Νέα

Μπάζα και φόλες παντού!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dicktracy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 83
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

akis georgiou

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2018
Like
615
Πόντοι
81
Ασχολείστε με λάθος περιπτώσεις,Προτείνω να βρείτε μια έμπιστη φίλη, όχι απαραίτητα σχέση και να πηγαίνετε σε μαγαζί swinger.Με 40€ θα κάνετε φουλ παρτούζες και δεν θα τρώτε τις φρίκες με τις φολες, ούτε θα πληρώνετε ένα σκασμό λεφτα

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0

Πήρε το μάτι μου αυτήν εδώ την πρόσφατη καλογραμμένη κριτική η οποία περιγράφει εξαιρετικά την απελπιστική κατάσταση που συζητάμε σ'αυτό το νήμα.

"Οι φεμινίστριες κι οι υποτακτικοί αυλικοί τους χύνουν κροκοδείλια δάκρυα για το trafficking και την εκμετάλλευση του γυναικείου κορμιού, αλλά η δική μου εμπειρία επί του πεδίου αφορά το ακριβώς αντίστροφο: εκμετάλλευση της ανδρικής στύσης για άκοπα 20ευρα, 100ευρα, χιλιάρικα και δεκαχίλιαρα από επιτήδεια μούτρα, με σπάνιες εξαιρέσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Ένα σύστημα που συντηρείται χάρις στην άγνοια των πολλών, χάρις στη συγκυρία και τους "τουρίστες", και κατά 5-10% χάρις στην πραγματική παροχή υπηρεσιών από πραγματικές επαγγελματίες σε πελάτες μ' ένα μίνιμουν απαιτήσεων. Εξ ου και παλιότερα είχαμε 10 στανταράκια, αργότερα 5-6, αργότερα 2-3, και τώρα πια ούτε μισό."

Ολόσωστος! Πετυχημένη ανάλυση και ακριβής απεικόνιση της ζοφερής σύγχρονης πραγματικότητας, εύγε μύστη!

"έλαμπε στο κουτοπόνηρο βλέμμα της η ικανοποίηση για το κλεμμένο εικοσάευρο"

Το έθεσες πολύ ωραία μύστη!
Οι τύπισσες αυτές είναι φύσει απατεώνισσες και τη μισή χαρά την παίρνουν από το ίδιο το γεγονός της εξαπάτησης.
Και καράμπαζο και φολάρα η συγκεκριμένη!

@kosamf θεωρώ το λάθος σου ήταν ότι συνέχισες μετά από αυτό εδώ, αντί να τη διώξεις αμέσως και να πάρεις πίσω τα χρήματά σου:
"Κάνω να χουφτώσω λίγο βυζί και η τύπισσα μου το κόβει αμέσως, λες και τη χτύπησε ρεύμα."

Αλλά όπως διαπιστώνεις και ο ίδιος, είναι τόσο δυνατή η ανάγκη μας για σεξ και τόσο λίγες πλέον οι επιλογές, που πολλές φορές προτιμάμε φολιασμένο σεξ από το να τον παίξουμε.
Αυτό το γνωρίζουν οι φόλες και το εκμεταλλεύονται.
Καλημέρα Παίδες.
Ορθά τα γραφετε!
Αλλά...
Θυμάμαι, λόγω ηλικίας,
ότι οι τιμες πριν 20 χρόνια ήταν ίδιες, 10 Μετάξι, 20 Φ.
Με τις τιμές των προϊόντων γύρω μας δεν χρειάζεται να εξηγήσω τι συμβαινει...
Το αποτέλεσμα είναι το βάρος και η πίεση να πέφτει στις κοπέλες.
Να πρέπει να πάρουν περισσότερους πελάτες, να πρέπει να κάνουν γρήγορα, να τους ξεπετανε...
Αυτά με την ανάλυση...
Τι γίνεται τώρα; Τι κάνουμε;... Τι κάνω εγώ;

Έχοντας λογιασει την δουλειά...
1.Δεν κατεβαίνω καθέ μερα
2.Δεν πηγαίνω σε δυο διαφορετικες στην ίδια τσάρκα.
3.Συγκεντρωνω τα λεφτά και την ενέργεια σε μια κοπέλα. ΕΠΕΝΔΥΩΩΩΩ!!!

Π. Χ.
Μου αρέσει αυτή, έχει κωλαρα βυζαρες, αλλά ΚΥΡΙΩΣ: ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ... ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ, ΑΥΤΉ ΜΕ ΠΡΌΣΕΞΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ
Μπαινω μέσα, Δεν γδυνομαι ποτέ πριν έρθει μέσα (ψυχολογικος παράγοντας). Δείχνει ότι δεν έχω και τρελή ανάγκη για σεξ.
Επίσης, δεν την αφήνω να γδυθει αμέσως. Ως συνέχεια του πρώτου.
Έπειτα, Γυναίκα είναι (ρούχα, πουτσα και χορο) έχει ανάγκη για κοπλιμέντα. Λίγα και ουσιαστικα.
Την βλέπω ψαρώνει... Ωραία!
Μετά... πριν οτιδήποτε, μετά από μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο, "Παρε10 € μωρό μου να πιειτε ενα καφέ με την φίλη σου"... το τονίζεις αυτό, με τη φίλη. Αναγνωρίζεις ότι έχει κοινωνική έξω από το Μπου και υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν χωρίς τον παράγοντα σεξ στην εξίσωση. Κάνεις ότι κάνεις, ωραία και αργά.
ΑΜΕΣΩΣ ΚΌΒΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΏΤΑ - ΜΗ ΚΑΙ ΜΗ-!!!!
" ΝΑ ΞΑΝΑΡΘΕΙΣ" σου λέει φεύγοντας και σκάει και ένα πεταχτο φιλί στα χείλη.
Βεβαιώνεσαι ότι ψιλογουσταρει.
Ξαναπηγαινεις. ΌΧΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ. Αφήνεις παίρνουν 2-3 μέρες, μια εβδομάδα, Ξαναπηγαινεις. Έχεις μαζέψεις δυνάμεις, ενέργεια, χρήμα και ας τον έκανες λάστιχο μες την εβδομάδα... Ιδανικά πρωί πρωι.
Μπαίνεις μέσα, χωρίς να σε δει στο σαλόνι, 20€+20€ (20 min}. Της λέει η τσα, "Έχει έρθει ένας καλος πελάτης σου".. και ας έχει πάει μια φορά μόνο...
Μπαίνει μέσα αγκαλιές φιλιά. Τι κάνεις; Καλά;

Θυμήσου, Δεν γδυνεσαι, Δεν την αφήνεις να γδυθει ακόμα. Άραξε, της λες, πάρε μια ανάσα. Ανάβεις τσιγάρο (ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ, ΟΎΤΕ ΑΝ ΚΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ. ΣΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΌΤΙ ΣΟΥ"ΕΠΙΤΡΕΠΕΡΑΙ" ΝΑ "ΛΥΓΙΖΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!
Μπαινεις στον αγώνα, όλα καλά, Καλύτερα από την πρώτη, χωρίς μα μου, δυνατά δυνατά, ούτε πονάω τίποτα... Να χυσω στα βυζια (εκτός προγράμματος)???, Ναι σου λέει;

Φεύγεις πηγαίνεις σε 5 μέρες, πάρε 60 τσα και κλείσε για μισή ώρα...
Μπαινεις μέσα φιλιά αγκαλιές, άραξε της λες έχουμε πορεία.. Τσιγάρο κτλ.
Έρχεται η στιγμή του αγώνα. Σου λέει, "Να σου κάνω ελεύθερο;" Ναι της λες, Βάλτον στο στόμα και θα τον βγάλεις ότι σου πω εγώ. κτλ.

Την επόμενη φτάνεις στο σημείο ισως να χυσεις στόμα, γενικά κλιμάκων εις, και... "η ζωή είναι ωραία, η ζωή συνεχίζεται".

Αλλάζεις κατηγορία!
Θα μου πεις τώρα, πόσα λεφτά πρέπει να ξωδευω Συνέχεια;;; ;;
Όχι πολλά! Από την στιγμή που έχεις αλλάξει κατηγορία, και από την στιγμή που σου έχει "ανοίξει" το πρόγραμμα σε "Παρτα όλα",Δεν αλλάζει αυτο.
Ειτε πας με 20 είτε με 100€, θα σε αγκαλιάζει, θα σε φιλάει, θα στον στυβει ακα, θα τα παίρνει στο στόμα κτλ.

Όχι επειδή σε γουστάρει, μονο
Όχι επειδή είναι περισσότερα τα χρήματα, μονο
Όχι επειδή δεν θέλει να βγει έξω και να περιμένουν Πακις και Γεροι

ΑΛΛΆ, ΕΠΕΙΔΉ ΤΗΣ ΕΔΩΣΕΣ ΑΞΊΑ,
ΠΟΥ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΟΣ ΤΗΝ ΆΞΙΖΕ ΚΙΟΛΑΣ,
ΑΛΛΆ ΜΈΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΆ, ΜΕ ΈΝΑ ΠΕΛΆΤΗ ΣΤΟ 1 ΔΩΜ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ 3 ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΣΈΝΑ ΤΙ ΑΞΊΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΙΛΙΆ, ΈΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ..

ΟΠΌΤΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΣΎΣΤΗΜΑ) ΕΊΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΟΠΟΙΟΤΙΚΟ....

Αυτά μάγκες, περιμένω τις σκέψεις σας στο θέμα...

OP
OP
D

dicktracy

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
421
Πόντοι
20
Καλημέρα Παίδες.
Ορθά τα γραφετε!
Αλλά...
Θυμάμαι, λόγω ηλικίας,
Να πρέπει να πάρουν περισσότερους πελάτες, να πρέπει να κάνουν γρήγορα, να τους ξεπετανε...
Αυτά με την ανάλυση...

Π. Χ.
Μου αρέσει αυτή, έχει κωλαρα βυζαρες, αλλά ΚΥΡΙΩΣ: ΜΕ ΠΡΟΣΕΞΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ... ΤΟ ΥΠΕΡΤΟΝΙΖΩ, ΑΥΤΉ ΜΕ ΠΡΌΣΕΞΕ ΣΤΟ ΣΑΛΟΝΙ
Μπαινω μέσα, Δεν γδυνομαι ποτέ πριν έρθει μέσα (ψυχολογικος παράγοντας). Δείχνει ότι δεν έχω και τρελή ανάγκη για σεξ.
Έπειτα, Γυναίκα είναι (ρούχα, πουτσα και χορο) έχει ανάγκη για κοπλιμέντα. Λίγα και ουσιαστικα.
Μετά... πριν οτιδήποτε, μετά από μια αγκαλιά και ένα φιλί στο μάγουλο, "Παρε10 € μωρό μου να πιειτε ενα καφέ με την φίλη σου"... το τονίζεις αυτό, με τη φίλη. Αναγνωρίζεις ότι έχει κοινωνική έξω από το Μπου και υπάρχουν άνθρωποι που την αγαπούν χωρίς τον παράγοντα σεξ στην εξίσωση. Κάνεις ότι κάνεις, ωραία και αργά.
Ξαναπηγαινεις. ΌΧΙ ΑΜΕΣΩΣ, ΤΗΝ ΕΠΌΜΕΝΗ ΜΈΡΑ. Αφήνεις παίρνουν 2-3 μέρες, μια εβδομάδα, Ξαναπηγαινεις. Έχεις μαζέψεις δυνάμεις, ενέργεια, χρήμα και ας τον έκανες λάστιχο μες την εβδομάδα... Ιδανικά πρωί πρωι.
Μπαίνεις μέσα, χωρίς να σε δει στο σαλόνι, 20€+20€ (20 min}. Της λέει η τσα, "Έχει έρθει ένας καλος πελάτης σου".. και ας έχει πάει μια φορά μόνο...

Θυμήσου, Δεν γδυνεσαι, Δεν την αφήνεις να γδυθει ακόμα. Άραξε, της λες, πάρε μια ανάσα. Ανάβεις τσιγάρο (ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΣΗΜΑΣΊΑ ΑΝ ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ, ΟΎΤΕ ΑΝ ΚΑΝ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ. ΣΗΜΑΣΊΑ ΈΧΕΙ ΌΤΙ ΣΟΥ"ΕΠΙΤΡΕΠΕΡΑΙ" ΝΑ "ΛΥΓΙΖΕΙΣ" ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΕΣ!!!
Μπαινεις στον αγώνα, όλα καλά, Καλύτερα από την πρώτη, χωρίς μα μου, δυνατά δυνατά, ούτε πονάω τίποτα... Να χυσω στα βυζια (εκτός προγράμματος)???, Ναι σου λέει;

Έρχεται η στιγμή του αγώνα. Σου λέει, "Να σου κάνω ελεύθερο;" Ναι της λες, Βάλτον στο στόμα και θα τον βγάλεις ότι σου πω εγώ. κτλ.

Την επόμενη φτάνεις στο σημείο ισως να χυσεις στόμα, γενικά κλιμάκων εις, και... "η ζωή είναι ωραία, η ζωή συνεχίζεται".

Αλλάζεις κατηγορία!
Όχι πολλά! Από την στιγμή που έχεις αλλάξει κατηγορία, και από την στιγμή που σου έχει "ανοίξει" το πρόγραμμα σε "Παρτα όλα",Δεν αλλάζει αυτο.
Ειτε πας με 20 είτε με 100€, θα σε αγκαλιάζει, θα σε φιλάει, θα στον στυβει ακα, θα τα παίρνει στο στόμα κτλ.

ΑΛΛΆ ΜΈΣΑ ΣΕ 10 ΛΕΠΤΆ, ΜΕ ΈΝΑ ΠΕΛΆΤΗ ΣΤΟ 1 ΔΩΜ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΣΤΟ 3 ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΠΕΡΙΜΈΝΟΥΝ ΜΕΤΆ ΑΠΌ ΣΈΝΑ ΤΙ ΑΞΊΑ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΑ ΚΑΙ ΤΙ ΦΙΛΙΆ, ΈΛΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΏΝΟΥΜΕ..

ΟΠΌΤΕ ΤΟ ΘΈΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΦΟΛΕΣ(ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΣΊΓΟΥΡΑ ΤΟ ΈΧΟΥΝ ΣΎΣΤΗΜΑ) ΕΊΝΑΙ ΠΟΣΟΤΙΟΠΟΙΟΤΙΚΟ....

Διαφωνώ, η φόλα είναι φόλα είτε στο δεκάλεπτο είτε στο μισάωρο.
Μια απατεώνισσα δεν θα εκτιμήσει ποτέ όσα θα κάνεις γι'αυτήν, γιατί σε βλέπει ως ένα κορόϊδο με λεφτά, και όχι ως άνθρωπο όπως λες ότι τη βλέπεις εσύ.
Υπάρχουν και λίγες καλές επαγγελματίες οι οποίες τιμάνε την όποια αμοιβή τους εφόσον ο πελάτης είναι εντάξει απέναντί τους, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για τις φόλες.
Τα πράγματα είναι απλά, πληρώνεις για μια υπηρεσία και η άλλη οφείλει να σου την παρέχει, είτε είναι απλό δεκάλεπτο είτε μισάωρο.
Αν αποφεύγει να στην παρέχει, τότε απλά είναι απατεώνισσα.
Θεωρώ λοιπόν ότι τις κακομαθαίνεις μ'αυτά που λες ότι κάνεις και φολεύουν περισσότερο και χαλάς την πιάτσα για τους υπόλοιπους.
Όχι, η μόνη αντιμετώπιση στη φόλα είναι το μποϋκοτάζ και η ενημέρωση της αγοράς, να πάει να γίνει πλύστρα και να μείνουν μόνο όσες τιμάνε το πορνοπαράβολο.
Όσο για το επιχείρημα περί πληθωρισμού, είναι αστείο όταν μιλάμε για πορνεία, 1ον γιατί έτσι κι αλλιώς βγάζουν πολλά λεφτά, μαύρα, εύκολα και γρήγορα, οι ωραίες τουλάχιστον. Τώρα έχουν μικρότερη αγοραστική αξία τα λεφτά μεν, αλλά απλά πλουτίζουν λιγότερο, εξακολουθούν να πλουτίζουν όμως. 2ον μπορεί οι τιμές των προϊόντων να αυξήθηκαν, οι μισθοί των πελατών όμως δεν αυξήθηκαν ανάλογα!
Οι τιμές έχουν παραμείνει εκεί που είναι, γιατί αν αυξηθούν θα χάσουν πελάτες.
Η ζήτηση και η προσφορά καθορίζουν τις τιμές, στον έλεγχο των πελατών είναι καθαρά.

argyrotoxos

Ανώτατος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
64
Like
54.818
Πόντοι
16.235
Καλημέρα Παίδες.
Ορθά τα γραφετε!
Αλλά...
Θυμάμαι, λόγω ηλικίας,
Αυτά με την ανάλυση...

Π. Χ.

Αλλάζεις κατηγορία!

Κινήσεις που κάνουν την διαφορά.

OP
OP
D

dicktracy

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
421
Πόντοι
20
Συγκεντρωνω τα λεφτά και την ενέργεια σε μια κοπέλα. ΕΠΕΝΔΥΩΩΩΩ!!!
Επίσης, για ποιο λόγο γενικά να επενδύσεις σε μια επαγγελματία πουτάνα?
Αν έχεις λεφτά για επένδυση σε μουνί, γιατί δεν τα επενδύεις σε μια σχέση με μια "κανονική" γκόμενα?

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
Επίσης, για ποιο λόγο γενικά να επενδύσεις σε μια επαγγελματία πουτάνα?
Αν έχεις λεφτά για επένδυση σε μουνί, γιατί δεν τα επενδύεις σε μια σχέση με μια "κανονική" γκόμενα?

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
Εννοείται, πέρα από αυτό το στάδιο, το προσωπικό.
Μιλάω γενικά, πως να μοχλευεις την κατάσταση υπέρ σου και να μην τρως ΦολεΣ...
Το ΕΠΕΝΔΥΩ πήγαινε όχι στα χρήματα, αλλά στον χρόνο και στο "φερεστε"

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
Διαφωνώ, η φόλα είναι φόλα είτε στο δεκάλεπτο είτε στο μισάωρο.
Μια απατεώνισσα δεν θα εκτιμήσει ποτέ όσα θα κάνεις γι'αυτήν, γιατί σε βλέπει ως ένα κορόϊδο με λεφτά, και όχι ως άνθρωπο όπως λες ότι τη βλέπεις εσύ.
Υπάρχουν και λίγες καλές επαγγελματίες οι οποίες τιμάνε την όποια αμοιβή τους εφόσον ο πελάτης είναι εντάξει απέναντί τους, οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για τις φόλες.
Τα πράγματα είναι απλά, πληρώνεις για μια υπηρεσία και η άλλη οφείλει να σου την παρέχει, είτε είναι απλό δεκάλεπτο είτε μισάωρο.
Αν αποφεύγει να στην παρέχει, τότε απλά είναι απατεώνισσα.
Θεωρώ λοιπόν ότι τις κακομαθαίνεις μ'αυτά που λες ότι κάνεις και φολεύουν περισσότερο και χαλάς την πιάτσα για τους υπόλοιπους.
Όχι, η μόνη αντιμετώπιση στη φόλα είναι το μποϋκοτάζ και η ενημέρωση της αγοράς, να πάει να γίνει πλύστρα και να μείνουν μόνο όσες τιμάνε το πορνοπαράβολο.
Όσο για το επιχείρημα περί πληθωρισμού, είναι αστείο όταν μιλάμε για πορνεία, 1ον γιατί έτσι κι αλλιώς βγάζουν πολλά λεφτά, μαύρα, εύκολα και γρήγορα, οι ωραίες τουλάχιστον. Τώρα έχουν μικρότερη αγοραστική αξία τα λεφτά μεν, αλλά απλά πλουτίζουν λιγότερο, εξακολουθούν να πλουτίζουν όμως. 2ον μπορεί οι τιμές των προϊόντων να αυξήθηκαν, οι μισθοί των πελατών όμως δεν αυξήθηκαν ανάλογα!
Οι τιμές έχουν παραμείνει εκεί που είναι, γιατί αν αυξηθούν θα χάσουν πελάτες.
Η ζήτηση και η προσφορά καθορίζουν τις τιμές, στον έλεγχο των πελατών είναι καθαρά.
Δεν αντιλέγω πλήρως. Φοβάμαι ότι αυτες οι υπηρεσίες Απόλαυσης, παρολαυτα δεν αγοράζονται ακριβως..
Με ένα τρόπο, κερδίζονται λιγάκι,
Είπαμε, άνθρωποι ειμαστε...

Hase

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Κριτικές
80
Like
5.726
Πόντοι
2.916
Δεν αντιλέγω πλήρως. Φοβάμαι ότι αυτες οι υπηρεσίες Απόλαυσης, παρολαυτα δεν αγοράζονται ακριβως..
Αναλογως
Ειναι θεμα κοπελας..αλλες θα εκτιμησουν τις κινησεις αυτες..αλλες οχι..στη περιπτωση που δεις οτι η αλλη το αναγνωριζει και γινεται πιο δοτικη..οποτε περνας κι εσυ πιο καλα..αξιζει να ασχοληθεις

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Καλημέρα Παίδες.
Ορθά τα γραφετε!
Αλλά...
Θυμάμαι, λόγω ηλικίας,
Αυτά με την ανάλυση...

Π. Χ.

Αλλάζεις κατηγορία!

Ωραία όλα αυτά που γράφεις, αλλά θα πρέπει και η κοπέλα να ξέρει να συνεννοείται πέρα από τα βασικά αγγλικά, κάτι που αποκλείει πάνω από τις μισές εργαζόμενες της πιάτσας. Και πάλι μπορεί το σύστημα σου να μην έχει επιτυχία.

Proponitis

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2025
Κριτικές
1
Like
214
Πόντοι
0
Ωραία όλα αυτά που γράφεις, αλλά θα πρέπει και η κοπέλα να ξέρει να συνεννοείται πέρα από τα βασικά αγγλικά, κάτι που αποκλείει πάνω από τις μισές εργαζόμενες της πιάτσας. Και πάλι μπορεί το σύστημα σου να μην έχει επιτυχία.
Το δέχομαι, δεν είναι για παντού και όλες. Και η τεμπελα όσα και και να της δώσεις.. Είναι κάποιες περιπτώσεις όμως...
Πάντως το"συστημα" βασίζεται περισσότερα σε πράξεις που φαίνονται ξεκάθαρα και λιγότερο σε λόγια. Η μη λεχτικη επικοινωνία άλλωστε κυριαρχεί ξεκαθαρα της λεκτικής.

giovanni845

Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2010
Like
497
Πόντοι
26
Οι αγαπούληδες είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα
Εχουν κάνει μόδα πλέον αρκετές κοπέλες να δημιουργούν σε αυτούς τους τύπους αίσθημα και καλά ψιλοκαψούρας για δωρεάν διαφήμιση.
Και τα νούμερα μασάνε πολύ εύκολα.
Kαι δυστυχώς εδώ μέσα είναι φουλ στους αγαπούληδες.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
13.612
Πόντοι
5.827
Παλιά η τσάρκα ήταν μια ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, πλέον έχει γίνει απελπιστικά προβλέψιμη και βαρετή. Πριν μερικά χρόνια δεν ήξερες ποια να πρωτογαμήσεις, τώρα μετά το 3ο σπιτάκι θέλεις να πας σπίτι σου. Και ο λόγος η μηδενική ανανέωση και ότι έχουμε πήξει στις φολολατίνες. Ή μάλλον, για να είμαι πιο ακριβής, η μοναδική ανανέωση που γίνεται είναι ακριβώς στις βρωμολατίνες, οι οποίες έρχονται εδώ μερικούς μήνες για μια αρπαχτή να φολιάσουν κόσμο άκοπα και μετά να πάρουν άλλες τη θέση τους.

Και ειλικρινά αναρωτιέμαι, τέτοια εμπειρία θέλουν τα αφεντικά για τους πελάτες τους; Δεν το καταλαβαίνετε ότι έτσι χάνετε λεφτά; Δηλαδή πόσο δύσκολο είναι να κάνετε λίγο περισσότερη προσπάθεια να βρείτε σεξεργάτριες και από άλλα μέρη του κόσμου; Το καταλαβαίνω ότι πλέον οι χώρες που "εξήγαγαν" πουτάνες στην Ελλάδα μας έχουν πλέον ξεπεράσει, οπότε επιλέγουν πλουσιότερους προορισμούς τύπου Γερμανιά. Το κατανοώ ότι από τη Νότια Αμερική υπάρχει υπερπροσφορά και είναι πιο εύκολο. Αλλά δεν μπορώ να πιστέψω ότι δεν υπάρχουν άλλες χώρες από ολόκληρη τη Γη φτωχότερες από την Ελλάδα που να "εξάγουν" πουτάνες, πέρα από την Κολομβία και τη Βενεζουέλα. Απλά επιλέγετε να ακολουθήσετε την τεμπέλικη πεπατημένη.

Είναι πλέον λίγα τα 20 ευρώ λόγω του πληθωρισμού; Οκ, το δέχομαι. Βάλτε κλιμακωτά προγράμματα όπως στα στούντιο, δηλαδή στα 20 το απλό, +10 το ελεύθερο στοματικό κλπ. Αλλά αυτά να ανακοινώνονται και να τηρούνται με συνέπεια χωρίς κουτοπονηριές. Για όλα υπάρχουν λύσεις. Ευτυχώς υπάρχουν ακόμα οίκοι που κρατάνε την ποιότητα επιμένοντας παραδοσιακά με Σοβιετικές και Βαλκάνιες, αλλά για πόσο ακόμα; Έχει περάσει η μπογιά τους και τις έχουμε βαρεθεί κι αυτές. Αφεντικά κάντε επιτέλους κάτι.

crsweber

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
1.264
Πόντοι
206
Παλιά η τσάρκα ήταν μια ευχάριστη απόδραση από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα, πλέον έχει γίνει απελπιστικά προβλέψιμη και βαρετή. Πριν μερικά χρόνια δεν ήξερες ποια να πρωτογαμήσεις, τώρα μετά το 3ο σπιτάκι θέλεις να πας σπίτι σου. Και ο λόγος η μηδενική ανανέωση και ότι έχουμε πήξει στις φολολατίνες. Ή μάλλον, για να είμαι πιο ακριβής, η μοναδική ανανέωση που γίνεται είναι ακριβώς στις βρωμολατίνες, οι οποίες έρχονται εδώ μερικούς μήνες για μια αρπαχτή να φολιάσουν κόσμο άκοπα και μετά να πάρουν άλλες τη θέση τους.
για αυτον ακριβως τον λογο, ο ελληνας τα τελευταια χρονια εχει γινει τερμα λιγουρης, και οποια γκομενα βρει απο τον κυκλο του, ας ειναι μεγα μπαζολα αυτη, την καψουρευεται και τον κανει κωλοχαρτο και τον εκμεταλλευεται.
η επιλογη που ειχε να παει πριν μια δεκαετια στα μπουρδελα και να βρει νεαρες ωραιες με καλο προγραμμα δεν υπαρχει πλεον.
στην ελλαδα πλεον οποια ειναι νεαρη και εχει μουνι, κανει θραυση και ειναι περιζητητη απο μικρους και μεγαλους.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
α, και μια που αναφέρθηκα σε ημεδαπές: παλιά είχα ανοίξει σχετικό thread μάλιστα και κάποιοι με πήραν στο ψιλό.
Τι πιθανότητα υπάρχει κάποιες ημεδαπές να εκδίδονται μεν αλλά να μην το μαθαίνουμε ποτέ;
Να δουλεύουν δηλ. αποκλειστικά στο μιλητό, από στόμα σε στόμα και σε στενό κύκλο. Ούτε καν με αγγελία ως ανεξάρτητες. Και να μπορείς να τις πλησιάσεις μόνο μέσω γνωστών.

Οι Ελληνίδες γιατί να γίνουν πόρνες;Λεφτά έχουν.Από γονείς...Το κάτι παραπάνω θα το βγάλουν από το χορηγό.
Όσες Ευρωπαίες θέλουν να βγάλουν πολλά λεφτά σαν πουτάνες πάνε στο Ντουμπάι, όπου τις ξεκωλιάζουν ομαδικά οι αραπάδες για 2.000 ευρώ την βραδιά. Αυτό ισχύει και για εκατοντάδες Ελληνίδες που πάνε εκεί.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.711
Πόντοι
446
Μετά το 2010 το Μεταξουργείο μετατράπηκε σταδιακά σε χώρο εξυπηρέτησης αλλοδαπών και ιδιαίτερα Ασιατών. Επίσης, οι περισσότεροι αλλοδαποί που πηγαίνουν στα μπουρδέλα σήμερα έχουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη τους από τους Έλληνες πελάτες.

Το ίδιο έχει αρχίσει να συμβαίνει και στη Φυλής!

goustarwnaxunw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2019
Like
3.904
Πόντοι
456
Μετά το 2010 το Μεταξουργείο μετατράπηκε σταδιακά σε χώρο εξυπηρέτησης αλλοδαπών και ιδιαίτερα Ασιατών. Επίσης, οι περισσότεροι αλλοδαποί που πηγαίνουν στα μπουρδέλα σήμερα έχουν περισσότερα λεφτά στην τσέπη τους από τους Έλληνες πελάτες.

Το ίδιο έχει αρχίσει να συμβαίνει και στη Φυλής!

Η αλήθεια είναι ότι πλεον βλέπω φυλής γεμάτο άραβες και πακιστανούς, και στα περισσότερα μπουρδέλα τους δέχονται χωρίς πρόβλημα. Παλιά τους λέγαν only greek

Εγγρ.
24 Ιαν 2016
Like
71
Πόντοι
0
Εγώ να πω μια πρόσφατη εμπειρία που είχα. Σε στούντιο αφότου είχα τελειώσει η γκόμενα έκατσε και μου έκραζε άλλους πελάτες ότι και καλά δίνουν μόνο 50 και ζητάνε πολλά , ενώ το πρόγραμμα είναι πίπα με προφυλακτικό και απλό σεξ εννοώντας μια στάση και τέλος. Αυτό πρώτη φορά το ακούω, 10 χρόνια σε στούντιο και τα πρώτα χρόνια έπαιρνα μόνο απλό πρόγραμμα καμια δεν γύρισε να μου πει τελείωνε, καμιά δεν μου είπε πέρασε ο χρόνος, καμια δεν μου είπε πέρασες το όριο των στάσεων. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα μπουρδέλα καθώς δεν έχω πάει ποτέ αλλά στα στούντιο που πάω κατά κύριο λόγω έχουν αλλάξει πολλά. Πέρα από την διάθεση που πλέον δεν υπάρχει, πέρα από το ότι δεν προσέχουν οι ίδιες οι κοπέλες τον εαυτό τους και το σώμα τους, η ξεπέτα δεν έχει προηγούμενο. Το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα πέρα ελαχίστων έστω σε αυτά που μπορώ να πάω και οι επιλογές από εκεί που ήταν 7-10 το 2018-19 έγιναν 2-3 μετά καραντίνας και πλέον καμία και προσωπικά παίζω στοίχημα κάθε φορά που εμφανίζεται κάποια καινούργια.

Johnstef

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Απρ 2022
Κριτικές
63
Like
9.323
Πόντοι
5.436
Εγώ να πω μια πρόσφατη εμπειρία που είχα. Σε στούντιο αφότου είχα τελειώσει η γκόμενα έκατσε και μου έκραζε άλλους πελάτες ότι και καλά δίνουν μόνο 50 και ζητάνε πολλά , ενώ το πρόγραμμα είναι πίπα με προφυλακτικό και απλό σεξ εννοώντας μια στάση και τέλος. Αυτό πρώτη φορά το ακούω, 10 χρόνια σε στούντιο και τα πρώτα χρόνια έπαιρνα μόνο απλό πρόγραμμα καμια δεν γύρισε να μου πει τελείωνε, καμιά δεν μου είπε πέρασε ο χρόνος, καμια δεν μου είπε πέρασες το όριο των στάσεων. Δεν μπορώ να ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι στα μπουρδέλα καθώς δεν έχω πάει ποτέ αλλά στα στούντιο που πάω κατά κύριο λόγω έχουν αλλάξει πολλά. Πέρα από την διάθεση που πλέον δεν υπάρχει, πέρα από το ότι δεν προσέχουν οι ίδιες οι κοπέλες τον εαυτό τους και το σώμα τους, η ξεπέτα δεν έχει προηγούμενο. Το επίπεδο έχει πέσει κατακόρυφα πέρα ελαχίστων έστω σε αυτά που μπορώ να πάω και οι επιλογές από εκεί που ήταν 7-10 το 2018-19 έγιναν 2-3 μετά καραντίνας και πλέον καμία και προσωπικά παίζω στοίχημα κάθε φορά που εμφανίζεται κάποια καινούργια.
Η δική μου αίσθηση από τα στούντιο, το τελευταίο διάστημα, είναι ότι πολλές κοπέλες - όχι όλες - κοιτάνε να είναι εντελώς τυπικές στο πρόγραμμά τους χωρίς να παρεκκλίνουν στο ελάχιστο για να σε καλοπιάσουν. Γι αυτό και αρκετοί διαμαρτύρονται ότι πλέον στο απλό πρόγραμμα των 50 παρέχουν υπηρεσίες μπουρδέλου.
Από την άλλη, αν ήταν large κι έκαναν εξτραδάκια στα 50, θα έπιαναν κορόιδο αυτόν που πληρώνει παραπάνω για μεγαλύτερο πρόγραμμα. Βέβαια και στα ακριβότερα προγράμματα πολλές είναι εντελώς τυπικές.

Εγγρ.
24 Ιαν 2016
Like
71
Πόντοι
0
Η δική μου αίσθηση από τα στούντιο, το τελευταίο διάστημα, είναι ότι πολλές κοπέλες - όχι όλες - κοιτάνε να είναι εντελώς τυπικές στο πρόγραμμά τους χωρίς να παρεκκλίνουν στο ελάχιστο για να σε καλοπιάσουν. Γι αυτό και αρκετοί διαμαρτύρονται ότι πλέον στο απλό πρόγραμμα των 50 παρέχουν υπηρεσίες μπουρδέλου.
Από την άλλη, αν ήταν large κι έκαναν εξτραδάκια στα 50, θα έπιαναν κορόιδο αυτόν που πληρώνει παραπάνω για μεγαλύτερο πρόγραμμα. Βέβαια και στα ακριβότερα προγράμματα πολλές είναι εντελώς τυπικές.
Αυτό που έχω καταλάβει από τα τελευταία χρόνια είναι ακριβώς αυτό που λες. Δεν κάνουν το παραμικρό να σε καλοπιάσουν, πολλές από αυτές που έχω γνωρίσει αν ήταν έστω λίγο καλύτερες θα ήμουν πολύ συχνός πελάτης αλλά με ανάγκασαν να μην ξαναπάω. Στο άλλο κομμάτι δεν μου έχει τύχει ποτέ να μου κάνουν εξτραδάκια δωρεάν παρά μόνο να υπάρχουν λιγότερα σε μεγαλύτερα προγράμματα. Όποτε έγινε αυτό πάλι δεν με ξαναείδαν. Και έτσι καταλήγουμε στις ελάχιστες επιλογές και στανταράκια. Οι επιλογές που έχω προσωπικά λόγω κινητικού προβλήματος είναι ελάχιστες καθώς δεν υπάρχουν εύκολα προσβάσιμα είτε στούντιο είτε μπουρδέλα, οπότε οι επιλογές όλο και μειώνονται.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom