ΓΕΩΡΓΙΟΣ(3)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Νοε 2020
- Like
- 4.542
- Πόντοι
- 446
Όποιος είναι εχεμυθος και έχει μεσσενγκερ μπορώ να του δείξω την βυζαρου γυναίκα μου
... μεγαλη ... στα -ηντα++ Ευχαριστω πολυ για το σχολιοΠωπω τι κορίτσαρος είναι αυτός. Να την χαίρεσαι αδερφέ.
Ετών μιας και ανέφερες περι ηλικίας;
Θα βρούμε ότι είναι κλεμμένες από πορνοσαιτ.......Μπορείς να τη δείξεις εδώ. Τι διαφορά δηλαδή έχει το messenger ρε μάν?
Όπως τη βρίσκει ο καθένας...Θα βρούμε ότι είναι κλεμμένες από πορνοσαιτ.......
...ήντα είναι τα 50, τα 60 ακόμα και τα 70.... μεγαλη ... στα -ηντα++ Ευχαριστω πολυ για το σχολιο
Ούτως ή άλλως έχω την εντύπωση (ελπίζω να μην κάνω λάθος) ότι στο παρελθόν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα.Θα βρούμε ότι είναι κλεμμένες από πορνοσαιτ.......
ΕπιβεβαιωνωΈχει πιαστεί πολλές φορές στα πράσα να ανεβάζει μούφα φωτογραφίες σε διάφορα νήματα. Δεν γνωρίζω αν έχει γυναίκα ή όχι αλλά αυτές που ανεβάζει είναι φωτό απ το internet.
Ζητανε ισπανικο και ψωλοχυμα οι βυζαρες τηςΗ κυρια ζηταει τα σχολια σας
![]()
![]()
Χυσε την στο στόμα αδερφέ Διψάει, δεν το βλέπεις....
ε καπου εκει μεσα επεσες ;)...ήντα είναι τα 50, τα 60 ακόμα και τα 70.
Φίλε τα έχυνα πολύ ευχαρίστως!!!!Απο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
Άπαπα.... Εγω σατυρος;;;;Ανά χαθείς,σατυρε,χαχα
Μέσα είμαι και για ανταλλαγή ίσωςΘα το ξαναπώ.Εκανα κάποια στιγμή την πλάκα μου εδώ μέσα,Αλλα μέσω μεσσενγκερ στέλνω την γυναίκα μου.Και μπορώ να το αποδείξω αυτό.
Να τη χαιρεσαι φιλος...μιλαμε για τρομερη!!!Απο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
αν σου πω 60+ ;Να τη χαιρεσαι φιλος...μιλαμε για τρομερη!!!
ετων 50+ ???
Παρα πολλά μπράβο!!!!αν σου πω 60+ ;