xaralampis1979
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Απρ 2015
- Like
- 119
- Πόντοι
- 0
τι κορμάρα εχει η συντροφός σου ρε αρχηγε.Ακόμα μια
τι κορμάρα εχει η συντροφός σου ρε αρχηγε.Ακόμα μια
μς nickname κουκος , μου θυμίζει πόκα. οπότε θα πω αυτό.Η μόνη διαφορά από τον μονό κούκο είναι ότι εδώ οι παίκτες παίρνουν δύο επιπλέον ατομικά φύλλα όταν πέσει κάτω το τρίτο από τα κοινά. Συνολικά κρατούν δηλ. τρία ατομικά φύλλα στο χέρι πράγμα που αυξάνει σημαντικά την συχνότητα εμφάνισης ισχυρότερων συνδυασμών όπως η κέντα και το φούλ. με τετοια γυναικάρα φουλ στην κέντα είσαι.Ακόμα μια
Γαματα βυζιά στητα ολοστρόγγυλα
Να τα χουφτωνα κι εγώ ρε φίλεΗ κυρια ζηταει τα σχολια σας
![]()
![]()
Ποια γυναίκα σου βρε ναυάγιο???Μεγάλη Καβλα να βλέπουν την γυναίκα μου άλλοι.ΓΑΜΩ τις ΒΥΖΆΡΕΣ ΤΗΣ
αιτιολόγησε τη δυσπιστία σουΠοια γυναίκα σου βρε ναυάγιο???
Ο τύπος θέλει χάπια.Στειλε inbox να σου πώαιτιολόγησε τη δυσπιστία σου
Έχει πιαστεί πολλές φορές στα πράσα να ανεβάζει μούφα φωτογραφίες σε διάφορα νήματα. Δεν γνωρίζω αν έχει γυναίκα ή όχι αλλά αυτές που ανεβάζει είναι φωτό απ το internet.αιτιολόγησε τη δυσπιστία σου
Εγω μπορώ να αποδείξω και live αν λέω αλήθεια ή όχι.Μονο inbox ομωςΈχει πιαστεί πολλές φορές στα πράσα να ανεβάζει μούφα φωτογραφίες σε διάφορα νήματα. Δεν γνωρίζω αν έχει γυναίκα ή όχι αλλά αυτές που ανεβάζει είναι φωτό απ το internet.
Και φυσικότητα.Γαματα βυζιά στητα ολοστρόγγυλα
Πολύ καυλα η ταινία...Toyboy, *****
Ανά χαθείς,σατυρε,χαχαΠολύ καυλα η ταινία...
Αυτά τα βυζια θέλω να τα χυσω!Απο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
ΟνειροΑπο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
Πωπω τι κορίτσαρος είναι αυτός. Να την χαίρεσαι αδερφέ.Απο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()
Εξαιρετική...Απο φετινες διακοπες. Για τη ηλικια της νομιζω καλα κραταει.![]()