Saul
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2020
- Like
- 29.634
- Πόντοι
- 6.256
τώρα θα παίξω φόρτσα χοράιζοντι παιζεις λεγε. οχι μονο τωρα γενικα.
θα σου κανω ντου με crossplay απτο πισι, με ονομα "ΦΑΚΕΡ69" και θα σε βασανιζω
τώρα θα παίξω φόρτσα χοράιζοντι παιζεις λεγε. οχι μονο τωρα γενικα.
θα σου κανω ντου με crossplay απτο πισι, με ονομα "ΦΑΚΕΡ69" και θα σε βασανιζω
ειμαι ηδη μεσα και σε ψαχνωτώρα θα παίξω φόρτσα χοράιζον![]()

δεν έχω ιδέα το απόγευμα είδα ότι έχει βγει για ps5 και το αγόρασα και το κατεβάζωειμαι ηδη μεσα και σε ψαχνω
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
μη μου πεις οτι παιζεις career mode
περα απτην πλακα, για μενα ειναι λιγο πιπα. Αλλα για τους καμενους ειναι καλο. "ρεαλιστικο" το λενε, ξενερωτο δηλαδη χωρις τις καφριλες απο NFSδεν έχω ιδέα το απόγευμα είδα ότι έχει βγει για ps5 και το αγόρασα και το κατεβάζω
ελπίζω να μην είναι καμιά μαλακία![]()
όχι....ρεαλιστικό είναι το gran turismo με την τιμονιέρα που έχω και τα settings όλα χωρίς βοηθήματα. Σε φάση πραγματικά ρεαλιστικό.περα απτην πλακα, για μενα ειναι λιγο πιπα. Αλλα για τους καμενους ειναι καλο. "ρεαλιστικο" το λενε, ξενερωτο δηλαδη χωρις τις καφριλες απο NFS
εννοω δεν εχει τις τελειως ψευτιες που πατας γκαζι φρενο νιτρο και κανεις κωλοτουμπες στον αερα. Ειναι ξενερωτο.όχι....ρεαλιστικό είναι το gran turismo με την τιμονιέρα που έχω και τα settings όλα χωρίς βοηθήματα. Σε φάση πραγματικά ρεαλιστικό.
Αυτό θα είναι για να οδηγάμε για πλάκα πίνοντας vodka.
Το κατέβασα μόνο για το open world...καλά ντάξει δεν περιμένω να είναι και τίποτα τρελό.

εμένα μου αρέσουν τα ρεαλιστικάεννοω δεν εχει τις τελειως ψευτιες που πατας γκαζι φρενο νιτρο και κανεις κωλοτουμπες στον αερα. Ειναι ξενερωτο.
Μπορει να σου αρεσει. Εγω το εκανα uninstall σε 10 λεπτα![]()

εμένα μου αρέσουν τα ρεαλιστικά
σε άλλη φάση θα κατεβάσω και αυτό που οδηγάς νταλίκες![]()

δεν εχει διπλωμααυτο ειναι καψιμο χρονου, χωρις entertainment
να σε βαλω σε μια νταλικα να την πηγαινεις Αθηνα-Τιρανα μια φορα τη βδομαδα να βγαλεις και χαρτζηλικι;![]()
δεν χρειαζεταιδεν εχει διπλωμα![]()

Καλά τραβα γαμησου και βλέπουμε μεταΧωρίς κουκούτσια είναι για μωρά και γκεηδες....
σιγά τη νέα εμπειρίααυτο ειναι καψιμο χρονου, χωρις entertainment
να σε βαλω σε μια νταλικα να την πηγαινεις Αθηνα-Τιρανα μια φορα τη βδομαδα να βγαλεις και χαρτζηλικι;![]()

έχει ο οδηγός μου.δεν εχει διπλωμα![]()
θα ερθω και εγω θα μου δωσεις 200 ευρω για μια ημερα και φαι,ποτο,γλυκα και επιδορπια απο σεναέχει ο οδηγός μου.
Θα πάρεις 30 χωρίς ένσημα και το φαΐ θα το φέρεις από το σπίτι φέρε και αστακούς δε με νοιάζει.θα ερθω και εγω θα μου δωσεις 200 ευρω για μια ημερα και φαι,ποτο,γλυκα και επιδορπια απο σενα
ενταξειΘα πάρεις 30 χωρίς ένσημα και το φαΐ θα το φέρεις από το σπίτι φέρε και αστακούς δε με νοιάζει.
Αλλα θα φας ΑΥΣΤΗΡΑ στο διάλειμμα και ΔΕ ΘΕΛΩ να δω σκουπίδια και ψίχουλα στο αμάξι.
Kαλω την ψυχή του δεκατριάχρονου που μπήκε στον @Saul να τον αφήσει ήσυχο.burger
patates
coca
ps5
kaulwsa.
Τι σκατά μέλος της εργατιάς είσαι!;;!;;ενταξει