Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 567K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

• Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

• Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Μόνο πεπόνι για εργένηδες...αυτό έπραξα κι εγώ.Θα αποτελειώσω αύριο αυτό που ξεκίνησα .
βασικα εκανα μαλακια. Εμ πηρα καρπουζι, εμ εκοψα και ενα πεπονι προχτες γιατι θα χαλαγε...
Αν ειχα εναποθεσει ολες τις δυναμεις μου στο καρπουζι, ισως το ειχα ηδη ξεπαστρεψει.

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.986
Πόντοι
6.756
Κι εγω μου φαινεται θα το κοψω αυτο το χουι με το καρπουζι. Καμια δεκαρια κιλα καρπουζι και να τρως τρεις μερες και το υπολοιπο να το πετας, γιατι ποσο να αντεξει απο την στιγμη που το εσφαξες;

Μισο και τελος.
Ναι και χωρίς κουτσια μικρο
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ναι και τους πείραξε η γλουτένη

Ρε δεν γαμιομαστε
Μη βριζεις μαν ηρεμα

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
βασικα εκανα μαλακια. Εμ πηρα καρπουζι, εμ εκοψα και ενα πεπονι προχτες γιατι θα χαλαγε...
Αν ειχα εναποθεσει ολες τις δυναμεις μου στο καρπουζι, ισως το ειχα ηδη ξεπαστρεψει.
Μάθημα ζωής η οικιακή οικονομία.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.490
Πόντοι
28.246

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Το μέγεθος στο καρπούζι δεν λέει πολλά ...αυτό που συνήθως πιάνει είναι το τεστ του ήχου.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Κι εγω μου φαινεται θα το κοψω αυτο το χουι με το καρπουζι. Καμια δεκαρια κιλα καρπουζι και να τρως τρεις μερες και το υπολοιπο να το πετας, γιατι ποσο να αντεξει απο την στιγμη που το εσφαξες;

Μισο και τελος.
Να κοβεις και απο τις δυο μεριες, εναλλαξ. Και αν δεν βαριεσαι, βαζεις σελοφαν στην επιφανεια (οπως κανουν τα σουπερμαρκετ στα μισα) και δεν χαλαει. Το δικο μου το εχω κοψει εδω και 4 μερες, και ειναι ακομα τραγανο και γλυκο, δεν χαλαει.

Το μέγεθος στο καρπούζι δεν λέει πολλά ...αυτό που συνήθως πιάνει είναι το τεστ του ήχου.
το τεστ ηχου ειναι και λιγο παπατζα. Υπαρχουν αλλες πιο καλες μεθοδοι επιλογης, χρωμα, κοτσανι... Αλλα γιαυτο τα παιρνω μισα απο το σουπερ. Βλεπω πως ειναι στη φατσα, αν ειναι "ζαχαρωμενο" ή ανοιχτοχρωμο κτλ, παει για πεταμα, δεν το αγοραζεις. Αν ειναι ζωηρο κοκκινοροζ και λειο ομως, δεν βγαινει μαπα με τιποτα.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.490
Πόντοι
28.246
Να κοβεις και απο τις δυο μεριες, εναλλαξ. Και αν δεν βαριεσαι, βαζεις σελοφαν στην επιφανεια (οπως κανουν τα σουπερμαρκετ στα μισα) και δεν χαλαει. Το δικο μου το εχω κοψει εδω και 4 μερες, και ειναι ακομα τραγανο και γλυκο, δεν χαλαει
Με σελοφαν τα καλυπτω και τα δυο κομμάτια. Αλλα δεν ξερω. Μολις φτανω στο δευτερο μισο και κοψω μια δυο φετες, μετα δεν το εμπιστευομαι.

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.414
Πόντοι
6.256
ειμαι ηδη μεσα και σε ψαχνω :coffee:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

μη μου πεις οτι παιζεις career mode
δεν έχω ιδέα το απόγευμα είδα ότι έχει βγει για ps5 και το αγόρασα και το κατεβάζω

ελπίζω να μην είναι καμιά μαλακία :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
δεν έχω ιδέα το απόγευμα είδα ότι έχει βγει για ps5 και το αγόρασα και το κατεβάζω

ελπίζω να μην είναι καμιά μαλακία :confused:
περα απτην πλακα, για μενα ειναι λιγο πιπα. Αλλα για τους καμενους ειναι καλο. "ρεαλιστικο" το λενε, ξενερωτο δηλαδη χωρις τις καφριλες απο NFS

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.414
Πόντοι
6.256
περα απτην πλακα, για μενα ειναι λιγο πιπα. Αλλα για τους καμενους ειναι καλο. "ρεαλιστικο" το λενε, ξενερωτο δηλαδη χωρις τις καφριλες απο NFS
όχι....ρεαλιστικό είναι το gran turismo με την τιμονιέρα που έχω και τα settings όλα χωρίς βοηθήματα. Σε φάση πραγματικά ρεαλιστικό.

Αυτό θα είναι για να οδηγάμε για πλάκα πίνοντας vodka.

Το κατέβασα μόνο για το open world...καλά ντάξει δεν περιμένω να είναι και τίποτα τρελό.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
όχι....ρεαλιστικό είναι το gran turismo με την τιμονιέρα που έχω και τα settings όλα χωρίς βοηθήματα. Σε φάση πραγματικά ρεαλιστικό.

Αυτό θα είναι για να οδηγάμε για πλάκα πίνοντας vodka.

Το κατέβασα μόνο για το open world...καλά ντάξει δεν περιμένω να είναι και τίποτα τρελό.
εννοω δεν εχει τις τελειως ψευτιες που πατας γκαζι φρενο νιτρο και κανεις κωλοτουμπες στον αερα. Ειναι ξενερωτο.
Μπορει να σου αρεσει. Εγω το εκανα uninstall σε 10 λεπτα :tooth:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.414
Πόντοι
6.256
εννοω δεν εχει τις τελειως ψευτιες που πατας γκαζι φρενο νιτρο και κανεις κωλοτουμπες στον αερα. Ειναι ξενερωτο.
Μπορει να σου αρεσει. Εγω το εκανα uninstall σε 10 λεπτα :tooth:
εμένα μου αρέσουν τα ρεαλιστικά

σε άλλη φάση θα κατεβάσω και αυτό που οδηγάς νταλίκες :rockon::rockon::rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom