Νέα

Τί τσίμπησες, μαν!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Zebu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32K
  • Εμφανίσεις 567K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Παστίτσιο αλλά με κριθαράκι αλα ΑΙ

• Κλασσικό Παστίτσιο με Κριθαράκι (comfort edition)

• Ελαφρύ Παστίτσιο με Κριθαράκι (fit edition)

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι

• Παστίτσιο Κατσαρόλας με Κριθαράκι (Gourmet edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι (ρουστίκ edition)

• Παστίτσιο με Κριθαράκι & Καπνιστό Μετσοβόνε (πειραγμένο)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Τι είναι γλουτέν ρε , τίποτα πισογλεντηδες ειμεθα?
Χωριάτικο ξινό με προζύμι από ξυλόφουρνο λέμε
Δεν ακούς τα τελευταία χρόνια για δυσανεξία στην γλουτένη;
Που τρώνε ψωμί και φουσκώνουν;
Ο μέσος αστός με τα πλαστικά και τις μαλακίες που τρώει και πίνει έχει αρχίσει να γίνεται σαπακι.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Δεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.
Από την παραγωγή στην κατανάλωση...:confused:

Saul

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Αυγ 2020
Like
22.414
Πόντοι
6.256
Δεν πλενουν ποτε τις κατσαρολες και τα γουοκ. Οταν μαζευτει "μουργα" την ξυνουν με σπατουλα και την χρησιμοποιουν σαν προζυμι για τα επομενα μαγειρεματα.
αυτό το κάνουν και τα ελληνικά σουβλατζίδικα :confused:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Ενω στην υπολοιπη Ν/Α Ασια καθε μερα γαμιουνται να τα καθαριζουν :tooth:

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.490
Πόντοι
28.246
Και αυτο την κανει την την πιο νοστιμη λεει ο Κινεζος σεφ;

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Ενω στην υπολοιπη Ν/Α Ασια καθε μερα γαμιουνται να τα καθαριζουν :tooth:
Φίλος μου που πήγε στην Τα'υ'λανδη τσίμπησε μια ωραία γαστρεντερίτιδα ...αλλά στ'αρχιδια του,πολύ χαλαρός ήταν.

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.490
Πόντοι
28.246
γιαυτο ειναι νοστιμα :coffee:
Γενικα παντως μια τετοια σαβουρα κανει και το βρομικο, οπως το λεμε φαι, πιο νοστιμο.

Δουλευα σε ενα σουβλατζιδικο και λαδωναμε τις πιτες με το λιπος που εσταζε απο τον γυρο τον χοιρινο. Οποιος ετρωγε, ξανα ετρωγε και δευτερη. Βεβαια, μιλαμε για ο,τι πιο ανθυγιεινο υπαρχει.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Γενικά στην μαγειρική δεν πετιέται τίποτα...

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Γενικα παντως μια τετοια σαβουρα κανει και το βρομικο, οπως το λεμε φαι, πιο νοστιμο.

Δουλευα σε ενα σουβλατζιδικο και λαδωναμε τις πιτες με το λιπος που εσταζε απο τον γυρο τον χοιρινο. Οποιος ετρωγε, ξανα ετρωγε και δευτερη. Βεβαια, μιλαμε για ο,τι πιο ανθυγιεινο υπαρχει.
Αυτα ειναι πταισματα. Και τον γυρο που τον ζεσταινουνε, οτι περισσεψει καταψυξη, αυριο μεθαυριο παλι πανω στην φωτια κτλ. Πατατες σε γρασο-ηλιελαιο βδομαδας...
Εχουμε φαει πολυ σκατο γενικα. Αλλα εχει συνηθισει και το σωμα μας.
Και εκει κατω οποιος ευρωπαιος φαει street food, πολυ πιθανο να αρρωστησει. Οι ντοπιοι ομως εχουν ανοσια.

fysarmonika

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2015
Κριτικές
10
Like
6.476
Πόντοι
1.346
Δεν ακούς τα τελευταία χρόνια για δυσανεξία στην γλουτένη;
Που τρώνε ψωμί και φουσκώνουν;
Ο μέσος αστός με τα πλαστικά και τις μαλακίες που τρώει και πίνει έχει αρχίσει να γίνεται σαπακι.
Ναι και τους πείραξε η γλουτένη

Ρε δεν γαμιομαστε

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235
Αυτα ειναι πταισματα. Και τον γυρο που τον ζεσταινουνε, οτι περισσεψει καταψυξη, αυριο μεθαυριο παλι πανω στην φωτια κτλ. Πατατες σε γρασο-ηλιελαιο βδομαδας...
Εχουμε φαει πολυ σκατο γενικα. Αλλα εχει συνηθισει και το σωμα μας.
Και εκει κατω οποιος ευρωπαιος φαει street food, πολυ πιθανο να αρρωστησει. Οι ντοπιοι ομως εχουν ανοσια.
Για αυτό δεν κάνει να τα τρώμε αυτά πολύ συχνά...αλλά όταν βλέπω μωρά να τρώνε γύρο και πίτσες...τι να πω ρε!;;!

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Πεινασα :coffee:

Ψηνω δυο τοστιδια, γαλοπουλα-γκουντα-ντοματα-μαγιονεζα-μαρουλι, με βουτυρο εξω απτο ψωμι να μυρισει ολο το σπιτι :zfuck:

Μετα θα σκοτωσω λιγο καρπουζι. Συνηθως παιρνω μισο απο το σουπερ, τωρα πηρα ολοκληρο. Τοσες μερες παλευω να το τελειωσω, με τιποτα. Στη μεση ειμαι και το εχω ηδη σιχαθει, ποτε ξανα ολοκληρο, αυτα δεν ειναι για εργενηδες :confused:

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
55.135
Πόντοι
16.235

Ψηνω δυο τοστιδια, γαλοπουλα-γκουντα-ντοματα-μαγιονεζα-μαρουλι, με βουτυρο εξω απτο ψωμι να μυρισει ολο το σπιτι :zfuck:

Μετα θα σκοτωσω λιγο καρπουζι. Συνηθως παιρνω μισο απο το σουπερ, τωρα πηρα ολοκληρο. Τοσες μερες παλευω να το τελειωσω, με τιποτα. Στη μεση ειμαι και το εχω ηδη σιχαθει, ποτε ξανα ολοκληρο, αυτα δεν ειναι για εργενηδες :confused:
Μόνο πεπόνι για εργένηδες...αυτό έπραξα κι εγώ.Θα αποτελειώσω αύριο αυτό που ξεκίνησα .

OP
OP
Zebu

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.490
Πόντοι
28.246

Κι εγω μου φαινεται θα το κοψω αυτο το χουι με το καρπουζι. Καμια δεκαρια κιλα καρπουζι και να τρως τρεις μερες και το υπολοιπο να το πετας, γιατι ποσο να αντεξει απο την στιγμη που το εσφαξες;

Μισο και τελος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom