Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (2 μέλη και 39 επισκέπτες)

Alygistos

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2023
Κριτικές
3
Like
885
Πόντοι
81

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.122
Πόντοι
16.235
Τη ναταλια απο το γκοντιβα πως μπορουμε να την παρουμε; Οσες φορες πηγα η τσατσα δεν την εμφανιζε κι ελεγε οτι εχει κοσμο χωρις να εχει
Προετοιμάζεται για καριέρα εντός κλειστού κύκλου...

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.122
Πόντοι
16.235
Τη ναταλια απο το γκοντιβα πως μπορουμε να την παρουμε; Οσες φορες πηγα η τσατσα δεν την εμφανιζε κι ελεγε οτι εχει κοσμο χωρις να εχει
Κοίτα,μπορεί να είναι πιασμένα όλα τα δωμάτια και να την περιμένουν...

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
8
Like
1.248
Πόντοι
361
Βλέπεται εκτός του ότι γαμιεται καλά αυτή η Ναταλί η είναι καμιά σαπιοθεια

Second Space

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2025
Like
22
Πόντοι
0
Εδω ειστε λιγο λαθος και τζαμπα κανετε φασαρια.. που ποτε δεν ξερεις μπορει να βρεις και το μπελα σου.

Αν η κοπελα μπει στο δωματιο ξεκινησει να κανει οτι κανει και περασει το προφυλακτικο, εκει δεν ζητας τα λεφτα σου πισω
Ειναι σαν να παιρνεις ενα φαγητο να τρως αρκετο και μετα να λες: δεν μ αρεσε θελω τα λεφτα μου πισω. Καταλαβαινεις πιστευω τι θελω να πω;

Φαντασου τωρα σε καθε κοπελα που περναμε.. επιδεις δεν μας αρεσε το τι κανει να ζηταμε πισω τα λεφτα.. γινεται αυτο το πραγμα;

Τι κανεις για να το αποφυγεις και να μην χασεις λεφτα. Απλο ειναι.. σ αρεσει μια κοπελα περνας στο δωματιο και δινεις τα λεφτα στην τσατσα οκ ερχεται η κοπελα μεσα.. και πριν ξεκινησετε τις λες (εφοσον καταλαβαινει αγγλικα η Ελληνικα) κανεις αυτο αυτο κι αυτο; π.χ γλωσσοφιλα, τριψιματα η αλλα εξτρα! οχι σου λεει.. οκ τις λες να μην κατσει καθολου, βγαινεις εξω ζητας τα λεφτα και φευγεις κυριος χωρις φασαριες. Οσες φορες το εκανα πηρα τα λεφτα πισω και δεν μιλησε κανεις, σε μερικες περιπτωσεις μου ζητησαν και συγνωμη.
Έτσι ... σενια πράγματα

ARIS einai re

Μέγας
Εγγρ.
14 Ιουν 2024
Like
10.899
Πόντοι
3.506
Απ όταν την έκραξα για το 40αρι θέλει να βλέπει ποιοι μπαίνουν. Στοχεύει κυρίως σε μεγάλα και κάνει μερικά μικρά με σταθερούς πελάτες, δουλεύει σχεδόν σε κλειστό κύκλο.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
Έτσι δουλεύει, δυστυχώς αυτή αποφασίζει τι θα κάνει. Εμένα συνήθως με βάζει κατευθείαν αλλά έχω βρει κάτι σαν συνθηματικο και μπαίνω. Μην με ρωτάτε τι, δεν μπορώ να πω άσε που ισχύει μόνο για εμένα. Πάντως είναι καλό άτομο.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.886
Πόντοι
10.656
Οχι βέβαια, σε καμία περίπτωση δεν μας θεωρώ θυματα για τα χρήματα, αλλα για την αγάπη που δείχνουμε προς αυτές και αυτές γελάνε μαζι μας.
και ερχεται η πρωτη σου κριτικη για να το επιβεβαιωσει...

"Η κριτική γίνεται για να ευχαριστήσω την Αγγελική" ΟΧΙ ΤΥΠΕ, η κριτικη γινεται για να ενημερωσεις τα μελη για την εμπειρια σου, για να παρεχεις καποιες πληροφοριες... Πως ηταν, ομορφη ασχημη, πως φερθηκε, πως περασες, τηρηθηκε το προγραμμα κτλ κτλ κτλ. Αλλιως δεν θα τις λεγαμε κριτικες, αλλα ραβασακια.

Ολη σου η κριτικη στριφογυρναει γυρω απο το να πεις λογια που θα ικανοποιησουν την κοπελα, δεν γινεται δουλεια ετσι ομως... Αναφερεσαι σε προσβολες απο αλλα μελη προς αυτην :think: στο πως περασε στη θεσσαλονικη :think: στο πως θα περασουν οι υπολοιπες κοπελες εκει... τι σχεση εχουν αυτα με την συναντηση σας;

Και σε τιμαει που δηλωνεις εμμεσως πλην σαφως αγαπουλης ο ιδιος, αλλα αυτοματα αυτη ειναι και η ριζα του προβληματος. Εφαγες και μια κατσαδα απο αλλη κοπελα πριν καποιες μερες, επειδη παραησουν φορτικος και αγαπουλης, και δυστυχως για εσενα, κατα συρροη δεν ειχες "διαβασει καλα το δωματιο" και δεν επιασες ολα τα συμφραζομενα, μεχρι που εσκασε η φουσκα. Καταλαβαινεις. ελπιζω.

Τωρα εσυ νομιζεις οτι στα γραφω με κακία, αλλα δεν ειναι ετσι. Εντελως φιλικα σου συνιστω, να αποδεχτεις οτι οι ιεροδουλες ΔΕΝ ειναι φιλες σου, και οτι οι πελατες με τους οποιους θα περναγαν χρονο μαζι τους φιλικα/χωρις χρηματα, ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα. Αν θες το αγνοεις, αλλα με μαθηματικη ακριβεια θα φας το κεφαλι σου, και στην καλυτερη θα πληγωθεις.

nmak81

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2010
Like
251
Πόντοι
21
Καλησπέρα παίδες, πέρασα πρόσφατα μετά από αρκετό καιρό με τη Νάταλι πρωινή στο γκοντίβα που δουλεύει πλέον χωρίς τσατσά και καθώς ξεκινάμε όλα καλά όλα ωραία αποφασίζω να τη γυρίσω στα τέσσερα και όπως πάω να μπω διακρίνω εκεί στην κωλότρυπα ένα πράγμα σαν βιζούνι πω σαν κρεατοελιά να πω σαν να της πετάχτηκαν αιμορροΐδες να πω;; Το ξενέρωμα ήταν μεγάλο, την γύρισα ξανά από μπροστά δυσκολεύτηκα να χύσω βέβαια επειδή σκεφτόμουν αυτό που είδα. Αν πήγε κάποιος πρόσφατα να μου πει αν όντως είδα καλά γιατί το θέαμα ήταν λίγο αηδία και δεν θυμάμαι παλαιότερα να είχε κάτι τέτοιο και τόσο μεγάλο στην περιοχή..
μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο με άλλη κοπέλα. κάτι σαν κονδύλωμα.

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
7.426
Πόντοι
1.056
και ερχεται η πρωτη σου κριτικη για να το επιβεβαιωσει...

"Η κριτική γίνεται για να ευχαριστήσω την Αγγελική" ΟΧΙ ΤΥΠΕ, η κριτικη γινεται για να ενημερωσεις τα μελη για την εμπειρια σου, για να παρεχεις καποιες πληροφοριες... Πως ηταν, ομορφη ασχημη, πως φερθηκε, πως περασες, τηρηθηκε το προγραμμα κτλ κτλ κτλ. Αλλιως δεν θα τις λεγαμε κριτικες, αλλα ραβασακια.

Ολη σου η κριτικη στριφογυρναει γυρω απο το να πεις λογια που θα ικανοποιησουν την κοπελα, δεν γινεται δουλεια ετσι ομως... Αναφερεσαι σε προσβολες απο αλλα μελη προς αυτην :think: στο πως περασε στη θεσσαλονικη :think: στο πως θα περασουν οι υπολοιπες κοπελες εκει... τι σχεση εχουν αυτα με την συναντηση σας;

Και σε τιμαει που δηλωνεις εμμεσως πλην σαφως αγαπουλης ο ιδιος, αλλα αυτοματα αυτη ειναι και η ριζα του προβληματος. Εφαγες και μια κατσαδα απο αλλη κοπελα πριν καποιες μερες, επειδη παραησουν φορτικος και αγαπουλης, και δυστυχως για εσενα, κατα συρροη δεν ειχες "διαβασει καλα το δωματιο" και δεν επιασες ολα τα συμφραζομενα, μεχρι που εσκασε η φουσκα. Καταλαβαινεις. ελπιζω.

Τωρα εσυ νομιζεις οτι στα γραφω με κακία, αλλα δεν ειναι ετσι. Εντελως φιλικα σου συνιστω, να αποδεχτεις οτι οι ιεροδουλες ΔΕΝ ειναι φιλες σου, και οτι οι πελατες με τους οποιους θα περναγαν χρονο μαζι τους φιλικα/χωρις χρηματα, ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα. Αν θες το αγνοεις, αλλα με μαθηματικη ακριβεια θα φας το κεφαλι σου, και στην καλυτερη θα πληγωθεις.
Δέχομαι ολες τις απόψεις. Κριτική με την ενημέρωση οπως λες και δίκαιο εχεις, ετσι πρέπει να γίνεται. Η προσπάθεια στο να εκφράσω κάποια λόγια για την κοπέλα έγινε για ενημέρωση οτι αν υπαρχει σωστή συμπεριφορά το κορίτσι θα μας κανει τα ραντεβού Θεσσαλονίκη οταν έρχεται. Όσο για την άλλη κοπέλα δεν μπαινω σε λεπτομέρειες γιατί αφορά κατι εντελώς διαφορετικό απο όσα καταλάβατε. Ειναι κατι που το ξερω μονο εγω και η ίδια. Αν ενόχλησα παραπάνω αν θυμάσαι με κατι δεν έδωσα συνέχεια γιατι δεν ηταν θεμα που έπρεπε να γραφτεί στο νήμα. Όμως έγινε και ετσι δεν ανεβάζω ουτε στέλνω μηνύματα πλέον ώστε να μην υπαρχει ένταση σε κατι χωρις νόημα. Μαθαίνουμε απο τα λάθη μας ολοι. Και πίστεψε με ξερω αν τρώω το κεφαλι μου η όχι. Ανθρώπινη συμπεριφορά λέγεται, κανόνες εμείς βάζουμε. Thnks.

Τελευταία τροποποίηση:

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
3.134
Πόντοι
746
Μετά από καιρώ βγήκα βόλτα στα σπιτάκια, πήγα στο black angels πρώτη και τελευταία φορά,η τσατσά εκεί μου είπε ότι πάω κάθε μέρα και βλέπω την κοπέλα και φεύγω, ήταν και ένας νεαρός όπου το επιβεβαιωσε. Τον ρώτησα είσαι σίγουρος ότι είμαι εγώ; Ναι μου είπε. Το ίδιο μου συνέβη και 3 αλλά σπιτάκια στα οποία παίζει να έχω να πάω χρόνια. Όσοι με ξέρετε εδώ και δύο μήνες είχα γύψο και πριν μερικές μέρες τον έβγαλα και πήγα βόλτα. Το έχω ξαναπεί, ποιος είναι ο σωσίας μου που είναι κάθε μέρα στα μπουρδέλα; Θέλω να τον βρω και ίσως μπορέσουμε να συνεργαστούμε.
Οποίος αντιμετωπίζει το ίδιο πρόβλημα παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου.

Sexypistol

Σεβαστός
Εγγρ.
26 Μαΐ 2022
Κριτικές
1
Like
7.426
Πόντοι
1.056
Μετά από καιρώ βγήκα βόλτα στα σπιτάκια, πήγα στο black angels πρώτη και τελευταία φορά,η τσατσά εκεί μου είπε ότι πάω κάθε μέρα και βλέπω την κοπέλα και φεύγω, ήταν και ένας νεαρός όπου το επιβεβαιωσε. Τον ρώτησα είσαι σίγουρος ότι είμαι εγώ; Ναι μου είπε. Το ίδιο μου συνέβη και 3 αλλά σπιτάκια στα οποία παίζει να έχω να πάω χρόνια. Όσοι με ξέρετε εδώ και δύο μήνες είχα γύψο και πριν μερικές μέρες τον έβγαλα και πήγα βόλτα. Το έχω ξαναπεί, ποιος είναι ο σωσίας μου που είναι κάθε μέρα στα μπουρδέλα; Θέλω να τον βρω και ίσως μπορέσουμε να συνεργαστούμε.
Φίλε μου δεν γνωριστήκαμε ακόμη απο κοντά, αλλα ξερω πολυ καλά πως και γυψω είχες μέχρι πριν λίγες μέρες, και οτι δεν κυκλοφορούσες εξω στα σπιτάκια με γυψω. Το οτι σε ρίξανε άκυρο για χψ λογο εσυ κέρδισες. Στείλε pm. Διαβάζουν εδω μεσα και των οίκων αυτών.

Maximiliano

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
57
Like
5.245
Πόντοι
10.555
δεν λες ομως τι ειδους συνεργασια θες....

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
8.458
Πόντοι
4.766

PL(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2020
Like
1.166
Πόντοι
201
Γνωριζει κανεις γιατι βγαλανε τη λαρα απο το προγραμμα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom