Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (5 μέλη και 24 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Ναι.
Μαλακια που δεν περναμε τοσα χρονια μεγαλα προγραμματα, θα ημασταν τωρα πολυτεκνοι! :uglystupid:
Μόνο για μία ήξερα οτι κάνει ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ γιατί λόγω εμμηνόπαυσης δεν μπορεί να γκαστρωθεί.
Λες να έκανε την ζημιά ο Yakuza και γι'αυτό εξαφανίστηκε; Πρέπει να ενεργοποιηθεί να μας πεί, αυτός ήξερε πολλά παραλειπόμενα για την κορασίδα Λάρα.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Μόνο για μία ήξερα οτι κάνει ΑΚΑ ΚΡΕΜΠΙΕ γιατί λόγω εμμηνόπαυσης δεν μπορεί να γκαστρωθεί.
Λες να έκανε την ζημιά ο Yakuza και γι'αυτό εξαφανίστηκε; Πρέπει να ενεργοποιηθεί να μας πεί, αυτός ήξερε πολλά παραλειπόμενα για την κορασίδα Λάρα.
Εγω ξερω παραπανω απο μια.. :sunglasses: Μαλιστα προσφατα σε προσωπικο μηνυμα καποιος μου ειπε οτι ειχε παει ακα με μια που δεν ηξερα οτι κανει τετοια.. φυσικα δεν λεω το ονομα της κοπελας η ποιος μου το ειπε..αν θελει ας τα πει αυτος.

Ναι οσοι εξαφανιστηκαν, ειναι πιθανοι μπαμπαδες!

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Αν θέλει πάντως η Λάρα και έτσι την παίρνουμε , δεν θα πάθει τίποτα το μωρό, θα της παίρνουμε μόνο το κωλαράκι

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
Καλά και με τα μικρά μπορούσες να βουτήξεις λίγο το δάχτυλο στο μέλι
Εμενα παντως δεν μ αφηνε με τιποτα...
τελικα κρυφο ταλεντο η Λαρα και δεν της το χα. Ολα για τα λεφτα γινονται, αμα εχεις χοντρο πορτοφολι εισαι μεσα σ ολα!

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.722
Πόντοι
32.165
Σταματηστε επιτελους να γραφετε παπαριες. Η λαρα δεν εκανε ακαποτα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Τόσα ακα πουτσότρψιματα κανένας δεν έβαλε λίγο πιο μέσα το καυλί του; Δεν ξέρουμε, λογικά ερωτήματα κάνουμε .

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.080
Πόντοι
201
Χαχαχαχαχαχα!!! Η λαρα εκανε πολλα....απλα οχι με ολους... !!!τωρα αν ειναι γκαστρωμενη στα αληθεια μονο αυτη ξερει ποιος ειναι ο πατερας πρεπει να δει στις γονιμες μερες ποιος της εδωσε κρεμπιε..!!!

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
219
Like
18.201
Πόντοι
39.777
Γιατί βγαίνεις από τα ρούχα σου;
Μήπως επειδή δεν έκανε με σένα ακαποτα;
Τι καημό η νταλγκα βαράς με τη Λάρα και δεν μπορείς να ησυχάσεις;
Αυτό που έγραψα είναι 100% επιβεβαιωμένο,εσύ λέγε τα δικά σου,χρόνο θέλεις για να το ξεπεράσεις και να το εμπεδώσεις.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Αυτό που έγραψα είναι 100% επιβεβαιωμένο,εσύ λέγε τα δικά σου,χρόνο θέλεις για να το ξεπεράσεις και να το εμπεδώσεις.
Τουλάχιστον τώρα δεν θα την χάσουμε από την πιάτσα. Θα μεγαλώσει το παιδί και ξανά προς την δόξα θα τραβήξει.

Γιακουμης!

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2023
Like
411
Πόντοι
21
Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω στη συζήτηση. Για να καταλάβω αυτή η λαρα σε ποιο σπίτι δουλεύει. Είναι ένα σπιτάκι που η πόρτα είναι ανοιχτή πάντα και έχει πολλά αμάξια απέξω λίγο πριν τα βεγκας;

Chaldianthegreat8

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2025
Like
4
Πόντοι
0
Της λατίνας και της γυφτορουμάνας το κάγκελο…μετά από καιρό βόλτα στα σπιτάκια που πραγματικά καλύτερα να μείνεις σπίτι και να τον παίξεις με τσόντα παρά να δώσεις άσκοπα λεφτά στα κομοδίνα εκ λατινικής Αμερικής ή στις μετριότατες γυφτορουμάνες που ζητάνε και 40 ευρώ απλό .Αν εξαιρέσεις την Έλενα-Ραΐσα η οποία σε εμφάνιση είναι αρκετά καλή αλλά σε υπηρεσίες παίζεις κάτι μεταξύ ρώσικης ρουλέτας και πόκερ τότε μένεις με το πουλί στο χέρι.Μια καλή λατίνα με το όνομα Άννα την πήρανε και δεν την ξανά φέρανε και στην θέση της έχουν φέρει κάτι μιγούδες μπόγους που ζητάνε 50 ευρώ για να κάθονται σαν αστερίες .Βέβαια καταλαβαίνεις πόσο τραγική είναι η κατάσταση όταν ναυάγια εδώ μέσα ασχολούνται εν έτη 2025 ακόμα με την Λάρα που ένα Γιάρις του 2008 ίσως να έχει και λιγότερα χιλιόμετρα…Δυστυχώς η μπουρδελοκατασταση στην πόλη μας έχει τελειώσει,τυχεροί όσοι από εμάς πρόλαβαν εποχές βαρδάρη και τις βίλες στα ντουζενια με Αντριάνα και άλλα τούμπανα που τα γλεντούσαμε με 30-40 ευρώ και περνάμε υπηρεσίες brazzers.Οι νέοι στο κουρμπέτι ας βολεύουν με τις τριτοκοσμικές λατίνες και τις γυφτορουμάνες του 50αρικου

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.722
Πόντοι
32.165
Δεν βγαινω απο τα ρουχα μου.
Με εμενα οντως δεν εκανε ακαποτα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι μπορει να μην εκανε και με αλλους.
Κανενα καημο η νταλγκα δεν τραβαω.
Εχω να παω με την Λαρα μην σου πω και χρονο γιατι πολυ απλα τα εχω κοψει τα στουντιο γενικα, η μονη που με κανει να πηγαινω πλεον που και που ειναι η Σονια η οποια ουτε και αυτη κανει ακαποτα, πουτσοτριψιματα ομως κανει οπως και πολλες αλλες κανουν απλα ευγενικα σου το λενε να μην μπεις μεσα, οπως και η Λαρα το εκανε αυτο και εκει πρεπει να το σεβαστουμε ολοι μας και λογους υγειας αλλα και προς σεβασμο στα κοριτσια και στον εαυτο μας και τις γκαυλες μας.
Στειλε σε ΠΜ πως το εμαθες αφου πελατης της δεν ησουν αλλιως εγω θα πιστευω αυτο που θελω.
Σου εγραψα αφησα ενα 0.1% να λες αληθεια αλλα την Λαρα δεν την εχω για τοσο χαζη να εκανε κατι τετοιο.
Στην τελικη οι λογοι για να κανει μια κοπελα κατι τετοιο ειναι οι εξης:
1) Ειτε δεν εχει πολυ πελατεια και θελει να κρατησει πελατες κανοντας κατι τετοιο δινωντας την ψευδαισθηση στον αλλον οτι ειναι μοναδικος και το κανει μονο μαζι του το οποιο στην συγκεκριμενη περιπτωση δεν ισχυει.
2) Ειτε καποιος την γκαυλωνε τοσο πολυ ποια που ενεδινε για να γουσταρει περισσοτερο το γαμησι το οποιο μου φαινεται αδιανοητο οταν τρωει ποση πουτσα καθε μερα.
3) Λες οτι το εκανε μονο στα μεγαλα προγραμματα. και εδω ειναι που δεν πιστευω οτι λες γιατι αγαπητε πολυ απλα οταν εγω επαιρνα μεγαλα προγραμματα με την Λαρα μου ειπε "μην εισαι χαζος, τα μεγαλα προγραμματα δεν αξιζουν, παιρνε το 40αρι το απλο και οτι κανουμε στο μεγαλο προγραμμα θα στο κανω δωρεαν". Φαντασου να σου πει πουτανα τετοιο πραμα, ουτε με σφαιρες. Αυτη ηταν η Λαρα ομως, εξαιρεση στον κανονα. Οποτε αγαπητε το να το εκανε για να βγαζει παραπανω φραγκα απο μεγαλυτερα προγραμματα το ακουω για πολυ πολυ πολυ μουφα. και στην τελικη η Λαρα δεν ειχε αναγκη, γεμιζε τα δωματια ετσι κ αλλιως.

Τωρα που ξαναδιαβαζω τι εγραψα και το 0.1% πολυ χαριστικα το εβαλα.
Οποτε πιο πολυ γερνω στο οτι ο γνωστος που στο ειπε λεει μπαρουφες.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ρε παιδιά συγγνώμη κιόλας που παρεμβαίνω στη συζήτηση. Για να καταλάβω αυτή η λαρα σε ποιο σπίτι δουλεύει. Είναι ένα σπιτάκι που η πόρτα είναι ανοιχτή πάντα και έχει πολλά αμάξια απέξω λίγο πριν τα βεγκας;
Μπελλα Ντονα αλλα δεν εχει σημασια αφου πλεον σταματησε.

Malzahar

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
481
Πόντοι
21
πολύ ασχολείστε με την Λάρα,έχουμε πολλούς αγαπούληδες εδώ μέσα από ότι βλέπω,προσωπικά μια φορά την είδα από κοντά πριν αρκετά χρόνια αλλά ποτέ δεν πέρασα μαζί της,όταν πρωτοξεκίνησε η Λάρα δούλευε στο "λα φεημ" το παλιό σπιτάκι στην γεώργ ανδρέου,τώρα δεν υπάρχει,δε ξέρω γιατί εκείνα τα σπιτάκια απο τη γεωργ ανδρέου όλα κλείσανε,δεν τους έδιναν άδειες από το δήμο??? δε ξέρω, όλα μεταφέρθηκαν νικηφόρου ουρανού και κάτω,μόνο δύο είναι από την άλλη πλευρά το bad girls και το prive στην κοροβάγκου....

• Like
Αντιδράσεις: azazel

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.431
Πόντοι
736

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.233
Πόντοι
1.346
πολύ ασχολείστε με την Λάρα,έχουμε πολλούς αγαπούληδες εδώ μέσα από ότι βλέπω,προσωπικά μια φορά την είδα από κοντά πριν αρκετά χρόνια αλλά ποτέ δεν πέρασα μαζί της,όταν πρωτοξεκίνησε η Λάρα δούλευε στο "λα φεημ" το παλιό σπιτάκι στην γεώργ ανδρέου,τώρα δεν υπάρχει,δε ξέρω γιατί εκείνα τα σπιτάκια απο τη γεωργ ανδρέου όλα κλείσανε,δεν τους έδιναν άδειες από το δήμο??? δε ξέρω, όλα μεταφέρθηκαν νικηφόρου ουρανού και κάτω,μόνο δύο είναι από την άλλη πλευρά το bad girls και το prive στην κοροβάγκου....
Τα ξενοδοχεια μαλλον τους εδιωξαν. Πιστευω σε λιγα χρονια θα φυγουν ολα απο εκει, αντε να μεινουν μερικα τερμα πανω στην νικηφορου και στις νταλικες.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.636
Πόντοι
3.506
Τελευταία κουβέντα για την Λάρα και το κλείνω από μεριάς μου. Δεν είναι απίθανο να γκαστρωθηκε όπως το μεγαλύτερο ποσοστό εκδιδομένων. Έχει την επιλογή να το ρίξει αλλά αν το κρατήσει θα είναι αποτέλεσμα έρωτα είτε με χορηγό είτε με νταβά. Απο τη χώρα και συγκεκριμένα τη "ράτσα" που είναι θα μπορούσε να είχε παιδί που να πηγαίνει Γυμνάσιο οπότε ακόμα και αυτό είναι μια εξέλιξη. Οι φαν της θα την περιμένουμε μετά την απελευθέρωση να ριχτεί ξανά στον στίβο της μάχης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom