athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 74.334
- Πόντοι
- 12.756
po re pousti

εμένα μου αρέσουν τα ρεαλιστικά
σε άλλη φάση θα κατεβάσω και αυτό που οδηγάς νταλίκες![]()
δεν εχει διπλωμααυτο ειναι καψιμο χρονου, χωρις entertainment
να σε βαλω σε μια νταλικα να την πηγαινεις Αθηνα-Τιρανα μια φορα τη βδομαδα να βγαλεις και χαρτζηλικι;![]()
δεν χρειαζεταιδεν εχει διπλωμα![]()
Καλά τραβα γαμησου και βλέπουμε μεταΧωρίς κουκούτσια είναι για μωρά και γκεηδες....
σιγά τη νέα εμπειρίααυτο ειναι καψιμο χρονου, χωρις entertainment
να σε βαλω σε μια νταλικα να την πηγαινεις Αθηνα-Τιρανα μια φορα τη βδομαδα να βγαλεις και χαρτζηλικι;![]()
έχει ο οδηγός μου.δεν εχει διπλωμα![]()
θα ερθω και εγω θα μου δωσεις 200 ευρω για μια ημερα και φαι,ποτο,γλυκα και επιδορπια απο σεναέχει ο οδηγός μου.
Θα πάρεις 30 χωρίς ένσημα και το φαΐ θα το φέρεις από το σπίτι φέρε και αστακούς δε με νοιάζει.θα ερθω και εγω θα μου δωσεις 200 ευρω για μια ημερα και φαι,ποτο,γλυκα και επιδορπια απο σενα
ενταξειΘα πάρεις 30 χωρίς ένσημα και το φαΐ θα το φέρεις από το σπίτι φέρε και αστακούς δε με νοιάζει.
Αλλα θα φας ΑΥΣΤΗΡΑ στο διάλειμμα και ΔΕ ΘΕΛΩ να δω σκουπίδια και ψίχουλα στο αμάξι.
Kαλω την ψυχή του δεκατριάχρονου που μπήκε στον @Saul να τον αφήσει ήσυχο.burger
patates
coca
ps5
kaulwsa.
Τι σκατά μέλος της εργατιάς είσαι!;;!;;ενταξει
του στηνω παγιδα απλα θα του παρω αμαξι,θα του ψειρισω τα λεφτα και θα γυρισει με το πατινιΤι σκατά μέλος της εργατιάς είσαι!;;!;;
Έτσι υποκύπτεις στην πλουτοκρατία και στην ασυδοσία της;
Εγώ;Καλά τραβα γαμησου και βλέπουμε μετα
Και μετά από μερικούς μήνες στην ψειρου θα χτυπήσεις τατουάζ:"Εργατιά,αγροτιά,ενω-μένοι μια γροθιά".του στηνω παγιδα απλα θα του παρω αμαξι,θα του ψειρισω τα λεφτα και θα γυρισει με το πατινι![]()
θα κανει το παγωνι αναγκαστικαΚαι μετά από μερικούς μήνες στην ψειρου θα χτυπήσεις τατουάζ:"Εργατιά,αγροτιά,ενω-μένοι μια γροθιά".![]()
Το κοτσάνι είναι πιο αξιόπιστο πλην όμως δύσκολα θα βρεις κοτσάνι σε τόσο καλή κατάσταση από τα καρπούζια έξω,εκτός βέβαια αν μπεις ο ίδιος σε μποστάνι.Να κοβεις και απο τις δυο μεριες, εναλλαξ. Και αν δεν βαριεσαι, βαζεις σελοφαν στην επιφανεια (οπως κανουν τα σουπερμαρκετ στα μισα) και δεν χαλαει. Το δικο μου το εχω κοψει εδω και 4 μερες, και ειναι ακομα τραγανο και γλυκο, δεν χαλαει.
το τεστ ηχου ειναι και λιγο παπατζα. Υπαρχουν αλλες πιο καλες μεθοδοι επιλογης, χρωμα, κοτσανι... Αλλα γιαυτο τα παιρνω μισα απο το σουπερ. Βλεπω πως ειναι στη φατσα, αν ειναι "ζαχαρωμενο" ή ανοιχτοχρωμο κτλ, παει για πεταμα, δεν το αγοραζεις. Αν ειναι ζωηρο κοκκινοροζ και λειο ομως, δεν βγαινει μαπα με τιποτα.
Γνωριζεστε αρκετά καλά,δεν έχω να προσθέσω κάτι...θα κανει το παγωνι αναγκαστικα![]()
Και εγω ξανα ρωταω τι σε νοιαζει, ρε καραγκιοζομαλακα, πως θα φαει ο αλλος το ο,τιδηποτε και του κανεις και κήρυγμα.Εγώ;
Εσύ μάλλον τραβάς τέτοια ζόρια αφού ασχολείσαι με καρπούζι ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ.
Μήπως θες να έχει και θερμοκρασία συγκεκριμένη μην πονέσει το λαιμουδακι σου;
Βρε τραβά πιο πέρα να δεις αν έρχομαι...
Φορα βρε μλκ κανένα ζουρλομανδύα, που θα μας τι θα κάνουμε καραγκιοζη.Εγώ;
Εσύ μάλλον τραβάς τέτοια ζόρια αφού ασχολείσαι με καρπούζι ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ.
Μήπως θες να έχει και θερμοκρασία συγκεκριμένη μην πονέσει το λαιμουδακι σου;
Βρε τραβά πιο πέρα να δεις αν έρχομαι...