Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 36 άτομα (2 μέλη και 34 επισκέπτες)

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506
Σιγά μην το κόψει,αφού ραντεβού κάνει και ο κόσμος δίνει ότι ζητάει και αυτή επιλεγει με ποιον θα πάει
Αν και κατακαλόκαιρο την έχουν βγάλει από το πρόγραμμα. Παλιότερα η Λάρα έφευγε και την είχαν ακόμα στο πρόγραμμα. Αν έχει κάποιος ενημέρωση ας πεί. Κάποιοι είχαν προφίλ στα σοσιαλ, αν ξέρουν ας μας πουν.

Ben2020

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
17
Like
1.491
Πόντοι
491
Καλησπέρα παίδες, πέρασα πρόσφατα μετά από αρκετό καιρό με τη Νάταλι πρωινή στο γκοντίβα που δουλεύει πλέον χωρίς τσατσά και καθώς ξεκινάμε όλα καλά όλα ωραία αποφασίζω να τη γυρίσω στα τέσσερα και όπως πάω να μπω διακρίνω εκεί στην κωλότρυπα ένα πράγμα σαν βιζούνι πω σαν κρεατοελιά να πω σαν να της πετάχτηκαν αιμορροΐδες να πω;; Το ξενέρωμα ήταν μεγάλο, την γύρισα ξανά από μπροστά δυσκολεύτηκα να χύσω βέβαια επειδή σκεφτόμουν αυτό που είδα. Αν πήγε κάποιος πρόσφατα να μου πει αν όντως είδα καλά γιατί το θέαμα ήταν λίγο αηδία και δεν θυμάμαι παλαιότερα να είχε κάτι τέτοιο και τόσο μεγάλο στην περιοχή..
Είχε σταματήσει το πρωκτικο γιατί κάτι είχε βγάλει μου είχε πει..

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.128
Πόντοι
746
Μια ανεξάρτητη που σταμάτησε. Ρωτάω αν είναι και αυτή. Δεν ξέρω κάτι

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
4.485
Πόντοι
736
Μπορείτε να ζητήσετε από τον Αντισθένη να μου αλλάξει τον τίτλο σε πορνορεπορτερ (:rockon:) κ να δώσω την πληροφορία σε εντός 24 ωρών!:grin:
Έστω κάνα πμ μέχρι να γίνει αυτό?
Είναι και περίοδο αδειών βλέπεις που να τον βρεις τώρα τον Αντισθένη

Χαχα

Εγγρ.
10 Μαΐ 2024
Κριτικές
1
Like
16.766
Πόντοι
3.506

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.815
Πόντοι
746
Μπορείτε να ζητήσετε από τον Αντισθένη να μου αλλάξει τον τίτλο σε πορνορεπορτερ (:rockon:) κ να δώσω την πληροφορία σε εντός 24 ωρών!:grin:
Κυριε Αντισθενη θερμη παρακληση να γινει αποδοχη του αιτηματος...

GALLAS

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2017
Κριτικές
51
Like
6.505
Πόντοι
7.636
Καλησπέρα αγορίνες,,,,έχω καιρό να γράψω διότι δουλειές με τα μπούνια....!!!

Το "άθλημα" φυσικά και δεν σταμάτησε....

Αναφορά:
Πριν μερικές μέρες.....

1.Ραίσα....καλό τεμάχιο, άδειασμα πολύ καλό, καλή φυσαρμόνικα όπως την είπα, και σκίσιμο να μπαίνει όλο μέσα με πόνο!!!
ΝΑΙ.

2.Σόνια...1η φορά με τη κοπέλα, ανυπομονώ να ξαναπάω....μετά από μερικές μέρες....πολύ ζεστό μωράκι, πάθος, γλ/λα δεν έδωσα δεν ήθελα, αλλά τσιμπουκάρα με κλάψιμο ματιών από μέρους της, και δυνατό πάνω κάτω, την πήρα και αγκαλιά όρθια...., έδειξε ότι αγαπάει την που@@@....εεεε εργασία ήθελα να πω :worship: αλλάααα και την χαρά:grin:.
ΝΑΙ.

3.Μία λορένα εκεί δίπλα από το μέδουσα, καλή εμφάνιση, ομορφούλα, καλό στυλάκι, ωραίο μαγιό-εσώρουχο τι ήταν, αλλά λίγα πράματα μέσα.
ΟΧΙ.

ΥΓ.Υπάρχουν και νέα από κάποιες έσκορτ...θα γράψω ανάλογα.

Τα σέβη μου,
Να περνάτε καλά και να γαμάτε καλύτερα!!!

Με εκτίμηση,
Gallas

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
225
Πόντοι
1
Γνωρίζει κάποιος πότε και αν επιστρέψει η Ριτα;Τέτοιο χάλι έξω 1η φορά!καμία επιλογή ούτε στα σπίτια ούτε στο ΕΝ με όλη την Β εθνική Βραζιλίας !!

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.852
Πόντοι
3.506
Ξέρει κανείς αν θα δουλέψει ξανά η Λάρα για να ρίξουμε κανένα αποχαιρετιστήριο;

rozgatos

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2016
Like
16
Πόντοι
0
Καλησπερα, θα ειμαι το σαββατοκυριακο στην πολη, οποτε θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε μηπως δουλευουν η ελενα η ρουμανα και η ντονα η ρουμανα και αν ναι σε ποιο σπιτι? δεν ερχομαι συχνα οποτε αν γνωριζετε κατι θα με βοηθουσατε

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
672
Πόντοι
81
Καλησπερα, θα ειμαι το σαββατοκυριακο στην πολη, οποτε θα ηθελα να ρωτησω εαν γνωριζετε μηπως δουλευουν η ελενα η ρουμανα και η ντονα η ρουμανα και αν ναι σε ποιο σπιτι? δεν ερχομαι συχνα οποτε αν γνωριζετε κατι θα με βοηθουσατε
Η Ελενα με τα τατοου ειναι στο ερημιτη 5 το κοκκινο. Η αλλη δεν ξερω.

Φαρισαιος

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Κριτικές
2
Like
672
Πόντοι
81
Τεταρτη βραδυ πηγα τον κολλητο αεροδρομιο για να επιστρεψει στο εξωτερικο και αδραξα την ευκαιρια εφοσον ηλθα απο Χαλκιδικη οπου και διακοπαρω να περασω για ενα γρηγορο... Μπουκαρω ολος τυχαια στο Ουρανου 26 μιας και δεν το βλεπω ανοικτο τα βραδυα. Βγαινει το καυλι απο μεσα μου λεει Ρεββεκα.. Ρεββεκα λεω ε? (Ετσι ελεγαν την γιαγια μου την Εβραια...) Την ηξερα απο παλια απο το Πιτεστι. Προσχαρω χαμογελαστο καυλακι ιδια η θεια της, Περναω με 50 γυμνο 69. Μαγκες η με θυμηθηκε και μου εκανε τετοιο γαμησι η η κοπελα κανει παπαδες, Φουλ πουτσοτριψιμο φιλακια πεταχτα τσιμπουκαρα απο αλλο πλανητη φτυσιδια στην πουτσα ανωμαλιες με γλωσσα στα ορια του βρωμικου... Δεν της το ειχα... Πιο πανω απο το τιμιο. Τα αξιζει, Σαββατο βραδυ θα ξαναπαω για τσοντα..... Αυτα.
ΥΓ. Μου εκανε και φεις σιτινγκ. της εχωσα την γλωσσα στην κωλοτρυπα..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom