GetYouBarbara
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 110
- Like
- 14.762
- Πόντοι
- 32.165
θα σταματησε?Γνωριζει κανεις γιατι βγαλανε τη λαρα απο το προγραμμα?
θα σταματησε?Γνωριζει κανεις γιατι βγαλανε τη λαρα απο το προγραμμα?
Για να το λες εσυ κατι θα ξες. Και εγω νομιζα μονο ενας μαλακας κανει τετοιες μαλακειες.Κάποιος θα την έκλεισε για όλη την εβδομάδα
Οποιος φοβαται μενει σπιτι και κοιμαται φιλε. Μην πτοεισαι με ανοητες σκεψεις. Επειδη μετα τον πακι θα μπεις εσυ να γλυψεις κανεις ετσι ;γλυφομούνι σε ιερόδουλη κάνετε?? εγώ θέλω να το καθιερώσω...υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τίποτα??..εδώ άλλοι παίρνουν πρόγραμμα 69,,,,,αυτοί δεν φοβούνται???
Πραγματικά δεν κατάλαβα. Μιλάς για κάποιον συγκεκριμένο; Εγώ πάντως δεν την έκλεισαν.Για να το λες εσυ κατι θα ξες. Και εγω νομιζα μονο ενας μαλακας κανει τετοιες μαλακειες.
Γενικά το αποφεύγω. Δες οπότε περνάω με Ρίτα με βάζει κάτω και κάθεται στο πρόσωπο μου. Πως να αντισταθώ ο άνθρωπος.... Την καρίνα θέλω μια φορά να της κάνω γλυφομούνι και εκεί που έχει γκαυλοσει να σταματήσω και να της πως δεν τελειώνουμε στο στόμα! Έτσι για εκδίκηση!!!γλυφομούνι σε ιερόδουλη κάνετε?? εγώ θέλω να το καθιερώσω...υπάρχει περίπτωση να κολλήσω τίποτα??..εδώ άλλοι παίρνουν πρόγραμμα 69,,,,,αυτοί δεν φοβούνται???
Γιατί οι πακιδες έχουν φράγκα για να πηγαίνουν στα μπουρδελα?Οποιος φοβαται μενει σπιτι και κοιμαται φιλε. Μην πτοεισαι με ανοητες σκεψεις. Επειδη μετα τον πακι θα μπεις εσυ να γλυψεις κανεις ετσι ;
Σε ποιο;Εθεάθη η Νεφέλη η ανεξάρτητη στα studio βραδινή τιμές από 30
Φιλε εχεις περασει εξω απο τα ρδελα την τελευταια τριετια ;Γιατί οι πακιδες έχουν φράγκα για να πηγαίνουν στα μπουρδελα?
Σε μερικα δεν τους βαζουν μεσα αλλα σε πολυ λιγα. Εχω πετυχει 3 πακιστανους με ρουχα wolt μετα απο βαρδια πηγαν να ριξουν το γαμησακι τους. Εχει γεμισει ο τοπος. Απο οτι καταλαβαινω δρν πρεπει να πηγαινεις και πολυ συχναΓιατί οι πακιδες έχουν φράγκα για να πηγαίνουν στα μπουρδελα?
Προχθές ήμουνα.. Πάντα πάω..Σε μερικα δεν τους βαζουν μεσα αλλα σε πολυ λιγα. Εχω πετυχει 3 πακιστανους με ρουχα wolt μετα απο βαρδια πηγαν να ριξουν το γαμησακι τους. Εχει γεμισει ο τοπος. Απο οτι καταλαβαινω δρν πρεπει να πηγαινεις και πολυ συχνα
Πέτρου Ερημίτη 5!Σε ποιο;
Και όχι μόνο... υπάρχει κι άλλη!Εθεάθη η Νεφέλη η ανεξάρτητη στα studio βραδινή τιμές από 30
Για τόσο είναι... τώρα αυτοί που την δίνανε 150αρια απλάΕθεάθη η Νεφέλη η ανεξάρτητη στα studio βραδινή τιμές από 30
Ποια?Πέτρου Ερημίτη 5!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και όχι μόνο... υπάρχει κι άλλη!![]()
Κάντε μια περιγραφή ποια είναι η Νεφέλη μήπως και θυμηθούμεΓια τόσο είναι... τώρα αυτοί που την δίνανε 150αρια απλά![]()
ΩΧ ΩΧ ,Ριχτο !Πέτρου Ερημίτη 5!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και όχι μόνο... υπάρχει κι άλλη!![]()
Σιγά μην το κόψει,αφού ραντεβού κάνει και ο κόσμος δίνει ότι ζητάει και αυτή επιλεγει με ποιον θα πάειΗ Λαρα σε λιγο καιρο αποσυρεται απο την ενεργο δραση.
Αν είναι τίμια σε υπηρεσία γιατί οχιΣας αρέσει δηλαδή αυτή ρε παιδιά ;