Νέα

Θρύλε Θεέ Ολυμπιακέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 210K
  • Εμφανίσεις 6M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.492
Πόντοι
28.246
Ή Μάνσα ή Ζενόν δηλαδή. Θέση μη κοινοτικού και οι δύο. Θέση ξένου είναι μόνο μια ορφανή.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446
Ή Μάνσα ή Ζενόν δηλαδή. Θέση μη κοινοτικού και οι δύο. Θέση ξένου είναι μόνο μια ορφανή.
Ε ας παρει δανεικο τον Μιλενκοβιτς τοτες....ελπιζω ο Βεζο να φυγει συντομα επισης..

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
39.447
Πόντοι
5.506
εγω δεν θελω...
αμα σας ειχε ερθει ο πνευμονιδης απο σερβια και μπονους ο λιατσικουρας απο λατινικη αμερικη θα κανατε τουμπες...
ρε ο θρυλος ειναι σε αλλο επιπεδο πια θα ερθει ο βαρεμενος χορτατος νομιζετε να παιξει για τον θρυλο? και να πανε πισω τα ταλεντα? παλιομοδιτικο....χορτασαμε αφανες
ομαδα και σωστη δουλεια ειναι το πλανο του παππου και θα βγαλουμε σκασμο ολοι οι ειδημονες

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.353
Πόντοι
4.936

Άμα έχουμε θέμα στο κέντρο και στα άκρα θα τον ανεβάσουμε να καλύψει τρύπες.

Όπως και ο Σιόβας στην άμυνα

ΑΝΤΖΕΛΟ

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
45.986
Πόντοι
6.756
εγω δεν θελω...
αμα σας ειχε ερθει ο πνευμονιδης απο σερβια και μπονους ο λιατσικουρας απο λατινικη αμερικη θα κανατε τουμπες...
ρε ο θρυλος ειναι σε αλλο επιπεδο πια θα ερθει ο βαρεμενος χορτατος νομιζετε να παιξει για τον θρυλο? και να πανε πισω τα ταλεντα? παλιομοδιτικο....χορτασαμε αφανες
ομαδα και σωστη δουλεια ειναι το πλανο του παππου και θα βγαλουμε σκασμο ολοι οι ειδημονες
Ναι

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.492
Πόντοι
28.246

Άμα έχουμε θέμα στο κέντρο και στα άκρα θα τον ανεβάσουμε να καλύψει τρύπες.

Όπως και ο Σιόβας στην άμυνα
Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι ο Σιόβας μπορει να επεστρεψε για την Β ομαδα, αλλα θα βγάλει καστανα απο την φωτιά ΚΑΙ στην πρωτη ομαδα. Ισως γι αυτο να μην καιγεται για στοπερ ο Ολυμπιακος και να κοιταει να επενδυσει σε πρότζεκτ με τον Βραζιλιανο.
Το σιγουρο ειναι οτι αν κριθει αναγκαιο λογω λιστας γηγενων, θα δηλωθει στην ευρωπαικη λιστα.
Εξυπνη κινηση του Μαρινακη και του Σιοβα που δεχτηκε τον συγκεκριμενο ρολο και δεν ψαχτηκε αλλου.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446
Δεν εχει σημασια αν θελω απο την στιγμη που δεν γινεται.
Κοιτα μην παιξεις με καμια Μαντσεστερ σιτυ κ εχεις διδυμο Βεζο - Μπιανκον

Σοβαρα τωρα ο Μιλενκοβιτς να ερθει να παιξει εναν χρονο δανεικος στο CL δεν θα μας χαλαγε.. Θηριο ειναι κ παιζει κ δεξι μπακ.....
Μην εμπιστευεσαι κ πολυ τον Εντου κ τις επιλογες του.. Στην Αρσεναλ γεμισε παλτα την ομαδα κ ακομα τρεχει να τα ξεφορτωθει ο Αρτετας... Ταλεντα θα ερθουν σιγουρα, αλλα τα καλα χαρτια δεν....
Αυτη τη στιγμη ο παππους σε ολα τα στιγμιοτυπα γκρινιαζει για τα λαθη στην αμυνα.... Αν μου πεις εχεις μια μεταγραφη μονο θα σου ελεγα κεντρικο αμυντικο να μπορει να κραταει μπαλα κ να βγαζει την αμυνα μπροστα.....

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.492
Πόντοι
28.246
Κοιτα μην παιξεις με καμια Μαντσεστερ σιτυ κ εχεις διδυμο Βεζο - Μπιανκον

Σοβαρα τωρα ο Μιλενκοβιτς να ερθει να παιξει εναν χρονο δανεικος στο CL δεν θα μας χαλαγε.. Θηριο ειναι κ παιζει κ δεξι μπακ.....
Μην εμπιστευεσαι κ πολυ τον Εντου κ τις επιλογες του.. Στην Αρσεναλ γεμισε παλτα την ομαδα κ ακομα τρεχει να τα ξεφορτωθει ο Αρτετας... Ταλεντα θα ερθουν σιγουρα, αλλα τα καλα χαρτια δεν....
Αυτη τη στιγμη ο παππους σε ολα τα στιγμιοτυπα γκρινιαζει για τα λαθη στην αμυνα.... Αν μου πεις εχεις μια μεταγραφη μονο θα σου ελεγα κεντρικο αμυντικο να μπορει να κραταει μπαλα κ να βγαζει την αμυνα μπροστα.....
Για τον Εντου δεν εχω άποψη και δεν κραταω μεγαλο καλαθι. Ουτε και μικρο.

Ξέχνα τον Μιλενκοβιτς.Δεν στον φερνει ο ιδιος ο Μαρινακης. Μαζι με Μουριλο, αυτοι δυο θα τραβηξουν το μεγαλυτερο κουπι στο κεντρο της αμυνας και φετος στην Φορεστ.
Για εξτρεμ μπορει να σου στειλει τον Ζοτα πχ.

Δεν ειναι μαλακας ο Μεντιλιμπαρ να στηριχθεί στον Βεζο. Τον κραταει σε ρυθμο με κανονικη προετοιμασια για να μπορεσει πιο ευκολα να βρει ομαδα, αν βρει. Παιχτη που προπονειται μονος του δεν τον παιρνει κανενας ευκολα.
Μεγαλυτερες πιθανοτητες εχει να κρατησει τον Μασουρα και ας του ξινει τα αντερα με τα τελειώματα του.

SLIM SHADY

Μέγας
Εγγρ.
30 Οκτ 2021
Κριτικές
8
Like
23.353
Πόντοι
4.936
Δεν μου το βγαζεις απο το μυαλο οτι ο Σιόβας μπορει να επεστρεψε για την Β ομαδα, αλλα θα βγάλει καστανα απο την φωτιά ΚΑΙ στην πρωτη ομαδα. Ισως γι αυτο να μην καιγεται για στοπερ ο Ολυμπιακος και να κοιταει να επενδυσει σε πρότζεκτ με τον Βραζιλιανο.
Το σιγουρο ειναι οτι αν κριθει αναγκαιο λογω λιστας γηγενων, θα δηλωθει στην ευρωπαικη λιστα.
Εξυπνη κινηση του Μαρινακη και του Σιοβα που δεχτηκε τον συγκεκριμενο ρολο και δεν ψαχτηκε αλλου.
Εδώ θα παίξει ο Valbuena τιμής ένεκεν (όχι ότι δεν το αξίζει) στον Σιόβα θα κολλήσει;

Παρεμπιπτόντως ο κύριος Κινκουε... Τον θυμάται κανείς;

Και εδώ η Β ομάδα χωρίς τους παππούδες.

Σοβαρά πρότζεκτ είναι ο Χαμζά και Κολοκοτρώνης

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
35.889
Πόντοι
10.656
Σοβαρά πρότζεκτ είναι ο Χαμζά και Κολοκοτρώνης

Αμα κληρωθουμε με Τουρκους στο τσουλου, ο Κολοκοτρωνης πρεπει να ανεβει Α' ομαδα μονο για τα memes

1754689512032.png

skl77

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2025
Like
30
Πόντοι
0
Όντως παίζει του Μιλένκοβιτς? Μεγάλη παιχτούρα αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιον καλύτερο η Νότιγχαμ για να τον δώσει δανεικό.

Aragorn135

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Μαρ 2015
Κριτικές
47
Like
15.545
Πόντοι
10.446
Όντως παίζει του Μιλένκοβιτς? Μεγάλη παιχτούρα αλλά δεν νομίζω να έχει κάποιον καλύτερο η Νότιγχαμ για να τον δώσει δανεικό.
ευσεβής πόθος δικός μου είναι φίλε μου κ μεγάλο πουλέν στο manager ...:grin:
βέβαια καμιά φορά δεν ξέρεις, όλα γίνονται...
εδώ ο Τσίπρας ετοιμα΄ζεται για επιστροφή ..:2funny:

• Χαχα
Αντιδράσεις: skl77

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.492
Πόντοι
28.246
Παναγιώτης Ρετσος. 9/8/1998

Περήφανος αρχηγός του θρύλου.

IMG_20250809_160905.jpg

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.492
Πόντοι
28.246
Τζολάκης - Κοστίνια, Ρέτσος, Καλογερόπουλος, Μπρούνο - Έσε, Μουζακίτης - Ζέλσον, Τσικίνιο, Καμπελά - Ελ Κααμπί.

Στον πάγκο Πασχαλάκης, Γκαρθία, Βέζο, Μασούρας, Λιατσικούρας, Πνευμονίδης

:alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick::alivedick:

bruce wayne

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
4.209
Πόντοι
456

Zebu

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
8 Μαΐ 2016
Κριτικές
42
Like
40.492
Πόντοι
28.246
Στο ρεπορτάζ του Τσανάκα, το μεσημέρι λένε πως στη Αργεντινή αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός πάγωσε την υπόθεση..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom