Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 32 άτομα (5 μέλη και 27 επισκέπτες)

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Τσιμπηθηκες μαζι τις ? Οκ δεν το εχω κανει αυτο γιατι πιστεύω οτι γελάνε μαζι μας και απλά δίνουμε ψεύτικες ικανοποιήσεις στον εαυτό μας.
Εγώ γαμισει την Λάρα από τον κωλο. Το θυμάμαι και γκαυλονω. Πως να μην τσιμπιθω μαζί της!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Η λαρα φίλε μου είναι μια ψιλή μελαχρινή που δουλεύει σε ένα σπιτακι λίγο πριν το λας βεγκας ;
Οχι

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
7.193
Πόντοι
1.056
Εγώ γαμισει την Λάρα από τον κωλο. Το θυμάμαι και γκαυλονω. Πως να μην τσιμπιθω μαζί της!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Οχι
Μπράβο σου, εάν το γουστάρεις καλα έκανες. Εγω ξερω πως νιώθεις, λογο το οτι βλέπουμε ως γυναίκες και όχι ως πουτανες τα κοριτσια που πάμε, μπορείς εύκολα να τσιμπιθεις μαζι τους. Εγω προσπαθω να δω φιλικά κάποια κοριτσια και εκει πέφτω και εγω θύμα τους. Μας φαγαν τα βυζια, το μουνι και ο κωλος όλος ...

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Όταν η πουτανα ξέρει καλά την δουλειά της, να γαμιετε και να υποκρίνεται και να σε κάνει να νιώθεις Θεός, μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Ευτυχώς λίγες είναι τόσο καλές.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.237
Πόντοι
10.555
Ξερει κανεις βραδινη βαρδια ποιες δινουν κωλο;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
πλάκα πλάκα θα κάνατε σχέση με μία ιερόδουλη??? εγώ ναι και ίσως να πήγαινα για κάτι πιο σοβαρό...από τους τόσους πούτσους που "τρώνε" μετά γίνονται οι καλύτερες γυναίκες για γάμο,δύσκολο να σε απατίσουν...
Γιστι ομως;;;

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
805
Πόντοι
376
Όταν η πουτανα ξέρει καλά την δουλειά της, να γαμιετε και να υποκρίνεται και να σε κάνει να νιώθεις Θεός, μπορεί να σε κάνει ότι θέλει. Ευτυχώς λίγες είναι τόσο καλές.
Αλλιως την ειχαμε βαμένη!!

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
7.193
Πόντοι
1.056
Μεγάλος έρωτας. Η ανθοδέσμη ήταν για τα γενέθλια. Φυσικά και γελάνε μαζί μας αλλά να ξέρεις το εκτιμάνε. Σε αντιμετωπίζουν αλλιώς γιατι πάντα και σε όλες τις γυναίκες αρέσει να αρέσουν. Αν σκέφτεσαι ότι μας βλέπουν ως θύματα να μας φάνε λεφτά κάνεις λάθος. Έτσι και αλλιώς μας τα τρώνε. Είχα πάει σε μια άλλη ιερόδουλη κάποτε που τις κάνανε διάφορα δώρα, ακόμα και δακτυλίδι, ήταν τόσο χαρούμενη που μου τα έδειχνε και κακό λόγο για κανέναν δεν είχε πει. Ένιωθε περιφανή για τον εαυτό της. Δες πόσοι με γουστάρουν, ένιωθε θέα. Βασικά σε έκανε να την ερωτευτείς, ήταν πολύ καλή στην αποπλάνηση. Κρίμα που σταμάτησε και κρίμα και για την Λάρα που σταματά
Οχι βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μας θεωρώ θυματα για τα χρήματα, αλλα για την αγάπη που δείχνουμε προς αυτές και αυτές γελάνε μαζι μας.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
390
Like
6.843
Πόντοι
12.815
Πληρωμη χτες βραδυ στην Τζενη στο godiva, η γκομενα εχει ξεφυγει και βαδιζει στα χναρια της Νταιανας της ξανθιας μολδαβεζας για οποιον θυμαται, οσον αφορα τα κιλα...!! Εχει παχυνει αρκετα, και νταρντανεψε στα ορια, αλλα δεν την λες αντιαισθητικη, παλι ειναι ποθητη, η βυζαρες τις εχουν φουσκωσει απειλητκα, εχει κανει μπουταρες καλες... ζητισε 80€ παρακαλω για 69αρι...!! Στο δωματιο παραμενει υποτονικη οπως παλια, δεν βαζει φωτιες....αρα δεν τα βγαζει τα λεφτα της. Το μαγαζι ειναι παρατημενο, το ντους δυαλημενο δεν δουλευε, η βρυση στον νυπτηρα κοντεβει να ποιασει πατωμα, την θυμαμαι ετσι ηταν και την προηγουμενη φορα που μπηκα, ενα χαρτι κουζινας παρατημενο...πετσετα ευτηχως δωθηκε... το 80αρι ομως το ζητανε....απο 40€ εκκινηση.
Περασα να δω και την νεοφερτη Τζουλια στο golden lips την ειχαν χτες, αλλα την ειχε μεσα ο αλλος για 1 ωρα.....

GetYouBarbara

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
110
Like
14.762
Πόντοι
32.165
πλάκα πλάκα θα κάνατε σχέση με μία ιερόδουλη??? εγώ ναι και ίσως να πήγαινα για κάτι πιο σοβαρό...από τους τόσους πούτσους που "τρώνε" μετά γίνονται οι καλύτερες γυναίκες για γάμο,δύσκολο να σε απατίσουν...
Με τιποτα.

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.855
Πόντοι
3.506
Πληρωμη χτες βραδυ στην Τζενη στο godiva, η γκομενα εχει ξεφυγει και βαδιζει στα χναρια της Νταιανας της ξανθιας μολδαβεζας για οποιον θυμαται, οσον αφορα τα κιλα...!! Εχει παχυνει αρκετα, και νταρντανεψε στα ορια, αλλα δεν την λες αντιαισθητικη, παλι ειναι ποθητη, η βυζαρες τις εχουν φουσκωσει απειλητκα, εχει κανει μπουταρες καλες... ζητισε 80€ παρακαλω για 69αρι...!! Στο δωματιο παραμενει υποτονικη οπως παλια, δεν βαζει φωτιες....αρα δεν τα βγαζει τα λεφτα της. Το μαγαζι ειναι παρατημενο, το ντους δυαλημενο δεν δουλευε, η βρυση στον νυπτηρα κοντεβει να ποιασει πατωμα, την θυμαμαι ετσι ηταν και την προηγουμενη φορα που μπηκα, ενα χαρτι κουζινας παρατημενο...πετσετα ευτηχως δωθηκε... το 80αρι ομως το ζητανε....απο 40€ εκκινηση.
Περασα να δω και την νεοφερτη Τζουλια στο golden lips την ειχαν χτες, αλλα την ειχε μεσα ο αλλος για 1 ωρα.....
Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω ειδικά για καινούριες. Αν είναι να πάρεις μια ώρα στα δέλα πάρε κανένα Εσκορτ. Τεσπα...

PhenomenaL_D

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2025
Like
0
Πόντοι
0
Καλημέρες, λέω να πάω για μια πρωινή τσάρκα, επειδή δεν έχω ιδέα ξέρετε τι ώρα ανοίγουν και αν έχετε να πρωτείνεται 1-2 καλά να κάνουμε ένα πρωινό ξεμπούκομα?

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.088
Πόντοι
16.235
Kριμας ρε...η Νταϊάνα τουλάχιστον ήταν πολύ όμορφη και θερμή.Συνδυασμος που όσο περνάνε τα χρόνια σπανίζει.

North people

Σεβαστός
Εγγρ.
7 Ιαν 2025
Κριτικές
15
Like
6.401
Πόντοι
1.346
Το 2020-21 εγώ που εμένα δίπλα στην Λαρα τι να πω.. και πολλές φορές κρατούσε ανθοδέσμη με λουλούδια από αγαπουληδες :confused:
Εγώ έμενα δίπλα από την Λάρα το 2017-2018
Το 2023-2024 την παρακολουθουσα να δω που μενει και την εχασα στο δρομο :sad2:

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Kριμας ρε...η Νταϊάνα τουλάχιστον ήταν πολύ όμορφη και θερμή.Συνδυασμος που όσο περνάνε τα χρόνια σπανίζει.
Τη ναταλια απο το γκοντιβα πως μπορουμε να την παρουμε; Οσες φορες πηγα η τσατσα δεν την εμφανιζε κι ελεγε οτι εχει κοσμο χωρις να εχει

8s8

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2024
Like
24
Πόντοι
0
Σημερα Σάββατο εκανα πληρη τσαρκα στα μαγαζια (πρωινή βαρδια..)
Σωματικα δεν με εντυπωσίασε κάποια.. εκτος απο την Γκαμπριελα στα πεωτα...
Ηθελα να πάω Νάταλι αλλα ηταν στο δωμάτιο μάλλον...
Περασα με την Βανεσα στο Μπελλα ντονα..
Απίστευτο σωμα...
Οτι καλύτερο υπάρχει...
Τρελο κοριτσι ..
Στο δωμάτιο εκανε ωραια κολπακια με την υπέροχη κωλαρα της...
Απλο γαμισακι .. δεν ηθελε πολλα πολλα .. (50Ε)
Απλα αξίζει μια δοκιμή.. απίστευτο σωμα...
Αν ειχε πρόγραμμα 1 ωρας σε νορναλ τιμή θα το επερνα..
Σε ολους ετσι λεει η τσατσα για τη ναταλι! Δεν ξερω τι πρεπει να κανεις για να την πηδηξεις

dokimazo

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
32
Like
1.255
Πόντοι
6.255
Σε ολους ετσι λεει η τσατσα για τη ναταλι! Δεν ξερω τι πρεπει να κανεις για να την πηδηξεις
Να είσαι 40+ και να σε ξέρει. Την τελευταία φορά έπρεπε να βγει η Ναταλί να με δει, για το αν με γνωρίζει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom