θα περιμενουμε να μας πεις τι σου εκανε και αυτη την φορα γιατι ακουγεται ενδιαφερονΤεταρτη βραδυ πηγα τον κολλητο αεροδρομιο για να επιστρεψει στο εξωτερικο και αδραξα την ευκαιρια εφοσον ηλθα απο Χαλκιδικη οπου και διακοπαρω να περασω για ενα γρηγορο... Μπουκαρω ολος τυχαια στο Ουρανου 26 μιας και δεν το βλεπω ανοικτο τα βραδυα. Βγαινει το καυλι απο μεσα μου λεει Ρεββεκα.. Ρεββεκα λεω ε? (Ετσι ελεγαν την γιαγια μου την Εβραια...) Την ηξερα απο παλια απο το Πιτεστι. Προσχαρω χαμογελαστο καυλακι ιδια η θεια της, Περναω με 50 γυμνο 69. Μαγκες η με θυμηθηκε και μου εκανε τετοιο γαμησι η η κοπελα κανει παπαδες, Φουλ πουτσοτριψιμο φιλακια πεταχτα τσιμπουκαρα απο αλλο πλανητη φτυσιδια στην πουτσα ανωμαλιες με γλωσσα στα ορια του βρωμικου... Δεν της το ειχα... Πιο πανω απο το τιμιο. Τα αξιζει, Σαββατο βραδυ θα ξαναπαω για τσοντα..... Αυτα.
ΥΓ. Μου εκανε και φεις σιτινγκ. της εχωσα την γλωσσα στην κωλοτρυπα..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 95K
- Εμφανίσεις 11M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (9 μέλη και 43 επισκέπτες)
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Πέρασμα πριν μέρες απογευματάκι γύρω στις 20.00 Μίνωταυρου γωνια..Julia απο Ουκρανία..Η κοπέλα όχι απλά τα σπάει θεωρώ για τα δικά μου γούστα είναι οτι καλύτερο σε GFE απ όλα τα μαγαζιά της περιοχής..Χαμογελαστή, μυρωδατη (πρώτη φορά δεν ήθελα ν κάνω μπάνιο μετά) και πρόθυμη να κανει οτι σου άρεσε χωρίς μα κ μου..Πιπα χαλαρή ακα όπως την θελω ,φιλιά παντού (εκτός χειλη) δεν ξέρω αν με πρόγραμμα το δέχεται και κατάθεση στα τέσσερα...Ένα τιμιότατο 40 ευρω...που θα άξιζε και παραπάνω...Καλα ν περνάτε μάγκες..
Μινωταύρου γωνία στο λαχανί ή το άσπρο? Περιγραφή; Μια νεαρή κοντά στα 20 περίπου, αδυνατούλα κοντούλα, προς το ξανθό πορτοκαλί μαλλί, με γλυκό προσωπάκι; Αυτή είναι στο λαχανί συνήθως και έχει κόσμο. Καλωσορίζει με χειραψία.Πέρασμα πριν μέρες απογευματάκι γύρω στις 20.00 Μίνωταυρου γωνια..Julia απο Ουκρανία..Η κοπέλα όχι απλά τα σπάει θεωρώ για τα δικά μου γούστα είναι οτι καλύτερο σε GFE απ όλα τα μαγαζιά της περιοχής..Χαμογελαστή, μυρωδατη (πρώτη φορά δεν ήθελα ν κάνω μπάνιο μετά) και πρόθυμη να κανει οτι σου άρεσε χωρίς μα κ μου..Πιπα χαλαρή ακα όπως την θελω ,φιλιά παντού (εκτός χειλη) δεν ξέρω αν με πρόγραμμα το δέχεται και κατάθεση στα τέσσερα...Ένα τιμιότατο 40 ευρω...που θα άξιζε και παραπάνω...Καλα ν περνάτε μάγκες..
Τίμια φαίνεται, συμπαθητική από εμφάνιση αλλά δεν ψήθηκα να μπω ποτέ, αν είναι αυτή.
fokion12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Φεβ 2024
- Like
- 702
- Πόντοι
- 81
Λαχανι..Εμένα 25 μου είπε οτι ειναι αλλά μοιάζει κ μικρότερη..Όχι μελαχρινή ειναι και κοντή δεν την λες..Για άλλη μου λεςΜινωταύρου γωνία στο λαχανί ή το άσπρο? Περιγραφή; Μια νεαρή κοντά στα 20 περίπου, αδυνατούλα κοντούλα, προς το ξανθό πορτοκαλί μαλλί, με γλυκό προσωπάκι; Αυτή είναι στο λαχανί συνήθως και έχει κόσμο. Καλωσορίζει με χειραψία.
Τίμια φαίνεται αλλά δεν ψήθηκα να μπω ποτέ, αν είναι αυτή.
Maximiliano
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.077
- Πόντοι
- 10.555
μαλλον ο ενας λεει για την πρωινη και ο αλλος για την απογευματινη. Αυτη που λεει ο LB ειναι η μπιανκα η ρουμανα αλλα και η βραδινη ρουμανα ειναι ενα βλαμενο που δεν ξερει γρι αγγλικα, τωρα πως την περασες για ουκρανεζα... ετσι σου πλασαρηστηκε;
Στη γνωστή Ρεβέκκα αναφέρεσαι που δούλευε ποιο παλιά ερημίτη ;Τεταρτη βραδυ πηγα τον κολλητο αεροδρομιο για να επιστρεψει στο εξωτερικο και αδραξα την ευκαιρια εφοσον ηλθα απο Χαλκιδικη οπου και διακοπαρω να περασω για ενα γρηγορο... Μπουκαρω ολος τυχαια στο Ουρανου 26 μιας και δεν το βλεπω ανοικτο τα βραδυα. Βγαινει το καυλι απο μεσα μου λεει Ρεββεκα.. Ρεββεκα λεω ε? (Ετσι ελεγαν την γιαγια μου την Εβραια...) Την ηξερα απο παλια απο το Πιτεστι. Προσχαρω χαμογελαστο καυλακι ιδια η θεια της, Περναω με 50 γυμνο 69. Μαγκες η με θυμηθηκε και μου εκανε τετοιο γαμησι η η κοπελα κανει παπαδες, Φουλ πουτσοτριψιμο φιλακια πεταχτα τσιμπουκαρα απο αλλο πλανητη φτυσιδια στην πουτσα ανωμαλιες με γλωσσα στα ορια του βρωμικου... Δεν της το ειχα... Πιο πανω απο το τιμιο. Τα αξιζει, Σαββατο βραδυ θα ξαναπαω για τσοντα..... Αυτα.
ΥΓ. Μου εκανε και φεις σιτινγκ. της εχωσα την γλωσσα στην κωλοτρυπα..
Illuzion
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.956
- Πόντοι
- 1.056
Η Τζούλια είναι ουκρανεζα και είναι 5 χρονια το λιγότερο εδω. Πάντα στο σπίτι το άσπρο γνωστό και ως της Αγγελικής. Τίμια ουκρανεζα με μεγάλα μουνοχηλα. Και καλό τσιμπούκι. Πάντα καθαρή και με διάθεση.
Ώρες ώρες απορώ πως ανακαλύπτετε ξαφνικα πουτανες που είναι μόνιμα στο ίδιο μαγαζί και στην ίδια βάρδια χρόνια.
Ώρες ώρες απορώ πως ανακαλύπτετε ξαφνικα πουτανες που είναι μόνιμα στο ίδιο μαγαζί και στην ίδια βάρδια χρόνια.
Αυτό θα είχε ενδιαφέρον...Στη γνωστή Ρεβέκκα αναφέρεσαι που δούλευε ποιο παλιά ερημίτη ;
Malzahar
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2018
- Like
- 691
- Πόντοι
- 81
Όταν βλέπω τσατσους στα μπουρδελα εκνευρίζομαι...θελουμε μόνο τσατσάδες η και χωρίς τσατσάδες μόνο οι κοπέλες δε μας χαλάει.. Σήμερα είδα δύο τσατσους σε δύο σπιτάκια που πήγα, έλεος,... Έχω στόχο να πάω σε αρκετές που βλέπω αλλά θέλει και τα ανάλογα χρήματα, σιγά σιγά όλα θα γίνουν...
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 799
- Πόντοι
- 81
Ναι αυτη ειναι. Πηγα και σημερα Σαββατο οπου παιχτηκε τσοντα κανονικη.Στη γνωστή Ρεβέκκα αναφέρεσαι που δούλευε ποιο παλιά ερημίτη ;
Φαρισαιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 799
- Πόντοι
- 81
Σαββατο βραδυ μετα απο οικογενειακο δειπνο στο εστιατοριο πλεον Απαλλου και εφοσον ειχα πιει τα ποτακια μου και ψιλογεμησα ειπα να τηρησω την υποσχεση που εδωσα στην Ρεββεκα οτι θα την ξεμουνιασω το Σαββατο. Οπερ και εγενετω. Γκαζι και Ουρανου 26 στης Ειρηνης το σπιτακι. Μπουκαρω μεσα πιτα καυλωμενος. Το μωρο εκεινη την ωρα σαλοναριζε με 2-3 μυστες οι οποιοι απο οτι φανηκε μονο επαιζαν. Χωρις να ρωτησω βγαζω 50ευρω και περναω μεσα στο δωματιο, Το καυλακι ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια μολις με ειδε. Μπαινω μεσα και την περιμενω ενω τον παιζω. Ειμαι ηδη καγκελο. Μπαινει μεσα και της την πεφτω στα ισα. Φουλ γλωσσοφιλα και πουτσομουνοτριψιματα. Την πεταω στο κρεβατι της ανοιγω τα ποδια και αρχιναω μουνοκωλογλυφαδα, το μωρο να λεει τι μου κανεις και τι μου κανεις και κατι πωωωω ακουγα αλλα απο την πολυ καυλα δεν εδινα σημασια. Σηκωνομαι και αρχιναω φουλ πουτσοτριψιμο με πραγματικες διαθεσεις προς τα μεσα. Δεν κωλονει πουθενα το μωρακι. Μου λεει σηκω. Στρωνει πετσετα στο πατωμα και με παει καθρεφτη. Λεει θελω να με γαμησεις στα 4 και να το βλεπω. Ελα ρε πουτανακι λεω απο μεσα μου και θα σε ματωσω, Αρχιζω σφυροκοπημα διχως αυριο. Με πονεσαν τα αρχιδια απο το πολυ χτηπημα. Φτανει διαολε στα Ρουμανικα ελεγε... Εγω ομως την καρφωνα αδυσωπητα και την εβαζα να βλεπει στον καθρεφτη πως μπαινει η πουτσα μου μεσα. Την σηκωνω σε καποια φαση την ξαπλωνω απο μπροστα στο κρεβατι οπου την αρχιζω γλωσσοφιλα και την υποχρεωνω να με κοιταζει στα ματια καθως την καρφωνω αργα αλλα με φουλ δυναμη. Σε 1-2 λεπτα πεταω την καποτα και τις ριχνω χυσιμο με κραυγες . Δεν ειδα καν που πηγαν τα χυσια. Οποιος παει στο 26 στο τζακουζι να προσεξει τα μαξιλαρια πρεπει να τα εχυσα μαλλον. Αυτα χυστες. Πολυ δυνατο γαμησι ειδικα αν σε γουσταρει λιγο το μωρο. Φευγοντας βγηκε εξω οπου με χαιρετησε μου εκανε κοπλιμεντο για το σουπερ καρ μου και ανανεωσαμε το ραντευου για την αλλη εβδομαδα. Αυτα.
Μπορεί να έτυχε μπορεί να σε γουστάρει ποιος ξέρει..Αλλαξε λιγο φιλε, χωρις ραντεβου μπηκα πριν καμια δεκαρια μερες.
Η Ρεβέκκα που ήταν ερημίτη είναι και όμορφη κοπέλα και πολύ γλυκιαΣαββατο βραδυ μετα απο οικογενειακο δειπνο στο εστιατοριο πλεον Απαλλου και εφοσον ειχα πιει τα ποτακια μου και ψιλογεμησα ειπα να τηρησω την υποσχεση που εδωσα στην Ρεββεκα οτι θα την ξεμουνιασω το Σαββατο. Οπερ και εγενετω. Γκαζι και Ουρανου 26 στης Ειρηνης το σπιτακι. Μπουκαρω μεσα πιτα καυλωμενος. Το μωρο εκεινη την ωρα σαλοναριζε με 2-3 μυστες οι οποιοι απο οτι φανηκε μονο επαιζαν. Χωρις να ρωτησω βγαζω 50ευρω και περναω μεσα στο δωματιο, Το καυλακι ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια μολις με ειδε. Μπαινω μεσα και την περιμενω ενω τον παιζω. Ειμαι ηδη καγκελο. Μπαινει μεσα και της την πεφτω στα ισα. Φουλ γλωσσοφιλα και πουτσομουνοτριψιματα. Την πεταω στο κρεβατι της ανοιγω τα ποδια και αρχιναω μουνοκωλογλυφαδα, το μωρο να λεει τι μου κανεις και τι μου κανεις και κατι πωωωω ακουγα αλλα απο την πολυ καυλα δεν εδινα σημασια. Σηκωνομαι και αρχιναω φουλ πουτσοτριψιμο με πραγματικες διαθεσεις προς τα μεσα. Δεν κωλονει πουθενα το μωρακι. Μου λεει σηκω. Στρωνει πετσετα στο πατωμα και με παει καθρεφτη. Λεει θελω να με γαμησεις στα 4 και να το βλεπω. Ελα ρε πουτανακι λεω απο μεσα μου και θα σε ματωσω, Αρχιζω σφυροκοπημα διχως αυριο. Με πονεσαν τα αρχιδια απο το πολυ χτηπημα. Φτανει διαολε στα Ρουμανικα ελεγε... Εγω ομως την καρφωνα αδυσωπητα και την εβαζα να βλεπει στον καθρεφτη πως μπαινει η πουτσα μου μεσα. Την σηκωνω σε καποια φαση την ξαπλωνω απο μπροστα στο κρεβατι οπου την αρχιζω γλωσσοφιλα και την υποχρεωνω να με κοιταζει στα ματια καθως την καρφωνω αργα αλλα με φουλ δυναμη. Σε 1-2 λεπτα πεταω την καποτα και τις ριχνω χυσιμο με κραυγες . Δεν ειδα καν που πηγαν τα χυσια. Οποιος παει στο 26 στο τζακουζι να προσεξει τα μαξιλαρια πρεπει να τα εχυσα μαλλον. Αυτα χυστες. Πολυ δυνατο γαμησι ειδικα αν σε γουσταρει λιγο το μωρο. Φευγοντας βγηκε εξω οπου με χαιρετησε μου εκανε κοπλιμεντο για το σουπερ καρ μου και ανανεωσαμε το ραντευου για την αλλη εβδομαδα. Αυτα.
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.742
- Πόντοι
- 2.046
Ουτε ετυχε ουτε με γουσταρει, ολους ετσι τους εβαζε μεσα..Μπορεί να έτυχε μπορεί να σε γουστάρει ποιος ξέρει..
North people
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2025
- Κριτικές
- 21
- Like
- 9.742
- Πόντοι
- 2.046
Μπραβο στην ρεβεκα, αυτη ειναι Value For Money με αυτα που γραφεις οτι κανει στο πενηνταρικο!Σαββατο βραδυ μετα απο οικογενειακο δειπνο στο εστιατοριο πλεον Απαλλου και εφοσον ειχα πιει τα ποτακια μου και ψιλογεμησα ειπα να τηρησω την υποσχεση που εδωσα στην Ρεββεκα οτι θα την ξεμουνιασω το Σαββατο. Οπερ και εγενετω. Γκαζι και Ουρανου 26 στης Ειρηνης το σπιτακι. Μπουκαρω μεσα πιτα καυλωμενος. Το μωρο εκεινη την ωρα σαλοναριζε με 2-3 μυστες οι οποιοι απο οτι φανηκε μονο επαιζαν. Χωρις να ρωτησω βγαζω 50ευρω και περναω μεσα στο δωματιο, Το καυλακι ειχε ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια μολις με ειδε. Μπαινω μεσα και την περιμενω ενω τον παιζω. Ειμαι ηδη καγκελο. Μπαινει μεσα και της την πεφτω στα ισα. Φουλ γλωσσοφιλα και πουτσομουνοτριψιματα. Την πεταω στο κρεβατι της ανοιγω τα ποδια και αρχιναω μουνοκωλογλυφαδα, το μωρο να λεει τι μου κανεις και τι μου κανεις και κατι πωωωω ακουγα αλλα απο την πολυ καυλα δεν εδινα σημασια. Σηκωνομαι και αρχιναω φουλ πουτσοτριψιμο με πραγματικες διαθεσεις προς τα μεσα. Δεν κωλονει πουθενα το μωρακι. Μου λεει σηκω. Στρωνει πετσετα στο πατωμα και με παει καθρεφτη. Λεει θελω να με γαμησεις στα 4 και να το βλεπω. Ελα ρε πουτανακι λεω απο μεσα μου και θα σε ματωσω, Αρχιζω σφυροκοπημα διχως αυριο. Με πονεσαν τα αρχιδια απο το πολυ χτηπημα. Φτανει διαολε στα Ρουμανικα ελεγε... Εγω ομως την καρφωνα αδυσωπητα και την εβαζα να βλεπει στον καθρεφτη πως μπαινει η πουτσα μου μεσα. Την σηκωνω σε καποια φαση την ξαπλωνω απο μπροστα στο κρεβατι οπου την αρχιζω γλωσσοφιλα και την υποχρεωνω να με κοιταζει στα ματια καθως την καρφωνω αργα αλλα με φουλ δυναμη. Σε 1-2 λεπτα πεταω την καποτα και τις ριχνω χυσιμο με κραυγες . Δεν ειδα καν που πηγαν τα χυσια. Οποιος παει στο 26 στο τζακουζι να προσεξει τα μαξιλαρια πρεπει να τα εχυσα μαλλον. Αυτα χυστες. Πολυ δυνατο γαμησι ειδικα αν σε γουσταρει λιγο το μωρο. Φευγοντας βγηκε εξω οπου με χαιρετησε μου εκανε κοπλιμεντο για το σουπερ καρ μου και ανανεωσαμε το ραντευου για την αλλη εβδομαδα. Αυτα.
Διαγραμμένο μέλος 214281
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 20
- Like
- 20.290
- Πόντοι
- 4.546
Μακριά από τη Νατάσα στο Golden Lips που σχολάει σε ένα δίωρο,σύμφωνα με το φαιντ γκερλς! Σε λίγο θα εγκριθεί και η κριτική μου.
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 224
- Like
- 18.861
- Πόντοι
- 66.277
Όχι, ποτέ ξανά!!!Ξέρει κανείς αν θα δουλέψει ξανά η Λάρα για να ρίξουμε κανένα αποχαιρετιστήριο;
Πρέπει να μεγαλώσει το μωρό που "κόλλησε" από τα ρομαντικά που έκανε στα μεγάλα προγράμματα...
ARIS einai re
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2024
- Like
- 14.320
- Πόντοι
- 3.506
Και φουσκωμένη τη θέλουμε γιατί βγάζει γκάβλα. Ο μπαμπάς ποιός είναι; Εγώ πάντως προτίθεμαι να γίνω νονός.Όχι, ποτέ ξανά!!!
Πρέπει να μεγαλώσει το μωρό που "κόλλησε" από τα ρομαντικά που έκανε στα μεγάλα προγράμματα...
Karaman 7
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 390
- Like
- 7.355
- Πόντοι
- 14.415
Όχι, ποτέ ξανά!!!
Άλλα thread (ενδεχομένως σχετικά)
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 18K
- Απαντήσεις
- 181
- Εμφανίσεις
- 52K
- Απαντήσεις
- 41
- Εμφανίσεις