Έλα για γράψε τι δεν ισχύει να δούμε ποιος είναι ο μαλακας σε αυτό το θρεντ.
Στα σοβαρά τώρα, αφιέρωσα 2 γεμάτες μέρες Κυριακή και Δευτέρα στην Κινέτα,μιας και το Σχοινί έχει γεμίσει τελειωμενα πουσταρια

.
Αρκετά τα ζευγάρια την Κυριακή στην Κινέτα στο πρώτο κομμάτι και απαρτία από αυνανες. Μέχρι το σούρουπο δεν τσεκαρα κάποια φάση ώσπου στην αρχή των γυμνιστών ένας σάπιος χοντρός προσπαθούσε να γαμησει μέσα στην θάλασσα μια χοντρή με κοντό κόκκινο μαλλί. Ξαφνικά σκάει αυνανας απέναντι τους και ξεκινάει την τρόμπα. Προφανώς ακούει τα καντήλια του από τους υπόλοιπους αυνανες και γυρνάει μπρούμυτα. Δεν άκουσα λεπτομέρειες γιατί ήμουν μακριά. Μετά μάλλον πρέπει να συνεχίσε την μαλακια του και είδα να έχουν κάτσει από πάνω του 2 αυνανες έτοιμοι να τον αρπάξουν. Είχε σκοτεινιάσει εντελώς,τα φώτα στην βίλα είχαν ανάψει αλλά στην παραλία είχαν μείνει 5-6 ζευγάρια. Τα 2 ήταν δίπλα μου αλλά εγώ δεν έβλεπα σχεδόν τίποτα οπότε αποφάσισα να φύγω να τους αφήσω να γαμηθουν επιτέλους μιας και μάλλον αυτό περίμεναν. Φεύγοντας τσεκαρα ότι και τα υπόλοιπα ζευγάρια είχαν ξεκινήσει τις πίπες και τα φασωματα και οι γνωστοί αυνανες λίγο παραπέρα να σχολιάζουν το σκηνικό με τον αυνανα που παραλίγο να δειρουν. Δευτέρα τώρα και η παραλία (πρώτο κομμάτι) είχε 3-4 ζευγάρια και φυσικά τους γνωστούς αυνανες. Σε κάποια στιγμή περνάει από πίσω μου ο αυνανας με το καπέλο οικοδόμου και τον ακούω που έβριζε. Μάλλον τον έδιωξαν οι υπόλοιποι από το σημείο με τα ζευγάρια και συνέχισε πίσω από τον βράχο να βρίζει μόνος του. Μηδέν φάσεις και πάλι ώσπου τσεκαρα ζευγάρι να πηγαίνει πίσω από τον βράχο. Μετα από κάνα 2ωρο αποφασίζω να πάω να τσεκαρω αν παίζει καμιά φάση. Φυσικά πετυχαίνω τον αυνανα καπελάκια απέναντι τους και τον άντρα του ζευγαριού να παίζει το μικρό καυλι του. Το περίεργο ήταν ότι η γυναίκα δεν έκανε καμία κίνηση,οπότε αποφασίζω να περάσω από κοντά τους. Εκεί ειδα ότι η γυναίκα κοιμόταν και ο χοντρός άντρας της έβλεπε τσόντες και την έπαιζε. Αυτό συνεχιστηκε μεχρι να σουρουπωσει οπότε και την ξύπνησε,ντύθηκαν κι έφυγαν. Φεύγοντας γύρω στις 20:30 είδα ότι είχαν φύγει όλα τα ζευγάρια και είχαν μείνει μόνο 2 αυνανες να γελάνε μαλλον με τα χάλια τους. Δεν ξέρω αν εγώ είμαι τόσο γκαντεμης ή αν εσείς που γράφετε για φάσεις είστε τόσο τυχεροί,πάντως εγώ δεν έχω δει σχεδόν τιποτα στην παραλία. Προσοχή στο πρώτο κομμάτι είναι 4-5 αυνανες που έχουν κάνει ομάδα μαλακίας,διώχνουν όσους δεν γουστάρουν και πάνε και λένε μαλακίες σε αρκετα ζευγάρια.