεκνοι!![]()
Εγω ξερω παραπανω απο μια..Μόνο για μία ήξερα οτι κάνει ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ γιατί λόγω εμμηνόπαυσης δεν μπορεί να γκαστρωθεί.
Λες να έκανε την ζημιά ο Yakuza και γι'αυτό εξαφανίστηκε; Πρέπει να ενεργοποιηθεί να μας πεί, αυτός ήξερε πολλά παραλειπόμενα για την κορασίδα Λάρα.
Λογικα σε αυτους με τα μεγαλα προγραμματα να εδινε κωλο.Αν θέλει πάντως η Λάρα και έτσι την παίρνουμε , δεν θα πάθει τίποτα το μωρό, θα της παίρνουμε μόνο το κωλαράκι
Καλά και με τα μικρά μπορούσες να βουτήξεις λίγο το δάχτυλο στο μέλιΛογικα σε αυτους με τα μεγαλα προγραμματα να εδινε κωλο.
Εμενα παντως δεν μ αφηνε με τιποτα...Καλά και με τα μικρά μπορούσες να βουτήξεις λίγο το δάχτυλο στο μέλι
Τόσα ακα πουτσότρψιματα κανένας δεν έβαλε λίγο πιο μέσα το καυλί του; Δεν ξέρουμε, λογικά ερωτήματα κάνουμε .Σταματηστε επιτελους να γραφετε παπαριες. Η λαρα δεν εκανε ακαποτα.
Χαχαχαχαχαχα!!! Η λαρα εκανε πολλα....απλα οχι με ολους... !!!τωρα αν ειναι γκαστρωμενη στα αληθεια μονο αυτη ξερει ποιος ειναι ο πατερας πρεπει να δει στις γονιμες μερες ποιος της εδωσε κρεμπιε..!!!Σταματηστε επιτελους να γραφετε παπαριες. Η λαρα δεν εκανε ακαποτα.
Γιατί βγαίνεις από τα ρούχα σου;Σταματηστε επιτελους να γραφετε παπαριες. Η λαρα δεν εκανε ακαποτα.
Τουλάχιστον τώρα δεν θα την χάσουμε από την πιάτσα. Θα μεγαλώσει το παιδί και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει.Γιατί βγαίνεις από τα ρούχα σου;
Μήπως επειδή δεν έκανε με σένα ακαποτα;
Τι καημό η νταλγκα βαράς με τη Λάρα και δεν μπορείς να ησυχάσεις;
Αυτό που έγραψα είναι 100% επιβεβαιωμένο,εσύ λέγε τα δικά σου,χρόνο θέλεις για να το ξεπεράσεις και να το εμπεδώσεις.
Δεν βγαινω απο τα ρουχα μου.Γιατί βγαίνεις από τα ρούχα σου;
Μήπως επειδή δεν έκανε με σένα ακαποτα;
Τι καημό η νταλγκα βαράς με τη Λάρα και δεν μπορείς να ησυχάσεις;
Αυτό που έγραψα είναι 100% επιβεβαιωμένο,εσύ λέγε τα δικά σου,χρόνο θέλεις για να το ξεπεράσεις και να το εμπεδώσεις.
Μπελλα Ντονα αλλα δεν εχει σημασια αφου πλεον σταματησε.Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω στη συζήτηση. Για να καταλάβω αυτή η λαρα σε ποιο σπίτι δουλεύει. Είναι ένα σπιτάκι που η πόρτα είναι ανοιχτή πάντα και έχει πολλά αμάξια απέξω λίγο πριν τα βεγκας;
Ξέρεις πότε συναγωνιστή?Περιμένοντας την σονια να γυρίσει
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Περιμένοντας την σονια να γυρίσει
Τα ξενοδοχεια μαλλον τους εδιωξαν. Πιστευω σε λιγα χρονια θα φυγουν ολα απο εκει, αντε να μεινουν μερικα τερμα πανω στην νικηφορου και στις νταλικες.πολύ ασχολείστε με την Λάρα,έχουμε πολλούς αγαπούληδες εδώ μέσα από ότι βλέπω,προσωπικά μια φορά την είδα από κοντά πριν αρκετά χρόνια αλλά ποτέ δεν πέρασα μαζί της,όταν πρωτοξεκίνησε η Λάρα δούλευε στο "λα φεημ" το παλιό σπιτάκι στην γεώργ ανδρέου,τώρα δεν υπάρχει,δε ξέρω γιατί εκείνα τα σπιτάκια απο τη γεωργ ανδρέου όλα κλείσανε,δεν τους έδιναν άδειες από το δήμο??? δε ξέρω, όλα μεταφέρθηκαν νικηφόρου ουρανού και κάτω,μόνο δύο είναι από την άλλη πλευρά το bad girls και το prive στην κοροβάγκου....
Ενδιαφερομαι κι εγω, επομενος στοχος.Ξέρεις πότε συναγωνιστή?