greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.850
- Πόντοι
- 496
Ποια?Πες μου ότι και η Άννα η ανεξάρτητη....
Ποια?Πες μου ότι και η Άννα η ανεξάρτητη....
Έστω κάνα πμ μέχρι να γίνει αυτό?Μπορείτε να ζητήσετε από τον Αντισθένη να μου αλλάξει τον τίτλο σε πορνορεπορτερ () κ να δώσω την πληροφορία σε εντός 24 ωρών!
![]()
Λεγε ρε θα μας σκασειςΜπορείτε να ζητήσετε από τον Αντισθένη να μου αλλάξει τον τίτλο σε πορνορεπορτερ () κ να δώσω την πληροφορία σε εντός 24 ωρών!
![]()
Κυριε Αντισθενη θερμη παρακληση να γινει αποδοχη του αιτηματος...Μπορείτε να ζητήσετε από τον Αντισθένη να μου αλλάξει τον τίτλο σε πορνορεπορτερ () κ να δώσω την πληροφορία σε εντός 24 ωρών!
![]()
σαλιαρηΚυριε Αντισθενη θερμη παρακληση να γινει αποδοχη του αιτηματος...
καλα ρε ειναι δυνατον να πιστευεις αυτον που εγραψε κατι τετοιο στο πρωτο του μηνυμα;΄΄;;;Πες μου ότι και η Άννα η ανεξάρτητη....
τι ώρα την πέτυχες περίπου?Εθεάθη η Νεφέλη η ανεξάρτητη στα studio βραδινή τιμές από 30
αλλάααα και την χαράΗ Ελενα με τα τατοου ειναι στο ερημιτη 5 το κοκκινο. Η αλλη δεν ξερω.Καλησπερα, θα ειμαι το σαββατοκυριακο στην πολη, οποτε θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε μηπως δουλευουν η ελενα η ρουμανα και η ντονα η ρουμανα και αν ναι σε ποιο σπιτι? δεν ερχομαι συχνα οποτε αν γνωριζετε κατι θα με βοηθουσατε
Ηράκλειο Κρήτης η Ελένη Τατουάζ...Η Ελενα με τα τατοου ειναι στο ερημιτη 5 το κοκκινο. Η αλλη δεν ξερω.

Εκει ηταν πολυ προσφατα. Αρα διακοπαρει με Κρητικες πουτσες το καυλι.. Στην υγεια της.Ηράκλειο Κρήτης η Ελένη Τατουάζ...![]()
Λογικά εννοεί την Ραίσα, όχι την έλενα tatoo την ανεξάρτητη.Ηράκλειο Κρήτης η Ελένη Τατουάζ...![]()
Αλλαξε λιγο φιλε, χωρις ραντεβου μπηκα πριν καμια δεκαρια μερες.Σιγά μην το κόψει,αφού ραντεβού κάνει και ο κόσμος δίνει ότι ζητάει και αυτή επιλεγει με ποιον θα πάει
Μετα τις 10 σεπτεμβριου ειχε πει οταν εφυγε. Τρεις μηνες καθεται εκει, τρεις εδω περιπου.Γνωρίζει κάποιος πότε και αν επιστρέψει η Ριτα;Τέτοιο χάλι έξω 1η φορά!καμία επιλογή ούτε στα σπίτια ούτε στο ΕΝ με όλη την Β εθνική Βραζιλίας !!